![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy to normalne ??
SiSleyS jestes niemożliwa. Zawsze jak poczytam jakiś wątek, na którym się udzielasz to wiem, że brzuch mnie bedzie bolał - od smiechu rzecz jasna
![]() P.S. nie to zebym Cię sledziła ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach... a juz miałam nadzieję! ![]() Spoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Dziwny jakiś ten wątek
![]() Dziewczyna zadaje dziwne pytanie wynikające z jej niewiedzy, postów co niemiara ale jakoś tylko pare z odpowiedzią na jej pytanie. To, że każdy ma prawo wypowiadania się na forum-wiem, właśnie z niego korzystam dziękując przy tym temu na górze, że obdarzył mnie na tyle sprawnym rozumem, że zdołał już wchnonąć taką ilość normowanej wiedzy (zarówno teoretycznej jak i praktycznej) zadawalającej wizażowe społeczeństwo bo gdyby tak nie było pewnie zostałabym zmiarzdzona bezstroskim humorem co niektórych wizażanek... A ponoć kto pyta nie błądzi...chyba nie na tym forum. ps. Przepraszam autorkę tematu, że nie odpowiedziałam na pytanie ale odpowiedź już padła ![]()
White Lies - Bigger Than Us Edytowane przez yaminishi Czas edycji: 2007-03-03 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
yaminishi napisala:
Cytat:
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja słyszałam że nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Niech się nie zabiera do seksu jak nie ma pojęcia o podstawowych rzeczach!
Dzieci niech idą do piaskownicy a nie do łóżka uprawiać seks- a potem jeszcze się dziwią ze zachodzą w ciążę ![]() Kto pyta nie błądzi- owszem, a niech najpierw pyta zanim zdejmie majtki. O TO NAM CHODZI.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie jako biernego obserwatora, wątek przerodził się w przykry pokaz złośliwych i pseudośmiesznych uwag pod adresem autorki tematu. Jakoś nie dopatrzyłam się tutaj surowych ale konstruktywnych opini, jedynie uderzył mnie prześmiewczy ton wypowiedzi typu "pamiętaj, że przez pocałunek też można zajść w ciąże"...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrz moj podpis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie tak sobie poczytalam i wiecie.. moze dziewczyna sie martwi.. chce zajsc w ciaze a tu jej wyplywa..
![]()
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no nie wiem, mnie tez nikt nie uczył/uczy czy wycieka czy nie..a jakoś to tak na czystą logikę jasne..
![]() |
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby nie ma głupich pytań? Są i to czasem bezdennie głupie. Niestety, nie zgadzam się z rzucanymi taśmowo hasłami typu: 'nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi', 'kto pyta nie błądzi' itp.itd. Tyle, że osoby które pokazały na innych wątkach, jak potrafią się śmiać z kogoś, w innych za to są obrończyniami dobra i wazeliny (nie mówię o Tobie). Nie ma to jak hipokryzja. Cytat:
Kolejna osoba rozpoczyna dyskusję z której i tak nic nie wynika, po co? Ty nam nie przyznasz racji, my Tobie i tak w kółko. W normalnym życiu nikt się nie głaszcze po głowie, każdy dla każdego jest wrogiem, nikt nie w stanie w obronie pokrzywdzonego, a na forum jest tyle dobrych dusz... Mam pytanie- gdzie się one podziewają w prawdziwym życiu? Nigdzie, też siedzą cicho. Taka dygresja... ale do Ciebie Yaminishi raczej nie jest skierowana, bo Cię nie znam dobrze ![]() Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-03-04 o 14:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wypowiedzieć zawsze się można, tym bardziej, że nie nastąpiło tu rzadne "pojednanie". Napewno odbiegamy od tematu ale przeciez to forum. Cytat:
Być może z tej dyskusji nic nie wynika tylko co wynikało z tamtych prześmiewczych postów?! Cytat:
![]() Moje wypowiedzi nie są w żaden najmniejszy sposób skierowane do jakiejkolwiek z dziewczyn. Nie jest to ani wykłócanie swoich racji ani próba moralizowania. Ja poruszam jedynie problem, który w moim odczuciu zaistniał.
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
God Of War 20 znajac podstawy biologii czy nie uwazasz ze to pytanie nie bylo zbyt madre, zwlaszcza jesli zadawala je osoba ktora rozpoczela wspolzycie a tym samym powinna byc gotowa na dzieci??
Ohh ten pamietny watek... Jak milo wracac do niego ![]() ![]()
![]() |
#108 |
Gość
|
Tak to normalne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
a ja dopiero teraz trafilam na ten watek i rowniez jestem w szoku i zgadzam sie z yaminishi i God Of War 20
![]() dla mnie takie odpowiedzi sa na bardzo niskim poziomie. ktos moze czegos nie wiedziec [nawet jesli wam wydaje sie to pytanie glupie a odpowiedz oczywista, zastanowcie sie czy same tak WSZYSTKO wiecie? watpie ![]() ![]() skonczylam nauke w liceum 2 lata temu, zanim rozpoczelam wspolzycie oczytalam sie wiele ksiazek, publikacji w internecie, odbylam wizyty u ginekologa i nauke z lekcji biologii rowniez przyswoilam, ale wlasnie sprawa wyplywania byla jedyna rzecza ktora mnie zaskoczyla w seksie! po prostu wczesniej sie nad tym nie zastanawialam [dopoki stosowalismy prezerwatywy] i nigdy wczesniej o tej kwestii nie slyszalam! dlatego moze byc to dla kogos zaskakujace, nawet jesli po pierwszym razie "wyciekania" uswiadomisz sobie, ze to przeciez oczywiste ze tak sie dzieje ![]() nie chce podejmowac tu jakiejs walki i nie konczacych sie dyskusji, po prostu musialam cos napisac, bo bardzo mnie to zniesmaczylo.. jestem zdziwiona, ze sa tu osoby potrafiace W TAKI SPOSOB reagowac na czyjes pytanie. ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
P.S. Cytuje:"[nawet jesli wam wydaje sie to pytanie glupie a odpowiedz oczywista, zastanowcie sie czy same tak WSZYSTKO wiecie?" Odpowiadam: TAK, Wszystko! Nawet więcej niż google.pl! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
pewnych spraw. Kto pyta, nie błądzi, zwłaszcza, kiedy nie jest to prowokacja, a czysta niewiedza. Człowiek, który chce wiedzieć i pyta, nie powinien być besztany. Fakt, faktem, że taka niewiedza jest po części śmieszna i łatwa do zironizowania, lecz może po prostu najpierw odpowiedzieć poważnie, a następnie dodać coś od siebie, dla śmiechu? Chodzi tutaj też o szacunek. Już nie mówię o osobach, które tylko piszą takie pytania, bo chcą "prowokować", choć marnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.