|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
Cytat:
![]() Ja mam listę w notatniku i wiem ile mam szamponów, jakich i kiedy były otwarte. I tak z ilomaś kategoriami. A prościej byłoby kupować na bieżąco
|
|
#3602 |
|
Konto usunięte
|
O to Ty udana jesteś
![]() Ja oglądam zdjęcia z Sylwestra i większość z nich prezentuje moje krzywe uzębienie Znaczy, że się dobrze bawiłam
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2013-01-02 o 15:30 |
|
|
|
#3603 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Chociaż pewnie jak ktoś tak robi na dłuższą metę to mu nie służy. Ale codzienne mycie slseami jak robię to ja też pewnie nie służy skórze głowy
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Tak strasznie nic mi się nie chce....
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38396760]O to Ty udana jesteś ![]() Ja oglądam zdjęcia z Sylwestra i większość z nich prezentuje moje krzywe uzębienie Znaczy, że się dobrze bawiłam [/QUOTE]Ha ha u tż siedziałam i dziś byłam z nim w mieście kupiłam masełko nivea i szminkę fuksjową Maybelline bo była promocja no to zaczęłam nowy rok zakupami
|
|
|
|
|
#3606 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zbieram się do posta o moich ulubieńcach w poprzednim roku, ale coś weny nie mam
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() a my w sylwestra wybieraliśmy datę ślubu - co tam, że byliśmy trochę wstawieni - to teraz czekam na pierścionek, bo jednym z postanowień noworocznych mojego TŻta jest oświadczyć się
|
|
|
|
#3608 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja muszę też na swój blogroll spojrzeć, coś dodać i coś usunąć. Ale nigdy mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;38386996]Zamówiłam silikonową formę do tart, oooj, będzie pieczenie! ![]() Nigdy nie miałam silikonowej formy, faktycznie tak łatwo odchodzą od nich wypieki? Nie trzeba smarować tłuszczem czy sypać kaszą manną?[/QUOTE] Lubię silikonowe formy Na foremkach do muffinów z tchibo było napisane, żeby za pierwszym razem posmarować masłem, a potem już niczym nie trzeba. Cytat:
U mnie zwykle królowały żele pod prysznic- w sumie to kosmetyk podstawowej higieny, ale że wymagam więcej od żeli to niech będzie. Teraz znowu odżywek mam dużo, no ale powycofywali to i owo i tu mi się kliknęło 8 odżywek z balei itd
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-02 o 16:49 |
||
|
|
|
#3609 |
|
po prostu Em :)
|
Żeli pod prysznic.
|
|
#3610 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Jeżeli używam tradycyjnych form na ciasta to daje samo masło (margaryny nie jem), bez żadnych bułek itd. a ile masz?
|
|
#3611 |
|
|
Napiszę jak wrócę do domu, bo tam mam tabelkę na kompie.
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu i serio to nie wiem za co mam się zabrać. Dostałam kolejne zlecenie na pracę pisemną
Miałam iść do biblioteki, ale jakoś tak.. A może się jednak ubiorę i pójdę
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam mini tortille ze zwykłych naleśników, zrobiłam na Sylwka i wszyscy zachwyceni
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Blogger mi szaleje - wywalił mi wszystkie blogi z mojej listy czytelniczej
mam nadzieję, że niedługo wróci to do normy, bo coś mnie trafi jak będę musiała wszystko od nowa dodawać do obserwowanych...
|
|
|
|
#3616 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Za samo to, że jest w beznadziejnym dla mnie języku. Ani to nie brzmi, ani nie rozumiem o co w tym utworze chodzi. A ogólnie to nie rozumiem skąd się wzięła popularność tego ![]() a gdzie byłaś? Bo na innym wątku pisałaś, że rozkładasz się przed tv i się zgubiłam :P ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
I kiedyś ta lista działała na mnie trzeźwiąco ![]() Tzn mam tylko pielęgnację spisaną, kolorówki coś mi się spisać nie chciało.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-01-02 o 18:46 |
||
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinno dodać wszystkie blogi do listy, które obserwujesz |
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Czy może kiedyś któraś z Was korzystała z pakietu na dietę Vitalia?
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No na pewno taka lista jest przydatna Ja właśnie wyjęłam kosmetyki do sfotografowania jutro żeby tylko było lepsze światło niż dziś
|
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie najczęściej robicie zdjęcia kosmetykom?
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Mam chyba nacykane zdjęć na cały tydzień
|
|
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Korzystała, i schudła 6kg w dwa miesiące potem przestałam się pilnować i mi wróciła część, ale przy zmianie trybu żywienia to efekty powinny się utrzymać bezproblemowo. Posiłki były spoko, choć po 2-3 tygodniach robiły się dla mnie monotonne strasznie i były dość proste. Ale na przestawienie się na zdrowe odżywianie to jak najbardziej dobry pomysł
|
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Life is a drink ...
|
Z ciekawości wlazlam na Vitalia i dowiedziałam się, że 'Waga jaką chcesz osiągnąć nie mieści się w normie i stwarza zagrożenie dla zdrowia.'
dziwne ważyłam tyle przez pół swojego życia a teraz stanowi to dla mnie zagrożenie
|
#3624 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ten język jest naprawdę dziwaczny... Trudno stwierdzić, czy to nieudolny angielski czy jakiś koreański... Dla mnie w tej piosence nie ma nic nadzwyczajnego. Ot, zwykła rąbanka... |
||
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sama teraz wzięłabym dietę i dołączyła do tego jakieś treningi 3 razy w tygodniu i na początek spokojnie starczy.
|
|
|
|
|
#3626 |
|
|
Sprawdziłam, po tym jak niedawno oddałam cztery, mam 13 pełnowymiarowych żeli i 6 miniatur.
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że jakoś ostatnio.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przy oknie. |
||
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

Znaczy, że się dobrze bawiłam
Jak nie czeszę moich kręconych to potem przy myciu płakać mi się chce, jak mi garściami spływają do odpływu, ale przy ostatniej wizycie u fryzjera zostałam uspokojona, że wypadają mi standardowo, nie jakoś mocniej i fryzjerka powiedziała, żebym nie panikowała
11.10.2014

おはよう!
już znalazłam przepis na tort czekoladowo-orzechowy 
mam nadzieję, że niedługo wróci to do normy, bo coś mnie trafi jak będę musiała wszystko od nowa dodawać do obserwowanych...