|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
.Ja też chętnie podam moje odpowiedzi: 1. Ulubiona odzież wierzchnia - kurtka skórzana Zara 2. Ulubiona sukienka / spódnica / spodnie - spodnie z Vero Moda 3. Ulubiona bluzka / koszula / T-shirt - szara bluzka oversize ze Stradivariusa 4. Kolory najczęściej noszone w roku 2012 - czarny, czerwony, szary 5. Ulubiona torebka - moja czarna shoperowa torebka 6. Ulubione buty - skórzane botki z ćwiekami z sklepu no name 7. Ulubiona biżuteria / zegarek - zegarek Parfois 8. Kosmetyczne odkrycie roku 2012 - coś czuję, że moim hitem będzie zabieg mlekiem (wypróbowałam wczoraj pierwszy raz i efekt był rewelacyjny), Gelee Powder Estee Lauder, Sleek Contour Kit 9. Ulubione elementy wystroju wnętrz (kolory, tkaniny, ozdoby, meble itp) czyli na co się decydujemy urządzając mieszkania - ładne świeczki, czerwień10. Ulubione sklepy i marki ubraniowe, kosmetyczne i wnętrzarskie - Ikea11. Ulubiona blogerka lub osoba z show biznesu którą podziwiałam w tym roku za styl - karina in fashionland, Olivia Palermo, Victoria Beckham12. "Sama siebie zaskoczyłam" czyli coś co nosiłam w tym roku, a wcześniej myślałam że nie włożę - chyba nie było czegoś takiego 13. Ubraniowe lub akcesoriowe marzenia i plany zakupowe na rok 2013 - codzienna marynarka, czarne rurki, czarne mydło, Naked Palete vol1, Shimmer Brick Bobbi Brown; mam jeszcze parę marzeń, ale w tym roku na pewno nie kupię szpilek Louboutina
|
|
|
#3662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
![]() Cytat:
miałam na sobie nowe woski z mango, bałam się, że będzie dziura... też życzę Wam dużo szczęścia i radości w Nowym Roku
|
||
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja sylwestra spędzałam na Wizażu. Bardzo fajnie było. Teraz siedzę z kawą. A oto moje typy na 2012rok:1. Ulubiona odzież wierzchnia - czarna marynarka z H&M, czarny trencz. 2. Ulubiona sukienka / spódnica / spodnie - granatowe jeansy, czarne rurki, kobaltowa spódnica z zamkiem New Yorker. 3. Ulubiona bluzka / koszula / T-shirt - czarna, biała, granatowa i szara bokserka. 4. Kolory najczęściej noszone w roku 2012 - biel, czerń, kobalt, granat, szary. 5. Ulubiona torebka - czarny kuferek Deichmann. 6. Ulubione buty - oksfordy. 7. Ulubiona biżuteria / zegarek - zwykła srebrna bransoletka. 8. Kosmetyczne odkrycie roku 2012 - maska Biowax do ciemnych włosów. 9. Ulubione elementy wystroju wnętrz (kolory, tkaniny, ozdoby, meble itp) czyli na co się decydujemy urządzając mieszkania - odcienie beżu, kawy z mlekiem, duże okna i przestronne wnętrza.10. Ulubione sklepy i marki ubraniowe, kosmetyczne i wnętrzarskie - Zara, H&M, Mango, New Yorker, Estee Lauder, Kanebo.11. Ulubiona blogerka lub osoba z show biznesu którą podziwiałam w tym roku za styl - Victoria Beckham, Luna's Lookbook, Raspberry&Red.12. "Sama siebie zaskoczyłam" czyli coś co nosiłam w tym roku, a wcześniej myślałam że nie włożę - Wprowadziłam do swojej szafy fuksję i zieleń.13. Ubraniowe lub akcesoriowe marzenia i plany zakupowe na rok 2013- zakup nowej torebki, portfela i dobrej bielizny.
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3665 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie wiem, co mi sie stalo, zawsze nosilam stonowane kolory - bez,szary, czarny, granat, ewentualnie zielony.
a tu zamowilam sobie plaszcz w kolorze fuksji co sadzicie? j crew symphony coat (na tym blogu jest taki sam czerwony) http://vivaluxury.blogspot.com/2011/...y-red-day.html |
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Odważny, ale mi się podoba
Na pewno lepszy kolor niż ten prezentowany na blogu |
|
|
|
#3667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja uważam, że warto wprowadzić do szafy trochę koloru. Nie wiem, jak Wy, ale ja mam coś takiego, że jak mam zły humor i założę na siebie coś takiego kolorowego to się od razu lepiej czuję. |
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas raczej ciężko przesadę w drugą stronę
|
|
|
#3670 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A skąd go zamawiałaś?
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Rozeznanie
|
ze strony j.crew (maja dostawe do polski, tyle ze ceny juz nie sa tak atrakcyjne jak w stanach, bo odrazu wszystko drozej jest, jeszcze doliczaja VAT i clo)
wczoraj byl boxing day - dodatkowo 30% znizki na rzeczy z wypszedazy, wiec sie skusilam. |
|
|
|
#3673 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3674 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pewnie nie, bo byłam tam dosłownie chwilę - jakiś idiota chyba pociągnął za hamulec bezpieczeństwa w N21 i od Słowiańskiej szłam w tej ciemnicy pieszo! na plac... dotarliśmy przed 24, a po fajerwerkach od razu do pubu
a Tobie jak się podobało?przerażają mnie niektórzy ludzie, powinni mieć zakaz picia ![]() Cytat:
Cytat:
ja najbardziej lubię czerwień, kobalt, chaber Cytat:
|
|||
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy któraś z Was używała bronzera Clinique True Bronze ? Jutro planuję kupić sobie właśnie taki prezent urodzinowy (sama się rozpieszczę, a co ) i chętnie poznam opinie. A może polecacie inny bronzer dostępny w Douglasie/Sephorze w granicy 150 zł, jasny i trwały ?
Edytowane przez carpaibex Czas edycji: 2013-01-01 o 18:37 |
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku i szafy wypełnionej wymarzonymi ciuchami
![]() |
|
|
|
#3679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i podsumowanie: 1. Ulubiona odzież wierzchnia beżowy trencz z Zary, drugi szary z Mohito, ramoneska zamszowa beżowa BSK, czarna krótka puchówka z Sinequanone 2. Ulubiona sukienka / spódnica / spodnie czarne spodnie z Re, spódnice- różne 3. Ulubiona bluzka / koszula / T-shirt biały i granatowy Tshirt z H&M 4. Kolory najczęściej noszone w roku 2012 granat, kremowy, beżowy, czerwony i czarny 5. Ulubiona torebka różne modele z Monnari (beżowa, granat), czarna Batycki 6. Ulubione buty mam sporo par, ale noszę głównie z V, faworyta brak 7. Ulubiona biżuteria / zegarek biżu głównie z Apartu, nad zegarkiem pracuję 8. Kosmetyczne odkrycie roku 2012 bezkonkurencyjnie czarne mydło i olejek arganowy 9. Ulubione elementy wystroju wnętrz (kolory, tkaniny, ozdoby, meble itp) czyli na co się decydujemy urządzając mieszkania prostota, minimalizm, subtelne dodatki, ciepłe światło, jak najwięcej przestrzeni10. Ulubione sklepy i marki ubraniowe, kosmetyczne i wnętrzarskie jak większość z Was ![]() 11. Ulubiona blogerka lub osoba z show biznesu którą podziwiałam w tym roku za styl M.Kożuchowska, M. Cielecka, J. Przetakiewicz, i cała lista blogerek z pierwszego posta![]() 12. "Sama siebie zaskoczyłam" czyli coś co nosiłam w tym roku, a wcześniej myślałam że nie włożę baskinka!13. Ubraniowe lub akcesoriowe marzenia i plany zakupowe na rok 2013 potrzebuję ładny zegarek, więcej spódnic i sukienek![]() Byłam na spacerze, pogoda wiosenna |
|
|
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Czy mogę do Was dołączyć? Od dawna coraz bardziej skłaniam się ku prostocie i klasyce i bardzo spodobał mi się ten wątek. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona.
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć dziewczyny ktoś o mnie tu jeszcze pamięta? ![]() Ostatnio nie mam czasu na NIC
|
|
#3687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dziewczyny!!!
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachwycałam się ostatnio Twoimi zdobyczami na wątku zakupowym, masz świetny styl |
|
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Obiecuję pojawiać się częściej
![]() Cytat:
No cóż, jakoś nic sobie nie mogę wybrać zamówiłam narazie tylko rękawiczki z kokardkami ale mam nadzieję, ze to tak na dobry początek ![]() Za to udało mi się upolować bordo shoppera z zary jutro będzie miał premierę
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

Uwielbiam klasyczny styl i prostotę. Jutro postaram się wkleić zdjęcia do zabawy. Zrobiłam też listę must have na przyszły miesiąc, by rozsądniej wydać wypłatę. Postanowiłam też co miesiąc kupować sobie coś wyjątkowego w ramach nagrody za rzucenie palenia.
.
- chyba nie było czegoś takiego 

zamówiłam narazie tylko rękawiczki z kokardkami