|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Wieczne Kutango
|
Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VI :)
Kupilam ten diorskin drugie opakowanie, miałam jeszcze jedno otwarte i zauważyłam, że zaczął mi ciemnieć na buźce więc zmuszona byłam go oddać. Czaję się na teint idole ultra dostalam próbke 010 ale za ciemny, moze 01 będzie lepsza Oczywiscie próbke którą dostałam starczyła tylko na brode Więc jak widać no musze kupić nowy podkład ![]()
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sie ostatnio ucieszylam, bo idealnym dla mnie odcieniem jest revlon buff, Dobrze, ze jest tani ![]()
|
|
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że Naked rzucili przed nowym rokiem, więc mogłam ją bez wyrzutów sumienia kupić Gorzej tylko bo podobno kolejne wyprzedaże się szykują ...
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc laski
|
|
|
|
|
#3335 | ||
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Też go używam równiez ten sam kolor i jest on rewelacyjny wlasnie jesli chodzi o odcień. Idealnie sie komponuje z odcieniem mojej skóry ale mam wrażenie, że mnie zapycha Dlatego szukam czegoś innego---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#3336 |
|
PIP.
|
dziewczyny, wszystkiego dobrego w Nowym Roku, samych dobrych promocji i w ogole
![]() nie ogarniam watku w ogole, bo w czasie okoloswiatecznym niezbyt mialam czas na wizazowanie ale moze to i lepiej dla mojego portfela
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;38388994]Kochane nie zostawiajcie nas* samych na placu boju!
![]() * Wątkowe Wizażanki niebędące na odwyku[/QUOTE] Mnie by się odwyk jak najbardziej przydał, ale nie będę składać obietnic, których z góry wiem, że nie dotrzymam .Tak więc oficjalnie dołączam do grupy nie będących na odwyku .Aktualnie zaczęłam manię na czerwone szminki . Po przepięknej Love Goddness z MAC'a, dokupiłam MACowe Runaway Red, Absolute Power (czekam aż doleci zza kałuży), do tego kliknęłam na All Chanelową Rouge Allure Palpitante, Guerlainowską Rouge G nr 21 i z truskawy Chanel Rouge Allure Laque Dragon . A w Sephorze kupiłam ich szminkę w cienkim sztyfcie, matową, w kolorze nr 17 i stwierdzam, że ta seria, czyli Color Lip Last, jest rewelacyjna! Cytat:
), Revlon CS Buff też jest dla mnie idealny ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Dziewczyny, pomóżcie .Wiem, że to nie ten wątek, ale pewnie wiele z Was robi zakupy na Strawberrynet i może będzie mogła mi pomóc, a mnie czas nagli i zanim przebrnę przez odpowiedni wątek, to się wykończę nerwowo. Otóż po raz pierwszy robiłam zakupy na Truskawie, płacąc przez PayPal. Zamówienie zostało skutecznie opłacone, przyjęte do realizacji, ale dziś dostałam maila, w którym chcą, żebym im przesłała kopię rachunku za media lub telefon z ostanich 3 miesięcy, żeby mogli zweryfikować mój adres i tożsamość . Mam to zrobić w ciągu 7 dni od dokonania zamówienia, bo inaczej zostanie ono anulowane. Zamówienie robiłam 31 grudnia, więc czasu mam niewiele. Problem polega na tym, że wszystkie faktury za media i telefon przychodzą na imię i nazwisko męża, więc nie wiem, co mam robić? Myślałam, żeby przesłać im skan dowodu osobistego - co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
jakaś ściema
|
|
|
|
#3339 |
|
Kici kici miau miau
|
Nie sciema , byly juz takie akcje a Truskawa
from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#3340 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie kiedy są super wyprzedaże w Sephorze? W zeszłym roku kupiłam mamie paletkę z 199,00 na 89,00 zł przecenioną, więc w tym roku również chciałabym kupić dla koleżanki na urodziny
Ponadto lubię te limitowane edycje balsamów do ciała
|
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane wszystkiego Naj naj lepszego w Nowym ROku
nie mam ostatnio czasu na wizazowanie .... |
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam zadać swoje pytanie na odpowiednim wątku, ale znalazłam jako ostatni wątek: zakupy na strawberrynet cz. XII i w ostatnim poście jest link do nowej części, ale on nie działa
. I co ja mam teraz robić, gdzie szukać pomocy |
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=562857&page=112 |
|
|
|
|
#3345 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
To chyba bedzie ten wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=562857
|
|
|
#3346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Lecę tam sprawdzić, może coś wyczytam, a jak nie, to będę tam się zwracać o pomoc. |
||
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
mi się nie zdarzyło tak z truskawą, mimo że już wiele razy robiłam zamówienia i to na różne maile
w sephorze właśnie skończyło się -30%, ale znając życie będą jeszcze przecenione wybrane produkty Sorki, ale nie zadziałało mi cytowanie :/ co do odwyku, ja nie robię całkowitego, podkład i tusz niedługo będę musiała kupić, może jeszcze HD MUFE. Ale mam postanowienie robić bardziej przemyślane zakupy :yes: |
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam dzisiaj porządki na półkach z kosmetykami i oświadczam, że przechodzę na odwyk
mam tyle tego, że co najmniej na rok wystarczą ![]() Dawno nie miałam takiego błysku w kosmetykach
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszego w Nowym Roku
![]() Nie miałam kompletnie czasu na wizażowanie w ciągu ostatniego czasu, więc pewnie ominęło mnie mnóstwo promocji, ale może to i dobrze Bo też powinnam przejsć na odwyk, wątek wymiankowy założyłam, muszę się tych cudów pozbyć i nabyć coś bardziej przydatnego ![]() Aaa, dziewczyny, które kupowały na Beauty Bay pod koniec listopada - doszły do Was te przesyłki? Bo jakoś przez brak czasu nie wyczaiłam, czy napisałyście, czy nie, a jestem baaardzo ciekawa, czy w końcu macie te przesyłki czy nie Mam nadzieję, że tak
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie, ma któraś z Was rozświetlacz Fred Farrugia? Bo właśnie sobie o nim przypomniałam, używałam raz czy dwa razy i leży, bo albo mi nie pasuje albo posłużyć się nim nie umiem - lubicie go?
|
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do korektora YSL zdanie mam takie: wszystko zależy od koloru. Korektor nr 1 (ten różowawy) pięknie rozświetla i naprawdę widac jest różnicę gołym okiem, natomiast nr 2 (żółtawy) to kompletna pomyłka bo nie robi nic. Nie kryją oba, ale ten nr 2 ani nie kryje ani nic nie rozświetla, więc przydatności żadnej jedynki zużyłam już ze dwie, jestem w trakcie trzeciej , dwójkę miałam jedną i cieszę się że wreszcie zmęczyłam, więcej jej nie nabędę ![]() a poza tym trzymam kciuki za Wasze odwyki, ja w minionym roku przestawiłam się na zużywanie i muszę Wam powiedzieć , że to fajne uczucie jak się widzi wreszcie jakieś luzy w zapasach duma człowieka rozpiera normalnie, tak więc powodzenia!!a , i jeszcze jedna rzecz: Corii, weź ty nam tu ładnie zrób fotodokumentację dokładną jak ty te kreski robisz bo umrę z zachwytu!!! pędzelek ten sam mam, linery jakieś też więc będę ochoczo ćwiczyć jak ładnie pokażesz, bo nigdy mi tak piękna równa wygięta idealnie kreseczka nie wyszła tak z 10 zdjęć instruktażowych poproszę wszystko po kolei jak trzymasz jak przykładasz, z której strony zacząć itp. Ładnie proszę Tyle linerów nakupowałaś że musisz zużywać BTW: Espresso boski!!!
Edytowane przez moniq_c Czas edycji: 2013-01-02 o 13:33 |
|
|
|
|
#3352 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nie załapałam się na -30% a szkoda, ponieważ mam kilka potrzebnych produktów
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#3354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczęta
Mam już powyżej uszu imprez, od 2 tyg. goście, imprezy itd. miło, ale brakuje mi czasu dla siebie ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! ŻYCZĘ NAM WSZYSTKIM WYTRWAŁOŚCI W POSTANOWIENIACH POZA TYM REALIZACJI WSZYSTKICH PROJEKTÓW, PIENIĘDZY, ZDROWIA I URODY ![]() Dołączam do wyznań: 35 lat (skończone), cera mieszana w kierunku suchej, zmarszczki - trochę pod oczami i mimiczne. Cytat:
gratuluję ![]() Cytat:
![]() W Sephorze nic nie kupiłam, nie miałam sephorowych potrzeb. Za to przed końcem roku odwiedziłam stoisko Bobbi Brown ![]() Kupiłam BB Cream, błyszczyk Nougat#41, szminkę Creamy Lip Color Pale Mauve #31 (Corii Na wyprzedaży w Douglasie był m.in. błyszczyk Bobbi Ultra Violet za 52 zł. Nie kupiłam, ale bardzo, bardzo intensywnie o nim myślę Edytowane przez milka-pilka Czas edycji: 2013-01-02 o 15:32 |
||
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
który masz kolor i jak wrażenia? ![]() A co do touch eclat to ja, moja mama i przyjaciółka mamy 2 (każda swój, spokojnie ) i jesteśmy wszystkie zadowolone u mnie daje on świetny efekt
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
james, zainspirowana Twoim filmikiem o bazie Lancome użyłam jej 2 dni z rzędu i już przypomniałam sobie czemu przestałam jej używać - faktycznie podkład lepiej się trzyma i nie tłuści mi się czoło pod grzywką, ale wysusza mnie okrutnie
![]() już po 6- 7 godzinach czuję ściągniętą twarz, a zwykle ok 18 dopiero to czuję ... zatem dla mnie to baza raz na jakiś czas w gości na kilka godzin... ale wtedy to po co mi baza, skoro na krótko tylko
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3359 |
|
Wieczne Kutango
|
Przyszłam pokusić
![]() Dziś dorwałam cudowny cien do oczu Nałożyłam go na mokro i normalnie cudooo
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

Oczywiscie próbke którą dostałam starczyła tylko na brode

Dobrze, ze jest tani
Dlatego szukam czegoś innego
ale moze to i lepiej dla mojego portfela
.

. 
gratuluję