Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 6 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.6 6 11,54%
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 10 19,23%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.6 3 5,77%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 3 5,77%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 1 1,92%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.6 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.6 5 9,62%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-01, 09:26   #3511
xal
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
kurde tak mi się przypomniało że siostra moja mówiła ostatnio że w ciąży jej się biodra poszerzyły (i to dużo). A ona po ciąży jest o wiele chudsza niż była przed.
Chyba miednica się poszerza przed porodem

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 09:27   #3512
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
przeczytałam i normalnie w szoku jestem!!! też bym tak chciała

cynamonowa ja miałam duże problemy z zołądkiem i jelitami. Lekarz kazał całkowicie wyeliminować słodycze, pić dziennie dwie szkl soku pomidorowego i jedną marchewkowego. I to na prawdę bardzo pomaga.

kurde tak mi się przypomniało że siostra moja mówiła ostatnio że w ciąży jej się biodra poszerzyły (i to dużo). A ona po ciąży jest o wiele chudsza niż była przed.

vil nie można leżeć na plecach ale tak plackiem. Jak masz nogi albo głowę wyżej to ponoć można.

Bo to tak naprawdę był tłuszcz.
Choć mam ciotkę, która w biodrach miała 95 cm, poroniła 4 razy, urodziła dwoje dzieci i w biodorach ma 135 cm!!!

O rosnących stopach słyszałam, ale już 4 ciężarne w tym moja mama i taty siostra powiedziały, że nos rośnie w ciąży....

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 09:35   #3513
maarchewka
Zakorzenienie

witam się w Nowym Roku..

Ogarnęła mnie jakaś kilogramowa paranoja... Myślałam ze przytyłam tylko w brzuchu a okazało się ze nie do konca.. Nie mogłam wczoraj założyć spódnicy przez biodra, którą jak kiedyś kupowałam to mi prawie spadala...
Boje się, że będę gruba i nigdy nie wrócę do mojej licealnej wagi - 55 kg.. Przed ciążą miałam 65 kg, teraz 70 kg..
A jeszcze chciałam mieć jedno dziecko po drugim... Chciałam, żeby była mała różnica wieku miedzy dzieciaczkami tak jak u mnie. Nie wiem co będzie po porodzie czy mi się nie odwidzi, ale wydaje mi się to najsensowniejszym rozwiązaniem - tak 2-3 lata rożnicy max.

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 09:37   #3514
sharpnowaja
Zakorzenienie

axella za 23 tc

Veronic za 21 tc

Inna no w końcu się odezwałaś Gratuluję córeczki. Wracaj do nas.
Stary 2013-01-01, 09:38   #3515
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
witam się w Nowym Roku..

Ogarnęła mnie jakaś kilogramowa paranoja... Myślałam ze przytyłam tylko w brzuchu a okazało się ze nie do konca.. Nie mogłam wczoraj założyć spódnicy przez biodra, którą jak kiedyś kupowałam to mi prawie spadala...
Boje się, że będę gruba i nigdy nie wrócę do mojej licealnej wagi - 55 kg.. Przed ciążą miałam 65 kg, teraz 70 kg..
A jeszcze chciałam mieć jedno dziecko po drugim... Chciałam, żeby była mała różnica wieku miedzy dzieciaczkami tak jak u mnie. Nie wiem co będzie po porodzie czy mi się nie odwidzi, ale wydaje mi się to najsensowniejszym rozwiązaniem - tak 2-3 lata rożnicy max.
Łojej kochana nie masz czym się martwić w Nowym Roku. Będziesz laska. Jeśli tylko się zaweźmiesz to "ogarniesz" nadprogramowe kg
Przynajmniej ja mam taki zamiar i staram się nie dołować bo i mi urosła dupa i biodra.

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2013-01-01, 09:50   #3516
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Za to dzis czuje sie wysmienicie, skurcze w zasadzie ustapily, niunia sobie co rusz tanczy (ona tanczy dla mnie ) i uslyszalam na obchodzie, ze jutro do domku wiec spokojnie na polowkowe sie wybierzemy
super

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
Dupa już ma się lepiej
dobra wiadomość na ten nowy rok

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw
A dziś budzę się o 10. Kładę na plecach, położyłam rękę i czuję bum bum, bum, cudowne
AŻ obudziłam TŻ i mówię, Kacper kopie, a on tak się spojrzał, przytulił, ucałował Idealny poranek Nowego Roku.
i jeszcze jedna świetna wiadomość

oby same takie wiadomości były w tym nowym roku
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 09:56   #3517
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze zastanawiam się nad jedną rzeczą. Jak w końcu jest z tą nospą bo wy tak ciągle piszecie o niej, a ja zażyłam raz (jak miałam zatrucie i skurcze w brzuchu że momentami miałam ochotę wyć z bólu) i w sumie to była moja jedyna nospa przez całą ciążę. I jka powiedziałam lekarzowi że zażyłam 1 nospę to mi powiedział żeby z tą nospą lepiej uważała
Ja mysle, ze lekarze wychodza z zalozenia, ze w sytuacji silnych skurczy mniejszym zlem beda ewentualne skutki uboczne stosowania nospy (choc nie ma badan potwierdzajacych jakie kolwiek) niz ryzyko poronienia. A poza takimi przypadkami wola byc ostrozni. Ale szczerze mowiac jak juz wyjde ze szpitala to przerzucam sie na kuracje magnezowa bardziej niz nospowa. Wierze, ze to i zdrowsze i efekty lepsze. Oczywiscie z glowa. Jakas nospe w pogotowiu bede miala.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-01, 10:04   #3518
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Ale szczerze mowiac jak juz wyjde ze szpitala to przerzucam sie na kuracje magnezowa bardziej niz nospowa. Wierze, ze to i zdrowsze i efekty lepsze. Oczywiscie z glowa. Jakas nospe w pogotowiu bede miala.
pewnie, magnez nie zaszkodzi ja też muszę sobie zacząć łykać od nowa magnez bo mnie skurcze nogi łapią jak kładę się spać
Stary 2013-01-01, 10:15   #3519
lonely_lady
Zakorzenienie

Witam się w Nowym Roku

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 10:18   #3520
vvgh
Wtajemniczenie

Witam Noworocznie.
Stary 2013-01-01, 10:27   #3521
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
i... nie chcę was martwić, ale powiedziała, że jej stopy urosły
[/COLOR][/COLOR]
mam już tyle dowodów potwierdzających tę teorię, że zaczynam się bać

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
O rosnących stopach słyszałam, ale już 4 ciężarne w tym moja mama i taty siostra powiedziały, że nos rośnie w ciąży....
Oooo !! no właśnie, o tym tez słyszałam. Właśnie bratowa była takim pechowym przypadkiem, że urosly jej stopy i nos
nie wiem czy to placebo, ale mam wrażenie, że mój nos już urósł

Motylku, dobrze że z Twoją dolegliwością już lepiej

Stary 2013-01-01, 10:29   #3522
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Dzień dobry w Nowym Roku

Mam nadzieję, że będzie lepszy za sprawą naszych dzieciaczków od poprzedniego . U nas 2012 był wyjątkowo udany - ślub, zakończenie studiów i obrona mgr, spore postępy w budowie domu, II kreseczki . Mam nadzieję, że 2013 nie będzie gorszy.

Ogarniam się i za niedługo jedziemy na obiad do teściów, do usłyszyska
Stary 2013-01-01, 10:38   #3523
lonely_lady
Zakorzenienie

A jak tam sylwek u Was? u nas było bardzo fajnie, pyszne jedzonko. Potańczyliśmy troszkę i przed 2 wróciliśmy do domku. O 24 wyszliśmy oglądać fajerwerki, Tż kupił już wcześniej jedną droższą, taką duuuużą. W tamtym roku tak zrobił i jego życzenie się spełniło, więc w tym roku też chciał
no i rakieta nie wystrzeliła wszyscy już wróciliśmy do lokalu, minęło troszkę czasu, spojrzeliśmy przez okno i rakieta dopiero odpaliła troszkę niefortunnie, bo za wysoko w górę nie poleciała.. ale Tż cały happy że w ogóle odpaliła

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Dzień dobry w Nowym Roku

Mam nadzieję, że będzie lepszy za sprawą naszych dzieciaczków od poprzedniego . U nas 2012 był wyjątkowo udany - ślub, zakończenie studiów i obrona mgr, spore postępy w budowie domu, II kreseczki . Mam nadzieję, że 2013 nie będzie gorszy.

Ogarniam się i za niedługo jedziemy na obiad do teściów, do usłyszyska
ja też idę się ogarniać i zaraz jedziemy do teściów na obiadek

W tamtym roku spędzaliśmy sylwestra jako nażeczeństwo, a w tym już jako małżeństwo. Więc w 2012 ślub, obrona mgr i dwie kreseczki a no i jeszcze moje pierwsze wakacje nad ciepłym morzem ale to chyba tyle z pozytywów.. to nie był zbyt dobry rok, zwłaszcza końcówka. Mam nadzieję, że ten 2013 będzie lepszy.. że wszystkie problemy się rozwiążą, że uda nam się zorganizować piękny ślub kościelny i urodzi nam się śliczne, zdrowe Dzieciątko
OBY DLA NAS WSZYSTKICH TEN ROK BYŁ POMYŚLNY

Stary 2013-01-01, 10:38   #3524
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
W tamtym roku tak zrobił i jego życzenie się spełniło, więc w tym roku też chciał
no i rakieta nie wystrzeliła wszyscy już wróciliśmy do lokalu, minęło troszkę czasu, spojrzeliśmy przez okno i rakieta dopiero odpaliła troszkę niefortunnie, bo za wysoko w górę nie poleciała.. ale Tż cały happy że w ogóle odpaliła
Stary 2013-01-01, 10:49   #3525
katherine271
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie wyczytałam, że drugim najbardziej popularnym imieniem u mnie w mieście dla chłopaka jest Kacper.
Musimy wymyśleć inne imię

dziewczynki: Lena, Maja, Julia, Zuzanna, Amelia, Nadia, Nikola, Zofia, Aleksandra, Wiktoria, Oliwia, Hanna, Natalia, Alicja, Maria,

chłopcy: Jakub, Kacper, Filip, Igor, Marcel, Mateusz, Adam, Jan, Szymon, Wiktor, Michał, Piotr, Bartosz, Wojciech, Dawid
na Twojej liście są moje dwa typy ,
dziewczynka: Natalia (cudowne jest Hanna ale mam już Annę)
chłopiec: Wojciech lub Filip, Igor też mi się podoba
katherine271 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 10:55   #3526
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
przeczytałam i normalnie w szoku jestem!!! też bym tak chciała

cynamonowa ja miałam duże problemy z zołądkiem i jelitami. Lekarz kazał całkowicie wyeliminować słodycze, pić dziennie dwie szkl soku pomidorowego i jedną marchewkowego. I to na prawdę bardzo pomaga.

vil nie można leżeć na plecach ale tak plackiem. Jak masz nogi albo głowę wyżej to ponoć można.
ja leze i spie do tej pory wiadomo ze przekrecam sie tez na boki ale i na wznak spie wiec to chyba tez indywidualna sprawa

Dziołchy ale powstawalyscie z rana hehe ja to jak COLOR poszlam pozno spac bo zanim zasnelam , i moj syn wstal dzisij 11 i ja tez a małż śpi wrocil o 8 rano ....
Axela brawa dzisiaj 1 dzien 23 tc ehhehe
veronik tez brawa za kolejny tc
a ja w piatek polowkowe
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 10:55   #3527
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes

Hej
witam w nowym Roku
z sentymentem żegnałam stary bo był to jeden z lepszych naszych lat

Cytat:

Podsumowanie roku:
+! Ciaza
+ cudowne wakacje w Rzymie i RPA
+ stala umowa w pracy=mniej stresu
+kolejny roczek z miloscia mojego zycia
ja całkiem podobnie, zaszłam w upragnioną ciaże, odbiłam sie finansowao po budowie domu i mogliśmy pojechać na nasze pierwsze bardzo udane wakacje, dostałam tez umowe na czas nieokreślony
a w tym roku obchodzę 10lecie naszego związku i 6 rocznicę ślubu i ten rok musi byc super

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Hmm no dobrze,to i ja zrobie podsumowanie :/

-Ciaza
-Cudownie w zwiazku
-2 razy zwolniona z pracy
1 wyjazd do PL poniewaz dowiedzialam sie ze lokatorka zrobila mi 5 tys dlugu na mieszkaniu,i musialam pilnie jechac ratowac mieszkanie !!!
2 zaszlam w ciaze (kobieta w ciazy to pracownik nie wyrabiajacy normy!!!)
- 4,5 kg na plusie (ciaza)
- brak dochodow
-zero widokow na lepsza przyszlosc !!!

Inna, o czym Ty piszesz, jakie zero widoków na przyszłość ? przyszłość Cię jeszcze nie raz pozytywnie zaskoczy, masz teraz słabszy czas i napewno jak zawalczysz będzie lepiej.

Ja dla przykładu powiem Ci w jakim punkcie znajdowałam sie w 2008 roku: zmarło nam dziecko po prawie rocznym wyczerpującym pobycie w szpitalu, wróciłam do pracy i na dzień dobry zostałam zdegradowana, żałoba, mało kasy, wszystko pod prąd. A teraz mam wrażenie że los wszystko mi oddaje, czego i Tobie zycze
Stary 2013-01-01, 10:56   #3528
candace1
Zakorzenienie

Witajcie w 2013 roku
w końcu sie obudziłam.
Już dawno tak późno nie kładłam się spać ale nasza 6latka chciała zobaczyć fajerwerki na żywo i o dziwo wytrzymała do 23.30, po czym ubrała się i staneła przy drzwiach, więc nie mielismy wyjcia tylko wpakowalismy sie w samochód i pojechaliśmy do Centrum ogladać
Zuzia zachwycona - oczy jak 5 zlotych maluszek w brzuszku kopał

Nie przejmujcie się tymi nosami i stopami. Buty można kupić nowe a na nos operacja i bęcie śliczne
Ja się bardziej martwię nie trzymaniem moczu ale na to też można sobie operację zrobić więc luzik

Cieszę się, że Inna się odezwala. Gratuluję córeczkii mam nadzieję, że w tym roku wszystko bedzie po twojej myśli.

Fajnie, że doopa też się czuje lepiej
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 11:01   #3529
vil84
Wtajemniczenie

witam się noworocznie z bolącym okiem coś mi się w nocy stało albo zadrapałam koło kącika bo boli dość mocno, ale nic nie widzę żeby coś się stało. mam nadzieję że przejdzie bo nie chce mi się szukać okulisty prywatnie

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-01, 11:03   #3530
sharpnowaja
Zakorzenienie

ja też dziś idę na obiad do teściowej
Stary 2013-01-01, 11:04   #3531
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Nie przejmujcie się tymi nosami i stopami. Buty można kupić nowe a na nos operacja i bęcie śliczne
Ja się bardziej martwię nie trzymaniem moczu ale na to też można sobie operację zrobić więc luzik
ale że po porodzie mogę nie trzymac moczu? to ja już poproszę te powiekszone stopy i nos w pakiecie..
Stary 2013-01-01, 11:09   #3532
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ale że po porodzie mogę nie trzymac moczu? to ja już poproszę te powiekszone stopy i nos w pakiecie..
Stary 2013-01-01, 11:09   #3533
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczeta w 2013 roku! Dzis jestesmy rok starsze i madrzejsze Choc nie wiem czy u mnie to sie liczy bo polnoc przespalam smacznie :co jest: jakies fajerwerki i smsy przez sen slyszalam, ale malo mnie obeszly.

Za to dzis czuje sie wysmienicie, skurcze w zasadzie ustapily, niunia sobie co rusz tanczy (ona tanczy dla mnie ) i uslyszalam na obchodzie, ze jutro do domku wiec spokojnie na polowkowe sie wybierzemy

Generalnie start w nowy rok zaliczam do udanych

A jak Wasze imprezki?
Mówisz,że olałaś Nowy Rok eheh
Super,że wychodzicie do domku

Cytat:
też jestem takiego zdania

potterka mi na połówkowe kazał przyjść równo po skończonym 22 tc albo i później

Ashy fajnie że z małą wszystko ok. Podziwiam że dajesz radę w szpitalu. Ja sobie jakoś nie wyobrażam leżenia po porodzie. Mam nadzieję że urodzę naturalnie bo u mnie trzymają tydzień po cc.

Kinga- Liliana piękne imię też nad nim myślimy.

vil przykro po z powodu nieporozumień z TŻtem. Ja to się czasami zastanawiam czy my jesteśmy takie wrażliwe czy oni tacy niekumaci

nuna a kiedy Twoja bratowa wychodzi? dobrze że spotkałaś lekarza i nie musisz czekać na wizytę.

szprotka przytulam mocno. A ciuszkami to się pochwal

colorblue moja mała też się automatycznie uspokaja jak tatuś położy ręce na brzuchu

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

candance dużo zdrówka życzę. Mam nadzieję że pizza udana.

serio serio? a że niby w jaki sposób to szkodzi dziecku? farby to może i zaszkodzą ale te z amoniakiem a teraz przecież większość jest bez.

heh ja to teraz bez makijażu nie wyjdę. Chociaż miałabym położyć podkład tylko pod moje sińce pod oczami (które teraz są jeszcze bardziej widoczne). Wcześniej się nie malowałam to ciągle słyszałam jak ja kiepsko wyglądam w tej ciąży, jak źle się muszę czuć. A teraz ładnie robię make-up i wszyscy mnie chwalą jak ja pięknie wyglądam i jak ta ciąża dobrze na mnie wpływa

Kurcze zastanawiam się nad jedną rzeczą. Jak w końcu jest z tą nospą bo wy tak ciągle piszecie o niej, a ja zażyłam raz (jak miałam zatrucie i skurcze w brzuchu że momentami miałam ochotę wyć z bólu) i w sumie to była moja jedyna nospa przez całą ciążę. I jka powiedziałam lekarzowi że zażyłam 1 nospę to mi powiedział żeby z tą nospą lepiej uważała on w ogóle poleca nospę w ostateczności.

loney że stopy rosną to wiem (urosły mi ) ale nos??? nie chcę!!!
Wiesz nie wiem jak z tą nospą, ale ja z moimi chłopcami to jadłam ją od pewnego momentu ciąży codziennie z zalecenia lekarza..Obie ciąże zagrożone były. W pierwszej częste bóle brzucha i inne cuda wianki tego typu, a w drugiej krwawienie w 9 tygodniu,potem również z brzuchem coś a w 31 tyg już rozwarcie na 1cm..Donosiłam do końca...Kilka pobytów w szpitalu..Oprócz nospy inne leki.
W tej odpukać w nie malowane nic się takiego nie dzieje na szczęście..Obecnie wkroczyliśmy w niedzielę w 5 miesiąc a ja nospę zażyłam może z 4-5 tabletek ale to już musiałam bo mnie brzuch okresowo bolał.

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Witam się w Nowym Roku

Cytat:
Cześć kobiety w Nowym Roku

Pudodrem to taki puder na swędzące krosty, uwaga, uwaga z Etanolem Dziękuję dziewczyny za rady, ale nie miałam rumianku ani kefiru żeby załagodzić. Rozwaliłam poślady i takim alergicznym kremem TŻ posmarował rowa

Dupa już ma się lepiej

Inna witaj niedobra kobieto

Powiem Wam, że tak się obżarłam gyrosa wczoraj i sałatki owocowej, że młode zaczęło pływać. TŻ dokuczał mu i ruszał brzucholem a ono fik. Ale myślę, że to może jelita.

A dziś budzę się o 10. Kładę na plecach, położyłam rękę i czuję bum bum, bum, cudowne
AŻ obudziłam TŻ i mówię, Kacper kopie, a on tak się spojrzał, przytulił, ucałował Idealny poranek Nowego Roku.

A co do Sylwestra.
O 2 miałam kłaść się spać, ale TŻ mówi, że pole obok się pali. To zanim wyleciał, to już jakiś samochód jechał i tzw "straż sąsiedzka" Takie łepki młodsze koło 20 lat, ale znają się z moim bratem no i trochę z TŻ bo na siłownię razem chodzili u Nas. I drą się "Maaaartaa pole Ci się pali" a ja opita szampanem tere fere stanęłam i mówię "ale to nie moje" no ale zadzwoniłam na straż w międzyczasie chłopaki ugasili, odwołałam straż i pooooszłam w kimę, a oni balowali do 6 u nas w salonie

To widzę noc się udała

Witam się z Wami laseczki z Nowym Roku
Wczoraj pozmulałam na wizażu do 1.30 w nocy,potem do 2 kręciłam się bo zasnąć nie mogłam..Efektem tego obudziłam się po 11 trochę

Teraz piję kawkę i jem śniadanko ( po 12 godzinie) masakra eheheheh

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-01, 11:09   #3534
Ag_nes
Wtajemniczenie

GG do Ag_nes

Cytat:

też mnie to czeka

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
witam się noworocznie z bolącym okiem coś mi się w nocy stało albo zadrapałam koło kącika bo boli dość mocno, ale nic nie widzę żeby coś się stało. mam nadzieję że przejdzie bo nie chce mi się szukać okulisty prywatnie
nie bój nic, w szpitalu w którym pracuje jest okulistyka
Stary 2013-01-01, 11:14   #3535
vvgh
Wtajemniczenie

Zaraz wciągnę omleta z dżemem Fasolka już pyka w brzuchu na samą myśl
Stary 2013-01-01, 11:16   #3536
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj w klubie
Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
Niestety po SN mozna dostać w pakiecie takie rzeczy i rózne jeszcze inne
Mnie po I porodzie to omineło ale to juz 2gi przede mna więc kto wie co się może zdarzyć
I tak sobie myslę, że jak podczas każdej ciąży by mi stopa rozła o rozmiar i nos o kilka centymetrów to te dzieczyny co mają po 4 dzieci to juz powinny wygladać jak Pinokio w rozmiarze stopy na przykład 45
--------------------------------------------------------------------
Kupić sobie buty na dobry początek 2013 roku? czy zacząć oszczędzac? Oto jest pytanie....

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2013-01-01 o 11:18
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-01, 11:17   #3537
banka26
Zakorzenienie

a ja jade w poludnie buszowac do siostry, zabiore moja hustawke dla noworodka ehhe i powybieram ciuszki , a i rozowa wanienke hehhehe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-01, 11:20   #3538
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie w 2013 roku
w końcu sie obudziłam.
Już dawno tak późno nie kładłam się spać ale nasza 6latka chciała zobaczyć fajerwerki na żywo i o dziwo wytrzymała do 23.30, po czym ubrała się i staneła przy drzwiach, więc nie mielismy wyjcia tylko wpakowalismy sie w samochód i pojechaliśmy do Centrum ogladać
Zuzia zachwycona - oczy jak 5 zlotych maluszek w brzuszku kopał

Cieszę się, że Inna się odezwala. Gratuluję córeczkii mam nadzieję, że w tym roku wszystko bedzie po twojej myśli.

Fajnie, że doopa też się czuje lepiej
doopa

A co do nietrzymania moczu to mi się już zdarza jak kichnę albo kaszlnę a cwiczę mięśnie kegla i nic
Chyba taki mój los, że stopa i nos nie urośnie, a ja będę sikać pod siebie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość

No jak nie tyłek u mnie to oko u Ciebie
mam nadzieję, że szybko przejdzie

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Witaj w klubie

Niestety po SN mozna dostać w pakiecie takie rzeczy i rózne jeszcze inne
Mnie po I porodzie to omineło ale to juz 2gi przede mna więc kto wie co się może zdarzyć
I tak sobie myslę, że jak podczas każdej ciąży by mi stopa rozła o rozmiar i nos o kilka centymetrów to te dzieczyny co mają po 4 dzieci to juz powinny wygladać jak Pinokio w rozmiarze stopy na przykład 45
--------------------------------------------------------------------
Kupić sobie buty na dobry początek 2013 roku? czy zacząć oszczędzac? Oto jest pytanie....
Też mi pytanie
Kupić buty

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2013-01-01, 11:24   #3539
vvgh
Wtajemniczenie

Śniło mi się dziś, że się obudziłam, poszłam siku a tam pełno krwi i Fasolka do kibla wyleciała.... I pobiegłam do mamy w nocy i ją budzę i się drę i płaczę... Ja mam chore sny. ;/
Stary 2013-01-01, 11:28   #3540
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Can czy zawsze jak robisz zamówienia z danego sklepu to kupujesz coś dla siebie bądź bliskich ?

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Śniło mi się dziś, że się obudziłam, poszłam siku a tam pełno krwi i Fasolka do kibla wyleciała.... I pobiegłam do mamy w nocy i ją budzę i się drę i płaczę... Ja mam chore sny. ;/
Łoooo biedna. Okropny sen Dobrze, że to sen i sny się śnią na odwrotność.

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości