|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część V
Wszystkiego najlepszego dla solenizantow
|
#3962 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
solenizantom!Sol kusisz tym cudnym tortem ![]() Właśnie mam czas mrożenia, a młody gada do małża ![]() Szałwia po raz drugi... |
|
|
|
|
#3964 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U nas wszystko ok po wczorajszym szczepieniu. Mały ma tylko lekko czerwone i takie ciut twardsze w miejscach wkłuć ale pewnie szybko zniknie. Nocka jak zawsze - poszedł spać przed 20 i pobudka ok. 3. Spał do 7, zjadł i teraz znowu śpi. Marian przestaje gwałcić ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dla B. i F.
|
||||||
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Wczoraj zasnęła ok 21.30, była pobudka na mleczko ok 4 i od tej pory mój skarbeczek śpi ![]() Zobaczymy jak długo, może uda mi się poczytać co tutaj pisałyście. Cieszę się, że podobają Wam się moje bombki. :dziekuj e:Biznes bombkowy zacznę w tym roku wcześniej, co by dla siebie też zrobić
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
|
|
#3967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na śniadanie też może być. Dawaj ![]() Biedna Ty U mnie też tylko kp, ale szczęśliwie wszystkie dolegliwości mnie ominęły. Owszem czasem zdarzały się mega pełne piersi i guzki, ale wystarczyło odciągnąć mleko laktatorem i było ok. I do tego żadna nie jest w zaawansowanej ciąży, nie ma co liczyć na poród
|
||
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś chyba dzięń się lepiej zapowiada
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() My dzisiaj pędzimy na szczepienie, dzisiaj wzw B i pneumo i spokój na dłużej w końcu no i dowiem się ile mój mały pieronek mierzy i waży, bo ostatnio to jakoś na początku grudnia chyba to sprawdzaliśmy Cytat:
![]() Najlepszego dla zięciunia i B. ![]() Cytat:
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-01-03 o 09:07 |
||
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
SOL jak tam z twoim pecherzem, bierzesz furagine? u mnie rpzeszło na kilka dni i znów wraca, nie wiem czy tak długo ujade domowymi sposobami, boje sie wziac ta furagine
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
O lepiej, Lu ostatnio była ważona 27.11 haha, no ciekawe ile teraz waży
|
#3973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ten czas leci jeszcze raz tyle i bedzie roczek
|
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
hejjj chyba zdechne
Ale ominelismy nocne karmienie. Mala obudzla sie ok 4 ale kwekala i miala zamkniete oczy, dostala smoka przytulila se do przytulaczka i poszla spac dalej. i tak do 8.30 Vwiktoria nie wiem za ile podam pewnie z 5 dni poczekam. ehh Dla Fabisia i Pumci corci.
|
|
|
|
#3975 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za szczepienie.My od wczoraj też mamy "urlop" od szczepień. Dopiero po ukończeniu roku meningokoki Cytat:
Tylko kupy są w kolorze marchewki
|
||
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po jablku jest lekko zielonkawa kupa no i po zpinaku z wiadomych przyczyn, ale ta wczoraj to bylo okropienstwo! |
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Mała wstała, a wyrodna matka od samego rana serwuje jej same przyjemne rzeczy: podawanie lekarstw, odciąganie kataru, mierzenie temperatury. Moje dziecię jest wniebowzięte...
Mówiłam Wam, że mała ma chrypkę? Od tego ciągłego darcia przy robieniu czegokolwiek przy nosie i to nie ważne czy odciągamy czy tylko wkrapiany - zawsze jest jeden wielki ryk. |
|
|
|
#3978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dalej walczę- dziś po południu pewnie pójdę do poradni laktacyjnej- kokosy na mnie zbijają
|
|
|
|
|
#3979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może raczej brunatnie ![]() ( rozmawiamy o zawartości pieluch i to ze szczegółami )
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz dzisiaj mam kaszel
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() juz tu nawet zdjecie kupy bylo nie pamietasz? ![]() ja szpinak robilam sama wiec kupa tez byla podobna do zawartosci miseczki :P |
|
|
|
|
#3981 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Naprawdę nie wiedziałam, że to alergen nikt mi nie mówił że mam na marchewkę uważać W poniedziałek idziemy na testy, ma mieć z krwi robiony panel pokarmowy (niewiem co oprócz mleka tam wchodzi)ale doczytałam, że u takich maluszków i tak te wyniki mogą być zafałszowane. Ciekawa jestem czy tam będzie też marchewka
|
|
|
|
|
#3982 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja chcę, pragnę i marzę o rosyjskim niebieskim (już tu daaaawno temu o tym chyba wspominałam). Podobno jest to dobra rasa dla dzieci. Ale wiadomo, że każdy ziwerzak ma swój charakter. Charakterystyka rasy nie gwarantuje nam, że kociak będzie taki jak z opisu danej rasy. Cytat:
![]() L.Magnolia, współczuję zastojów. Nie wiedziałam, że na tym etapie mogą być jeszcze zastoje. Na początku karmienia, to wiem, że często się zdarza. Ja na szczęście nigdy nie miałam. Mała wyciąga ze mnie super, jest świętną dojarką . Niech jeszcze wyciągnie ze mnie te 2-3 nadprogramowe kg...Jedzie do mnie paczuszka ze smyka |
||
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam ostatnie nabytki jasiowe, wszytsko dostał w ostatnim czasie, gwiazdka + wyprzedaż, fotki słabe bo komórką, ale są i przyszla moja kurtka, lezy jak ulał
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jas ani razu nie zapłakła, nawet jak podłączamy go do odkurzacza, tylko macha nogami jkaby chciał biegac(uciekać?)
|
|
|
|
|
#3986 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale za każdym razem dziwi mnie to tak samo Ja mam dwie przyjaciółki, obie bezdzietne singielki i z nimi o tym nie pogadam Na szczęście jesteście Wy bo chyba bym oszalała gdybym była w tym wszystkim sama. Dziękuję, dziewczyny Cytat:
za te badania. A uczulić może wszystko i to nie Twoja wina, że czegoś nie wiedziałaś. Przecież marchewka, ziemniak i jabłko to pierwsze co się dziecku podaje to skąd mogłaś wiedzieć? Ja też nie wiedziałam. Uszy do góry ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Tylko żeby mi to była kara, a nie nagroda A poważnie to biedna Amelka. U nas też jest płacz przy odciąganiu ale jednak nie aż taki. Cytat:
![]() Poka kurtkę, że zacytuję klasyka
|
||||
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
super!
|
|
|
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Mały pozwolił mi spać do 9 teraz pierdzi sobie ustami Cytat:
podobnym sposobem jak bombki robi sie jaja wielkanocne![]() Cytat:
za szczepienie
|
|
#3989 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuba i Marian
(wiem, że ruszone ale spróbujcie w jednym czasie powstrzymać dziecko i królika żeby się nie ruszali - impossible )
|
|
|
|
#3990 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.Jak mi się młody zachłystywał przy poprawnym ssani- mimo, że cuda robiłam- to się dowiedziałam, że literatura podaje przypadki kobiet, u których podczas karmienia jest taki wyskok hormonów, że mleko strumieniami wypływa, ale tylko do buzi dziecka. I ja takim przykładem jestem. to te hormony ponoć w druga stronę działają i jak się zaczynać ma pierwsza miesiączka po porodzie to są zastoje. A to mój nijaki krótki @ to niby mogło być jajeczkowanie... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

może jak w końcu telefon z netem będę miała to będę bardziej kontaktowa
dla B. i F.
Wczoraj zasnęła ok 21.30, była pobudka na mleczko ok 4 i od tej pory mój skarbeczek śpi
:dziekuj e:

rozmawiamy o zawartości pieluch i to ze szczegółami