![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kuleczki Vollare II
A może to wina pędzla? Sama, gdy nie myję pędzla odpowiednio często, to o tej konieczności przypomina mi taka drobniutka kaszka, pojawiająca się właśnie tam, gdzie nakładam róż.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
Ja też wątpie, że jesteś uczulona na same kuleczki... Chociaż dziwny jest ten świat :P
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie kupiłam dzisiaj różowe. zobaczymy
![]() Ps. do czego Wy używacie różówych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
kupiłam dzisiaj po 5 zł.kuleczki ciemny brąz z Verony oraz rozswietlające różowe z Margaret ,te z Verony to jakiś stary zapas (choć data do 01.2009),bo pudełeczko mocno zakurzone choć ze szklanej gabloty i dlatego może teraz są tylko te z VPP,Cantare lub Margaret
Różowe służa do rozswietlenia kości policzkowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Soniu, tak tez myślałam.. Dziękuję za odpowiedź.
![]() Bardzo są fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Zaraziłyście mnie tymi kuleczkami
![]() ![]() ![]() Później przejdę sie jeszcze na inny targ, może tam będą i zahaczę przy okazji do sklepu "po 5 zł". Zaraz zaczynam testowanie nowych nabytków ![]()
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
dopiero testuję kuleczki,i te ciemne nakładam w małej ilości pod kości policzkowe zeby zmniejszyć okrągłosci mojej buźki a rozswielające na same kości policzkowe,efekt bardzo delikatny ale mi się podoba ,jak nabiorę wprawy to pewnie korekta twarzy będzie bardziej widoczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 1) sklep wszystko po 4zl ktory znajduje sie po prawej stronie zaraz po wyjsciu z przejscia podziemnego laczacego dworzec pkp z ul mickiewicza, kuleczki kosztuja tam 4zl, sa dostepne chyba w 4-5 kolorach 2) maly sklepik z kosmetykami naprzeciw tego pierwszego sklepu, kuleczki kosztuja tam 5,8zl a wybor kolorow tez raczej marny 3) idac w dol ulicy 11 listopada, troche za tym drugim placem <pojecia nie mam jak on sie nazywa - wolnosci?> to jest taki sklep/malutka hurtownia z ubraniami, kuleczki sa tam zaraz przy kasie, kosztuja cos ok 4zl i z tego co zauwazylam jest ich dosc duzy wybor gdybys miala problemy z trafieniem to pisz na priva a postaram sie jakos dokladniej to wytlumaczyc
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam zdjęcie swoich kuleczek, bo dzisiaj kupiłam nowe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#251 | |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Eh, jako rodowita pyra zwiedziłam i targowisko na Bema i Plac Wielkopolski i Rynek Jeżycki i
![]() ![]() ![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
widzialam dzis nowe cienie Cantare za 5 zl - takie z serduszkiem w srodku (cos jak joko ale bez tego paskudnego brokatu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#254 |
BAN stały
|
ufff przebrnelam przez caly watek pierwszy i prawie drugi ... ale boje sie ze zapomne o co chce spytac wiec musze napisac teraz
![]() 1. czy malowalyscie sobie kiedys cala twarz kuleczkami vollare albo cantare? na "sprobowanie" ![]() ![]() ![]() 2. rozumiem ze jakieolwiek numerki kuleczek byly umowne z aukcji na allego, a w rzeczywistosci nie sa ponumerowane? 3. czy numerki cieni sypkich ktore podajecie sa napisane na opakowaniu ? poniewaz chce zlecic zakup mojemu tz-towi i chce sie upewnic ze jak podam mu konkretne numerki to kupi to co trzeba ![]() A i padlo pytanie gdzie mozna kupic kosmetyki vollare w Bydgoszczy tak sie sklada ze ostatnio tam bylam i natknelam sie na kosmetyki vollare w drogerii na dworcu glowym, w podziemiach, ale kuleczki vollare takie wieksze opakowanie kosztowalo ok 12-14 zl, wiec podziekowalam, i nadal nie posiadam ani jednego opakowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i jeszcze w poprzednim watku o kuleczkach, wizazanka z bydgoszczy napisala ze kosmetyki vollare kupuje na targowisku kolo ul M.C Sklodowskiej na osiedlu Bartodzieje, ja tam nie bylam, bo przeczytalam o tym dopiero jak wrocilam do wawy ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
1. osobiście nie próbowałam ale jeśli masz gładka buzię bez rozszerzonych porów i "niedoskonałości" to powinno byc ok. U mnie niestety taki mocny blask powoduje, że światło podkreśla te wszystkie mankamentu ze zdwojonym kontrastem
![]() 2. zgadza się , kuleczki nie mają numerków 3. w większości są podpisane i na pewno będzie to ten konkretny kolor. Może on też niestety występować bez numerka (chociaz bedzie to ten ktory masz na mysli) i wtedy tz raczej nie bedzie mógłl tego zweryfikować ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
BAN stały
|
rzyrafka dzieki
![]() jeszcze nie mam zadnego produktu tej firmy ale jestem tak na nie napalona ze juz sie nie moge doczekac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, ale mnie zachecilyscie do sprobowania kuleczek vollare!!!!!!powiedzcie, gdzie mozna je kupic w warszawie i ktory numer daje najlepszy efekt rozswietlenia, na kolorze mi szczegolnie nie zalezy.chcoialabym jak najbardzej naturalne.z gory dziekuje za odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
To jak z innej beczki odrobinkę.
Dorwałam ostatnio w moim miasteczku kiosk ruchu z olbrzymią kolekcja kosmetyków Vollare. Tradycyjnie sa tez kuleczki, ale ja mam pytanie dotyczące cieni. Stoi tam sobie całkiem pokaźny rządek cieni sypkich, tyle, że ja takich nigdy nie miałam i zastanawiam się, czy jako niewprawiona laiczka będę umiała się nimi posługiwać. Mam wrażenie, że mogą sie dosyc ostro obsypywać. I jeszcze jedno pytanko. Miała może któras z was cienie w kredce z Vollare? Też je tam widziałam i wyglądają bardzo zachęcająco... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na rynku jeżyckim też widzialam cos chyba... teraz sie pochwale ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
BAN stały
|
hej dziewczyny ja mam 3 opakowania tych kuleczek, ale niestety wyskakuja mi od nich krostki na twarzy, wiec jesli ktoras jest chetna i z warszawy to chetnie oddam (jak nie to wyrzuce)
Pozdrawiam cieplo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
w Poznaniu kuleczki Vollare mozna tez dostac na Grunwaldzie na ryneczku tzw. "swicie"
![]()
![]() |
#265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czekam na fotki tajemniczych Baolishi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#266 |
BAN stały
|
martinka_m juz dokladnie nie pamietam chyba w legionowie kupilam na bazarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
![]()
wstawiam forki cieni
![]() złoty: new york color biały: vollare zielony i fiolet: baolishi ![]() na sucho i mokro. Na ręce efekt podobny, ale na oczach... Jak umaluję się baolishi, koleżanki pytaja co to za cudowna kredka (!) sa bardzo intensywne i mocno blyszcza, vollare jest fajny, ale malo trwaly jak dla mnie, new york color jest polprzezroczysty, tez go bardzo lubie, daje delikatny efekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że bez problemu będziesz umiała się nimi pomalować. Wbrew pozorom wcale bardzo się nie obsypują. U mnie wcale, pewnie z tego względu, że nie używam załączonych pędzelków tylko profesjonalnych pędzli, tudzież pacynki ![]() Cieni w kredce nie używałam i nie widziałam jeszcze-jak wypróbujesz to daj znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.