|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!
hej
![]() a ja dziś chyba koncze przygodę z karmieniem, ta noc była straszna Princ i jak??! |
|
|
|
|
#1802 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
No Princ jak tam ?? Kasia ja też bym chętnie poszła na jakieś fajne zabiegi na twarz ale teraz to nawet nie mam kiedy sobie głupiej henny zrobić, denerwuje mnie ten czas już... Czasem nawet jakby się chwila znalazła to mi się po prostu nie chce - chyba mnie jakieś doły biorą... ![]() Co do książki to słyszałam, ze rewelacja. Muszę też się w nią zaopatrzyć. Mały ma taki kaszel, że szok. Dziś rano zwymiotował, wszystko do prania. Antybiotyk dostaje 8 dzień i kaszel ma od 2 dni ehhh już jobla można dostać...
|
|
#1803 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O ja, to jak Hary Poter ale jak piszesz, że warto, to kończe też to co mam (jedna w połowie, dwie czekają nie tknięte) i następną na pewno tą kupię ![]() Co do twarzy, to tż mam mocne postanowienie poprawy,obiecałam sobie że chociaż dwa razy do roku, jesień i wczesna wiosna. Też obiecałam sobię, że frezować stopy będę co dwa miesiące, póki co byłam pierwszy i ostatni raz w MAJU ![]() Cytat:
Ejjj pewnie to urojona i przez stres się blokujesz ![]() Dobry My już po spacerze połączonym z zakupami. Świerzuteńkie bułeczki kupione kawa się pije, odkurzone też już mam, Michaś najedzony śpi. Idę na All pozamawiać sobię kolorowe żele tylko mętlik mam jakie wybrać ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Bądź silna i konsekwentna, bo ty i Michałek się mega męczycie. PArę dni może być ciężkich, ale pamiętaj, że to dla Waszego dobra. Ściskm i 3mam mocno aby się wkońcu oderwał od cycucha Przeczytałam skrót książki Greya, zapowiada się mega interesująca lektura
|
|
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogłam wcześnien dać Wam znać,że wynik negatywny. I nawet coś mini plamienie miałam w ciągu dnia, okresowa się czuję, więc wszystko ok.
Dopiero wróciliśmy do domu. Małą zawieźliśmy do rodziców, trochę posiedzieliśmy, wróciliśmy do lbn i napad na galerie hehe Tż się obkupił, a ja nic W połowie sklepów już mnie brzuch bolał i nie miałam siły oglądać. Jutro podjedziemy jeszcze, żebym sobie popatrzyła. ale ogólnie jak coś było to albo nie ma rozm, albo źle leżało UDANEGO SOBOTNIEGO WIECZORKU |
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Łeeee to nie zostaniemy po raz drugi ciotkami ??
![]() Nie no żartuje, jeszcze nie teraz ![]() My dziś wyskoczyliśmy, jak tżet wrócił na randevu (z Michasiem) pojechaliśmy na gyros, dobre i to Później sporzywka i do domu. Fajnie było, to już 3ci taki wypad w ciągu tygodnia Tylko szkoda, że barmanka jest ładną babką Młoda siksa nooo ![]() Idę się myć i do wyrka. Stosunkowo udanej nocki życzę
|
|
#1806 | ||
|
Zadomowienie
|
witam sie z rana dziewczyny
![]() Cytat:
nie chodzi o to zeby sie kłucić czy zalić, tylko zeby sie dogacać, bo żona to sie nie równa służąca ooo takie motto na dzis![]() Cytat:
choć taką laske jak Ciebie to chyba zadna nie wygryzie![]() książka sie rozkreciła że hoho....przeczytacie to sie przekonacie
|
||
|
|
|
|
#1807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak na bank do pięt Ci nie dorasta Kochana ![]() DOBRY |
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kusisz tą książką, oj kusisz ;p JA zaczełam "Niewierność młodego tatusia" też ok, fajnym językiem pisana. Tylko małe literki ;/ Kurcze, dzieki dziewczyny, że tak mi schlebiacie, ale ona jest na prawdę ładna, tata ala greczynka, a ja wczoraj pojechałam na spontanie w brudnych włosach, i mam za swoje, lipny humor dopadł wrrr Heja ![]() My wstaliśmy o 7.30 bez wstawania na mlenio o 5.30 I była 2jka do nocniczka jeeeeeee
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-12-30 o 09:21 |
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
heja
|
|
#1810 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
![]() Kasia u mnie to raczej brak chęci, ale dziś zrobiłam sobie pazurki, pierwszy raz od nie pamietam kiedy, chyba prawie 2 lat. Wyszly mi krzywe ale są Tesciowa zajęła się małym więc miałam spokojnie chwilę i nie musiałam się przejmować. U nas z TZ to nie ma aż tak zle bo on bardzoo duzo robi. Ja widzę, że ostatnio mnie nic nie cieszy. Mam dopiero 25 lat a już czuję się taka jakaś wypluta jak flak, niedorobiona no nie wiem czemu tak jest... Nawet jutrzejsza impreza mnie nie cieszy - dawniej to bym już się doczekać nie mogła a dziś jak se pomyśle, że musimy jechać itp to normalnie mi sie nie chce i jeszcze kac bo bez % to sie nie da potem sluchac mojego TZ Malutki za to grzecznie już śpi, ciekawa jestem czy się obudzi w nocy bo go ten kaszel męczy i potem biorę go do łózka bo sam w łózeczku nie chce spać.
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja tylko wpadam na chwile,zeby pochwalic zdjecia slubne nettki
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
janeczko zaszalałaś
też dzisiaj odświeżałam pazurki, jutro jade do City poszaleć w tym ostatnim dniu tego roku
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Wtajemniczenie
|
Baha taaa greczynka, a Ty albinoska w brudnych herach
Byliśmy dzisiaj na zakupach part 2. Tż zakupił koszulę, ja śniegowce, jeansy, body koronkowe kremowe z dł rękawem ( , a i w pepcowe emu Także nadrobiłam wczorajsze braki Małej kupiliśmy body z dł, koszulkę i bluzę ![]() Potem obżarstwo - pizza ![]() Już wykąpani, będziemy odpoczywać
|
|
|
|
|
#1814 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi to się jutro nawet do sklepu po ramiączka do stanika nie chce jechać - taki ze mnie leń się zrobił no obłęd.Cytat:
|
|
|
#1815 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() każdej z nas miewa gorsze i lepsze okresy, może pomoże postanowienie noworoczne, żeby za wszelką cene każdego dnia szukać zreczy które nas bedą cieszyc precz wszelkie doły!!!!Cytat:
![]() :s lina:
|
||
|
|
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
Kasia dzięki
Mam nadzieję, ze mi szybko przejdzie. Jakoś ostatnio nie umie na siebie patrzeć Wszystko mi przeszkadza a że @ od wczoraj mam to też humor adekwatny do sytuacji.
|
|
#1817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i też @będzie lepiej
|
|
|
#1818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe no to nawet fajnie, że jest jeszcze ktoś, co też tak się czuje ![]() Zarcik ![]() Nocka u nas w miare ale mały znowu rano zwymiotował, kaszlał , kaszlał i jak z niego poszło to ehhh... znowu prania sporo ale chyba jednak będziemy jechać do lekarza. ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Reklamują ten film Bejbi blues i ciekawa jestem czy będzie fajny?Musiałabym TZ namówić do kina. Galerianki podobały mi się.
|
|
|
#1819 |
|
Rozeznanie
|
janeczko własnie miałam pytać czy ktoraś oglądała ten film? też by chętnie obejrzała
szukałam czy może jest gdzieś online i znalazłam ten film, nawet mialam chęc obejrzec ale po przeczytaniu komentarzy stwierdzilam ze to nie dla mnie http://www.filmweb.pl/film/Baby+Blues-2008-423545 sprawdzilam i u mnie od 25 stycznia bedzie w kinie, pojde
|
|
#1820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żart Poza tym, pisałam Ci że nie wale po oczach bielą, jestem już ECRU nooooo ![]() Kup mi taką bluzkę z falbaną plizzzzzzzzzzzzzzzzzz ![]() My wczoraj też zrobiliiśmy napad na pizzerie Tak przy okazji SKLADAM WAM NAJSERDECZNIEJSZEŻYCZENIA . ZDROWIA, POCIECHY Z DZIECIACZKÓW, KOPAS W DUPAS DLA TŻETÓW ABY BARDZIEJ POMAGALI I DUŻO DUŻO ZDRÓWKA. WSPANIALEJ IMPREZY (dla tych co idą gdzieś i dla tych które będą zamulać w domu tak jak ja )Wysyłam kawałek, aby lepiej się Wam robiło na bóstwo przed party jeee http://www.youtube.com/watch?v=U9-vrOegHzQ ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
Galerianki były dobre, a z tym Bejbi blusem, to moze być u mni róznie, może dlatego, że już jestem matką, a takie "życiowe" filmy strasznie mnie dotykają i później tylko myślę nad losem tych nastolatek i ich dzieci, bo przecież takie rzeczy się zdarzają
Chmury z bitej śmietany i czekoladowe niebo. Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-12-31 o 11:15 |
||
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
W świeta nie było nas praktycznie w domu. Albo u jednej rodziny albo u drugiej i nie miałam ani sił, ani czasu na neta. Wigilię robiłam sama teściowie przyszli. Fajnie było Zdecydowanie wolę takie imprezy u siebie robić. A Pati jest wspaniałym pomocnikiem i uwielbia wydawać przyjęcia.Princ, Roxy nie ściąga sobie spinek ani gumki? Bo Lili od razu i zjada Nettka, zdjęcia boskie!!! czasem w plener do zamku pobliskiego się jechało: Janeczka, współczuję choróbska. Lili gada jak Nergal Pati zeszła chrypka, Lili się zaczeła. Obstawiam suche powietrze w domu wszędzie mam miski z wodą ale chyba muszę kupić nawilżacz pije rumianek z miodem lipowym i zażywa homeopaty. Dzisiaj już lepiej.
|
|
|
|
|
#1822 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
heheh dzięki ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Nettka, to ile teraz fotograf i taka sesja? Bo kompletnie się nie orientuję w temacie.
Domi za oduczanie karmienia. U mnie chyba Lili już się nauczyła (żeby nie zapeszyć). Już nawet raz nie wstaje na mleko. Jak się przebudzi to wystarczy smoczek jej włożyć. Nie wiem jak tego smoczka oduczyć w nocy???? Mam 3 pudła mleka Bebilon 3 i nie wiem co zrobić? Daje jej na śpiocha, bo w dzień w ogóle nie pije już.---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Janeczka, też widziałam reklamę tego filmu ale nie wybieramy się na niego. Ja to muszę iść na jakieś odmóżdżające komedie z humorem niskich lotów typu "American Pie" lub "Dyktator" lub filmy katastroficzne o jakiejś zagładzie świata typu "Dzień Niepodległości" Lub "Pojutrze". Lubimy też takie straszne horrory jak "Ring" itp. |
|
|
|
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
ja na Bejbiblus poczekam aż wrzucą na neta, Hobbit już jest
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Wtajemniczenie
|
KOCHANE NAJ NAJ NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!!!!
Niunia nie zdejmuje spinek, więc luzik Lata po domku w kitku hihi Baha świrki Na zakupy kasy aż tak dużo nie wydaliśmy, kocham za to wyprzedaże, przykładowo moje jedno body kosztowało 24,99 Drugie 39,99 Spodnie 79,99 ![]() Na 20 jedziemy do znajomych, whiskey już się chłodzi Udanych sylwków, nawet tych domowych ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- No na tego Blusa i mi szkoda iść do kina, ale na dvd czemu nie Na Hobbita miałąm chrapkę w kinie, ale tż nie chciał
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na chwilkę
![]() hej ![]() wiadomość miesiąca: My już odcycowane, poszło mega szybko Wczoraj w dzień spal ponad 3h, dziś ja go uspalam w minute, na rece wzielam, przytulil się, zasnal i odlozylam na lozko Polusi i spal 2,5 h tylko je 2 razy więcej obiadu, kaszki itp. ![]() udanego Sylwka My przygotowujemy się do domówki będę legalnie pila szampana itp. sesese (czy jak się to tam pisze
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-12-31 o 16:58 |
|
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
Seona my mieliśmy fotografa z "górnej półki" najlepszy na pomorzu. U niego sesja i foto w czasie wesela kosztuje 2500zł ale ,że to znajomy mojego taty to z kamerzystą i fotografem zapłaciliśmy 2800zł więc nie było tak źle
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
domi, ale super, że tak szybko poszło!! ale masz mądrego syna
kaski: nettka, to faktycznie ceny teraz są zaporowe ale zdjęcia fantastyczne. jak takie oglądam to zawsze mówię mężowi, że może zróbmy sobie też taką sesją. Ja suknie, on garnitur jeszcze ma i mieścimy sie ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- pokszyfka, princ, ja tych trolli, elfów, hobbitów wogóle nie trawię nie lubię takich bajek ale mojemu chłopu się podobało, bo on zaczytywał się w tych książkach.
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
Seona mój brat też chcę taką sesję w 5 rocznicę ślubu:P
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

ale jak piszesz, że warto, to kończe też to co mam (jedna w połowie, dwie czekają nie tknięte) i następną na pewno tą kupię 

kawa się pije, odkurzone też już mam, Michaś najedzony śpi.
aby się wkońcu oderwał od cycucha
W połowie sklepów już mnie brzuch bolał i nie miałam siły oglądać. Jutro podjedziemy jeszcze, żebym sobie popatrzyła. ale ogólnie jak coś było to albo nie ma rozm, albo źle leżało 
Później sporzywka i do domu. 

Wszystko mi przeszkadza a że @ od wczoraj mam to też humor adekwatny do sytuacji.
żart
wszędzie mam miski z wodą ale chyba muszę kupić nawilżacz
kaski: