|
|
#2371 |
|
MBZ♥
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
hmmm znów nas podczytując?
![]() aaaa pewnie czeka na relację pewnej Zazdrośnicy ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Picz zdradzisz choć kilka?
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Byou może tak właśnie się bawi
której?
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
wczoraj spedzilismy bardzo fajnego sylwestra wypiłam sama butelke wodki i nic mi dzisiaj nie jest wstałam posprzatałam mieszkanie zjadłam, przyszli znajomi i ogolnie jest miło. Tż wczoraj gadał z gocią ale twierdzi ze nie pamieta o czym gadali takze wiecie ja nawet dzwonilam do jego mamy sie pozalic ze sie nie oswiadcza a ona "daj mi go do telefonu zaraz zrobie z nim porzadek" ![]() ![]() ale wnioskuje że raczej nie zostanę narzeczoną nigdy, a tż gada o tym tylko zebym mu dała spokoj. więc nie nakręcam się.
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
by, też lubię domówki u nas - bardzo. Ale chciałabym czasem coś zmienić
co do żelków - kupiłam haribo, więc chyba niezłe (?) myślę, że za długo isę moczyły w alko, bo 7 dni. |
|
|
|
#2375 |
|
MBZ♥
|
Naj no właśnie haribo mnie tak urządziły
tych pijanych misiów nie robiłam nigdy to się nie znam![]() my się spotkamy raz u nas ,raz u znajomych ale wolę u nas. stara jestem
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
byou, część pierdół typu, regularne uzywanie balsamu, podcinanie koncowek co 2-3 miesiace, przeczytanie konkretnych ksiazek
a część typu zdanie prawka, uzbieranie w końcu kasy na jakieś fajne wczasy itd. ![]() karola, ten Twój tż to zmienia zdanie co chwilę mógłby się ogarnąć....naj, chyba za długo. a nie były rozciapciane? |
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
picz no dokładnie dlatego stwierdzam, ze to nie ma sensu żadnego.
wczoraj jak juz bylam wypita, to wzielam i zapytałam w prost czemu nie moze mi sie oswiadczyc,a on na to "bo nie"
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
hawwa wszystkiego najlepszego, szczęśliwego rozwiązania i pociechy z rodzinki
obyś zawsze była uśmiechnięta i szczęśliwa ![]() peach pisz postanowienia ![]() karola nie obraź się, ale mi się wydaje, że za dużo gadasz do B. o zaręczynach..chłopak nie ma chwili by samodzielnie pomyśleć, bo ciągle go pytasz :P poza tym jakbym ja zadzwoniła do kogoś z rodziny Cz. powiedzieć, że ten się nie oświadcza to cz. by się na mnie śmiertelnie obraził.. zluzuj trochę..młoda jesteś, on też się ogarnie i Cię niebawem zaskoczy..daj mu tylko szansę
|
|
|
|
#2379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja: No weź, chłopie, ogarnij się, bo ja jestem coraz starsza a chce sprawnie pobawić na waszym weselu. Tż Karoli: Ale nie wyglądasz, bo widziałem zdjęcia ![]() Ja: Ale jestem i masz się oświadczyć! TK: Jak zrobi się ciepło. Ma się z tego wywiązać
|
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Gocia uwielbiam Cię
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
maja, nie ma co pisać
jest tego sporo, ale większość to pierdoły![]() stwierdziłam, że jak dotrzymam slowa z malymi rzeczami, to będę z siebie bardziej dumna pod koniec roku wolę nie pisać wielkich postanowień jak wiem, że ich nie dotrzymamale oczywiścvie są plany żeby się lepiej odżywiać, ćwiczyć i schudnąć jak raz mi się udało, to może drugi raz też się uda tylko mam nadzieję, że już pozostanę na wlaściwych torach, a nie po osiągnięciu celu wrócę do zlych nawykow
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-01-01 o 17:33 |
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
No bo na co on czeka? Będę starsza, spowolni mi się przemiana materii i nie podjem ani nie popiję na ich weselu
|
|
|
|
#2383 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Ale mnie od rana głowa bolała... Posiedzieliśmy u znajomych w szóstkę+ dwoje dzieci i dwa psy, potem poszliśmy na taką górkę w mojej dzielnicy gdzie widzieliśmy fajerwerki nad prawie całym miastem i nad miastami sąsiednimi )widoczność suuuuper), a potem trafiliśmy na imprezę do znajomych gdzie były tańce, jeden kolega grał na gitarze i śpiewaliśmy.Ogólnie super ![]() Kasia ty też miałaś fajnego Sylwestra,cieszę się ![]() Cytat:
Natomiast wzięliśmy ze sobą pod las psy znajomych,bo uznaliśmy ,że lepiej niż jakby były same w domu. I nie było najgorzej ![]() Cytat:
![]() A szkoda,że pijane misie się nie udały, też chciałam spróbować ![]() Cytat:
W sumie ono zawiera w sobie też życzenia zdrowia i pomyślności, bo jak te dwa czynniki będą dopisywać to wtedy właśnie będziemy szczęśliwi![]() Cytat:
![]() A ode mnie niedawno pojechał brat, mój chrześniak płakał,że nie chce iść. Dałam mu do zabawy taką bajerancką willę Polly Pocket,którą dostałam na wakacjach w Hiszpanii z 15 lat temu,ale jest suuuuupeeeeeeer.Małemu się ogromnie podobała,pomimo,że taka różowa
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Gocia może na to liczy
Oszczędności Kochana
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, sto lat! Dużo zdrówka, miłości i rodzinnego ciepła
![]() Świat nie istnieje, bo go prawdopodobnie przepiłam... dopiero wróciłam do domu, a impreza tam dalej się kręci ![]() Poza tym myślę, że to dobry moment na rzucenie palenia, zwłaszcza że od kilku dni koszmarnie mnie boli klatka piersiowa...
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa - spełnienia marzeń i radości! padam na twarz.... czuję jak mi się oczy zamykają ![]() gocia - dałaś czadu tą rozmową
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa wszystkiego naj! Dużo miłości, szczęścia, by Córa zdrowo się rozwijała i nie męczyła mamy zbytnio. Niech Ci się kochana spełnią wszystkie marzenia
![]() Dlaczego nie można dziś prać? Bo piszecie o tym a ja nie wiem o co kaman poza tym, że święto jest. U nas sylwester całkiem udany. Potańczyliśmy, podrinkowaliśmy (choć ja mega delikatnie), pośmialiśmy się i objedliśmy się chlebem ze smalcem Ja mam caaaały szereg postanowień i planów na 2013. Przede wszystkim: zostać magistrem socjologii zostać kierowcą zrobić kolejny poziom z angielskiego znaleźć pracę nie opierdzielać się tylko dzielnie chodzić na siłkę kilka razy tygodniowo zwalczyć swój zakupoholizm i stać się bardziej oszczędną starać się być lepiej zorganizowaną i bardziej systematyczną porobić badania i ogarnąć swój organizm no i takie marzenie kupić pod koniec roku mieszkanie. Edit: pojechać gdzieś na wakacje Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2013-01-01 o 19:02 |
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba też stworzę sobie listę swoich postanowień noworocznych... |
|
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
hawwa wszystkiego naaaaajlepszego
![]() maja to może tak wyglądac jak piszesz z perspektywy tego co ja piszę na forum, ale nie ejjst do konca tak ze ja siedze nad nim i gadam o zareczynach,a a zjego mamą gadałam w żartach i on przy tym był i sie smialismy, i w sumie ja z nim gadałam tylko kilka razy o tym bardziej susza mu glowe bliscy i znajomi, i mimo, że ja nic nie mowie to on do mnie ma pretensje ze wszyscy gadają i to na tej zasadzie ja się zapytałam czemu się nie oswiadcza, nie pod wzgledem wymuszania tylko w rozmowie która on sam zaczął, nie powinien tak reagowac bo to nie moja wina ze wszyscy pytają i jemu trują o to tylek a na mnie sie odgrywa
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
też muszę zrobić pranie.. ale chyba do jutra poczekam w takim razie
![]() karola, szkoda, że wyzywa sie na Tobie za innych... ale pewnie faktycznie czuje sie przytloczony- moze Ty się nie odzywaj na ten temat w ogole i może wtedy on sam zacznie |
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Do usług, jak mogę-pomogę
Ja też mam trochę noworocznych postanowień ![]() 1. Szczęśliwie obronić się w czerwcu 2. Pojechać na kolejny obóz z niepełnosprawnymi. 3. Dołożyć wszelkich starań, by rozwinąć z koleżanką naszą małą, zaplanowaną działalność 4. Nie podjadać wieczorami. 5. Częściej wychodzić na spacery. 6. Pić zieloną herbatę dla zdrowia ![]() 7. Na wizaż wchodzić po godzinie 17 ![]() 8. Regularniej pisać pamiętnik. 9. Przeczytać w tym roku co najmniej 20 książek. 10. Nie kłócić się tak z tżtem; docenić jego świętą cierpliwość dla mojego charakteru. 11. Częściej okazywać moim przyjaciołom, jak są dla mnie ważni. Edytowane przez gothka152 Czas edycji: 2013-01-01 o 18:55 |
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa najlepszego!!!!Dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki, spełnienia marzeń!
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, wszystkiego dobrego z okazji urodzin
|
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Moje postanowienia na 2013
![]() - obronić się w czerwcu 2013 - zacząć studia magisterskie -schudnąć do wesela brata - dużo więcej wychodzić ze znajomymi - spotkać normalnego faceta dla, które będę jedyną - być bardziej otwartą - zacząć nosić soczewki - wyjechać gdzieś na wakację
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwuś, wszystkiego najlepszego
Karola, ja nie rozumiem takiego gadania Jesteś jego partnerką, mieszkasz z nim i hasło "bo nie", to nie jest odpowiedź. Masz prawo znać powód... Oj Gocia, masz tupet
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Hawwuś wszystkiego najlepszego Spełnienia marzeń i zdrowia dla Maleństwa ![]() Maya córka widocznie okazała miłosierdzie w Nowym Roku Mogłaby jeszcze tylko rano pospać ![]() Byou starzejesz się :P Gwizdak szkoda, że nie był to zbyt udany Sylwester. Udanego odpieluchowania Mrówki ![]() Mój Sylwester nie był zły We dwoje też może być fajnie ![]() A dzisiaj zaliczyliśmy noworoczny spacer po Hyde Parku ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- I jeszcze moje postanowienia na 2013 rok: - czytać książki wyłącznie po angielsku - zrzucić 5 kg - prowadzić aktywniejszy tryb życia (regularne bieganie + treningi z Ewą Chodakowską min. 4 razy w tygodniu) - rozwijać się zawodowo - pojechać na wakacje do Hiszpanii, Portugalii lub Włoch - znaleźć dom do wynajęcia - zaliczyć chociaż jeden zlocik w pl na razie tyle |
|
|
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm przed kazdym nowym rokiem miałam tyyyle postanowień teraz też miałam takie standardowe jak wy co do zrzucania zbednych kg, wakacji itd...
ale chyba w tym nowym roku chciałabym w końcu zając się sobą i odnaleźć swoją życiową scieżkę, bo od czasu jak rzuciłam studia sama nie wiem co chce w życiu robić. mam dwie wielkie pasje które wzajemnie się wykluczają i musze wybrać w koncu coś. i to jest moje nowe postanowienie o.
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze to tylko zbieg okolicznosci, ale juz nie ryzykuje Dziewczyny super postanowienia, mam nadzieje, ze kazda dolozy wszelkich staran by ich dotrzymac moje to: - schudnac raz na zawsze (jak co roku )- wychodzic czesciej z TZtem, chocby na spacer, spedzac wiecej czasu razem a nie tylko obok siebie - przeczytac 12 ksiazek po polsku, najlepiej polskich autorow - zdobyc certyfikat CAE albo BEC - przestac prokrastynowac - byc bardziej systematyczna (w pielegnacji wlasnego ciala jak i ogniska domowego) - wiecej rozmawiac z Rodzicami i Siostra - byc bardziej oszczedna i rozsadniejsza w zakupach
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2013-01-01 o 20:27 |
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

której?

ja nawet dzwonilam do jego mamy sie pozalic ze sie nie oswiadcza a ona "daj mi go do telefonu zaraz zrobie z nim porzadek"
tych pijanych misiów nie robiłam nigdy to się nie znam
mógłby się ogarnąć....

poza tym, że święto jest.