|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Dobry
|
|
|
|
#3602 | |||||
|
Panaroja
|
Znad zdrowego odzywiania czyli soczku warzywnego Tymbark
![]() Cytat:
2. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3.to nie było postanowienie noworoczne ![]() Cytat:
![]() koth przy każdym obieraniu kartofli przypina się do gara i wypija tyle wody z tego gara z surowymi kartoflami , jakby był wielbładem po przejściu Sahary![]() Cytat:
![]() Suońce wychodzi
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. dzieeee ? Cytat:
|
||
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Pojechałam dziś na zakupy ciuchowe.
Tylko zapomniałam o jednym , malutkim detalu...remamenty ![]() Wszystko pozamykane
|
|
|
|
#3606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3607 |
|
Panaroja
|
w mieście stołecznem
spróbuję podesłać , bo mnie coś ostatnio najlepiej jak jest ciemno , buro i ponuro , jak słońce wychodzi , czuję się dogłębnie oburzona , jak ono śmie w tak paskudnej porze roku się pokazywać ![]() Spać mi się chceeeee kawusię wchłaniam , oby z oczekiwanym skutkiem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ło tej godzinie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
A wogole, mierzyłam w Croppie sukienkę ( nie mieli mojego rozmiaru
) czarną , tylko srebrny suwak od dekoltu do końca sukienki.Takie coś jak to, tylko dłuższe to rozsuwane ![]() http://moda.allegro.pl/nowosc-klasyc...892183419.html I tak za mną łazi taka kieca rozsuwana cała..widział ktoś gdzieś? Czy obciach i se dać spokoj? ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- No i tak się będę w piekle smażyla, to niech mam chociaz trochę przyjemności ekstra |
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj miałem sylwestrowe after party od godziny 11 do wieczora
![]() ![]() A ja nic nie zamierzam kupować z ciuchów bo moją kurtkę wypollizowało
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3612 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Znad kawy
Ja spałem jak zabity, ale sny miałem iście dziwaczne, jeden za drugim ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Dzisiaj nic nie jem!
|
||||||||||
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niom, tylko mi się coś pomyliło i myślałam,ze remamenty to pod koniec roku sie robi ![]() Ja też !! Bo dwie frankfurterki to sie chyba nie liczą co nie? ![]() A od jutra to jem tylkom owsianke, siemię lniane i białko ![]() Będę tylko piła dziś ![]() Młody już dostal instrukcje,że ma siostrzyczce starsiejszej uzupełnić zapas piwa na wieczor
|
|
|
|
|
#3615 |
|
BAN stały
|
![]() Ja się już w tyle rzeczy ze swojej garderoby nie mieszczę (albo mieszczę wpudzianowany na maksa, że aż szwy czeszczom), że muszę po prostu schudnąć i będzie zupełnie tak, jakbym się obkupił od stóp do głowy! Wyczuwam ciemne jądro, eee, zazdrości |
|
|
|
#3616 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
w tym czasie wykończyłam cztery żele pod przysznic i trzy pilingi i nic nie kupowałam ![]() 2.czymam ale się wysmyka ![]() 3.o bidoku , lodufkie zamkli i sklep
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-01-02 o 14:03 |
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba chciałeś napisać, że widzisz, a nie wyczuwasz
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3619 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3621 | |||||||
|
BAN stały
|
C'nie? Gdzie te czasy, gdy z zabawy sylwestrowej wracało się przed południem?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fak, straość i rozsądek sa złe ![]() Ale mam kolezankę, która ostatnio zakomunikowała w domu, że idzie wyrzucić śmieci i wróciłą za dwa dni ![]() Wyszła w kapciach i dresie ![]() Jakie fuuu ![]() Owsianka jest pyszna, wspaniala i wogle cudowna ![]() ![]() . Niech mnie tylko odchudzi troszkę ![]() A siemię lniane jest naprawde smaczne. I białko o smaku lodów pistacjowych albo krowki może spokojnie zabić głód na slodycze
|
|
|
|
|
#3623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu nie bananowy ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3624 | |||||
|
BAN stały
|
Nic na to nie poradzimy, młodość się kończy i tyle ją widzieli...
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Hmmm... mam siemię, mam otręby... ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Ale spanie-gdzieś-tam się nie liczy, ino przesiadywanie przy sylwestrowym stole
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2013-01-02 o 14:44 |
|||||
|
|
|
#3625 |
|
To ja :)
|
No... Na tyle stary już jest, że się nie da, więc muszę kombinować jakoś inaczej, żeby wdową nie zostać...
Jesteś cyborgiem!! Wszyscy inni spali źle, albo mieli głupie sny... Może jednak przypomnisz sobie coś głupiego?? ![]() Jem dietetyczny obiadek -mrrr...
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, nie spałam tak jeszcze ale chyba wszystko przede mną bo coraz wiecej pije ![]() Niestety ja też źle spałam no ale powód mam
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
No urocza jest nawet w dresie i kapciach, co zrobisz
![]() ![]() Ja też, ale ciiii ![]() Niom Dobrze mi robią, ale ja praktycznie nie jem mięsa ani nabiału. A jak jem to malo i nieczęsto . |
|
|
|
#3628 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3629 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, święta się skończyły- czas podzielić adwenciaka
duża Royal Muska też do oddania, chyba Spoo reflektowała do oddania: Ananda Avant-Garde Emir Gardenia Jewel for Her Jewel for Him Pomelos Royal Rose Oud Seducteur Spicy Style Ylang in Gold Szatą reflektowała na: Mon Parfum Black Ananda Royal Muska Mić: Patchouli Aoud Gourmand Taki: Aoud Royal Muska Mła: Automne Gaiac Hiver Printemps Watch i jeśli Szatą nie weźmie, to Black Ananda
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

Musisz więc znaleźć jakieś dobre strony swej ojczyźnianej egzystencji 
Także jadę na jogę i to mnie przy życiu trzyma.

kawusię wchłaniam , oby z oczekiwanym skutkiem