Pracy szukamy-ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 3. - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-02, 11:58   #4861
201609081836
Konto usunięte

Dot.: "Pracy szukamy-ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 3."

Ta w sumie to mozliwe ze baluja. Jeszcze z urlopow nie wrócili
U mnie jak zwykle i tak szału nie będzie-gdybym uwierzyła że od pon.bedzie kilkanaście sensownych ofert. To byłby już najwyźszy czas by zgłosić się na psychiatrie.
Aż takigo optymizmu nie posiadam heh.
Ale może jakaś 1 się trafi
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 12:11   #4862
tajkuna
BAN stały

No to pewnie ubiorę czarne dżinsy, tą elegancką białą bluzkę z dodatkiem jakby czarnych pasków i jakiś sweterek np kremowy .Mam jeszcze różowy sweterek, ale te kolor na rozmowę nie pasują. Mam fajny granatowy sweter , tylko on jest krótki , taki do połowy pasa jakby. Fajny , ale wydaję mi się, że ten kremowy jest dłuższy , to przez to lepszy i najelegantszy jest. Mam jeszcze dwa takie swetry do pół pasa, biały i śliwkowy. Koleżanka mówiła, że ten granatowy sweter mam fajny, kremowego nikt nie widział jeszcze. Nie lubię bluz koszulowych do dżinsów ubierać. Źle się wtedy czuję . Koszulową mam jedną bluzkę , którą do spodni w kant zakładałam. Dlatego ubiorę zwykłą bluzkę, a zarazem elegancką. Wydaje mi się, że biało - czarna bluzka, to taki kolor w sam raz. Neutralny kolor.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
U mnie jak zwykle i tak szału nie będzie-gdybym uwierzyła że od pon.bedzie kilkanaście sensownych ofert. To byłby już najwyźszy czas by zgłosić się na psychiatrie.
Poprawiłaś mi humor, fajnie się ciebie czyta.
Ja też nie wierze , że pojawią się do mojego miasta sensowne oferty. Gdybym , w to wierzyła, to jak mówisz psychiatra murowany by mnie czekał.

Edytowane przez tajkuna
Czas edycji: 2013-01-02 o 12:08
tajkuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 12:28   #4863
20160901857
Konto usunięte

Tajkuna, śmierdzi mi to trochę tym telemarketingiem. Coś mi się wydaje, że na konsultanta w salonie byliby bardziej wylewni i wręcz zachęcaliby żebyś przyszła. No ale jak nie pójdziesz to się nie dowiesz. I też bym się ubrała normalnie.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 12:52   #4864
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tajkuna Pokaż wiadomość
Szybkie pytanie mam do was. Jak byście się ubrały na rozmowę do orange. Mam jutro rozmowę w mieście około 30 km ode mnie.
ja chyba jestem tradycyjna... idziesz gdzieś do biura? to raczej spódnica. zwłaszcza, że w punktach w BOK panny biegają w spódnicach.

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Jak tam u was? Wysyp ogłoszeń po Nowym Roku, czy nie bardzo? bardzo...
poczekam do poniedziałku
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:25   #4865
!!&*Monia*&!!
Rozeznanie

Ja właśnie od fotografa wróciłam mam według niego idealne zdjęcie do CV jeszcze mi powiedział, że ma szczęśliwą rękę i to zdjęcie mi pomoże napewno w znalezieniu pracy

"Nie trać swojego czasu na kogoś, kto nie ma go, aby spędzać go razem z Tobą"

" świata nie podbijesz"
!!&*Monia*&!! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:28   #4866
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja na rozmowy nawet w sprawie praktyk/stażu chodziłam dość tradycyjnie - czarne spodnie, jasna bluzka+marynarka lub koszulowa bluzka+sweterek.
Stary 2013-01-02, 13:32   #4867
tajkuna
BAN stały

Cytat:
Tajkuna, śmierdzi mi to trochę tym telemarketingiem. Coś mi się wydaje, że na konsultanta w salonie byliby bardziej wylewni i wręcz zachęcaliby żebyś przyszła. No ale jak nie pójdziesz to się nie dowiesz. I też bym się ubrała normalnie.
Może to być telemarketing. Mój kuzyn, który mieszka w tym mieście, w którym mam rozmowę robi w telemarketingu , bodajże telekomunikacja połączona z orange. Mówi,że tam co chwila zwalniają. Jak przez trzy tyg nie sprzedasz wiele to aut ci mówią, kończą z tobą współpracę. Na początku zarabiał 400 zł, potem ciut więcej ok 900 zł, teraz ma najniższą już chyba. Tylko on potrafi sprzedawać, przez tel , ma dar do tego. Jak sam mówi , na początku nikomu u nich więcej niż 400 zł nie dadzą. Ja za 400 zł bym nie jeździła, bo bym na bilet nie zarobiła. On na miejscu, to nie wiele na bilet wydaje. Ale jak widać chłopak nie może żadnej sensownej pracy znaleźć. Wcześniej coś dorywczo dorabiał, sprzedając np dywany itp. Ale to tylko prace chwilowe na miesiąc były. Staż w banku ma odrobiony i nie ma dla niego sensownej pracy. Studia ma ukończone. Żeby nawet dla chłopaka, nie było pracy , to jest gorzej niż źle.
Chyba,że by taka praca w telemarketingu była u mnie w mieście, to wtedy i za 400 zł na początek mogę robić. Ale co najlepsze, ciotka się chwali, że kuzyn ma dobrą pracę bo mu za nią płacą. Więc jak to moja mama usłyszała, to mi mówi, że jak będzie na necie oferta do pracy, tam gdzie kuzyn robi, to wysyłaj, bo on znalazł pracę i zarabia kasę. I nie ma przecież złej pracy. Ale jak jej mówię, że zarabiał na początku 400 zł, to ona do mnie, dobre i to jak się nic nie ma. Więc ja jej mówię, że ledwo na bilet by mi starczyło, a mama, ale on teraz ma więcej tej kasy. Tylko gdzieś chyba, po roku pracy zaczął mieć najniższą i umowę. Ale pojadę, bo jak się okaże, że to praca w sprzedaży np w salonie albo w telemarketingu, gdzie dobrze płacą. Spróbować mogę nawet pracy w telemarketingu, nie wiem czy się nadaję do tego, ale może akurat się uda coś zarobić. Tak czy siak dla świętego spokoju trzeba pojechać, żeby mi mama, nie mówiła, że jaką super wypasioną pracę ma mój kuzyn. Szkoda tylko 14 zł na bilet, jak się okaże, to praca w telemarketingu za 400 zł. Wydaję mi się, że to z innego miejsca dzwonili niż mój kuzyn robi.

Edytowane przez tajkuna
Czas edycji: 2013-01-02 o 13:34
Stary 2013-01-02, 13:32   #4868
verda
Inkwizytor

Ja zawsze jak idę na rozmowę do biura to zakładam garsonkę lub spódnice bluzkę i żakiet. Co więcej nie jestem w tym odosobniona , uważam że innym strojem wyróżniłabym się w zła stronę.l na rozowe do sklemu założyłam czarna sukienkę a pod nią koszulę w niebieskie paski . Tylko ja byłam tak ubrana, oraz panie rekrutujące - robotę dostałam

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:38   #4869
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Czego mogę się spodziewać na sprawdzaniu umiejętności komputerowych w prokuraturze?

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:38   #4870
Erykah_B
Rozeznanie

He Wam

Przyszłam tylko na szybko donieść, że zadzwoniła do mnie dzisiaj kobita i jestem umówiona w poniedziałek na rozmowę

Okazało się, ze kiedyś wysyłałam do tej firmy aplikację, ale nie była to odpowiedź na konkretną ofertę, tylko coś w stylu, chcę u państwa pracować, jeśli mają Państwo wakat na takim i takim stanowisku, albo szukają kogoś młodego, ambitnego i coś tam to załączam CV. I dziś kobita dzwoni i mówi, że co prawda nie szuka asystentki, ale będzie miała wakat na stanowisku asystencko-sekretarskim, więc możemy się spotkać i tadam

Zobaczymy
Erykah_B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:44   #4871
20160901857
Konto usunięte

Tajkuna, a to bilet miesięczny do miasta 30 km dalej kosztuje 400 zł?
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:47   #4872
tajkuna
BAN stały

U mnie w sklepach jest na odwrót. Jak chodziłam na rozmowy to dziewczyny przychodziły ubrane w dżinsach w różnym kolorze i one pracę dostały a nie ja ubrana w żakiecie. Wszystko zależy od sklepu moim zdaniem i asortymentu jaki ma. W sklepie rtv/ agd jako jedna stojąca w kolejne na rozmowę miałam żakiet a pracy nie dostałam. W poczcie polskiej ja i tylko chyba jeszcze jedna dziewczyna miałyśmy żakiet , reszta swetry i pracy nie dostałam.
Także jutro idę w czarnych spodniach, tej bluzce eleganckiej biało- czarnej i albo w żakiecie np białym czy np morskim , żeby pod kolor było albo tym kremowym eleganckim swetrze.
Stary 2013-01-02, 13:50   #4873
amg88
BAN stały

Ja tak samo na rozmowy do sklepu idę na rozmowę na luzie bardziej. Żakiet można ubrać jak idzie się do biura itp
amg88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:51   #4874
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dobra, ale to jest sklep, nie BOK czy coś bardziej biurowego Zresztą diąć na rozmowę do h&m/bershki trzeba mieć już inny ciuch niż do croppa, bo im zależy na wyczuciu profilu sklepu
Stary 2013-01-02, 13:55   #4875
niv_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Czego mogę się spodziewać na sprawdzaniu umiejętności komputerowych w prokuraturze?
To zależy od prokuratury.

W konkursie, w którym brałam udział było:

- pisane pod dyktando przez 25 minut,

- program Lex,

- opracowanie 3 pism.

Muszę iść na kurs excela tylko nie wiem gdzie. Próbowałam się uczyć w domu, ale mi nie wychodzi. Z powodu braku bardzo dobrej znajomości tego programu jedna praca przeszła mi koło nosa i to dość mocno mnie zmotywowało.

Edytowane przez niv_
Czas edycji: 2013-01-02 o 14:00
niv_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:58   #4876
tajkuna
BAN stały

Cytat:
Tajkuna, a to bilet miesięczny do miasta 30 km dalej kosztuje 400 zł?
Na pewno około 200 zł . 8 lat temu, za miesięczny już dawałam 150 zł. Do tego, dochodzi dojazd na stację ode mnie, 70 zł . Codziennie bilet ze stacji w dwie strony kosztuje 10, 40. Więc i miesięczny taki tani nie będzie. Więc trochę kasy na bilet bym musiała wydać i jeździć dwoma autobusami. Jak się okaże, że to daleko od stacji z miasta, gdzie jest praca to nawet trzema i kolejny bilet. Najpierw trzeba, się zorientować , co to za praca i czy by mi chociaż ze 150 zł pozostało po odliczeniu biletów. O miesięczny będę pytać jak dopiero pracę dostanę.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Zresztą diąć na rozmowę do h&m/bershki trzeba mieć już inny ciuch niż do croppa, bo im zależy na wyczuciu profilu sklepu
Zgadzam się w 100 %.

Edytowane przez tajkuna
Czas edycji: 2013-01-02 o 13:59
Stary 2013-01-02, 13:58   #4877
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Erykah_B Pokaż wiadomość
He Wam

Przyszłam tylko na szybko donieść, że zadzwoniła do mnie dzisiaj kobita i jestem umówiona w poniedziałek na rozmowę

Zobaczymy
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:28   #4878
201609081836
Konto usunięte

No własnie niby tyle się mówi o stroju a róznie to bywa.
Ktoś pojdzie na rozmowa do biura bardziej na luzie i dostanie prace.A ktoś w garsonce i jej nie dostanie.Czy tak odwrotnie w sklepie osoba wystrojona dostanie robote.
Jak dla mnie ani zbyt strojnie ani zbyt eluzacko.
Wiadomo gdyby to była praca w jakiejś kancelari,sądzie na wyższe stanowisko to wtedy można zaszalec z elegancją.
A tak to bez przesady.
Ważne by było stosownie,schludnie i by dobrze się w ubraní czuć.
No ale jak kto lubi ja tam w garsonce czułabym się ja tzw."stara maleńka".
Wolalabym jakiej eleganckie spodnie ale na luzie,koszule fajna i zakiet.Niby elegancko ale z nonszalancją

Erykah fajnie że coś ruszyłojuż teraz powodzenia.
Tajkuna Tobie również powodzenia.
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 15:18   #4879
amg88
BAN stały

Ja w ogóle nie jestem za garsonkami ;/;/ Wolę spodnie czarne i koszulę. A nie jakiś żakiet i spódnica do kolan bleee. Chyba, że byłabym 40latką, to może ubrałabym się tak
amg88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 15:28   #4880
verda
Inkwizytor

Cytat:
Napisane przez amg88 Pokaż wiadomość
Ja w ogóle nie jestem za garsonkami ;/;/ Wolę spodnie czarne i koszulę. A nie jakiś żakiet i spódnica do kolan bleee. Chyba, że byłabym 40latką, to może ubrałabym się tak
To tylko świadczy o tym, że nie widziałaś dobrej garsonki/spódnicy do kolan. Elegancki strój nie jest ciotkowaty, jeżeli jest to nie jest elegancki

wymianka książkowa
verda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 15:33   #4881
Heledore
Zakorzenienie

Cytat:
Spróbować mogę nawet pracy w telemarketingu, nie wiem czy się nadaję do tego, ale może akurat się uda coś zarobić. Tak czy siak dla świętego spokoju trzeba pojechać, żeby mi mama, nie mówiła, że jaką super wypasioną pracę ma mój kuzyn. Szkoda tylko 14 zł na bilet, jak się okaże, to praca w telemarketingu za 400 zł. Wydaję mi się, że to z innego miejsca dzwonili niż mój kuzyn robi.
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz
Wiadomo, że ta branża nie jest taka cudowna jak się niektórym wydaje ale z każdej pracy można wyciągnąć coś dla siebie. Ja robotę w tele-badaniu rynku wspominam źle, ale jak się okazało po czasie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Pozbyłam się swojej potwornej nieśmiałości, stałam się pewniejsza siebie, a to pomogło mi w wielu późniejszych sytuacjach życiowych

A 400zł bo może na pół etatu pracował.

Heledore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 15:36   #4882
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
Ja zawsze jak idę na rozmowę do biura to zakładam garsonkę lub spódnice bluzkę i żakiet. Co więcej nie jestem w tym odosobniona , uważam że innym strojem wyróżniłabym się w zła stronę.l na rozowe do sklemu założyłam czarna sukienkę a pod nią koszulę w niebieskie paski . Tylko ja byłam tak ubrana, oraz panie rekrutujące - robotę dostałam
dokładnie...
ja w większości ubieram żakiet+ spódnica/spodnie (w zależności od temperatury)

nie do każdego miejsca tak wypada.
Ale np. poszłabym w żakiecie i spódnicy/sukience do sklepu z odzieżą z wyższej półki.
Do typowej sieciówki ubrałabym się modnie ale i na 'luzie'.
Wiadomo że takie C&A i Reserved wymagają trochę innego stylu niż Cropp czy House Ale na pewno w żadnym z nich nie pojawiłabym się w spodniach w kantkę
Cytat:
He Wam

Okazało się, ze kiedyś wysyłałam do tej firmy aplikację, ale nie była to odpowiedź na konkretną ofertę, tylko coś w stylu, chcę u państwa pracować, jeśli mają Państwo wakat na takim i takim stanowisku, albo szukają kogoś młodego, ambitnego i coś tam to załączam CV. I dziś kobita dzwoni i mówi, że co prawda nie szuka asystentki, ale będzie miała wakat na stanowisku asystencko-sekretarskim, więc możemy się spotkać i tadam

Zobaczymy
Brawo
Cytat:
Napisane przez niv_ Pokaż wiadomość
To zależy od prokuratury.

W konkursie, w którym brałam udział było:

- pisane pod dyktando przez 25 minut,

- program Lex,

- opracowanie 3 pism.

Muszę iść na kurs excela tylko nie wiem gdzie. Próbowałam się uczyć w domu, ale mi nie wychodzi. Z powodu braku bardzo dobrej znajomości tego programu jedna praca przeszła mi koło nosa i to dość mocno mnie zmotywowało.
a może jakiś kurs z płyt? są dołączane czasami do gazet.

Swojego czasu była nawet strona: dodatkidogazet.pl na której właśnie zebrane były informacje, co jest dodawane do jakiej gazety i kiedy

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 15:39   #4883
malina19
Zakorzenienie

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roku

Mam do Was pytanie, jak myślicie czy szanowny pewien oddział potraktuje umowę na której widnieje data rozpoczęcia 05.11.2012 do 31.01.2013 jako 3 miesięczna?
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 15:39   #4884
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
No własnie niby tyle się mówi o stroju a róznie to bywa.
Ktoś pojdzie na rozmowa do biura bardziej na luzie i dostanie prace.A ktoś w garsonce i jej nie dostanie.Czy tak odwrotnie w sklepie osoba wystrojona dostanie robote.
Jak dla mnie ani zbyt strojnie ani zbyt eluzacko.
Wiadomo gdyby to była praca w jakiejś kancelari,sądzie na wyższe stanowisko to wtedy można zaszalec z elegancją.
A tak to bez przesady.
Ważne by było stosownie,schludnie i by dobrze się w ubraní czuć.
No ale jak kto lubi ja tam w garsonce czułabym się ja tzw."stara maleńka".
Wolalabym jakiej eleganckie spodnie ale na luzie,koszule fajna i zakiet.Niby elegancko ale z nonszalancją

Erykah fajnie że coś ruszyłojuż teraz powodzenia.
Tajkuna Tobie również powodzenia.
Tu się nie zgodzę. Jak ktoś jest ubrany bardzo "na przekór" stylistyce sklepu, to automatycznie jest na nieco gorszej pozycji. Wyobraź sobie, że przychodzisz do Vistuli a tam zasuwa koleś w dżinsach i wyciągniętym tiszerce, a w Housie panienka na ogromnych obcasach i garsonce doradza, w których szortach klientka wygląda lepiej Pracodawcy specjalnie szukają kogoś, kto odnajdzie się w danym sklepie i będzie swym wyglądem też trochę zachęcał klienta do zakupów. W tym momencie ubiór jest bardzo ważny, to coś innego niż pójście w tiszercie na rozmowe w sprawie pracy w call center, gdzie ważne by mieć gadane, dobrą dykcję, a klient i tak Cię nie widzi. Gdy szukasz pracy w konkretnym sklepie to nieodpowiedni ubiór może skreślić Cię tak samo jak brak umiejętności obsługi Excela na stanowisku biurowym.

Moda daje teraz ogromne możliwości i można zaszaleć, ale jednak wyglądać elegancko: może nie spodnie w kant/spódnica do kolan, ale czarne, gładkie (bez przecierania itp) spodnie, elegancką bluzkę/koszulę i odpowiednio modny żakiet czy kardigan - gdy możemy sobie pozwolić na odrobinę luzu.
Stary 2013-01-02, 15:40   #4885
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
He Wam

Zobaczymy
super!! Powodzenia
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 15:55   #4886
tajkuna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Heledore Pokaż wiadomość
A 400zł bo może na pół etatu pracował.
Na umowę zlecenie robił, chodził na dwie zmiany, tylko nie wiem po ile godzin dziennie. Potem coś mówił, że ma 4 zł za godzinę płacone + prowizja od sprzedaży i że, studenci mają coś więcej za godz, bo składki od nich nie płacą. A on miał mniej, ze względu na to, że już studentem nie był.
Stary 2013-01-02, 15:58   #4887
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
To tylko świadczy o tym, że nie widziałaś dobrej garsonki/spódnicy do kolan. Elegancki strój nie jest ciotkowaty, jeżeli jest to nie jest elegancki
dokładnie, nie chodzi o bazarowe zestawy za 5 zł a o klasykę gatunku

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Spróbować mogę nawet pracy w telemarketingu, nie wiem czy się nadaję do tego, ale może akurat się uda coś zarobić. Tak czy siak dla świętego spokoju trzeba pojechać, żeby mi mama, nie mówiła, że jaką super wypasioną pracę ma mój kuzyn. Szkoda tylko 14 zł na bilet, jak się okaże, to praca w telemarketingu za 400 zł. Wydaję mi się, że to z innego miejsca dzwonili niż mój kuzyn robi.
Od razu mogę Ci powiedzieć, że się nie nadajesz.
Telemarketing to ciężki kawałek chleba a dobrą kasę zarabiają najlepsi. Codziennie po 8h siedzieć i wpychać ludziom towar nie jest prosto. Trzeba mieć dużo dystansu i być twardą sztuka a jednocześnie dobrze znającą ludzi i mającą dobrą nawijkę, tak, że sprzeda się nawet papierek po cukierku. Jeśli tego nie umiesz, to nie startuj. A jak nic nie sprzedajesz, to masz rozmowy z przełożonych, że zaniżasz, że się nie starasz ect. Wiem po sobie, bo pracowałam. Ludzie odpadali jeden po drugim.

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2013-01-02 o 16:00
Stary 2013-01-02, 16:06   #4888
nicRu
maszyna, nie człowiek

Zgadzam się z wami - teraz jest tyle możliwości, że można mieć eleganckie ciuchy,w których nie wygląda się jak "ciotka-klotka" czy też "my same+10 lat"
Stary 2013-01-02, 16:08   #4889
tajkuna
BAN stały

Tylko ja nie wiem dokładnie, czy o telemarketing chodzi. Było ogłoszenie do telemarketingu ale, było też ogłoszenie na sprzedawcę do orange do mojego miasta jak i tego około 30 km od mojego. A jak się okażę, ze rozmowa w tamtym mieście, a praca u mnie w mieście. Choć w to nie wierze.
Stary 2013-01-02, 16:08   #4890
Erykah_B
Rozeznanie

telemarketing to jeden z najtwardszych orzechów! Co prawda rotacja tam największa.
Pracowałam trochę, ale odpadłam, bo te coachingi mnie wykańczały. No i dojeżdzałam 2,5 godziny w jedną stronę ;>
Erykah_B jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości