Scent Bar XLVI - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-02, 15:01   #3631
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71
Dot.: Scent Bar XLVI

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
I białko o smaku lodów pistacjowych albo krowki może spokojnie zabić głód na slodycze
Coś nie wierzę
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Spaniem pod stołem to wyjątek, liczy się
to będę tak spać, kiedyś

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 15:08   #3632
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
to będę tak spać, kiedyś

gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 15:22   #3633
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Więc zwracam honor, musiałem mieć po prostu nieświeże informacje

Nie, po prostu ćwiczę silną wolę, by wydobyć na światło dzienne swoje doskonałe ja
1.
2. i jakie efekty nie wylazło głodne jak cholera rzucając qrvami

Cytat:
Ale mam kolezankę, która ostatnio zakomunikowała w domu, że idzie wyrzucić śmieci i wróciłą za dwa dni
Wyszła w kapciach i dresie

I białko o smaku lodów pistacjowych albo krowki może spokojnie zabić głód na slodycze
1.z punktu widzenia czekających na nią w domu to nie było fajne
2.o fuuuuu nawet przy najwiekszym słodyczogłodzie nie wzięłabym do ust
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Te gainery i inne, to dokładnie to samo, co Herbalajfy i tego typu wynalazki... Tylko w przeliczeniu kosztują 10x mniej
gainery odpowiednio stosowane działają i w przeciwieństwie do herbalajfów po pierwsze wiadomo co mają w środku , po drugie są na jedną określoną rzecz , a nie cudowny środek na wszystko jak herbalajfy

Przypomialo mi się moje postanowienie - nie kupić w styczniu żadnych perfumów i być w tym roku kobietą zadbaną i piękną

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 15:26   #3634
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Jesteś cyborgiem!! Wszyscy inni spali źle, albo mieli głupie sny... Może jednak przypomnisz sobie coś głupiego??
Jestem terminatorem
No ja tak nie mamZresztą ja jem tabletki na senwięc nic nie pamiętam i błyskawicznie zasypiam
Właśnie oglądam "Moje Paranoje" na vod.pl sezon I-szy odcinek 3i w programie jest że babka jadła proszek do czyszczenia a druga codziennie się smażyła w solarium
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 16:09   #3635
tricolor
Wtajemniczenie

Stary 2013-01-02, 16:26   #3636
Parabelka
Panaroja

W KWC obok w kolumnie przeczytałam luksusowy zmywacz do paznokci z rumem

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 16:45   #3637
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
no i słusznie wszak luksusowy

pff też mi luksus rumianek
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 17:45   #3638
gryx82
BAN stały

Cytat:
2. i jakie efekty nie wylazło głodne jak cholera rzucając qrvami

1...

2...

3...

4...

5...

6...

7...

8...

9...

10!

Nie, nie wylazło
Cytat:
gainery odpowiednio stosowane działają i w przeciwieństwie do herbalajfów po pierwsze wiadomo co mają w środku , po drugie są na jedną określoną rzecz , a nie cudowny środek na wszystko jak herbalajfy
A te całe herbalajfy to jeszcze istnieją? Pamiętam, jak mnie zwerbować chcieli ponad 3 lata temu (znajoma ojca), że "cuda nad cudami, nagroda Nobla, niezłe zarobki" i takie tam historie, a po roku chyba okazało się, że interes zamknięty i kasa do spłacenia
Cytat:
Przypomialo mi się moje postanowienie - nie kupić w styczniu żadnych perfumów i być w tym roku kobietą zadbaną i piękną

Ja postanowiłem przejść na półroczny odwyk perfumowy
Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Zresztą ja jem tabletki na senwięc nic nie pamiętam i błyskawicznie zasypiam
Uzależnisz się i będzie jeszcze gorzej
Cytat:
Głodnemu...?
Stary 2013-01-02, 17:51   #3639
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
1. chyba nie trudno, z tym że podobno lepsza nie gruszka a worek z rurką
Worek z rurką jest mi obcy - jeszcze

A co do gruszki od omc teściowej: to nie był prezent sensu stricte. Po prostu znalazła ją zakitraną gdzieś w szafie i zapytała M., czy nam się nie przyda. No i M. wziął. Nietoperzostwa w tej gruszce śladu ni ma

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
3. moim zdaniem Leoś jako aktor jest bardzo ok, to nie jego wina jak wygląda

Po Titanicu jakoś go omijałam. Chyba czas nadrobić.

Cytat:
Dzisiaj nic nie jem!
Jedzonku będzie smutno

Cytat:
Ja się już w tyle rzeczy ze swojej garderoby nie mieszczę (albo mieszczę wpudzianowany na maksa, że aż szwy czeszczom), że muszę po prostu schudnąć i będzie zupełnie tak, jakbym się obkupił od stóp do głowy!

Cytat:
Ale mam kolezankę, która ostatnio zakomunikowała w domu, że idzie wyrzucić śmieci i wróciłą za dwa dni

Cytat:
Owsianka jest pyszna, wspaniala i wogle cudowna
. Niech mnie tylko odchudzi troszkę
Owsianka naprawdę jest pyszna! O ile jest na mleku (a nie na wodzie) i ma w sobie oprócz płatków owsianych sporo przypraw (cynamon, goździki, jak się trafi to i troszku kardamonu) i jeszcze więcej bakalii (musowo rodzynki, a poza tym to, czym kuchnia bogata; ostatnio wpadły suszone morele, imbir kandyzowany i orzechy włoskie).
Dla mnie absolutnie ukochane śniadanie zimna porą roku
Tylko nie wiem, czy taka też ma właściwości odchudzające

Cytat:
To tak jak ja (+ schuść)

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 18:04   #3640
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Ok, święta się skończyły- czas podzielić adwenciaka

duża Royal Muska też do oddania, chyba Spoo reflektowała

do oddania:
Ananda
Avant-Garde
Emir
Gardenia
Jewel for Her
Jewel for Him
Pomelos
Royal Rose Oud
Seducteur
Spicy
Style
Ylang in Gold
Betty, jakby ktoś nie chciał Royal Muska to ja jestem chętna
od 10 ml wzwyż bo w moje odlewce już niewiele zostało

ad sinupret postanowień, postanowiłam nie robić żadnych, może wtedy mi coś wyjdzie

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 18:08   #3641
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:

1.
2. krowkowe jakiej firmy? i z czym, z mlekiem mieszasz?

Ja mam takie postanowienie noworoczne: robic sobie sensowne obiady a nie tylko serki waniliowe czy chleb z serem. Dzisiaj ambitnie byl tunior z oliwkami itd.
Z kolezanka tez sie ambitnie umowilam na jutro, co prawda raczej nie zrzuce do jutra 4 kg wiec postanowilam przyoblec zewlok w wielkie swetrzysko

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

A propos Leosia, nie pasuje Wam wizualnie bo za ladny czy za brzydki?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 18:51   #3642
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Ja uważam, że to świetny aktor (pamiętam, gdy ojciec nie chciał uwierzyć, że w "Co gryzie GG" nie gra chłopak upośledzony, tylko "normalny" aktor)
Cytat:
Jedzonku będzie smutno

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
ad sinupret postanowień, postanowiłam nie robić żadnych, może wtedy mi coś wyjdzie
Spryciara
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja mam takie postanowienie noworoczne: robic sobie sensowne obiady a nie tylko serki waniliowe czy chleb z serem. Dzisiaj ambitnie byl tunior z oliwkami itd.
Z kolezanka tez sie ambitnie umowilam na jutro, co prawda raczej nie zrzuce do jutra 4 kg wiec postanowilam przyoblec zewlok w wielkie swetrzysko
Stary 2013-01-02, 19:14   #3643
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dooobra, pogadajmy o zarciu
Czy moze ktos zna jakis blog/strone kulinarna z ciekawymi przepisami na dania z owocow morza, jakies salatki niebyt tuczace (czyli nie oparte na makaronach, serach) itp?
Czy ktos sie odchudza na jakims fajnym watku godnym dolaczenia?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 19:35   #3644
rachell111
Zakorzenienie

chciałabym schudnąć kilka kg - tak 3 kg bym już była hepi o tej dyszce nawet nie marzę ale niestety nie wyobrażam sobie jeśc mniej, na wuj mi dieta skoro ma wszystko wrócić, chcę na stałe utrzymać jedną pożadaną wagę i basta - nie jem jakoś duuużo, jem zróżnicowane produkty, nie jem słodkiego prawie wcale - no i sportów nie będę uprawiać ani ćwiczyć nie będę bo tego nie znoszę i wiem że nie będę systematyczna - a chciałabym schuść mimo wszystko może gópie to ale po prostu nie rozumiem czemu tyję skoro nie jem więcej niż zawsze - winię alko i siedzenie na doopie no ale żeby aż tak ja wręcz puchnę w oczach na zdjęciach się nie poznaję w lustrze się nie poznaję

no ale nic nie postanawiam bo skoro nie udało sie w rok ani dwa to jakim cudem ma sie udać teraz - zwłaszcza że nie wprowadzę diety bo jej nie utrzymam gdyż nie potrafię znieść głodu.

nigdy nie dietowałam, ba nigdy nie jadłam zdrowiej niż teraz nigdy nie uprawiałam sportu - a ważyłam 50 kg max przy 164 cm
to po czemu teraz zrobiłam sie puszysta ?
wiek? geny? hormony? ofszę lenistwo nie bez znaczenia ale zawsze było
czyżby teraz zbierało plony?

sorki za smęt ot pytania retoryczne - wiem że nie ma cudów jak nic nei zrobię nic się samo nie stanie, nie potrzebuję rady. ot fakt (autentyczny )

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-01-02 o 19:46
Stary 2013-01-02, 19:46   #3645
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Dziędopr... Ktoś dziś spał normalnie? Bo i mną, i malzem miotało, było za gorąco, za niewygodnie, za późno, żeby się wyspać... Ze 3 godziny w sumie spałam, obudziłam się 20 minut przed budzikiem, cała mokra na dodatek. To musi być coś na kształt Reisefieber -taki Arbeitfieber chyba Także jadę na jogę i to mnie przy życiu trzyma.
A w ogóle, to malz ma mega dola i nie wiem, jak mogę mu pomóc
Ma przerabane w pracy, projekt był od początku nie do zrealizowania w terminie, na dodatek dostał ludzi do pomocy, którzy pierwszy raz mają do czynienia z systemem, no i są z dzikiego kraju, w którym raczej kult pracy nie występuje Skutkiem tego robi wszystko sam, jest koszmarnie wykończony i bierze za wszystko na siebie odpowiedzialnośc. Na dodatek nawet w dni wolne nie potrafi się od tego odciąć, cały czas o tym myśli... Ech...
oby się ułożyło

ja też dziś spać nie mogłam
Cytat:

Owsianka naprawdę jest pyszna! O ile jest na mleku (a nie na wodzie) i ma w sobie oprócz płatków owsianych sporo przypraw (cynamon, goździki, jak się trafi to i troszku kardamonu) i jeszcze więcej bakalii (musowo rodzynki, a poza tym to, czym kuchnia bogata; ostatnio wpadły suszone morele, imbir kandyzowany i orzechy włoskie).
Dla mnie absolutnie ukochane śniadanie zimna porą roku
Tylko nie wiem, czy taka też ma właściwości odchudzające
jakby się jeden dodatek dało a nie wszystkie to pewnie by trochę odchudzała
ja też sobie robiłam wypasione owsianki, jak miałam czas, czyli na studiach, teraz już mi się nie chce....
Cytat:

Cytat:
Czy moze ktos zna jakis blog/strone kulinarna z ciekawymi przepisami na dania z owocow morza, jakies salatki niebyt tuczace (czyli nie oparte na makaronach, serach) itp?
Czy ktos sie odchudza na jakims fajnym watku godnym dolaczenia?
przyłączam się do pytania o przepisy
ja też myślałam żeby się w wątku jakimś odchudzać ale tam by mi pewnie kazali sie ważyć a ja się nie ważę bo nie mam wagi oraz stresuje mnie to
Od przedwczoraj pomieszkiwała u nas moja superchuda i superpiękna kuzynka i narobiłam sobie kompleksów TŻ wprawdzie twierdzi ze jakbym tak wyglądała to bał by się mnie dotknąć, ale cóż poradzę że mnie by się tak podobało

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 19:53   #3646
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

przyłączam się do pytania o przepisy
ja też myślałam żeby się w wątku jakimś odchudzać ale tam by mi pewnie kazali sie ważyć a ja się nie ważę bo nie mam wagi oraz stresuje mnie to
Od przedwczoraj pomieszkiwała u nas moja superchuda i superpiękna kuzynka i narobiłam sobie kompleksów TŻ wprawdzie twierdzi ze jakbym tak wyglądała to bał by się mnie dotknąć, ale cóż poradzę że mnie by się tak podobało
wszystko się zgadzam po całości, tak mam

wymyśliłam sobie - bo ja też nie nadaję się na zbiowe wątki i odliczania, mnie to nie motywuje, ja nie potrzebuję takich akcji - że gdyby tak zacząć wyłącznie na parze rybki i mienska w przypadku mięskożerców, warzywa - też para - zupy warzywne chude niezabielane ( no ale jadam takie cały czas) śledzie ryby - generalnie zauważyłam ze menu rybne mi służy

surówki an oliwie, olejach wszelakich zdrowych - no ale też tak jadam do diaska

no i mleko z owsianką raczej nie odchudza ale daje zdrowej energii - najlepiej coś niesłodkiego np z jugurtem naturalnym, mleko to cukry

no i otręby miast pieczywa - i ciemne pieczywo czyli od dawien dawna znane metody plus NŻT

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-01-02 o 19:57
Stary 2013-01-02, 20:01   #3647
aileenn
Mother of Cats

Sąsiadka pod nami ćwiczy na pianinie jakieś dzieło muzyki współczesnej, sąsiad nad nami przyjaźni się z wiertarą, nie mogę puścić muzyki w słuchawkach na fula, bo zaczynają mnie uszy boleć, nosz

Rejcz, z przybieraniem mam podobnie - przez liceum, studia i po studiach trzymałam tę samą wagę bez żadnego wysiłku, tzn. jadłam może nie dużo, ale słodko, dużo za to siedziałam na czterech literach, ruch to w większości były spacery i łazikowanie po górach, bynajmniej nie regularne. Tuż po trzydziestce przybrałam i się te kilka kilogramów trzyma jak przyklejone. Winię zmieniający się metabolizm, bo jem zdrowiej niż kiedyś, więc nie o dyjetę gorszą chodzi

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Hm, mój TŻ od jakiegoś czasu regularnie napomyka, że mogłabym zmniejszyć swoje gabaryty

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:08
Stary 2013-01-02, 20:02   #3648
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
A wogole, mierzyłam w Croppie sukienkę ( nie mieli mojego rozmiaru ) czarną , tylko srebrny suwak od dekoltu do końca sukienki.
Takie coś jak to, tylko dłuższe to rozsuwane
http://moda.allegro.pl/nowosc-klasyc...892183419.html
I tak za mną łazi taka kieca rozsuwana cała..widział ktoś gdzieś?
Czy obciach i se dać spokoj?
zwróć uwagę na 1 rzecz - czy pod zamkiem jest zakładka/podszycie - jeśli nie, będzie darł bieliznę, zwłaszcza nożną

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:02   #3649
Polly_
grozi wypollizowaniem

umieram....nowe zale w wiadomym miejscu
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:07   #3650
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Sąsiadka pod nami ćwiczy na pianinie jakieś dzieło muzyki współczesnej, sąsiad nad nami przyjaźni się z wiertarą, nie mogę puścić muzyki w słuchawkach na fula, bo zaczynają mnie uszy boleć, nosz

Rejcz, z przybieraniem mam podobnie - przez liceum, studia i po studiach trzymałam tę samą wagę bez żadnego wysiłku, tzn. jadłam może nie dużo, ale słodko, dużo za to siedziałam na czterech literach, ruch to w większości były spacery i łazikowanie po górach, bynajmniej nie regularne. Tuż po trzydziestce przybrałam i się te kilka kilogramów trzyma jak przyklejone. Winię zmieniający się metabolizm, bo jem zdrowiej niż kiedyś, więc nie o dyjetę gorszą chodzi
takoż samo miałam i mam - dzięki za zrozumienie, nie chcę żeby ktos pomyślał że sobie znalazłam wymówkę wygodną - ale wygląda mi to na hormo akcję - a i do grzechów sie przyznałam

nie potrafię jednak siebie takiej zaakceptować - a zwłaszcza faktu ze to tylko kilka kg takie zniszczenie sieje - ludzie chudno na moich oczach 20 kg a ja nie potrafie schuść 10 deko to jest porażające no ale łudzę się, że jednak coś drgnie w dół bez drastycznych interwencji z cyklu sport - bo nie zniese poza tenisem ale dalej mnie nie stać

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:

Hm, mój TŻ mi od jakiegoś czasu regularnie napomyka, że mogłabym zmniejszyć swoje gabaryty
wszystko fajnie ale rzekłabym mu na Twym miejscu coby sam se zmniejszył jak taki mondry swoje gabaryty - i nei ważne że chudi, niech zmniejsza se włąsne gabaryty jak umi
Stary 2013-01-02, 20:08   #3651
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

wszystko fajnie ale rzekłabym mu na Twym miejscu coby sam se zmniejszył jak taki mondry swoje gabaryty - i nei ważne że chudi, niech zmniejsza se włąsne gabaryty jak umi

lepiej mu rzec zeby se powiekszył niektore gabaryty jak taki mondry

aileen ale ty raczej taka malusia jestes
chyba ze sie bardzo upasłąs od czasu jak cie widzialam
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:10   #3652
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Dla niego większym problemem jest zwiększenie gabarytów, do czego go ze słodkim uśmiecham nakłaniam w sytuacjach napominania mojego mła
Swoją drogą, czy to nie byłoby wspaniale, ŋdyby można było oddać kilka kilogramów tym, którzy ich naprawdę potrzebują? Taka wymianka międzyludzka

Stary 2013-01-02, 20:12   #3653
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

albo tak ! w porywie emocji zapomniałam że zmniejszenie im tylko rozpasa własne ego nawet jeśli pożadane by było
Stary 2013-01-02, 20:13   #3654
aileenn
Mother of Cats

Cytat:

Cytat:
Nie upasłam się, ale malusia też nie jestem. Po prostu staram się maskować ciuchami. I wzdycham do tej części szafy, którą nosiłam jakieś 6 kg temu

Stary 2013-01-02, 20:16   #3655
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
A co do gruszki od omc teściowej: to nie był prezent sensu stricte. Po prostu znalazła ją zakitraną gdzieś w szafie i zapytała M., czy nam się nie przyda. No i M. wziął. Nietoperzostwa w tej gruszce śladu ni ma

Moryc wzion był używanom gruszkie?
nie omijaj, w Romeo & Juliet dobry np., w Gangach Nowego Jorku tyż, no, ogolnie dobry

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:16   #3656
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Ok, święta się skończyły- czas podzielić adwenciaka

duża Royal Muska też do oddania, chyba Spoo reflektowała

do oddania:
Ananda
Avant-Garde
Emir
Gardenia
Jewel for Her
Jewel for Him
Pomelos
Royal Rose Oud
Seducteur
Spicy
Style
Ylang in Gold

Szatą reflektowała na:
Mon Parfum
Black Ananda
Royal Muska

Mić:
Patchouli
Aoud Gourmand

Taki:
Aoud
Royal Muska

Mła:
Automne
Gaiac
Hiver
Printemps
Watch
i jeśli Szatą nie weźmie, to Black Ananda
Ile mogę z tej dużej?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:21   #3657
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Moryc wzion był używanom gruszkie?
Mić, przez Ciebie właśnie czyszczę ekran
(Nową był wziął, w kartoniku, woreczku itp.).

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
nie omijaj, w Romeo & Juliet dobry np., w Gangach Nowego Jorku tyż, no, ogolnie dobry
Zapisane i przyjęte do wiadomości

Stary 2013-01-02, 20:22   #3658
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
chciałabym schudnąć kilka kg - tak 3 kg bym już była hepi o tej dyszce nawet nie marzę

Cytat:

Cytat:
Stary 2013-01-02, 20:24   #3659
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Macham znad białych michałków- to tyle jeśli chodzi o dietę

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:26   #3660
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Macham znad białych michałków- to tyle jeśli chodzi o dietę
Odmachuję znad opakowania po daktylach

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:28
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości