|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
![]()
|
|
#3632 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3633 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. nie wylazło głodne jak cholera rzucając qrvami ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.o fuuuuu nawet przy najwiekszym słodyczogłodzie nie wzięłabym do ust Cytat:
![]() Przypomialo mi się moje postanowienie - nie kupić w styczniu żadnych perfumów i być w tym roku kobietą zadbaną i piękną
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja tak nie mam Zresztą ja jem tabletki na sen więc nic nie pamiętam i błyskawicznie zasypiam![]() Właśnie oglądam "Moje Paranoje" na vod.pl sezon I-szy odcinek 3 i w programie jest że babka jadła proszek do czyszczenia a druga codziennie się smażyła w solarium
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3635 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3636 |
|
Panaroja
|
W KWC obok w kolumnie przeczytałam luksusowy zmywacz do paznokci z rumem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3638 | ||||
|
BAN stały
|
![]() 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10! Nie, nie wylazło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja postanowiłem przejść na półroczny odwyk perfumowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3639 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() A co do gruszki od omc teściowej: to nie był prezent sensu stricte. Po prostu znalazła ją zakitraną gdzieś w szafie i zapytała M., czy nam się nie przyda. No i M. wziął. Nietoperzostwa w tej gruszce śladu ni ma Cytat:
Po Titanicu jakoś go omijałam. Chyba czas nadrobić. Jedzonku będzie smutno ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla mnie absolutnie ukochane śniadanie zimna porą roku Tylko nie wiem, czy taka też ma właściwości odchudzające ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3640 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() od 10 ml wzwyż bo w moje odlewce już niewiele zostało ad sinupret postanowień, postanowiłam nie robić żadnych, może wtedy mi coś wyjdzie
|
|
#3641 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. krowkowe jakiej firmy? i z czym, z mlekiem mieszasz? Ja mam takie postanowienie noworoczne: robic sobie sensowne obiady a nie tylko serki waniliowe czy chleb z serem. Dzisiaj ambitnie byl tunior z oliwkami itd. Z kolezanka tez sie ambitnie umowilam na jutro, co prawda raczej nie zrzuce do jutra 4 kg wiec postanowilam przyoblec zewlok w wielkie swetrzysko ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- A propos Leosia, nie pasuje Wam wizualnie bo za ladny czy za brzydki? |
|
|
|
|
#3642 | |||
|
BAN stały
|
Ja uważam, że to świetny aktor (pamiętam, gdy ojciec nie chciał uwierzyć, że w "Co gryzie GG" nie gra chłopak upośledzony, tylko "normalny" aktor)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3643 |
|
Nindżopesz
|
Dooobra, pogadajmy o zarciu
![]() Czy moze ktos zna jakis blog/strone kulinarna z ciekawymi przepisami na dania z owocow morza, jakies salatki niebyt tuczace (czyli nie oparte na makaronach, serach) itp? Czy ktos sie odchudza na jakims fajnym watku godnym dolaczenia?
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym schudnąć kilka kg - tak 3 kg bym już była hepi o tej dyszce nawet nie marzę
ale niestety nie wyobrażam sobie jeśc mniej, na wuj mi dieta skoro ma wszystko wrócić, chcę na stałe utrzymać jedną pożadaną wagę i basta - nie jem jakoś duuużo, jem zróżnicowane produkty, nie jem słodkiego prawie wcale - no i sportów nie będę uprawiać ani ćwiczyć nie będę bo tego nie znoszę i wiem że nie będę systematyczna - a chciałabym schuść mimo wszystko może gópie to ale po prostu nie rozumiem czemu tyję skoro nie jem więcej niż zawsze - winię alko i siedzenie na doopie no ale żeby aż tak ja wręcz puchnę w oczach na zdjęciach się nie poznaję w lustrze się nie poznaję no ale nic nie postanawiam bo skoro nie udało sie w rok ani dwa to jakim cudem ma sie udać teraz - zwłaszcza że nie wprowadzę diety bo jej nie utrzymam gdyż nie potrafię znieść głodu. nigdy nie dietowałam, ba nigdy nie jadłam zdrowiej niż teraz nigdy nie uprawiałam sportu - a ważyłam 50 kg max to po czemu teraz zrobiłam sie puszysta ? ![]() wiek? geny? hormony? ofszę lenistwo nie bez znaczenia ale zawsze było czyżby teraz zbierało plony? sorki za smęt ot pytania retoryczne - wiem że nie ma cudów jak nic nei zrobię nic się samo nie stanie, nie potrzebuję rady. ot fakt (autentyczny Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-02 o 19:46 |
|
|
|
#3645 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też dziś spać nie mogłam ![]() Cytat:
![]() ja też sobie robiłam wypasione owsianki, jak miałam czas, czyli na studiach, teraz już mi się nie chce.... Cytat:
Cytat:
![]() ja też myślałam żeby się w wątku jakimś odchudzać ale tam by mi pewnie kazali sie ważyć a ja się nie ważę bo nie mam wagi oraz stresuje mnie to ![]() Od przedwczoraj pomieszkiwała u nas moja superchuda i superpiękna kuzynka i narobiłam sobie kompleksów TŻ wprawdzie twierdzi ze jakbym tak wyglądała to bał by się mnie dotknąć, ale cóż poradzę że mnie by się tak podobało |
||||
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymyśliłam sobie - bo ja też nie nadaję się na zbiowe wątki i odliczania, mnie to nie motywuje, ja nie potrzebuję takich akcji - że gdyby tak zacząć wyłącznie na parze rybki i mienska w przypadku mięskożerców, warzywa - też para - zupy warzywne chude niezabielane ( no ale jadam takie cały czas) śledzie ryby - generalnie zauważyłam ze menu rybne mi służy surówki an oliwie, olejach wszelakich zdrowych - no ale też tak jadam do diaska no i mleko z owsianką raczej nie odchudza ale daje zdrowej energii - najlepiej coś niesłodkiego np z jugurtem naturalnym, mleko to cukry no i otręby miast pieczywa - i ciemne pieczywo czyli od dawien dawna znane metody plus NŻT Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-02 o 19:57 |
|
|
|
|
#3647 | |
|
Mother of Cats
|
Sąsiadka pod nami ćwiczy na pianinie jakieś dzieło muzyki współczesnej, sąsiad nad nami przyjaźni się z wiertarą, nie mogę puścić muzyki w słuchawkach na fula, bo zaczynają mnie uszy boleć, nosz
![]() Rejcz, z przybieraniem mam podobnie - przez liceum, studia i po studiach trzymałam tę samą wagę bez żadnego wysiłku, tzn. jadłam może nie dużo, ale słodko, dużo za to siedziałam na czterech literach, ruch to w większości były spacery i łazikowanie po górach, bynajmniej nie regularne. Tuż po trzydziestce przybrałam i się te kilka kilogramów trzyma jak przyklejone. Winię zmieniający się metabolizm, bo jem zdrowiej niż kiedyś, więc nie o dyjetę gorszą chodzi ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-01-02 o 20:08 |
|
|
|
|
#3648 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3649 |
|
grozi wypollizowaniem
|
umieram....nowe zale w wiadomym miejscu
|
|
#3650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie potrafię jednak siebie takiej zaakceptować - a zwłaszcza faktu ze to tylko kilka kg takie zniszczenie sieje - ludzie chudno na moich oczach 20 kg a ja nie potrafie schuść 10 deko ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3651 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
lepiej mu rzec zeby se powiekszył niektore gabaryty jak taki mondry ![]() aileen ale ty raczej taka malusia jestes ![]() chyba ze sie bardzo upasłąs od czasu jak cie widzialam
|
|
|
#3652 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, czy to nie byłoby wspaniale, ŋdyby można było oddać kilka kilogramów tym, którzy ich naprawdę potrzebują? Taka wymianka międzyludzka
|
|
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jeśli pożadane by było
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Mother of Cats
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3655 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() nie omijaj, w Romeo & Juliet dobry np., w Gangach Nowego Jorku tyż, no, ogolnie dobry
|
|
|
|
|
#3656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3657 | |
|
Mother of Cats
|
Mić, przez Ciebie właśnie czyszczę ekran
(Nową był wziął, w kartoniku, woreczku itp.). Cytat:
|
|
|
|
|
#3658 | ||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3659 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad białych michałków- to tyle jeśli chodzi o dietę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3660 |
|
Mother of Cats
|
Odmachuję znad opakowania po daktylach
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-01-02 o 20:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

i błyskawicznie zasypiam
pff też mi luksus rumianek 

ale niestety nie wyobrażam sobie jeśc mniej, na wuj mi dieta skoro ma wszystko wrócić, chcę na stałe utrzymać jedną pożadaną wagę i basta - nie jem jakoś duuużo, jem zróżnicowane produkty, nie jem słodkiego prawie wcale - no i sportów nie będę uprawiać ani ćwiczyć nie będę bo tego nie znoszę i wiem że nie będę systematyczna - a chciałabym schuść mimo wszystko
ja wręcz puchnę w oczach
na zdjęciach się nie poznaję w lustrze się nie poznaję