|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
Cytat:
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- dziewczyny rzucił się wam w oczy gdzies w sklepach sweter w stylu norweskim w kolorach beżu? szykam takiego i nie mogę znaleźć a jutro przyjdzie moja paka z zary nie moge sie doczekać |
|
|
|
|
#3692 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie martw się- będzie jeść coraz więcej ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
Edytowane przez LadyMagnolia Czas edycji: 2013-01-01 o 15:53 |
||
|
|
|
#3693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokarm powstaje z krwi więc jak w chwili karmienia nie ma alko we krwi, to nie ma zagrożenia to co napisałam w szczególności dotyczy ustabilizowanej laktacji, pokarm produkuje się wtedy na bieżąco podczas ssania - nie ma więc potrzeby odciągania---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
to nie ma wielkiego znaczenia ja myślałam, ze masz na myśli termin przydatności - w końcu zamrożony pokarm jest OK przez jakiś określony czas |
||
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chyba to przerabiam
|
|
|
|
|
#3695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Już więcej nic nie napisze na ten temat. Antek próbuje się dobrać do pizzy małża.
Edytowane przez LadyMagnolia Czas edycji: 2013-01-01 o 16:21 |
|
|
|
|
#3696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sama też niedawno miałam pierwszą @ i szału z pokarmem nie było, miałam wrażenie, że mniej, chociaż raczej czyta się, ze to wpływu nie ma Cytat:
pewnie wypiły dużooo więcej Cytat:
Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-01-01 o 16:36 |
|||
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
Poczytałam na komórce co pisałyście i zdziwiłam się, że wczoraj jeszcze tak dużo napisałyście ![]() U nas lepiej, małej nieco spadła gorączka, zmienił się katar, już nie leje się z noska tylko jest gęstszy. No i dopisuje jej humor. Dzisiaj rano jak się obudziłam przeżyłam szok - wiecie taki poranny półmrok, patrzę na małą, a na nosku coś ciemnego. Oczywiście pomyślałam, że krew i się przeraziłam. Jak zapaliłam światło to się okazało, że cały katarek zasechł jej wokół obu dziurek w nosku i miała taką zaschniętą skorupkę ![]() Sylwester uważam za udany, pierwszy raz spędzałam w ten sposób. Bardzo, bardzo przyjemnie i bez porannego kaca ![]() Wczoraj też dość późno poszła spać, ale bez płaczu. Część wieczora siedziała z nami, taka biedna przymulona chorobą. Tak mi jej szkoda... Sol wymiatasz pijacką historią Blu, Dep - gratulujemy ząbków ![]() KarolinaPW robisz piękną biżuterię Linka nie wiem ile będę karmić. Początkowo myślałam, że karmić będę krótko jakieś 4 miesiące. A teraz nie wiem. Nie mam z tym żadnych problemów więc nie wiem ile. Może ok roku, a może dłużej. Ciastek ![]() Nadalka ![]() oby ten rok był dla Was lepszy. |
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
To jest forum tu przeciez mozna dyskutowac tylko trzeba to robic kulturalnie. Denerwuje mnie gdy pewne tematy sie omija albo ucina zeby kogos nie urazic. A co tu sie urazac-tym ze ktos ma zupelnie inne zdanie? Troche to dziecinne.
Jestem zestresowana. Chyba musze jakies leki uspokajajace wziac jutro. |
|
|
|
#3700 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a to że każdy zrobi jak uważa to oczywiste ![]() trzymam kciuki za jutro
|
||
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
moja mala nie chce jesc
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chciałam tego tematu ani ucinać, ani omijać. Dla mnie podawanie Marysi butelki nie byłoby ułatwieniem. Jestem zdania, że jak karmię piersią to robię to tylko tak, bez wprowadzania butelki. All or nothing
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu znamy sie nie od dzis i nikt sie nie obrazi nawet jesli czyjes zdanie mu sie nie spodoba. A no i nie mozna zyc cale zycie pt. Co ludzie powiedza
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
aaa bedziemy jesc chinszczyzne
![]() juz mi kiszki marsza graja na sama mysl !! ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- ja np uwazam ze karmienie piersia to duuza rzecz dlatego ze samej udalo mi sie karmic tylko 3 miesiace, prawda jest taka ze gdybym miala troche latwiej ten sposob karmienia bylby dla mnie najlepszy ale ze pojawily sie problemy i moja psychika ich nie udzwigla przeszlam na mm czego nie zaluje aczkolwiek brakuje mi bliskosci kiedy to mala przyklejala sie do piersi. Dlatego kiedy ktos mowi ze zamierza karmic x miesiecy i sprawia mu to radosc i przyjemnosc jestem pelna podziwu bo ja nie potrafilam tego dokonac. |
|
|
|
#3705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byle kulturalnie, bo jak nie to zrobi się pyskówka i tyle będzie z fajnego forum.Jej jutro masz ciężki dzień ![]() Może R. się przeziębiła i nie ma ochoty na jedzenie? Cytat:
|
||
|
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wszystko dlatego, że karmienie dziecka piersią albo mm to taki drażliwy temat ![]() Mnie tylko chodzi o to, żeby ktoś z moich postów błędnie nie wyczytał że mam coś przeciwko mamom karmiącym mm czy mieszanie-bo nie mam. Każda z nas na pewno robi dla swojego dziecka wszystko co dobre |
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem co miałam jeszcze dopisać:
Tak Haniu wredne było pisanie, że robisz szarlotkę z lodami. Na samą myśl miałam język po sam pas ![]() ![]() ![]() W zasadzie nie podjęłam noworocznego postanowienia dotyczącego odchudzania więc może zrobię takie cudeńko w tygodniu
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
ja podjelam ale wlasnie zamawiamy chinszczyzne :P
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio, to należą mi się baty za to kuszenie Was ![]() Dlatego ja nie podejmuję tego typu postanowień Mam za to zamiar szaleć robótkowo-jak mi dzieci pozwolą ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Zbieramy się do kościoła-miłego wieczoru |
|
|
|
|
#3710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sorry, ale ja nie bardzo w temacie - wracasz do pracy jutro może?Melisa na spanie i będzie ok. |
|
|
|
|
#3712 |
|
Rozeznanie
|
Młodemu powoli zaczyna się przebijać powoli 3 ząb- czuje na brodawce.
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kp dzięki za odpowiedzi. Widzę, ze nikt nie zamierza kończyć. Ja też nie, bo choćbym chciała, to na ten moment nie mam jak. Zobaczymy co życie pokaże.
Pumcia kciuki za jutro ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3715 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też my już wyszliśmy z choroby, ale przezyłam to bardzo, taka kruszynka a cierpi jak dorosły Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja sie pochwalę mały zjałd pół słoika jabłka z kaszka manną mlecznę(przepisowa ilość) i wszystko wciągnąl )pierwszy raz dostał przepisowa ilośc glutenu jestem ciekawa reakcji organizmu |
||||
|
|
|
#3716 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pumciu- na pewno dasz radę, jak tylko przekroczysz próg biura i wpadniesz w wir, poczujesz się jakbyś stamtąd nie wychodziła, kto jak kto ale Ty na pewno dasz radę Cytat:
![]() Cytat:
bo obślinię klawiaturę
|
|||
|
|
|
#3717 |
|
Rozeznanie
|
witajcie w Nowym Roku
cały czas nadrabiam , bo nie było mnie trochę, goście z Irlandii pojechali dopiero wczoraj. Sylwestra spędziliśmy w gronie znajomych u nas na mieszkaniu. Było nas 7 osób, pół imprezy graliśmy w tą grę http://www.planszomania.pl/imprezowe...rty-Alias.html bardzo fajna, polecam! Przed północą pojechaliśmy na krakowski rynek , ale kicha była. Z małą została babcia czyli teściowa.No to idę dalej czytać
|
|
|
|
#3718 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba nie, nawet kataru od 2 dni nie ma a nie chce cos kesc pd wczoraj na chama mleko jej daje a potem rzyga. jak zjadala 220 tak zje 120 i wlasnie rzygnie.wszystko pcha do buzii sie wscoeka, mi sie zdaje ze to zeby, nawet sloiczka nie chce je niecaly pol i nie chce a zjadala cale sloiki!!!!!!
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam postanowienie ze sie odchudzam i to 7 kilo musze zgubic wiec nie kus kobieto!!!
|
|
#3719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego. Czytałam w gazecie artykuł o mózgu matki i było też o kp. Pisali akurat o testach przeprowadzanych na szczurach, które dowiodły, że kp jest silnie uzależniające, daje olbrzymią przyjemność ![]() Cytat:
Ad 2. co będziesz robić? Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

a jutro przyjdzie moja paka z zary nie moge sie doczekać
- nie ma więc potrzeby odciągania
bo chyba to przerabiam

- wracasz do pracy jutro może?
my już wyszliśmy z choroby, ale przezyłam to bardzo, taka kruszynka a cierpi jak dorosły