|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
ale na trzeźwo nie zniese, zwłaszcza, jak słyszę daną piosenkę 100 razy w ciągu dnia.
|
|
#3483 | |
|
Moderator
|
Cytat:
gupi blogger. Ale już obserwuję znów
|
|
|
|
|
#3484 |
|
w krainie snu i marzeń
|
odsubskrybowało mi wątek
więc sami rozumiecie, że nie chce mi się nadrabiać może streścicie mi o czym była mowa od wczorajszego południa?
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się takie jaja zdarzają notorycznie
![]() Witam noworocznie z kacem Wszystkiego dobrego!
|
#3487 | |
|
Zadomowienie
|
witam w nowym roku
![]() Cytat:
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
A to "a teraz łapy w górę i dabidibudaj"
To jest hicior. I nieśmiertelny Biały Miś. Normalnie hymn mojego roku na studiach dziennikarskich
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedno w piątek, drugie w środę. Nadrukowałam w domu materiałów a uczyć się nie chce. Cytat:
Ja mam kaca po dwóch piwach. Chyba że to nie kac a zwykły ból głowy z niewyspania. |
||
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj skończyłam pracę wcześniej i popłynęłam z kolegami
|
|
|
|
#3491 |
|
po prostu Em :)
|
Chyba jestem w mniejszości, bo nie znoszę disco polo ani na trzeźwo, ani na słono zakrapianej imprezie.
Na szczęście moi sąsiedzi szybko skończyli wczoraj zabawę.
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w 2013
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, będąc przy muzyce... Włącznie sobie Polskie Radio Trójka, jest TOP lista wszech czasów i lecą takie porządne, starsze hity.
Rok temu słuchałam cały dzień, przed chwilą kolega mi przypomniał (zaczęła sie o 12) i znow słucham. http://www.polskieradio.pl/9/201/Art...asow-po-raz-19 |
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
dziwnie tak- wczoraj 2012 dzisiaj już 2013 heh ![]() pies takiej trzęsiawy dostał, że musiałam z nim siedzieć po ciemnku w łazience z 40min bo myślałam, że zawału dostanie! no a dzisiaj mnie choroba bierze nieźle!
|
|
#3495 | |
|
Konto usunięte
|
Witam w Nowym Roku
![]() Thx i Tobie także Szczęśliwego ![]() U mnie przy blokach strzelali petardami od 16:00 do 1:00, przez ten czas pies szalał mi w domu, łaziła do wszystkich i sprawdzała czy nikomu się nic nie stało ![]() A tak to spokojnie, cichutko, nikt muzyką nie grał ![]() Cytat:
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2013-01-01 o 13:35 |
|
|
|
|
#3496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mmmm akurat trafiłam na Boba |
|
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz
Na codzień większości tego co w tej liscie nie słucham (chyba tylko Pink Floyd), ale miło czasem posłuchać takich hitów![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;38379124]Witam w Nowym Roku ![]() Thx i Tobie także Szczęśliwego ![]() U mnie przy blokach strzelali petardami od 16:00 do 1:00, przez ten czas pies szalał mi w domu, łaziła do wszystkich i sprawdzała czy nikomu się nic nie stało ![]() A tak to spokojnie, cichutko, nikt muzyką nie grał ![]() Moja to sapała i się śliniła, uspokoić się nie mogła, nawet otwarcie łazienki czy kuchni nie pomogło. Jeden z domowników siedział z nią w przedpokoju od 22:00 do 1:00 :/ ale nie chciałam dawać jej ani żelu ani tabletek uspokajających, bo one źle na moją psinę działają [/QUOTE]Zwierzaki w taki dzień są biedne. Ja wychodząc na dwóch przykryłam klatkę Kuby kocem aby trochę zagłuszyć to co za oknem i puściłam mu jakąś muzyczkę z plyty nie za głośno, żeby też słyszał jakieś normalne dźwięki a nie strzały. Ale psy chyba strzelanie znoszą najgorzej
|
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;38379124]
Moja to sapała i się śliniła, uspokoić się nie mogła, nawet otwarcie łazienki czy kuchni nie pomogło. Jeden z domowników siedział z nią w przedpokoju od 22:00 do 1:00 :/ ale nie chciałam dawać jej ani żelu ani tabletek uspokajających, bo one źle na moją psinę działają [/QUOTE]no to nieźle długo się denerwowała.. ja nawet takich cudów nie miałam; to pies sąsiada a sąsiad pojechał w tango więc wiesz wzięłam go do domu do nas, żeby chociaż z kimś był. O 23 sobie spał i gdyby nie te sztuczne ognie to pewnie już by usnął a tak to porażka... Ciągle wstawał, chciał się gdzieś chować, ale wszędzie huk było słychać to w końcu w tej łazience mu się spodobało dobrze, że to raz w roku bo normalnie by się zwierzęta wykończyły
|
|
#3499 |
|
Konto usunięte
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;38379124]Witam w Nowym Roku
![]() Thx i Tobie także Szczęśliwego ![]() U mnie przy blokach strzelali petardami od 16:00 do 1:00, przez ten czas pies szalał mi w domu, łaziła do wszystkich i sprawdzała czy nikomu się nic nie stało ![]() A tak to spokojnie, cichutko, nikt muzyką nie grał ![]() Moja to sapała i się śliniła, uspokoić się nie mogła, nawet otwarcie łazienki czy kuchni nie pomogło. Jeden z domowników siedział z nią w przedpokoju od 22:00 do 1:00 :/ ale nie chciałam dawać jej ani żelu ani tabletek uspokajających, bo one źle na moją psinę działają [/QUOTE]Mój wcześniejszy pies też się bardzo bał petard. Ale zgarneliśmy go z ulicy, więc swoje przeszedł... Mimo leków na uspokojenie co roku 2 godziny wyjęte z życiorysu dla zwierzęcia... |
|
|
|
#3500 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja teraz odsypia na szczęście dzisiaj nikt nie jest w stanie strzelać petardami i nie będzie jej przeszkadzać
|
||
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry w Nowym Roku
![]() wszystkiego najlepszego Wam życzę u mnie tak petardy strzelali, że do 3 w nocy huk słyszałam, biedne pieski Spędziłam go w końcu z przyjaciółką u mnie teraz ide z rodzicami jakiś obiad uszykować:Pgangnam style i ona tanczy dla mnie to istne hity 2012 na imprezy i domówki
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;38379539]U mnie na szczęście rzadne inne zwierzątko nie cierpiało, klatki wyniosłam do łazienki i nic nie słyszały
![]() Wzięłaś sporą odpowiedzialność na siebie biorąc psiaka sąsiadów, musisz lubić zwierzaki ![]() Moja teraz odsypia na szczęście dzisiaj nikt nie jest w stanie strzelać petardami i nie będzie jej przeszkadzać [/QUOTE]uwielbiam, ale niestety nie mogę mieć swojego psiaka więc w sumie ten taki mój adopcyjny częściej z nami przebywa niż ze swoim Panem bo on tylko na noc wraca a tak to od 9-24 go nie ma, a pies taki szaleniec i pieszczoch no to tyle dobrze przypuszczam, że jakieś niedobitki jeszcze strzelać będą wieczorem
|
|
#3503 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie w bloku podobnie robią z jednym pieskiem. Osoba, która go do siebie bierze jest wtedy bardzo szczęśliwa i piesek też, bo wychodzi na dwór kiedy tylko chce, a przyszywani właściciele bawią się z nim i w ogóle dbają o niego ![]() A ja mam nadzieję, że jednak strzelać nie będą Przed chwilą wypiłam szampana, jakimś cudem po nim mi szumi, a po piwie nigdy
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w Nowym Roku
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;38379769]To fajnie, że "adoptowałaś" pieska
u mnie w bloku podobnie robią z jednym pieskiem. Osoba, która go do siebie bierze jest wtedy bardzo szczęśliwa i piesek też, bo wychodzi na dwór kiedy tylko chce, a przyszywani właściciele bawią się z nim i w ogóle dbają o niego ![]() A ja mam nadzieję, że jednak strzelać nie będą Przed chwilą wypiłam szampana, jakimś cudem po nim mi szumi, a po piwie nigdy [/QUOTE]on taki kudłacz ładny coś jak owczarek niemiecki z długimi włosami tyle, że trochę mniejszy i tak kuperek mu w dół nie opada ale taki uroczy psiak widać, że lubi między ludźmi przebywaćJa teraz piję szampana i normalnie mi się gotuje w gardle muszę sobie liste zrobić postanowień dotyczących wagi itd
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() U mnie sylwester skończył się o 1, tyle dałam radę wytrzymać. A dziś mam jeszcze gorszy kaszel. Ale najbardziej mnie rozwaliło jak ludzie brali ze sobą psy, jak szli na plac oglądać fajerwerki.
|
|
#3507 | |
|
Moderator
|
Cytat:
zdrówka!!! piszę posta ![]() i popijam pyszną herbatę |
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja znajoma ma psa, który jak słyszy fajerwerki to wyje, mówi, że się go nie da do domu zabrać bo chce na polu zostać i tylko wyć i wyć jak coś słyszy- taką radochę ma wtedy, że szok
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jamnik to zawsze szczekał na petardy
Ale to pies myśliwski był
|
#3510 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Trust a jak tam zdrówko? Lepiej coś? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

. Niektórzy moi znajomi znają na pamięć pewne utwory, choć nigdy bym ich o to nie posądziła 
Lush & China Glaze lover!

więc sami rozumiecie, że nie chce mi się nadrabiać
Niektóre polskie gwiazdy nigdy takiej szansy nie miały.
11.10.2014

おはよう!
jedno w piątek, drugie w środę. Nadrukowałam w domu materiałów a uczyć się nie chce.
Na szczęście moi sąsiedzi szybko skończyli wczoraj zabawę.

nieźle!