![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
![]() I one się od siebie różnią trochę jednak. Skąd mam pewność?Kupiłam w sprawdzonej perfumerii(chociaż dla Ciebie to pewnie żaden wyznacznik) a zapach naprawdę nie różni się niczym od tego testowanego w Sephorze i douglasie.Zresztą przyglądałam się ostatnio butelkom testerów tam wystawionych i też mają skazy.Idealność butelek oryginalnych perfum to jest mit. Nie wiem czy jesteś z Warszawy.Ale jeśli nie to powiem Ci, że Tagomago ma swój sklep stacjonarny w centrum Wwy.Do którego można wejść i kupić kosmetyki.Dla mnie to dość dobry wyznacznik tego, że sprzedają oryginały.Myślisz, że w legalnie działającym sklepie sprzedawaliby podróbki?
![]() |
#4802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem w posiadaniu 90 EDT z sieciówki tegoż cuda. EDP nie wąchałam (nigdy nie spotkałam testera, panie w Sephorze uważają, że to to samo ![]() ![]() Jeśli nie pasuje Ci jakość otrzymanego produktu - reklamuj. Jedyne co to wody mogą być podstarzałe lub źle przechowywane. Opcja z podróbą odpada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Przyczajenie
|
Ja przed świętami kupowałam perfumy w http://www.perfectfresh.com/ i wszystko jest z nimi ok (są oryginalne,w dobrej cenie, ucieszył mnie czas dostawy, bo był relatywnie krótki) .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Raczkowanie
|
Rozwiejcie proszę moje wątpliwości.
Serge Lutens Fleurs d'Oranger Perfumeria Kokai tester 149 zł 50 ml , EDP 50 ml 179 zł http://www.kokai.pl/index.php?szukan...lutens&x=0&y=0 Perfumria Galilu EDP 50 ml 380 zł http://www.galilu.pl/wybierz-marke/serge-lutens I jak tu nie mieć wątpliwości? Dlaczego taka róznica w cenie? Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Raczkowanie
|
Moje kochane a co myślicie o tym? http://www.xyntia.pl/index.php?page=...mart&Itemid=23
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4808 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
![]() poczytałam trochę Wasz wątek i zdecydowałam się na zamówienie perfum z e-glamour.pl i mam w związku z tym pytanie czy któraś z Was posiada jakiś kod rabatowy do tego sklepu który mogłabym wpisać przy zamówieniu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Raczkowanie
|
dziewczyny to prawda że iperfumy sprzedają podróby ? czy to jakaś nagonka na nokaucie i ich funpagu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- yhm, i tak kupie na eglamour bo taniej mają te zapachy które chcę aż o 60 zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odbierałam swoje perfumy 22 grudnia.To nie był pierwszy zakup tam i nigdy nie miałam z nimi problemu. No więc odebrałam to świąteczne zamówienie, otwieram kartonik, wyciągam flaszkę.I wydaje mi się taka dziwna.Szkło niby cieńsze a korek bardzo lekki.Chodzi o zapach Boss Woman(White czasami bywa zwany). Ale zapach okej, tylko bardziej krótkotrwały niż kiedyś.Tylko, że to mnie akurat już nie dziwi, wszystko teraz rozcieńczają na maksa.I te zapachy, które pamietam sprzed 8-10 lat teraz często bywają połowę słabsze. Jako, że w domu mam stary flakon to sobie porównałam.I faktycznie szkło jest teraz trochę cieńsze, dno również a i korek jest wykonany inaczej, jest lżejszy.Jakby oszczędzali na materiałach. No i tutaj mogłabym wystawić też negatywną opinię, prawda?Bo flakon deczko inny, zapach jest mniej trwały. Tylko, że ja mam zaufanie do tej firmy i uważam, że to wina Bossa a nie Iperfum akurat.A jako, że ufam tej firmie zaszłam sobie do świątyń oryginałów D. i S. i cóż się okazało?Że tam stoją identyczne flakony z takiego samego cienkiego szkła a sam zapach trzyma się tyle samo co mój.
![]() |
#4814 | |
|
Cytat:
![]() Niestety wiele osob nawet sobie nie zada trudu poszukania informacji ,zapytania tylko od razu stwierdzenie podroba ,bo miałam/łem kiedys zapach i byl mocniejszy . Firmy niezbyt chetnie przyznaja sie do mieszania w zapachach ![]() Opisywalam przyklad Poison jak klientki pytaly w D dlaczego roznia sie tak bardzo trwaloscia od tych ,ktore mialy wczesniej ,panie Konsultantki na swoje zapytania uzyskiwaly od góry zaprzeczenia ,ze absolutnie zapach ten sam ,ze nic nie mieszano skladach ,ze sie klientkom wydaje .....
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, bardzo proszę o pomoc.
Pierwszy raz będę zamawiała perfumy przez internet, chcę kupić dla TŻ na prezent te właśnie: http://www.ceneo.pl/82438 (Yves Saint Laurent - JAZZ) W perfumeriach stacjonarnych są już chyba niedostępne, w Sephorze i Douglasie usłyszałam, że je wycofują, a TŻ miał je kilka lat, bardzo je lubił i mnie również się podobały, więc chciałabym kupić właśnie te. I stąd moje pytanie. Z polecanych w pierwszym poście biorę pod uwagę: http://www.e-glamour.pl/product-pol-...toaletowa.html http://www.perfumy-perfumeria.pl/pro...toaletowa.html http://www.perfumis.pl/perfumy-dla-m...dla-panow.html http://www.iperfumy.pl/yves-saint-la...oda-toaletowa/ Najbardziej przychylam się ku Perfumis ze względu na to, że można wybrać sobie gratisową próbkę perfum - ale czy wg Was ta perfumieria będzie to bezpieczna i pewna opcja? Najbardziej zależy mi oczywiście na autentyczności perfum, różnica w cenach są niewielkie więc to jest moje podstawowe kryterium. Proszę, doradźcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybierz tam gdzie taniej.Wszystkie z tej listy sa pewne i polecane ![]()
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
W perfumerii.pl jest weekend darmowej dostawy
![]() "Zapraszamy do zrobienia zakupów w Perfumeria.pl podczas Weekendu Darmowej Dostawy! Jeżeli złożysz zamówienie w okresie od 11.01.2013r. godz. 8:00 do 14.01.2013r. godz. 8:00 za minimum 150zł, niezależnie od wyboru formy płatności - przesyłkę kurierską lub dostawę do paczkomatu otrzymasz GRATIS! Promocja nie dotyczy produktów z wyprzedaży."
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Drugi raz zamówiłam coś w lulua.pl i kolejny raz naprawdę doskonale zostałam obsłużona, masa próbek w prezencie, flakon zapakowany na prezent (mimo, że nie zamawiałam tego) , do tego zapakowany najładniej jak tylko się da. Wszystko szybko i sprawnie, a kiedy wyśle się im maila to odpisują w ciągu godziny, chyba jeszcze nigdzie mnie tak nie obsługiwano
![]()
#4820 |
Przyczajenie
|
Witam!
Chciałbym spytać o wiarygodność następującej perfumerii: http://www.mojaperfumeria.pl/ Czy sprzedają tylko i wyłącznie na 100% oryginalne perfumy, czy też można podejrzewać że nie? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Perfumeria Frivol
Cytat:
ale to chyba to samo co henri.pl Edytowane przez marinella879 Czas edycji: 2013-01-20 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co sądzicie o:
http://www.fumeria.pl http://xperfumeria.pl Mają tam najtańszą Escadę Magnetism, którą chcę kupić ![]()
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Dziękuję ![]()
![]() |
#4826 |
Przyczajenie
|
Ja kupowałam już kilka razy w sklepie www.xperfume.pl. Jest to czeski sklep z obsługą w języku polskim. Mają bardzo dobre ceny, do każdego zamówienia dostałam rabat na następne zakupy. Czas dostawy to 2-3 dni robocze, ale warto poczekać. Osobiście nie reklamowałam nic, ale wiem, że z reklamacjami nie ma problemów. No i mają teraz świetną usługę. Jeśli rozmyślę się z zakupów, mogę zwrócić je na ich koszt i dostaję całą kwotę na konto.
Kupowałam jeszcze na stronie http://www.iperfumy.pl/. Również nie miałam nigdy z nimi żadnych problemów. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Przyczajenie
|
A ja mam pytanie do moderacji. Nie dało by się jakoś zaktualizować listy perfumerii na pierwszej stronie? Przyznam, ze jest dość uciążliwym szukanie inf o perfumerii, która nie jest umieszczona w spisie(a później okazuje się, że jest polecana).
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Polecam zakupy w agito. Perfumy oryginalne w okazyjnych cenach. Jedyny minus to stosunkowo długi czas oczekiwania w przypadku wyboru odbioru osobistego w jednym ze stacjonarnych punktów (ok. tydzień). Akurat mi się nie spieszyło, ale warto mieć to na względzie.
#4829 |
Raczkowanie
|
Witam,
kupował ktoś może w neo24.pl, bo chciałam kliknąć perfumy, ale nie wiem jak z oryginalnością w tym sklepie. Z góry dziękuje za odpowiedź.
#4830 | |
|
Cytat:
te perfumerie ,ktore zostaly sprawdzone na 1000% i podeslac post do moderacji Na takiej podstawie ,zostana wpisane na liste ![]() Trudno zeby ktos z moderacji przekopal sie przez wszystkie watki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.