|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Qrde nie pamiętam ile było w zeszłym roku
![]() 213 zł albo 312 zł obstawiam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
widzieliście reklamę fisaszową
Jagody Goi z Tybetu "trafy" zapisuję, ale w tym roku może być grubo bo ciąższe wrzucałam
|
|
#3753 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, chcę móc mieć co wpisywać 2. heh, no otóż mam na myśli to iż każden alko jest u mnie siłą sprawczą jeśli chodzi o wytworznie produktów przemiany materii w trybie natychmiastowym - świetnie mnie oczyszcza - tak zdrowo nie tak jak środki ziołowe i tu już zamilknę, wiem ze dla coponiektórych za późno czyli źle się wyraziłam jednak Cytat:
![]() 2. nie - to nie objaw zdziczenia to zwyczajnie własna wolna wola -weź się nie tłumacz mu Cytat:
1. mauż jak zwykle ma rację 2. koleżanka w deskę - Japonka?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-02 o 23:28 |
|||
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ee no to trzeba było najpierw to napisać ![]() To obstawiam 547 zł
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- stad sie ze mnie śmiali we szkole 2. uwierzysz że strzeliłam tą samą kwotę ? tylko że Cię przeczytałam no i eee eee juz muszę co inne strzelić to może 476
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Prosto z łazienki jeszcze tu przyleciałam (ubrana, żeby nie było), bo podczas ukomponowywania wpadłam na:
Argumenty za jagodami: 1. https://www.google.pl/search?q=na+ja...w=1440&bih=728 2. Jagodzianki czy bułki z jagodami, a nie borówianki ![]() Jak jeszcze na coś wpadnę to prosto ze snu do Was przyjdę, dobranoc
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
uwaga szczelam 666
albo 777 na szczęście ![]() Cytat:
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie to nie trudne przyznać ze to ciemnoniebieskie z lasu co zwałam jagodami całe życie bo tak zwali szyscy wokół mie na prawdę nazywa się borówką
luzik skoro taką ma nazwę to sie z tym nie kłócę - to że my nazywamy to jagodami nie zmieni faktu że jest czymś innym z nazwy biologicznej ![]() owoce borówki czarnej najwyraźniej zwane są jagodami jako i wiele innych owoców - owoców innych gat roślin dzięki Polly - kolejna ciekawostka do pakietu, bo do tej pory tkwiłam w błędzie jak i szyscy - nie wiem nad czy w ogóle debata skoro nauka to wyjaśnia
|
|
|
|
#3760 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Prawda? Jak z książki do historii w podstawówce, WSiP, 1973 854,36 Cytat:
![]() Ta Klaudyna od Colette? ![]() Tybetańskie borówki brusznice czyli Cytat:
|
|||
|
|
|
#3761 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
365 ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-01-03 o 01:12 |
||
|
|
|
#3762 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- I dobranoc |
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ba, w zreszłym roku to chyba nawet wygrałam o ile dobrze pamiętam ![]() szczelam 482 ![]() Macham i spadam |
|
|
|
|
#3764 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Skarbonka Flo- strzelam 625
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3765 |
|
To ja :)
|
Budzik nie zadzwonił! Cholera, cholera, cholera! Na jogę nie poszłam!
I się zastanawiam, jak to możliwe, skoro przy telefonie nie majstrowałam, budzik jest nastawiony na powtarzanie w dni powszednie, a wczoraj zadzwonił jak trzeba... Węszę podstęp... Na dodatek znów źle spałam i miałam wyjątkowo durne sny o byłym...
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Murszaf może to hieny majstrowały albo miałaś zatyczki do uszu
![]() Skarbonka Flo - 734zł ![]() Drobi Baru trzymaj za mnie kciuki bo idę cv poroznosić jak będzie gdzie ![]() Do Aggi chcą ale nie wiem czy ja tam chcę ![]()
|
#3767 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
e tam, podlasie to nie niemcy a też są kartofle i nie mam dziadków i babć z wehrmachtu, tylko z armii czerwonej ![]() Cytat:
2. możesz mieć taki okres, możesz też akurat woleć spędzić czas inaczej, nic w tym dziwnego wg mnie, dziwniejsze jest rezygnowanie z własnych planów tylko dlatego że ktoś nas zaprosił obstawiam 404 zł Cytat:
ad. 2. aaa, czyli nie wpływa na przemianę materii a szybkość trawienia, mechanicznie znaczy, wg mnie to co innego i jak najbardziej te kalorie z alkoholu mogą wpływać na zaokrąglenie ad. drugie 1: o kurcze... brzmi koszmarnie... i nie da się z tym nic zrobić? wiem, głupie pytanie, jakby się dało to by się zrobiło....Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3768 | |
|
Mother of Cats
|
Bry
Będzie lało ![]() Cytat:
![]() (Poza mięsem, ciemno i zakupami w necie - mogę się podpisać pod tym trybem życiowania Mursz |
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Albo nietopsz ![]() Dobry
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad kawy
Cytat:
dobudził mnie ten o 5.30... na chwilę, na 10 min przyłożyłam głowę do poduchy... a później babcia oburzona, że śpimy do 7.32 jak autobus mamy o 7.07 ledwo na 2 lekcje zdążyłyśmy
|
|
#3771 |
|
Nindżopesz
|
Czy ktos moze polecic jakies fajne czeskie albo czechoslowackie filmy? Ale nie tak pokrecone jak Maly Otik ani nie krotkometrazowe. Poki co widzialam tylko Palacza zwlok i mam w planach Pociagi pod specjalnym nadzorem oraz Butelki zwrotne.
|
|
|
|
#3772 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3773 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3774 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i Martina Sulika edit: i Davida Ondricka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2013-01-03 o 12:05 |
|
|
|
|
#3775 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Macham znad wody i łóżka ![]() Idę jutro zbadać swój wzrok do okulisty ciekaw jestem jak bardzo oślepłem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
wzięłam pierwszy tabex - nosiłam przy sobie 2 miesiące
![]() zostało mi 9 cienkich marlboro , do 5-go dnia sobie pozwolę jeśli będzie mnie ciągnęło
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3780 |
|
Nindżopesz
|
Dzieki, dzieki
Mowisz, ze fajne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.

bo ciąższe wrzucałam
, chcę móc mieć co wpisywać 

- stad sie ze mnie śmiali we szkole 

brzmi koszmarnie... i nie da się z tym nic zrobić? wiem, głupie pytanie, jakby się dało to by się zrobiło....