|
|
#901 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() boscy są, zawsze na fb się zachwycam Cytat:
![]() Nie wyspałam się, boli mnie głowa, plecy...a jeszcze mnie czeka dziś i jutro debranie dominiki z przedszkola współczuję sąsiadom moim jak cała trójca w domu będzie Lecę na zakupy na all póki wszysycy spią, wypłata wcozraj przeszła hihihi
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Aga- Ty mnie zawsze w kompleksy wpędzasz (mrowak- dołączam do Ciebie ) U was wszystko zawsze takie dopieszczone. Nawet dzieci. Moja to wiecznie jak lumpek wygląda nawet jak ładnie ubrana. Co chwila ściąga kitki i biega mały Chopin po koncercie Do tego np. z jedną skarpetką na nodze, a na drugiej kapeć albo jedna bosa stopa a druga w skarpecie ![]() mrowak- moja tez uwielbia suszone jabłka. nam zawsze sąsiadka daje- robi sama z jabłek z własnej działki. Jak Wercia była u niej pierwszy raz to mi aż wstyd było bo tyle ile połozyła na stole to Wercia zjadła i jeszcze na odchodne dostała. A jak Ty je robisz?? Trzeba je bardzo cienko kroić czy one się takie cienkie same zrobią po ususzeniu?? i gdzie je suszysz?? Mnie choroba rozkłada. Dusi mnie w klatce piersiowej, strasznie boli gardło, głowa i w ogóle wszystko... tż też juz od rana kaszle, tylko patrzec jak mała cos podłapie
Weroniczka (05.04.2010r) "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2013-01-03 o 07:47 |
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka nie widziałaś mojego lumpa
![]() Ja też na zakupy lecę,ale do lidla po piłkę do ćwiczeń pewnie tn mały szogun będzie mi ją zabierał A jutro tak z porządkiem noworocznym to idę sobie badania robić ,podstawowe krew,mocz , gospodarka lipidowa muszę zbadać cukier ech ,starość nie radość ![]() ![]() Na styczeń się też umawiam na cytologię bo już mi rok mija i dentysta jeszcze. coś do ubrania też by nam się przydało bo mały już wygląda jakby po młodszym bracie nosił niektóre spodnie ale jak sobie pomyślę o tym koszmarze zakupowym to mnie apopleksja bierze |
|
|
|
#904 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także marzę z Wami ![]() Cytat:
Badania, wizyty u lekarzy też mam w planie - w tym tygodniu muszę się poumawiać, więc wizyty pewnie pod koniec stycznia/luty.Czekam aż Jula wstanie. Nad ranem przebudziła się i wydawało mi się, że ma katar - tylko tego mi jeszcze brakuje
|
||
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
P0P zdrówka dla Oliwki
Asiulek idz na chorobowe jak mozesz Libra jak w planach zakupowych masz bluzki na cieplejsze dni do uprawiania sportu, to w Biedronie są za☠☠☠iaszcze za 19 zł I zmykam dzieci karmić, bo dzisiaj ze starszym neurolog kontrolnie mnie czeka
|
|
#906 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() akurat gum nie lubię,a kinder jajka uwielbiam,ale nie mam sumienia tego dziecku wyżerać ![]() Cytat:
) i nie stać w tych kolejkach.ale to facet-on nic nie rozumie nie rozumie tej krwi pulsującej w żyłach,tego tętna przyspieszonego jak wyłapiesz boską sukienkę dla swojej córki,która kosztowała 80 zeta,a Ty ją masz za 20 ![]() Cytat:
![]() cóż ja mogę więcej napisać... Cytat:
moja też taka,a Agnieszki dzieci takie idealne,że aż nierealne.W poniedziałek moje dziecko poszło na dwór to wróciła taka,że kurtka od razu wsadzona została do pralki-wczoraj wyprana ta sama kurtka,została wytarzana w deszczu i błocie i schemat prania został powtórzony. Rękawiczki,buty tak czarne,że nie wiadomo jaki był ich kolor ![]() takie to moje dziecko jest ![]() dobrze,że jest też wersja"jedzie Nina do miasta albo do ludzi"wtedy to wygląda tak,że mamusia może pękać z dumy
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo... ja właśnie antybiotyk na zatoki szczękowe biorę - nieźle bolało - pół twarzy, zęby, ucho.
|
#908 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Zdrówka dla wszystkich U nas też coś kaszel wzmożony (może zmiana powietrza) i Tż dziś do doktora zasuwa bo zatoki mu żyć nie dają już miesiąc. Cieszę się że Wam się Bytom spodobał. Fakt że film zrobili naprawdę dobrze . Niestety mamy wiele miejsc, których lepiej nie pokazywać bo są strasznie zaniedbane ale to już było w Faktach .Jakby co zapraszam do siebie na kawkę i na bieganie albo rower do lasu Cytat:
![]() A Ty masz ten las tuż przy Akademii Medycznej na Rokitnicy, właściwie budynki są na jego terenie. Chyba tam też zajęcia miałaś ? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Do luftu z taką robotą. Normalnie za szmatę jesteś odpowiedzialna a jak się coś stanie jakiemuś dziecku to Ty będziesz pociągana do odpowiedzialności, bo Ty jesteś wpisana. Dziękuję bardzo ![]() Cytat:
Bez dostępu do e-sklepów ze szmatami dla dzieci ![]() Cytat:
Ja protestuję przeciwko takiej figurze ![]() Cytat:
Cytat:
Moja żmijka też może dołączyć do lumpkowych dzieciaków ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Wiecie, ja rozumiem zakupy, okazje cenowe, itp. itd. ale nie rozumiem tego, że ktoś kupując ubrania zachowuje się tak, jakby walczył o chleb czy szklankę wody potrzebne do przeżycia w czasie kataklizmu
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Aguś dzieci
a Twoja figurka super! i jak fajnie w tych jeansach wyglądają... ja się zachwycam bo moja tylko sukienki, a kupiłam jej takie super leginsy świecące czarne, ala' skóra i nie chce (((a wygląda świetnie bo kiedyś mi się udało ją namówić do przymierzenia Madziu powodzenia u neurologa, to tylko kontrol tak? daj znać jak było. Asiu zdrówka ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
z natury oszczędna. ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- A jak nasza nie wypakowana jeszcze Mamusia? Megi jak się czujesz w tym Nowym Roku? Moja najblizsza kuzynka ma cesarkę 9 stycznia, to się zacznie... ona taka jest przewrazliwiona i to pierwsze dziecko więc będzie myślę ciężko na początku, mówiłam jej żeby do 10 stycznia poczekała by dzieci miały urodziny jednego dnia ale już jest cięcie 9 więc już klapa
|
|
|
|
|
#910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do drugiego to chyba megi pisała, że oszczędna a nie Pop ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- nataszka- a ja jak się okazuje dobrze znam Twoją bliską rodzinę ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Zapomniałam napisać, że niania też mi się pochorowała. Dobrze, że dziś i jutro miała przyjść tylko na 2 godziny to na tyle może wpaść babcia albo dziadek. Gorzej jakby miała przyjść na 9h Ja chorobowego wziąć nie mogę bo aktualnie dwie osoby na urlopie są wiec nie chcę reszcie tego zrobić. Po drugie trzeba iśc do lekarza a ja nie zamierzam na razie iść. Ja odkąd mieszkam w Toruniu nie byłam u lekarza rodzinnego. Nawet nie wiem jak się nazywa i jak wygląda ale będę musiała niebawem się udać po skierowanie do dermatologa bo cos mnie obsypuje w pachwinach, szczególnie pod pachą. mam wielkiego liszaja ech... sypię się...
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kogo? jakieś skróciki?
|
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kalina to szalona dziewczyna - nie wiem, kiedy ona w ogóle śpi - podejrzewam, że nie śpi w ogóle Dzisiaj aż mi się śniło, że dawała cześć przez mój brzuch - tak wypychała coś tam mi w czasie mojego snu. Cała noc skakania Za 2 dni zaczynamy 30sty tydzień. Owszem - z drugim już się nie wypoczywa i czasem muszę leżeć, bo dopadają mnie skurcze, ale poza tym ok.
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie byłam w centrum wyprzedaży,bo specjalnie jezdżę kilka dni po tym wszystkim,no i dlatego też na mało co się załapię.Niemniej zawsze się cieszę jak uda mi się kupić to co chciałam o połowę albo 2/3 ceny taniej.Kupować uwielbiam nieważne czy to wyprzedaż czy ceny normalne i nic na to nie poradzę ![]() Cytat:
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Racja, Megi to pisała
![]() Pop chce robić tam zakupy ![]() no pomyliłam się, zdarza się ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Pop wybacz
|
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Aga dzieciaki i Ty cudne, też sie na FB zachwycam zawsze
![]() Asiulek lecz się, mi już powoli przechodzi, trzeba się na kawkę w Nowym Roku umówić ![]() A propo podtykania nowych smaków - Misiek dziś jadł jajko sadzone - nigdy nie chciał tknąć, tylko gotowane... Ja staram się nie myśleć o tym jaką drogę przeszło jedzenie zanim dotarło na mój stół bo chyba bym nic nie jadła Staramy kupować jak najmniej przetworzone, warzywa i owoce od rodziców czy z własnych drzew. Ale nie wszystko się da
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest najgorzej, ruchy to akurat to co bardzo lubiłam bo wtedy wiedziałam że wszystko ok, ale czasem aż boli, wiem.
|
|
|
|
|
#917 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
piękne ubrania Cytat:
Cytat:
Cytat:
pokaż nam Kalinke ![]() Cytat:
mam nadzieje że jak się przeprowadzimy to spodoba mi się życie na wsi. Ja całe życie mieszkam w mieście, jedynie wakacje i ferie spędzałam u babci na wsi.Cytat:
![]() Pop zdrówka dla Oliwki ![]() Asia zdrówka ![]() Aga- Karinka i Adrianek
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Nie?? No to znów nie zobaczę jak wygląda mój rodzinny
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardziej mi chodzi o takie zachowania jak Aga pisała. To już jest kompletne szaleństwo i jak domniemywam zupełnie bez sensu. Pewnie się okazuje po powrocie do domu ze większość rzeczy się nie nadaje bo albo są za małe albo za duże. Albo jeszcze lepiej kobieta kupuje sukienkę a ma chłopaka w domu
|
|
#921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Libra, ja w ulubionych w zakładce działka to już prawie miejsca nie mam
![]() Cytat:
a suszone jabłka robię tak, że wykrawam z jabłek gniazda z nasionami, przekawam jabłko na pół (obieram wcześniej) i potem kroję w takie....hmmm...półksięży ce. \Układam pojedyńczo na papierze do pieczenia i do piekarnika na 100 stopni, z termoobiegiem, przy uchylonych drzwiczkach na 1 godzinę na przykład, potem sprawdzam jakie są. Zwykle to jeszcze za mało do dobrego wysuszenia, ale wyłączam i daję im trochę przestygnąć, potem powtarzam podsuszanie jeszcze raz czy dwa (wczoraj zrobiłam to jednego dnia, ale czasem rozkłada się na dwa-jak jestem w kuchni to po prostu wlączam piekarnik i się samo robi). Wychodzą mi naprawdę chrupiące i łamiące się jak chipsy. A zresztą przyjedzcie to same osądzicie Będę musiała po resztę jabłek na działkę skoczyć, bo w tym tempie to my je zjemy w tydzień Cytat:
Asiulek i Sara, Wy to spadajcie z przyłączeniem się do protestu przeciw figurze Agi! Grubasy się znalazły! Phi!
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2013-01-03 o 10:39 |
||
|
|
|
#922 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiem Ci, że u mnie Olek był taki ruchliwy w brzuchu i byłam lekko przerażona, że taki będzie po urodzeniu (a z dwójką maluchów to wiadomo, że lekko by nie było). Pierwsze dwa-trzy miesiące był idealnym niemowlakiem, nie miał nawet ani razu kolki ani bólu brzuszka. I tego Tobie życzę Cytat:
Skierowanie nie jest potrzebne. Chyba, żeby coś się ostatnio zmieniło ![]() Jula wstała i choroby na razie nie widać Madzia za neurologa
Edytowane przez gianna Czas edycji: 2013-01-03 o 10:48 |
||
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
nataszka- ciężko mi coś napisać... z mojej ulicy
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to mogę sprzątać, gotować, w ogrodzie dłubać, zaopatrzenie robić i takie tam. Jabłka muszę spróbować wysuszyć. Też jestem przeciwko przystępowaniu Sary i Asi do protestu
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałabym mieć taką figure jak nasza Aga
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
ale ja na S. nie mam rodziny...czekaj mam na dole ale oni tam od niedawna...
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ana nie mam fotek przy sobie najbardziej aktualnych mam jeszcze z lata w "pracowym kompie" Nataszka jak mi się marzy jeszcze raz masaz w Shanti-jak on masował ![]() Śliczna gwiazdeczka ![]() Dziewczyny kiedy Wy czytacie????nie pamiętam kiedy miała książkę w ręku a tak lubiłam czytać ![]() Jasta fujjj jak to brzmi o tej lekarce rzeczywiście jak nawiedzona jakie robaki by musiały być żeby wyczuć pod palcem ![]() Pop zdówka dla Oliwki żeby Nataszka się trzymała Agnieszka ładny kredycik oczaleć idzie jak się widzi takie ciuszki Aga bosko dzieciaczki wyglądają i jak Adrianek urósł w szoku jestem Libra chyba Cię kopnę za to "Leniwe poranki a ja się siedzę w pracy za oknem deszcz leje i wogóle jest bleee dzisiaj! Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2013-01-03 o 11:21 |
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie wkurzylam... ogolnie lubie te akcje w marketach raty 0% i czesto cos tam bralismy na co od razu kasy nie chcielismy wydawac... do saturna sie spoznilismy ale w media marktcie sie teraz pojawily... i co 50 rat0% a do lapka za 3 tys doliczaja po kryjomu - bo nie imformujac o tym, tylko tezetowi wysokosc raty sie nie nie zgadzala 1000zl za zabezpieczenie kredytu - no pierwszy raz sie spotkalam z taka chamowa w tych ratach... wiem ze przed akcja podnosza troche ceny - ale porownujac do innych sklepow nie ma jakies tragedii, ale tu perfidnie robia ludzi w bambuko, ktorzy przyzwyczaili sie juz sie np saturnie 0% to 0 i tu pewnie sporo sie nabralo...
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

moj tz raz pojechal ze mna.powiedzial,ze mnie nie poznawal.zachowywalam sie jak psychiczna
współczuję sąsiadom moim jak cała trójca w domu będzie

(mrowak- dołączam do Ciebie ) U was wszystko zawsze takie dopieszczone. Nawet dzieci. Moja to wiecznie jak lumpek wygląda nawet jak ładnie ubrana. Co chwila ściąga kitki i biega mały Chopin po koncercie 
Także marzę z Wami

(((