|
|
#3481 | |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
a rano kwaśnicę
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak pomyślę, ile po dzisiejszej nocy bedzie błąkających się, przerażonych psow to mi sie autentycznie niedobrze robi... Powinni zakazać tego walenia petardami bez opamiętania, albo nie wiem - jakieś bezhukowe wprowadzić...przeciez to masakra dla zwierząt, a niby znęcanie się nad nimi zabronione przez prawo.... ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- to daj mi, chętnie ruszę.... |
|
|
|
|
#3484 |
|
Piers do przodu
|
Ale kryzys widać i słychać
![]() 10 mion grzmotów petardowych i spokój ![]() Stazja ja leję
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-01-01 o 00:59 |
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3487 |
|
Piers do przodu
|
Sknera, koleżance żałuje
Dam do wina saperkę, kcesz??
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-01-01 o 01:03 |
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Abo dba o koleżankowe morale ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pierwszy wpis noworoczny, będzie kulinarnie, jem przypaloną, a w sumie spaloną pizzę i piję colę i też lubię morele
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
love you
a ja włoski przytrzymam w trakcie zaglądania do kapelusza Cytat:
2. ja już musujących nie pijam - inne mieszać mozna - też żem łasa na domowe ale dzisiejsze drinki były wyśmienite i nie pragneu aktualnie nic więcej a ja dziś akurat nie miałąm czasu o tem mysleć, mało tego postanowiłam sobie nie miec już noworocznych dołów - mimo iż nadal są powody do mania - ale to męczące już i postanowiłam ze to kokufa dzień jak co dzień serio taki jak wczoraj i przedwczoraj i leję juz sikiem prostym na doły z tym dniem związane - szkoda mi dnia ![]() polecam odczarować Nowy rok |
|
|
|
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba że.. to pijeu
---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- a jezd co czymać, cinkie bo cinkie, ale urosły nawet nei zauważyłam kiedy
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3496 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
po bąbelkach
|
|
#3498 |
|
Nindżopesz
|
Zazdraszczam
Taaa... Ogladalismy z TZtem Jablka Adama, ja w pizamie i dednietym makijazu, oto powitanie nowego roku. [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38375781]btw to jest mój najgorszy sylwester w życiu [/QUOTE]Co sie stanelo? ![]() A tak bajdelej wszystkim wszystkiego naj |
|
|
|
#3499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niby dzień jak codzień, ale jakiś taki bardzeij depresyjno refleksyjny ![]() Nic , tzreba wziąść sie w garść jak zawsze i tyle ![]() Cytat:
No ale bułka bylaby tańsza ![]() No jak to co...weżmiemy sie kiedyś zwalimy Katty na chate, jak chłopaków wyprawi na dzialkę i sprawdzimy, czy naprawdę ta kwaśnica taka dobra i skuteczna
|
||
|
|
|
#3500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to co.. trza iść spać chyba
|
|
#3501 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znad kawy
![]() chyba pierwsza ![]() poszłam spać o 23.45 ![]() 1. w takim razie zapraszam, curry w różnych wersjach to jedna z moich nielicznych prawdziwych umiejętności kulinarnych ![]() 2. weź to lepiej wypluj na dowód że nie - wypiłam mjut pitny i zrobiłam lemoniadę zaprawianą resztką krupniku ![]() Życzę Wszystkim, aby 2013 okazał się lepszy niż 2012 - a przynajmniej nie gorszy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śpita czy co
|
|
#3503 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, 12 pachnących miesięcy pełnych szczęścia, zdrowia i sukcesów
|
#3504 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie śpita, piję kawę, potem spadam robic gulasz na obiad
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3505 | ||
|
Zakorzenienie
|
znowu żarcie
![]() ja wstałam o 9.00 i zastałam sponiewieraną i poczochraną chojke wszystkie gałęzie skotułmanione i smetnie zwisające w dół... cóż wygląda na to że kiciusie zrobiły sobie ganiankę![]() w góle coś mi się porobiło z kotem eSzem, zaczął drapać drzwi, ale nie że używa ich jako drapak , tylko gania cienie a szczególnie upodobał se drzwi K, bo Ona jak zapali lampkę to tych cieni na drzwiach jest dużo i padają na ścianę w przedpokoju, i On stamtąd wieczorem w ogóle nie odchodzi, tylko łapie te cienie, na ścianach na drzwiach, no i mamy okropnie podrapane drzwi, przy okazji wyjszło jakie one, te drzwi goowniane są ![]() I krzyczenie i przeganianie nic nie daje, On nawet nie ucieka skurczybyk, nic a nic się nie boi, niczego się nie boi, ma wszystko w oku prawdy normalnie , zbierze opier** i się łasi ![]() Bunsz to przynajmniej wieje jak się zanosi na burę, ba... On wieje nawet jak ruszę palcem stopy taka konstrukcja płocha jakaś,ale bezczelstwo eSza przechodzi pojęcie ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- głowa mnie boli ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- ughh.. wygląda na to, że muszę się wziąć za obiad
|
|
#3506 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mój drapie drzwi i szybkę w nich jak chce wejść do pokoju dida, klamkę już rozregulował od skakania na nią I też nic go nie obchodzi, że go ganiamy jak drapie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3507 | |
|
Mother of Cats
|
Dzień dobry Szanowny Baru w Nowym Roku
Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta? ![]() Cytat:
W związku z powyższym nadrobię jeszcze kilka stron i biorę się do roboty ![]() Zadziwiające zjawisko obserwuję dziś przez okno: 90% przechodzących młodych ludzi coś popija (wodę mineralną, kolorowe napoje, red bulle itp.). Nowa moda noworoczna: dowadniać się na spacerze?
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() No dobra, dziś jeszcze wypas, ale już wieczorem zaczynam produkcję dietetycznych potraw... Ale tak szczerze, to się już nie mogę doczekać lekkiego jedzenia No i mieszczenia się w ciuchy, w które się ostatnio mieścić przestałam...
|
|
#3509 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3510 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
A tymczasem chyba zjem śniadanie...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

a rano kwaśnicę

po bąbelkach
[/QUOTE]

wszystkie gałęzie skotułmanione i smetnie zwisające w dół... cóż wygląda na to że kiciusie zrobiły sobie ganiankę
taka konstrukcja płocha jakaś,ale bezczelstwo eSza przechodzi pojęcie