Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:) - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-02, 13:35   #3511
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38394525]No ale nawet jak masz absorbujący egzemplarz to chyba goście rozumieją to i nie będą focha walić, że masz dziecko na rękach

Miałam, na początku ciąży

My chyba same musiy wybrać Elllmi imię, bo inaczej będzie dziecko pzrechlapane miało

Agatka też nie na początku, po 3 tygodniu dopiero chciała.

ooo bardzo duża dzidzia

50zł z pobraniem.[/QUOTE]
Goście muszą zrozumieć, inaczej - co to by byli za znajomi?
Tylko w sensie praktycznym - trudno mi sobie wyobrazić wywalenie przy nich cyca - czyli co - wychodzenie co chwilkę do innego pomieszczenia?

A w ogóle - bo są różne poglądy - np typu "jeśli chcesz karmić piersią nie przyzwyczajaj do ssania z butelki" w sensie, że to inny odruch ssania., a myślicie, że uda mi się nauczyć Małą jeść tak i tak? I z piersi i z butli - odciągnięty pokarm? To by wiele ułatwiło (studia).

Bokeh : ja idę do przypadkowego salonu bo moja fryzjerka nie ma terminu ( a Tż też na już musi się obciąć) i trochę się boję, ale może nie będzie źle.

I takie pytanie do mam : siostra mi wczoraj mówi, że synek znajomych zasypia TYLKO leżąc na klatce piersiowej któregoś z rodziców, od noworodka tak zasypiał, teraz ma parę miesięcy i próbują odkładać do łóżeczka (ciężki zwyczajnie) ale synek w płacz (ale może dlatego, że się boi bo na śpiocha do kładą i się wybudza gdzie indziej?) - jaką byście radę dały, żeby problem zwalczyć? Mały strasznie płacze i jakto rodzice twierdzą "wymusza" właśnie.

Edytowane przez Debrah
Czas edycji: 2013-01-02 o 13:37
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:42   #3512
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Tylko w sensie praktycznym - trudno mi sobie wyobrazić wywalenie przy nich cyca - czyli co - wychodzenie co chwilkę do innego pomieszczenia?

Tzn zależy chyba jacy goście? ja tam przy np bliskiej koleżance bym się nie krępowała, ale przy jakimś facecie, dziadkach no to jednak troche... ale przecież goście muszą doskonale zdawać sobie sprawe jak to wszystko wygląda że tak powiem HELOUUU

A w ogóle - bo są różne poglądy - np typu "jeśli chcesz karmić piersią nie przyzwyczajaj do ssania z butelki" w sensie, że to inny odruch ssania., a myślicie, że uda mi się nauczyć Małą jeść tak i tak? I z piersi i z butli - odciągnięty pokarm? To by wiele ułatwiło (studia).

No raczej na pewno, wiele mam tak robi

Bokeh : ja idę do przypadkowego salonu bo moja fryzjerka nie ma terminu ( a Tż też na już musi się obciąć) i trochę się boję, ale może nie będzie źle.

No jeśli masz mało problematyczne włosy to w sumie... ale ja mam dość specyficzne i zawsze wychodze niezadowolona, mam koleżanke która zawze obcinała moje włosy i odkąd pojechała do USA nie byłam u fryzjera... czyli jakiś rok , jedynie grzywkę podcinałam
I takie pytanie do mam : siostra mi wczoraj mówi, że synek znajomych zasypia TYLKO leżąc na klatce piersiowej któregoś z rodziców, od noworodka tak zasypiał, teraz ma parę miesięcy i próbują odkładać do łóżeczka (ciężki zwyczajnie) ale synek w płacz (ale może dlatego, że się boi bo na śpiocha do kładą i się wybudza gdzie indziej?) - jaką byście radę dały, żeby problem zwalczyć? Mały strasznie płacze i jakto rodzice twierdzą "wymusza" właśnie.

spaćććććć
Stary 2013-01-02, 13:42   #3513
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

1) jak pisałam - weźmiesz zwyczajnie apaszkę jakąś i nic nie będzie widać. Poza tym naprawdę są dzieci jak od Basi Krzysio - że piersiowe wybitnie, ale np. moja córa jadła co 2,5-3h i już. I to też nie jest ewenement żaden.

2) Próbuj, każde dziecko inne może się udać, może się nie udać.

3) Podejrzewam, że chodzi o pogrubione poza tym... taki maluch nie rozumie jednego: kilka miesięcy mógł bezpiecznie przy rodzicu usnąć, i NAGLE nie? a dlaczego, jak to?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:43   #3514
sylwietta1988
Zakorzenienie

Baby szalone pędzicie jak formuła 1 - znaczy sie wszystko wróciło do normy

zapomniałam cytowac no to z tego co pamiętam:
MARSI jak cie czytam to wyje ze smiechu, dobrze, ze małzon wyszeł bo znowu miałby mnie za wariatke... a Leo cud miód
EWULKAAAAA toż to jak wypuszczenie z więzienia już ja tam wspólczuje twojemu tztowi zeby tylko STANĄŁ na wysokosci zadania jak Ty taka wyposzczona
DJERBA to i za Ciebie kciukasy są
DELI jak taka wielkoludka z tej Twojej "kruszynki" to może i lepiej, ze cc? nie namęczysz sie, a jestes drobniutka to mogloby byc rózniasto..
BASIU to twój Krzys rzeczywiscie potrafi wiele no ale matczyna cierpliowsc przeciez nie zna granic i pewnie masz wynagrodzone

w ogóle brzuszki jak malowane a dzieciaczki jakcukiereczki słodkie, ja tez chce mojego syniola wreszcie

dzisiaj brzuch twardy jakbym kamieni napakowała i "miesiączkowy" boł od samego rana w salonie timobajla mało nie spadłam z tego obrotowego fotela jak mnie złapało a teraz jak zmieniałam wkladke to taka dziwna była, jak sorrry- ale musze- zaglutowana z tym, że zadnego podbarwienia krwią nie było. doczekam sie wreszcie?
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:48   #3515
Konto usunięte

Sylwietta, ale nie musi być podbarwienia
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 13:51   #3516
bokeh
Zakorzenienie

Sylwia hmmmmmm ammmmmmmm ..... DOCZEKASZ SIE

i może to już coś się dzieje?
Stary 2013-01-02, 13:55   #3517
badziabadzia
Zakorzenienie

Eff, specjalnie dla Ciebie zmierzylam . 96cm czyli chyba standard

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Sylwietta . Chyba cos sie rozkreca
Stary 2013-01-02, 14:01   #3518
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
aaa jak mi Ciebie tu brakuje!!!!! *** )
LEON przystojniacha oj

tak. na poczatku ciązy robilam

Kochane, wróciłam ze szpitala, nawał ciężarnych z przeziębieniami itd.

u mnie sytuacja jest taka:
zero rozwarcia zero niczego w sumie. Nie miałam robionego w końcu ktg bo nie było w sumie takiej potrzeby. Ale miałam za to usg, pani dr stwierdziłą ze od 21.12 urósł mi brzuchool i wolała sprawdzić. Tak więc... dzidzia waży 3800 !
jak nic się do wtorku nie wydarzy, to zgłaszam się do niej do szpitala już z rzeczami dla mnie i dzidzi i będę mieć CC..
Tymczasem mam sie kurować antybiotykiem na ten mój kaszel i robić sobie ciepłe okłady na żebra.
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczynki

nadrobię was później, bo właśnie wróciłam od lekarza i mam pozwolenie na wszystko - sprzątanie, seksik, spacery - WSZYYYSTKO! czekałam na to od października. No a mam pozwolenie, bo właśnie mi leci 36tydzień a moja Ania ma... 3250gram! lekarz się śmiał, że mały gigant mi w brzuchu rośnie, i jak donoszę do terminu to mała będzie miała prawdopodobnie gruuubo ponad 4kg! jak ja takiego kloca urodzę nie widzę tego... no w każdym razie Ania jest gotowa do wyjścia więc lekarz powiedział, że powoli mogę działać w stronę porodu więc zarazi sobie pomyję podłogi, poprasuję trochę i ugotuję obiad koniec byczenia się - nareszcie! poza tym szyjka trzyma, rozwarcie na opuszek palca (od 24tc, więc bez rewelacji ). Mam już odstawić wszystkie nospy, magnezy i inne takie i witaminy co drugi dzień, bo dziecko duże taaak się cieszę! dostałam skrzydeł więc idę sobie pomyć te podłogi, a was nadrobię później! trzymam kciuki za dzisiejsze cc i wizyty
Gratuluję wizyt! Duże maluszki

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi te rozwarcie to ono jest gdzieś w środku szyjki tak? bo ja sobie zawsze wyobrażałam że to zobacze gołym okiem w sensie że bożena będzie rozwarta
Ja też się zastanawiam. Czasami mam takie jakby ciągnięcie przy wstawaniu i boje się czy to tam w środku coś się nie dzieje. Wcześniej miałam takie pyknięcia ze 2 razy ale w piątek na usg stwierdził, że nic się nie dzieje jeszcze.

Maluszek tak mnie kopie po lewej stronie, aż boli. Wczoraj przez moment było widać jak się mała stopa w brzuchu wystaje, aż się wystraszyłam hehe
Idę wstawie brzuszek, tylko laptopa odpalę.

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:02   #3519
meduzza
Zadomowienie

Ifwka Kolejna chora Co z nami?
Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
niechec moich rodzicow wynika z duzej roznicy wieku miedzy mna a Tz
Spoko, moja siostra ma 25 i jest z 45latkiem, do tego grekiem, na szczęście już się na nim poznaliśmy i w ogóle o tym nie myślimy, kochany jest

OOO widzę czopy odchodzą...dobrze, dobrze <demoniczny śmiech>

Ewulka O kurde ale masz Anulę dużą już! Ale żeby już pozwolił rodzić lekarz? W 36 tyg? Hmmm ja też jestem w 36 i nie jestem gotowa

Delicjanko chyba po TŻcie córa duża, bo nie po Tobie
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:06   #3520
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć kochane. Mąż właśnie oddelegowany do pracy a ja znowu w tych 4 ścianach jak dureń

Wszystkie brzuszki pięęękne

Illusion,Djerba- trzymam mocno + za dzisiejsze wizyty.

Deli- no twoja malutka to kawał kobietki

Marsi-twoje teksty
A Leo

Sylwietta-juz wcześniej mialam pytać,tel masz z Tm a numer tez ich czy heyah?

Chyba nic nie zapomniałam,najwyżej dopowiem jak sobie przypomnę.

Ahh jeszcze Ewulkaa- piękna waga małej no i cieszę sie że masz juz pozwolenie na wszystko

Aaaa dziś stuknął 38 tydzień. Ciąża donoszona
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia

Edytowane przez mala_19kw
Czas edycji: 2013-01-02 o 14:11
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:09   #3521
mitabe
Rozeznanie

Więc dziewczyny to jest mój brzuszek, po lewej stronie jak widać jest głowa a po prawej długie nogi mojego maluszka . Trochę wam zazdroszczę tych krągłych babzonków no ale jest jak jest .
Jakość słaba bo robione telefonem zaraz po przebudzeniu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 38_tydzien.jpg (62,8 KB, 101 załadowań)

Stary 2013-01-02, 14:10   #3522
mitabe
Rozeznanie

Marsi! Maluch przesłodki. Ja też nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze tyle bez witaminki S .

Stary 2013-01-02, 14:16   #3523
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Więc dziewczyny to jest mój brzuszek, po lewej stronie jak widać jest głowa a po prawej długie nogi mojego maluszka . Trochę wam zazdroszczę tych krągłych babzonków no ale jest jak jest .
ja też mam ciut wysunięty w prawo, ale nie aż tak bardzo! jednak na sali w szpitalu obok mnie leżała taka dziewczyna któa miała bardzo podobnie tylko że na samej gorzepod żebrami i wszyscy lekarze się dziwili że takiego to jeszcze nie widzieli ( głupki) ważne że maluchowi wygodnie :P

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Cześć kochane. Mąż właśnie oddelegowany do pracy a ja znowu w tych 4 ścianach jak dureń

Wszystkie brzuszki pięęękne

Illusion,Djerba- trzymam mocno + za dzisiejsze wizyty.

Deli- no twoja malutka to kawał kobietki

Marsi-twoje teksty
A Leo

Chyba nic nie zapomniałam,najwyżej dopowiem jak sobie przypomnę.

Ahh jeszcze Ewulkaa- piękna waga małej no i cieszę sie że masz juz pozwolenie na wszystko

Mam to samo TP ale mi stuknie dopiero w piątunio :P
Stary 2013-01-02, 14:16   #3524
Konto usunięte

Mitabe, ale brzuchol świetny wyjątkowy!
Stary 2013-01-02, 14:18   #3525
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Ewulka O kurde ale masz Anulę dużą już! Ale żeby już pozwolił rodzić lekarz? W 36 tyg? Hmmm ja też jestem w 36 i nie jestem gotowa
No Moja w 36tc 3100g i lekarka tez powiedziała, że mogę rodzić. To chyba wynika z wagi dziecka , powiedziała, że jakbym zaczęła rodzić to dziecko jest na tyle silne, że da sobie radę
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:21   #3526
mitabe
Rozeznanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38395702]Mitabe, ale brzuchol świetny wyjątkowy![/QUOTE]
Mąż twierdzi, ze jeszcze się nie urodził a już robi światu na przekór

Stary 2013-01-02, 14:22   #3527
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale macie duze 'Maluszki'!!!
Dzisiaj sie nie ugne i upre sie na usg, nie ma bata!

Myslicie, ze o co mam sie zapytac? Inny lekarz, 2tyg do porodu, powinnam o cos szczegolnego?

Mitabe moj czasem tez sie tak wypina, ale tylko czasem, genialny brzuszek

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-01-02 o 14:23
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:23   #3528
mitabe
Rozeznanie

Dziewczyny mam dwa pytania, przy cc:
1. Trzeba zrobić sobie w domu lewatywę jak coś się zaczyna dziać?
2. Czy broszka też dokładnie musi być ogolona, boję się, że jak zacznie się coś dziać to już nie będę maiała czasu na to.

Stary 2013-01-02, 14:30   #3529
ewadylewska
Zadomowienie

Cytat:
Też mi się taki piękny trójkącik robi często
Stary 2013-01-02, 14:31   #3530
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
I on taki cały czas?

Ja mam jutro wizytę,zobaczymy ile mój gigant waży. Pewnie już przeszlo 3kg na moje oko

Potem sobie cyknę fotke więc też sie pochwalimy z synkiem jak wyglądamy w calej okazałości

Szaja- fajny ten twoj bębenek
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-01-02, 14:33   #3531
LadyWhisper
Zakorzenienie

[Djerba ma cc jutro, miedzy 9 a 11
Takze dzisiaj tylko jeden Maluszek, chyba, ze jakies sn wyskoczy

Stary 2013-01-02, 14:33   #3532
hope01
Zakorzenienie

Deli ale masz sporą córcię widzisz u mnie też mówiła, że nie donoszę do terminu itp, a tu jakoś jestem dalej w dwupaku z tym, że chyba jestem jedyną która nie ma pojęcia o wadze Małego

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Myslicie, ze o co mam sie zapytac? Inny lekarz, 2tyg do porodu, powinnam o cos szczegolnego?
o wszystko co Cię męczy np o te bóle ,które obie mamy

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:34   #3533
mala_19kw
Zakorzenienie

Hope-a ty jeszcze tutaj?
Na porodówkę śmigaj
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-01-02, 14:35   #3534
bishonka
Raczkowanie

Hej dziewczyny.

W końcu was nadrobiłam.
Wasze brzuszki i dzieciątka piękne

Ja dzisiaj się wk..łam.
Miałam dzisiaj zrobić sobie wyniki bo jutro mam do lekarza.
Morfologia,mocz i alat.
Specjalnie nie jadłam,ubrałam się wsiadam do samochodu a tu ... guzik.
Moja fura nie odpaliła.
Akumulator się rozładował bo przed świętami tylko jeździłam
Nawet nie przyszło mi do głowy żeby ją odpalić raz na parę dni.

Boli mnie krzyż i ciut brzuch na dole.
Boję się że was wyprzedzę a u mnie dopiero jutro zaczyna się 35 tc.

W sumie mam już dość,jest mi ciężko i wszystko mnie boli.
TŻ mówi że chrapię jak parowóz.

Sen ostatnio miałam pół piękny.
Śniło mi się że urodziłam już malutką.
Ale strasznie mi było przykro bo mojej mamie się nie chciało przyjechać i wysłała na odczepnego siostrę.
Leżałam z małą w łóżku szpitalnym i płakałam że teściowa przy mnie jest a mojej mamy nie ma. ehh
bishonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:40   #3535
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
[Djerba ma cc jutro, miedzy 9 a 11
Takze dzisiaj tylko jeden Maluszek, chyba, ze jakies sn wyskoczy
już może jest na świecie? już po 14
Stary 2013-01-02, 14:42   #3536
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
I on taki cały czas?

Ja mam jutro wizytę,zobaczymy ile mój gigant waży. Pewnie już przeszlo 3kg na moje oko

Potem sobie cyknę fotke więc też sie pochwalimy z synkiem jak wyglądamy w calej okazałości

Szaja- fajny ten twoj bębenek
Tak cały czas, czasami bardziej wypięta ma głowę a czasami jeszcze pupkę wypnie i wtedy wygląda na bardziej "okrągły".
Trzymam kciuki.

Szukam czegoś o tym co jeść podczas karmenia, wiecie jakieś przykładowe menu, żeby nie kombinować, tylko mieć pod ręką. Macie może coś takiego?

Edytowane przez mitabe
Czas edycji: 2013-01-02 o 14:45
Stary 2013-01-02, 14:44   #3537
sylwietta1988
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38395090]Sylwietta, ale nie musi być podbarwienia [/QUOTE]

Cytat:
Sylwia hmmmmmm ammmmmmmm ..... DOCZEKASZ SIE

i może to już coś się dzieje?
Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość

[/COLOR]Sylwietta . Chyba cos sie rozkreca
obyscie dziewczynki "wygadały" bo mnie już nosi

Cytat:

się nalezą obligatoryjnie to teraz tylko czekac na malucha
z moim numerem to było tak, ze najpierw miałam heyah na karte, potem po slubie przeszłam z tym samym numerem do ery na abonament bo mi tel wysiadł a proponowali mi dobre warunki, a teraz przedłużam umowe i wzięłam nowy tel (ale zwykła nokia bez zadnych bajerów- rozmowa, sms, zdjecie i finał) w najmniejszym abonamencie 30 zł bo i tak nigdy tyle nie przekraczałam i jeszcze mam darmowy numer do męża, także mi pasuje. Poza tym i mama i tata i tesciowa mają w erze, takze do najblizszych (oj, z tą tesciową jaką najbliższą to żem wyskoczyła ) tez mi taki uklad pasuje.

MITABE, ale brzus, mega pokręcony znaczy sie indywidualista jakis wynajmuje
mój czasami wygląda podobnie jak sie mały wypnie ale boli wtedy niesamowicie
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:45   #3538
Konto usunięte

Lewatywa do cc - powinien szpital zrobić. Golić tak samo, mnie piłożna już na stole operacyjnym podgoliła na samym wzgórku - i głupia byłam, że nie dowiedziałam się potem CZYM. Słuchajcie, na szybko, na sucho - słowo honoru NIC potem nie swędziało, żadna kropeczka, żadne podrażnienie, tyle wiem, że podobno to jakieś plastikowe ostrza!

Co do tygodnia - u mnie 40 zaczęty
Stary 2013-01-02, 14:47   #3539
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Deli ale masz sporą córcię widzisz u mnie też mówiła, że nie donoszę do terminu itp, a tu jakoś jestem dalej w dwupaku z tym, że chyba jestem jedyną która nie ma pojęcia o wadze Małego

o wszystko co Cię męczy np o te bóle ,które obie mamy
Zapytam i dam Ci znac, moze juz na porodowke trza jechac a my o tym nie wiemy haha
Cytat:
już może jest na świecie? już po 14
O rany faktycznie, mam nadzieje, ze u nich ok

Ale mnie bola cycki

Stary 2013-01-02, 14:49   #3540
mitabe
Rozeznanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38396270]Lewatywa do cc - powinien szpital zrobić. Golić tak samo, mnie piłożna już na stole operacyjnym podgoliła na samym wzgórku - i głupia byłam, że nie dowiedziałam się potem CZYM. Słuchajcie, na szybko, na sucho - słowo honoru NIC potem nie swędziało, żadna kropeczka, żadne podrażnienie, tyle wiem, że podobno to jakieś plastikowe ostrza!

Co do tygodnia - u mnie 40 zaczęty [/QUOTE]
No ciekawe co to było? Czyli całej nie muszę golić, takie wygibasy w niedziele robiłam przed wizytą, że masakra.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości