|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201
Wita się z wami największy zasmarkany ramol roku oglądający sylwestra z dwójka. Życzę wam kochane by ten nowy rok był jeszcze lepszy od poprzedniego i obfitował w wiele wzruszeń i ogrom powodzenia.
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201
to ja krótko...
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku żonki moje kochane ![]() Kuku to Twój Rok
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym roku
![]() Wczoraj było nawet fajnie. Oglądaliśmy filmy, jedliśmy, piliśmy. Mnie coś koło 22 znużyło, przespałam się pół godzinki i czułam się jak nowo narodzona Przed północą wyszliśmy nad Wisłę, gdzie dawali pokazy fajerwerków, a jak wróciliśmy to zrobiliśmy sobie karaoke. Tż stwierdził, że nie umiem śpiewać Nie chce mi się sprzątać teraz tego bałaganu
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w Nowym 2013 Roku
![]() Sylwestrowe południe i popołudnie spędziliśmy z małą Tak jak chciałam, nie mówiąc nikomu poza wami... TŻ będzie chrzestnym Znowu jak bumerang wraca temat dzieci, mąż mnie pyta, czy nie chciała bym takiej małej słodkiej kruszynki (byliśmy z jego siostrzenicą samo na długaśnym spacerku, mała ma 2 miesiące)... |
|
|
|
#3455 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mama mojej byłej podopiecznej brała tabsy przez 16lat bez przerwy i po odstawieniu bez problemu zaszła ![]() Cytat:
Mój tż wczoraj mi śpiewał to mu powiedziałam że z jego głosem to on by dziecka raczej nie uśpił ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!!!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Oby dużo Bejbików się pojawiło![]() TZ życzył nam bobaska w tym roku ![]() Sylwester minął baaardzo spokojnie, wyiłam przez caly wieczor 1 redsa o 2 już byliśmy w domu.Dzisiaj jestem troche chora... katar.. gardło mnie boli eh
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38377177]
a Ty czujesz się już gotowa na takiego bobasa?[/QUOTE]miałam taki okres, że bardzo chciałam dziecko, to było z jakieś 3 lata temu, mój TŻ, a obecny mąż, nie był na to gotowy. Teraz role się odwróciły... Ciągle mi gada o dziecku, a jak widzi małą Alicję, to już w ogóle masakra. Już mi brakuje argumentów, które do niego przemawiają Umowa mi się kończy, za niecałe 3 tygodnie (wraca kobita macierzyńskiego, mimo iż to nie ta którą zastępowałam), złożyłam tonę nowych podań i Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2013-01-01 o 10:48 |
|
|
|
#3458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38377304]no to taki argument wg. mnie on powinien zrozumieć, chyba że stać Was na to aby żyć z jednej pensji we trójkę, i mieć przy tym odłożoną kaskę w razie choroby dziecka[/QUOTE]
Patrze na to z inne strony 1) Nie mają pracy, nie dostanę ani grosza 2) Nie mając pracy, nie mam gdzie wracać 3) będę miała jeszcze gorzej ze znalezieniem pracy 4) Nie chcę siedzieć cały czas w domu 5) nawet gadaliśmy kiedyś, że TŻ poszedł by na tacierzyński 6) mam wielkie obawy co do porodu i całej ciąży, boję się straszliwie 7) zostało mi jeszcze 1,5 roku nauki, choć wiem, że nie jedna kobita studiowała będąc w ciązy wiem jak moja mama przy moim bracie nie miała pracy i 4 lata spędziła w domu, to były lata 90. Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2013-01-01 o 10:57 |
|
|
|
#3460 |
|
Konto usunięte
|
niusia niestety prawda jest taka że teraz coraz trudniej będzie o pracę w szkolnictwie bo dzieci jest coraz mniej.
A Ty masz uprawnienia do szkoły średniej? |
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
ziele, nie mam
|
|
|
|
#3462 |
|
Konto usunięte
|
szkoda, a może sobie zrób?
Ja chodziłam do LO weekendowego i miałam jednego nauczyciela matematyki który w tyg. pracował na kopalni a w co drugi week. przyjeżdżał do nas i jak go pytaliśmy ile zarabia w naszej szkole to mówił że za 2week. mu koło 2tys. płacą. |
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
ziele, nawet myślałam, żeby gdziekolwiek, by była to umowa o pracę
czym się mogę pochwalić: pracą w markecie na przeróżnych stanowiskach, od rozkładania towaru, inwentaryzacje, stanowisko z alkoholem, stanowisko z cukierkami, po kasy bycie hostessą plus praktyki w każdej szkole + I semestr w szkole na zastępstwo ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38377407]szkoda, a może sobie zrób? Ja chodziłam do LO weekendowego i miałam jednego nauczyciela matematyki który w tyg. pracował na kopalni a w co drugi week. przyjeżdżał do nas i jak go pytaliśmy ile zarabia w naszej szkole to mówił że za 2week. mu koło 2tys. płacą.[/QUOTE] z tym jest inna bajka ---> trzeba mieć odbyty staż <--- być zatrudnionym cały rok w szkole od września, najpóźniej od drugiego tygodnia i aż do samiuteńkiego końca czerwca + napisać podanie, że chce się taki staż robić + pisać konspekty na każdą lekcję +złożenie teczki w kuratorium oświaty + egzamin, czy rozmowa w kuratorium oświaty przed komisją (jak zwał tak zwał) z magisterki mam zrobione prawie wszystkie przedmioty, niestety w związku z decyzjami na uczelni nie dano mi ich robić . |
|
|
|
#3464 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w 2013
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38377177]powiem Ci że długość brania raczej niema znaczenia mama mojej byłej podopiecznej brała tabsy przez 16lat bez przerwy i po odstawieniu bez problemu zaszła [/QUOTE]Oby tak było, chociaż dziecko na razie mnie przeraża
|
|
|
|
#3465 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38378358]teraz można bezpiecznie rodzić po 40tce
[/QUOTE]Siostra mojej koleżanki właśnie w tym wieku urodziła kilka miesięcy temu PIERWSZE dziecko wszystko poszło bez problemówJaka piękna pogoda jest
|
#3467 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a w zasadzie szanse na zajście są takie same, tylko że może zdarzyć się ciąża mnoga
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Konto usunięte
|
witam sie
![]() widze że ty b spokojnie większość leczy kaca :P a ja witam nowy rok z @ ;/ ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- dobra spadam lukac dalej Atlas chmur
|
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
witam w 2013 roku
![]() impreza udana i zero kaca DD
|
#3470 |
|
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38378358]teraz można bezpiecznie rodzić po 40tce
[/QUOTE]Ja bym chciała po 30
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
I jak udało Wam się przywitanie Nowego Roku?
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
my dziś uskuteczniamy piżamowy dzień. Kac jest straszny, za to impreza była super, niestety zgubiłam prawie pół spódnicy - tej cekinowej Jeden cekin poleciał a za nim dużo więcej. Nie wiem jak to było uszyte ![]() Wyszłabym na dwór...ale mi się nie chce. Musimy też odszukać samochód
|
|
|
|
#3473 |
|
Zadomowienie
|
Mąż odsypia alkohol, a mi się nudzi....
Przeczytałam wszystkie części Grey'a - wczoraj skończyłam trzecią i jestem bardzo rozczarowana, gdyż spodziewałam się dużo, dużo więcej po tak rozreklamowanej i chwalonej przez Was książce Was wzruszała, a ja nie uroniłam ani jednej łzy walcząc sama ze sobą i zmuszając się do czytania ![]() Teraz będę czytać "Spowiedź heretyka", później biografię Kory - uwsteczniam się... Ale Nicolasa Sparksa też ściągnęłam i zobaczymy
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała tak w wieku 28 lat, ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.
Tuż obok nas nad Wisłą był jakiś pokaz balonów akurat przyszliśmy jak miały startować. Łabędzie nakarmione, ale były tylko dwa. Przeważnie jest ich więcej. Wróciliśmy i nastawiłam obiadek. Dziś robię bitki wieprzowe duszone z cebulką i teraz popijam resztę zupki cebulowej, bo nią przyprawiałam mięsko. Dla Tż będzie to nowość, więc mam nadzieje że mu posmakują
|
#3475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam się z Wami w Nowym Roku! Impreza udana, byliśmy na imprezie sylwestrowej w klubie. Byliśmy ostatnimi gośćmi opuszczającymi klub ![]() Ogólnie wszystko się udało, poza jedną sytuacją, ale i tak mi ona nie popsuła humoru (niestety innym już tak). Dziś mąż ma kaca giganta (porównuje go do kaców po imprezach studenckich) a ja czuję się świetnie ![]() Na koniec życzę Wam szczęśliwego Noweg Roku - by wszystko co sobie postanowiłyście i chciałybyście zrealizować udało się w 100% Kuku dla Ciebie szczególne życzenia - by Wasz ślub był taki jaki sobie wymarzyłaś!
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Oświeciło mnie, że jutro już do pracy trzeba iść
![]() Aż chce mi się samej z siebie śmiać
|
|
|
|
#3477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Ty w ogóle mieszkasz w Krk, czy to tylko zbieg okolicznosci?
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3479 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Lasencje!
![]() Noc sylwestrowa spokojna, podobnie jak u Kozicy, spędzona częściowo z dwójką częściowo z polsatem szampana otworzyliśmy o POLSKIEJ północy żeby móc strzelać korkiem odliczając razem z polsatem wyszliśmy do ogrodu odpalać lantern ale w końcu załapał i poleeeeeeeeeciaaaaaaaaaaa aał To był jakiś dziwny sylwester, muszę przyznać....miał chyba też na to jakiś wpływ wczorajszy pogrzeb Dziadka....jak się okazało też wczoraj odbył się pogrzeb siostry Babci TŻta.........tak więc...dziwne zakończenie 2012 roku....![]() My wczoraj jakoś o 20:00 włączyliśmy sobie DVD z Naszego ślubu, bo Nam wczoraj przyszły wreszcie płytki od kamerzystów No i tyle ile się nawku$%#@liśmy to nie mam słów po prostu... Po pierwsze nie ma podziału na sceny....... wiecie o co chodzi? Że jak ktoś ogląda sobie płytę już któryś raz i nie chce oglądać całej tylko sobie wrócić po prostu do jakiejś konkretnej sceny, np. walk rycerzy, to nie ma szans....musi przewijać tak długo aż dojdzie do walk bo główne menu polega na tym, że wybierasz "start filmu" albo "włącz napisy" albo "wyłącz napisy" i tyle!!!!!!! Po drugie zwiastun 2min raz Nam się jakimś fuksem pokazał, a później już się nie da do niego wrócić Po trzecie....Ta firma życzy sobie za "napisy 200zł"....a jak się okazało, oni chcieli tłumaczenie od NAS....i żebyśmy czas im wypisali poszczególnych zdań np 01:34:00- 01:35:44.........to za co oni to 200zł chcą?!?!?! bo tego tekstu było sporo.... TŻ później w jakimś programie powstawiał te wszystkie sentencje ang. w odpowiednie odstępy czasowe, żeby przy każdym zdaniu był dokładnie opisany czas, w którym dane zdanie powinno się wyświetlać, no wiadomo, jak w filmach z napisami.... Taki plik TŻ wysłał kamerzystom, którzy zje#$%li dodanie tego do filmu.... a przez to brakuje kilku linijek tekstu!!!!!!!! Moja Mama np wg napisow przy Blogoslawienstwie mowi tylko "w imie Ojca i Syna i Ducha sw..." i koniec a Ona dalej przeciez mowi CZEGO NAM ZYCZY!!!!!!!!!!! gdzie ja nic takiego nie wpisywałam do tekstu jutro tam dzwonię.......
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, mieszkamy z Tż w Krakowie ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Obiadek bardzo przypadł Tż do gustu objedliśmy się jak świnki.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

Przed północą wyszliśmy nad Wisłę, gdzie dawali pokazy fajerwerków, a jak wróciliśmy to zrobiliśmy sobie karaoke. Tż stwierdził, że nie umiem śpiewać 

o 2 już byliśmy w domu.

a Ona dalej przeciez mowi CZEGO NAM ZYCZY!!!!!!!!!!!