|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
no na mnie właśnie też
bardzo regularnie chodziłam, 2 razy w roku a teraz ponad 1,5 nie byłam ![]() Jeszcze się pochwalę nowym podpisem Stanęłam na wagę i szok! -3 kilo po świętach nadal się utrzymuję więc mam motywację!
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Idę do pracy na 14-stą więc póki co siedzę w domu z maską na głowie ![]() Med gratuluję zaręczyn ![]() capri sama idę jutro do ginekologa, może zrobię kolejne podejście do anty ![]() gocia niech się współlokator wypcha tą nutellą ![]() czarnula nie bądź już taka skromna z tym brzuchem ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
Ja od dziś startuję z Ewką
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też powinnam ale nie chce mi się szukać lekarza. I trochę się boję, ze mi coś wyszuka.
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Też powinnam, mam podobny problem. Tzn. mam swojego gina, lubię go, ale jakoś tak...
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja chcę tylko na kontrolę + wrócić do anty więc nie mam dużych wymagań co do lekarza![]() Tylko trochę się martwię, bo terminy miał zajęte do końca lutego, ja "wskoczyłam" na ostatni 8.01. zwykle @ dostawałam dokładnie 10-go albo 11-go, ale ostatnio 7-go... Boję się że dostanę wcześniej i będę musiała przełożyć wizytę i znów długo czekać
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(to takie słodkie )Gratuluję sukcesu wagowego!! Ja na pewno przytyłam, bo mi brzuch wywaliło, ale mam nadzieję, że taki brzuch szybko spadnie jak zacznę znów jeść 'po swojemu' ![]() I też się chyba zapiszę do pierwszego lepszego, nie wiem czy jest sens kombinować, nie bardzo mi się chce w Lublinie szukać dobrego gina, z resztą na NFZ i tak pewnie takiego nie znajdę... :P
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Jovisse gdybyś jednak trafiła na kogoś godnego polecenia w Lublinie to daj znać
|
#2680 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() Magda no po prostu w Nowym Roku też jesteś Nieogarkiem ![]() ![]() Tysia mam nadzieję, że znajdziesz kogoś w rozsądnej cenie ![]() Aleks, a może lekarz od Mai? ![]() Naj @ pewnie przylezie w najmniej spodziewanym momencie nie martw się![]() Mnie dziś z rana Roszpunka nastraszyła bo nie fikała ale chyba pogoda Ją uśpiła, wmusiłam kawałek czekolady i mam dyskotekę w brzuchu
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witajcie
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, taki mam poranek pełen przemyśleń (nie wiem co mnie wzięło...) Jak wygląda u Was sprawa wiary względem ślubu/życia prześlubnego? Mój TŻ jest bardzo wierzący i takie kwestie często się u Nas pojawiają, i czasem chyba sama nie wiem jak mam to wszystko rozumieć...
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ja też jestem niewyspana ![]() wróciliśmy od znajomych (po odwiezieniu koleżanki do Gdańska) po 22 i czekało na nas zadanie specjalne - pranie psa (nie w ACE ), potem pół nocy latał i się suszył![]() czarnula to Ty się pytałaś o prostownice? ja mam remingtona o taką https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ght-s7902.html i powiem Ci może nie korzystam z niej często - ale jak już skorzystam to jestem zadowolona - ładnie szybko prostuje, efekt zostaje do następnego dnia, ma blokadę przed zmianą temp. i przypadkowym wyłączeniem.
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Bez ciąży też często wstawałam o 11, chyba nawet częściej, niż teraz
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jovi, u nas w związku to ja jestem bardziej wierząca. TŻ wierzy, ale jest bardziej leniwy Co do seksu przed ślubem... Uprawiamy Kochamy się, jesteśmy ze sobą tyle lat, musieliby nas zaszyć, żebyśmy wytrzymali. Wiem, że to wedle religii grzech, ale jeszcze trochę i już nie będzie
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-01-03 o 11:51 |
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze, sprawa seksu/mieszkania razem. Bo wiadomo, jak jest powszechnie, ale jednak są pary, które zachowują wstrzemięźliwość (które podziwiam swoją drogą). I jak to w ogóle ma się do Waszej wiary. Bardzo ciężki temat, ale mam wiele wewnętrznych wątpliwości i chciałabym wiedzieć, jakie Wy macie na ten temat zdanie.
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
A weź, przyjechał wczoraj o 20, pojechał pół godziny temu a zrypę ze 3 razy dostał
Za Nutellę, otwieranie okna jak mam mokre włosy i zajmowanie rano łazienki, jak każdy się spieszy. Cytat:
Seks uprawiamy od początku związku, tż się z tego spowiada tradycyjnie przed świętami, ja tego problemu nie mam, bo do spowiedzi nie chodzę. Jeśli chodzi o pojmowanie tego jako grzechu to wiemy, że to wbrew przykazaniom- i tyle. Moim zdaniem nikogo nie krzywdzimy; oboje zgadzamy się co do tego, że to wynika z uczucia. A co do ślubu to nie myśleliśmy jeszcze specjalnie nad jego charakterem ale do mnie najbardziej przemawia ceremonia humanistyczna i ślub cywilny. Denerwuje mnie to, że przy kościelnym musiałabym kłamać, że przyjmę potomstwo, skoro już teraz wiem, że nie chcę biologicznych dzieci. Adopcja dla kościoła to nie to samo...
|
|
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
U nas jest tak: nie mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że jestem niewierząca, bo jednak to nieprawda. Ale z drugiej strony, jak powiem, że jestem wierząca i praktykująca to też będzie hipokryzja, bo jednak współżyjemy ze sobą i mieszkamy przed ślubem....
nie wiem, to trudne dla mnie...jestem trochę "obrażona" na Kościół, dlatego rzadko chodzę i nie ufam księżom, uważam że obecnie wiara i Kościół to dwie różne rzeczy, a jednak nie powinno tak być... To trudne i skomplikowane. Chciałabym, żebyśmy po ślubie spróbowali "wrócić" do Kościoła i częściej uczestniczyć np. we mszy, ale będzie ciężko
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo właśnie, TŻ miał na spowiedzi przed świętami kazanie od księdza, że seks przedmałżeński jest potem powodem rozwodów i zdrad.... A mi się wydaje, że tak jak aleks mówi - nasza relacja stała się dużo głębsza
Capri, mam podobnie. Cieszę się, żę z TŻ wezmę ślub, bo może już będę miała "czystą kartę"
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam kilkoro ludzi, którzy z wyboru chcą być bezdzietni ale myślę, że po prostu nie jest to coś, o czym ludzie mówią głośno ![]() Na pewno nie chcę biologicznych- to wiedziałam właściwie od zawsze, nad adopcją się zastanawiam. Nie chcę z wielu powodów ale wolę je zachować dla siebie
|
|
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Dodam jeszcze, że sama wiara jest dla mnie ważna, pomogła mi w wielu trudnych sytuacjach... i mimo, że wiem że nie powinno się jej oddzielać od Kościoła, to jednak jak patrzę np. na takiego Rydzyka czy słyszę o tym, że mój ulubiony ksiądz z LO został aresztowany za pedofilię to nie potrafię się przełamać...
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uprawiam sex przed ślubem i wiem że to grzech, mam zamiar zamieszkać z TŻ przed ślubem, a do tego biorę anty co też jest grzechem, ale uważam że wierzę w BOGA nie w kościół i księży i ciężko mi się zwierzać ( w konfesjonale) komuś kto sam może nie mieć czystego sumienia ( tylko się słyszy o księżach pedofilach itp)
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie spotkałam się jeszcze z takim podjeściem jak Twoje
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

bardzo regularnie chodziłam, 2 razy w roku a teraz ponad 1,5 nie byłam 
Stanęłam na wagę i szok! -3 kilo po świętach nadal się utrzymuję więc mam motywację!

(to takie słodkie