Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 08:46   #3781
Ag4
AGA :)

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
W Parfois jest teraz -30%, tak?
Chyba tak bo obniżki raczej niewielkie i nie na wszystko:/ Raczej na mniej niż więcej. Generalnie słabo.

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Szok. Bikery z pewnością zagoszczą jeszcze dobrych kilka sezonów. Można je dojrzeć w nowych kolekcjach. Ja na swoje czailam się jakiś czas, oczywiście przekonały mni zdjęcia Olivii.

Czyż to nie Zarowa torebka? No to przepadłam.
Uwielbiam Olivię!! Inspiruję się nią jużod kilku dobrych lat!

Ta torebka Przepiękna!!!

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
Swoją drogą, nie wiem czy się ze mną zgodzicie, styl naszej Tuskówny czasem przypomina styl Olivii

Widać, że się nią inspiruje (z resztą chyba nawet kiedyś pisała o tym na blogu). Wczoraj właśnie miałam wolną chwilę to przeglądnęłam trochę makelifeeasier. Niektóre stylizacje Kasi są naprawdę dobre.

Cytat:
Napisane przez fauxlige Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Czy mogę dołączyć?
Właściwie nie wiem dlaczego dopiero teraz, czytam was od...ohohoh i jeszcze trochę. Tylko właściwie nie wiem dlaczego nie przyszło mi na myśl, ze przecież lepiej byłoby aktywniej w tym uczestniczyć.
A teraz styczeń, jutro pierwsze kolokwium, a wiadomo, ze wtedy robi sie wszystko to, co nie trzeba!
A więc...można? Będzie mi bardzo miło was poznać!
Witamy!

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
W ogóle to jestem zła, bo muszę kupić sobie dwa cieplejsze swetry, a kompletnie nic mi się nie podoba. A jak już coś się podoba to jest za cienkie.
Nie cierpię kupować swetrów! :/ Prawie żadne mi się nie podobają a jak się podobają to albo są gryzące albo nie ładnie na mnie leżą:/
Mam jeden taki grubaśny i długi (bardziej sukienka swetrowa który kupiłam jakiś czas temu w Anglii i to jest jedyny sweter który toleruję

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość

Do tej pory nigdy nie chodziłam w czapkach, jednak zmuszona sytuacją będę musiała coś kupić
Co sądzicie o takich kapeluszach? I czy widziałyście je w parfois? A może podpowiecie gdzie znajdę coś podobnego? Tylko zeby rondo nie było za duże.

http://www.parfois.com/index.php?pais=pl&id=51&idp=2043
http://www.parfois.com/index.php?pai...d=51&idp=10317
Nie wyświetlają mi się te linki.
Widziałam u siebie w P. kilka kapeluszy i też się nad jednym zastanawiam.

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja swoje idealne bikery znalazłam w Deichmannie Rzadko kupuję tam buty (właściwie to dwa razy kupiłam ), ale są świetne. Są ocieplane od środka, ciemne, z paskami z ćwiekami. Idealne jak muszę gdzieś szybko wyjść albo nie chce mi się chodzić w obcasach. Teraz zastąpią mi kozaki, bo oficjalnie je rozwaliłam
W aktualnej kolekcji?
Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Dziewczyny udało mi się załapać na parodniowy wyjazd jestem z tego powodu strasznie szczęsliwa Teraz komponuje garderobę Wezmę moje wszystkie wyprzedażowe zakupy (z wyjątkiem zielonej sukienki, bo ją zamówiłam online, a Zara nie spełniła obietnicy przesyłki)

W mojej walizce znajdą się:
- dwa swetry
- spódniczka czarna ze skórzaną wstawką
- szmaragdowa spódnica
- oliwkowe spodnie
- szara dopasowana sukienka
- elagancka sukienka na wieczór
- ramoneska
- biała koszula
- biała bluzka z Zary z czarnymi wstawkami
- szary, biały i czarny T-shirt
- czarny żakiet
- torebka czarna
- mała czerwona torebeczka
- czarne botki
- czarne oficerki
- szary płaszcz
- zegarek
- jeden naszyjnik czarny, jeden srebrny
- chusta w zebrę

Dorzuciłybyście jeszcze coś? Bo nie wiem czy nie biorę za mało rzeczy Wyjazd jest raczej naukowo-wykładowy
Zazdroszczę wyjazdu! I świetnie spakowanej walizki

Cytat:
Tak. Codziennie "smaruje" twarz mlekiem i zostawiam na jakieś pół godziny. Potem zmywam. Efekty są super - gładka, wypoczęta twarz, niespodzianki przegonione .
Słyszałam o tym. I nawet kiedyś stosowałam. Jak mieszkałam w Anglii to twarz miałam tragiczną (angielska woda :/) i smarowałam mydłem właśnie. Chyba się u mnie nie sprawdziło bo po powrocie do PL już nie kontynuowałam zabiegów.
Choć w sumie, jak będę miała chwilę to jeszcze spróbuję

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 09:19   #3782
mm111111
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Też mam problem z czarnymi,dopasowanymi rurkami. Kiedyś kupiłam fajne w zarze, służyły mi wiernie, nie rozciągnęły się. Inne ze stradivariusa reklamowalam po 2miesiacach, bo rozeszły się chyba o trzy rozmiary... niedługo wybiorę się na poszukiwania nowych spodni, może reszta dziewczyn ma jakieś sprawdzone sklepy?
Również kiedyś kupiłam świetne rurki w zarze na przecenie za 59 zł. Chodziłam w nich z 2 lata. Dobre spodnie rurki ma Cubus. Duży wybór wzorów i kolorów. Polecam, sprawują się bardzo dobrze. Czasami spodniami zaskakuje mnie Bershka, bo w dobrej cenie trafiłam na rurki z wyższym stanem. Mango natomiast w ogóle na mnie nie leży :/ także nie wiem jak z jakością.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 09:36   #3783
Marzena17
Rozeznanie

Cytat:
Tak. Codziennie "smaruje" twarz mlekiem i zostawiam na jakieś pół godziny. Potem zmywam. Efekty są super - gładka, wypoczęta twarz, niespodzianki przegonione .
Dzięki
Marzena17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 09:44   #3784
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokaż
Proszę, sukienka pochodzi z kolekcji h&m.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (51,7 KB, 45 załadowań)
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 09:53   #3785
Ag4

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Mango natomiast w ogóle na mnie nie leży :/ także nie wiem jak z jakością.
Ja mam jedne rurki z MNG, ale jestem z nich średnio zadowlona. Niby wszystko jest ok, leżą dobrze, kolor i fason na plus, ale coś mi w nich nie gra. Jakoś ogólnie dobra, choć nie noszę ich zbyt często, kilka razy do roku tylko.

Aga
Stary 2013-01-03, 09:54   #3786
Olafia72
Raczkowanie

Dziewczyny ja idealne bikery znalazłam w Promodzie. Cena regularna 319,00 zł , przed świętami obniżyli na 150,00 zł.
Buty są całe ze skóry , starannie wykonane , nie sprawiają wrażenia rozklapanych buciorów i powiedziałabym , że na nodze są nawet trochę eleganckie , no takie szykowne ...
Rewelacyjnie wyglądają i do woskowanych rurek i do kryjących rajstop .
Ciekawiej wyglądają na żywo niż na zdjęciu .
www.promod.eu/footwear/boots---ankle-boots/leather-biker-boots-black-R5290081001.html
Olafia72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 09:56   #3787
zielona2
Rozeznanie

Dziewczyny, jestem strasznie zawiedziona co do wyprzedaży. Wszystko, absolutnie wszystko co zaplanowałam kupic jest już niedostępne. Żakiety w Zarze i Promod i koszule z Mango.
O rozmiarze 36/S można pomarzyć.
Nie wiecie może czy na stronie Zary i Mango dorzucają rozmiary czy złudne nadzieje???
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 10:15   #3788
StayStylish
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, podczytuję was i chyba najwyższa pora zapytać czy mogę dołączyć Może powiem coś o sobie, mam rocznikowo 20 lat, jestem studnetką pierwszego roku zaczonie i nieudolnie szukam pracy

Chętnie napisze o moich hitach 2012, w sumie, żeby sprawdzić samą siebie
1. Ulubiona odzież wierzchnia -czarny płaszczyk, nie za ciepły, taki na chłodniejsze dni.
2. Ulubiona sukienka / spódnica / spodnie - jegginsy granatowe z pull and bear. Uwielbiam obcisły dół, do luźnieszej góry
3. Ulubiona bluzka / koszula / T-shirt -chyba takiej nie mam, lubię bokserki, mam ich bardzo dużo. A na to jakiś sweterek albo marynarka.
4. Kolory najczęściej noszone w roku 2012 - w lecie - malinowy, teraz bordowy, czy tam burgundowy
5. Ulubiona torebka - torebka kupiona na... giełdzie ubraniowej jest duża i pojemna, ma dopinany pasek na ramie, takiej potrzebowałam na studia.
6. Ulubione buty - balerinki, balerinki, balerinki no i czarne botki sznurowane na niskim słupku.
7. Ulubiona biżuteria / zegarek - kolczyki "perełki" i wszelkiego rodzaju wkręty, nie lubię zwisających kolczyków. I pierścionek od tż, noszony prawie codziennie
8. Kosmetyczne odkrycie roku 2012 - pędzle hakuro i niedawno skomponowałam pierwszą paletę inglota (wcześniej nie używałam cieni), już planuję kolejną, całą 10tkę matową.
9. Ulubione elementy wystroju wnętrz (kolory, tkaniny, ozdoby, meble itp) czyli na co się decydujemy urządzając mieszkania - mieszkam jeszcze z rodzicami, ale uwielbiam świczki, mam na ich punkcie manie
10. Ulubione sklepy i marki ubraniowe, kosmetyczne i wnętrzarskie - sieciówki oraz drogerie internetowe. Nie zapomne oczywiście o allegro, powinnam mieć zakaz dostępu, cały czas coś klikam
11. Ulubiona blogerka lub osoba z show biznesu którą podziwiałam w tym roku za styl - serial - Gossip Girl, dla mnie od kilku lat kopalnia inspiracji. Nie wszystko jest trafione oczywiście, ale zawsze znajdę coś co mnie zauroczy. Śledzę dużo blogerek, ale nie mam swojego numeru jeden
12. "Sama siebie zaskoczyłam" czyli coś co nosiłam w tym roku, a wcześniej myślałam że nie włożę - baskinka
13. Ubraniowe lub akcesoriowe marzenia i plany zakupowe na rok 2013 - Michael Kors hamilton bag mam nadzieje, że do grudnia 2013 będzie moja, tylko trzymajcie kciuki za znalezienie pracy
Stary 2013-01-03, 10:28   #3789
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Ja mam jeansy z MNG i jestem zadowolona. Są starannie uszyte, nie tracą koloru i nie zmieniają fasonu po praniu. Bardzo dobrze się noszą.

Jedynie z rozmiarami bywa różnie. Ja muszę obowiązkowo mierzyć.
Stary 2013-01-03, 11:33   #3790
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Również kiedyś kupiłam świetne rurki w zarze na przecenie za 59 zł. Chodziłam w nich z 2 lata. Dobre spodnie rurki ma Cubus. Duży wybór wzorów i kolorów. Polecam, sprawują się bardzo dobrze. Czasami spodniami zaskakuje mnie Bershka, bo w dobrej cenie trafiłam na rurki z wyższym stanem. Mango natomiast w ogóle na mnie nie leży :/ także nie wiem jak z jakością.
Również polecam Cubus, bardzo duży wybór i dobrze leżą, jakościowo również ok
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 12:05   #3791
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
W aktualnej kolekcji?
Niestety, sprzed 2 lat.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 12:55   #3792
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja te moje zarowe kupiłam za 49zł na wyprzedaży. Tylko potem musiałam wymienić w nich zamek, bo się zepsuł, a jeszcze później przetarły mi się... w kolanach(krzywe nogi). Ale nosiłam bardzo często.

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Proszę, sukienka pochodzi z kolekcji h&m.
dzięki, ale chodziło mi bardziej o Twój zestaw!

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Niestety, Cubus zlikwidował swój jedyny sklep w Poznaniu :/
Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ja mam jedne rurki z MNG, ale jestem z nich średnio zadowlona. Niby wszystko jest ok, leżą dobrze, kolor i fason na plus, ale coś mi w nich nie gra. Jakoś ogólnie dobra, choć nie noszę ich zbyt często, kilka razy do roku tylko.
Ja z Mango mam dwie pary jeansów i mam mieszane uczucia, teraz kupiłam jeszcze te woski, ale prawdziwie czarnych, z fajnego materiału, klasycznych rurek nie widziałam ciężko takie znaleźć
Cytat:
Napisane przez StayStylish Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, podczytuję was i chyba najwyższa pora zapytać czy mogę dołączyć Może powiem coś o sobie, mam rocznikowo 20 lat, jestem studnetką pierwszego roku zaczonie i nieudolnie szukam pracy

Chętnie napisze o moich hitach 2012, w sumie, żeby sprawdzić samą siebie
1. Ulubiona odzież wierzchnia -czarny płaszczyk, nie za ciepły, taki na chłodniejsze dni.
2. Ulubiona sukienka / spódnica / spodnie - jegginsy granatowe z pull and bear. Uwielbiam obcisły dół, do luźnieszej góry
3. Ulubiona bluzka / koszula / T-shirt -chyba takiej nie mam, lubię bokserki, mam ich bardzo dużo. A na to jakiś sweterek albo marynarka.
4. Kolory najczęściej noszone w roku 2012 - w lecie - malinowy, teraz bordowy, czy tam burgundowy
5. Ulubiona torebka - torebka kupiona na... giełdzie ubraniowej jest duża i pojemna, ma dopinany pasek na ramie, takiej potrzebowałam na studia.
6. Ulubione buty - balerinki, balerinki, balerinki no i czarne botki sznurowane na niskim słupku.
7. Ulubiona biżuteria / zegarek - kolczyki "perełki" i wszelkiego rodzaju wkręty, nie lubię zwisających kolczyków. I pierścionek od tż, noszony prawie codziennie
8. Kosmetyczne odkrycie roku 2012 - pędzle hakuro i niedawno skomponowałam pierwszą paletę inglota (wcześniej nie używałam cieni), już planuję kolejną, całą 10tkę matową.
9. Ulubione elementy wystroju wnętrz (kolory, tkaniny, ozdoby, meble itp) czyli na co się decydujemy urządzając mieszkania - mieszkam jeszcze z rodzicami, ale uwielbiam świczki, mam na ich punkcie manie
10. Ulubione sklepy i marki ubraniowe, kosmetyczne i wnętrzarskie - sieciówki oraz drogerie internetowe. Nie zapomne oczywiście o allegro, powinnam mieć zakaz dostępu, cały czas coś klikam
11. Ulubiona blogerka lub osoba z show biznesu którą podziwiałam w tym roku za styl - serial - Gossip Girl, dla mnie od kilku lat kopalnia inspiracji. Nie wszystko jest trafione oczywiście, ale zawsze znajdę coś co mnie zauroczy. Śledzę dużo blogerek, ale nie mam swojego numeru jeden
12. "Sama siebie zaskoczyłam" czyli coś co nosiłam w tym roku, a wcześniej myślałam że nie włożę - baskinka
13. Ubraniowe lub akcesoriowe marzenia i plany zakupowe na rok 2013 - Michael Kors hamilton bag mam nadzieje, że do grudnia 2013 będzie moja, tylko trzymajcie kciuki za znalezienie pracy
Witajj
dobrze, że napisałaś o pędzlach i cieniach, bo one znajdują się na mojej liście do kupna w tym miesiącu
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 13:30   #3793
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Widzę, że muszę odwiedzić Cubus, skoro polecacie. Do tej pory omijałam ich sklepy, bo wydawało mi się, że słabo u nich z jakością.

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
dzięki, ale chodziło mi bardziej o Twój zestaw!
Niestety nie dysponuję zdjęciem. W ferworze przygotowań zupełnie o tym zapomniałam
Stary 2013-01-03, 13:59   #3794
Pia Gizela
Zadomowienie

rurki z Cubusa to chyba jedyne spodnie, które mi się nie rozciągnęły. także polecam gorąco

a ostatnio coś mi się z mózgiem stało i kupiłam rurki w housie, chociaż miałam już ze 3 pary spodni od nich i każde jedne się rozciągnęły. nie wiem dlaczego je kupiłam zwykłe, jasno-szare rurki jakich pełno w sklepach. aktualnie schną po pierwszym praniu, ciekawe czy mnie zaskoczą i nie zaczną wisieć na mnie

Witajcie

Ja postanowiłam zmienić styl ubierania na bardziej elegancki, bo do tej pory biegałam zawsze w trampkach/balerinach, dżinsach i kolorowych t-shirtach. Ale pora wyglądać doroślej aniżeli licealistka (mam rocznikowo 25 lat ).

W planach krótkoterminowych mam zakup bokserek i spódniczki oraz jakieś 'góry'. Myślę też o jakiejś fajnej torbie ale nic szczególnego mi w oko póki co nie wpadło.

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i będziecie doradzać w razie czego

Pia Gizela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 14:01   #3795
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Ja dziś wpadam tylko na chwilkę, bo troszkę pracy mam Pogoda u mnie koszmarna, od rana pada. Przez to też totalnie nic mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja dziś wzbogaciłam się o zarowe szpilki z ćwiekami. Mierzyłam też m.in. panterkowe czółenka LadyI, ale 38 w Zarze jest dla mnie za duże, a 37 już nie było
Bardzo fajne

Cytat:
Zgadzam się nawet mnie co jakiś czas przechodzi przez myśl, żeby ściąć do tej długości
a szpilki świetne

Pokażę Wam mój zestaw sylwestrowy, który wyszedł mało sylwestrowo
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 14:03   #3796
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

ja mam jedne jedyne jeansy z bershki, mam je kilka lat, leżą idealnie, nie farbowały nigdy, nie straciły koloru itd., ale nie wiem czy wszystkie spodnie u nich są dobrej jakości, moje już są wiekowe
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 14:30   #3797
StayStylish
Raczkowanie

Taaak, jeśli jeansy to tylko z cubusa w moim przypadku. Leża idealnie, nie są drogie, a u mnie to jedyne (!) spodnie które się nie rozciągają. Polecam gorąco.
Mam np. czarne rurki z croppa (wiem, że może to nieprawdopodobne, ale da się tam też znaleźć basicowe rzeczy czasami ) i są to u mnie spodnie na jedno wyjście... Po paru godzinach są 2 rozmiary większe, wiszą na pupie i bez paska mogłabym je zgubić. Od razu do prania i... od początku to samo - jedno wyjście, rozmiar xl...

Z zary miałam jedne spodnie w życiu, z działu trf i bardzo się zraziłam... Były to materiałowe spodnie i na kieszeniach z tyłu przetarły się tak bardzo, że po miesiącu je wyrzuciłam.
Stary 2013-01-03, 14:42   #3798
cremova
Zasiedzenie

Jesli chodzi o moje ulubione rurki to mam z Abercrombie&Fitch kupione w lumpeksie za 6zl a reszta spodni to Zara, lubie te z Womena bo sa na mnie idealne na dlugosc i nie musze sie bawic w podwijanie i skracanie

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 14:55   #3799
Ag4

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o moje ulubione rurki to mam z Abercrombie&Fitch kupione w lumpeksie za 6zl
Szczęściara!

Aga
Stary 2013-01-03, 15:06   #3800
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o moje ulubione rurki to mam z Abercrombie&Fitch kupione w lumpeksie za 6zl a reszta spodni to Zara, lubie te z Womena bo sa na mnie idealne na dlugosc i nie musze sie bawic w podwijanie i skracanie
O takie ceny do ja rozumiem grzech nie brać !
Stary 2013-01-03, 15:09   #3801
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem strasznie zawiedziona co do wyprzedaży. Wszystko, absolutnie wszystko co zaplanowałam kupic jest już niedostępne. Żakiety w Zarze i Promod i koszule z Mango.
O rozmiarze 36/S można pomarzyć.
Nie wiecie może czy na stronie Zary i Mango dorzucają rozmiary czy złudne nadzieje???
MANGO na pewno dorzuca, można nawet sobie dodać rzecz do wishlisty i powiadamiają jak pojawia się szukany rozmiar

a co do spodni to ja kupuję swoje w primarku za ~15e, bo ekspresowo niszczę spodnie (przecierają się na udach i chyba nawet jeansy za 300zł tutaj nie pomogą) i szkoda mi wydawać więcej
ale strasznie mnie denerwuje, jak spodnie po zakupie farbują

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 15:25   #3802
Maqua
Zakorzenienie

Ja kupuję rurki do kilkudziesięciu złotych, bo w miejscu, w którym stykają mi się uda dość szybko się przecierają. Chociaż postanowiłam sobie, że zgubię te kilka centymetrów i będę miała światło między nogami I gdy to się stanie kupię sobie w nagrodę porządne dżinsy.
Kiedyś kupowałam w Cubusie, było wszystko super, ale po pół roku zwykle zaczynały się przecierać. Teraz dwie "codzienne" pary mam z P&B, jedną z wyprzedaży z wysokim stanem (leżą super za 30zł!), a drugie z bieżącej kolekcji za 60zł. Rozciągają się po paru włożeniach, ale w normie. Dżinsy z Primarka też mi się rozciągały po każdym założeniu. Nie polecam New Yorkera... Treginsy tej firmy farbują kosmicznie pomimo prania milion razy, po każdym wyjściu w nich mam niebieskie nogi

A co do Cubusa jeszcze - mój TŻ parę dni temu kupił tam dwie pary dżinsów po 30zł, oddając do reklamacji kupione 2 miesiące temu za 150, w których wytarła się wielka dziura...

Edytowane przez Maqua
Czas edycji: 2013-01-03 o 15:27
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 16:26   #3803
Iwi82
Wtajemniczenie

GG do Iwi82

Dziewczyny - wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć, że w Organique jest teraz promocja -20% na czarne mydło oraz na mydło Aleppo
Iwi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 16:35   #3804
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwi82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny - wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć, że w Organique jest teraz promocja -20% na czarne mydło oraz na mydło Aleppo
Promocja obejmuje też mydła na wagę?

Moja reklamacja kaloszy została rozpatrzona pozytywnie, ale nie było już nowych butów na wymianę... Dostanę pieniądze na konto. Upatrzyłam już sobie nowe, bo nie mam żadnych butów na niepogodę. Znalazłam je na grudniowym wątku zakupowym, kalosze z Decathlonu, jutro pojadę je obejrzeć. Czy któraś z Was je ma?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kalosz.jpg (11,3 KB, 17 załadowań)
Stary 2013-01-03, 16:45   #3805
Iwi82
Wtajemniczenie

GG do Iwi82

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość

Moja reklamacja kaloszy została rozpatrzona pozytywnie, ale nie było już nowych butów na wymianę... Dostanę pieniądze na konto. Upatrzyłam już sobie nowe, bo nie mam żadnych butów na niepogodę. Znalazłam je na grudniowym wątku zakupowym, kalosze z Decathlonu, jutro pojadę je obejrzeć. Czy któraś z Was je ma?
Oj nie wiem niestety , ja kupowałam w opakowaniu i nie spytałam o te na wagę.
Iwi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 17:07   #3806
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:

to te za 64,99?
jak tak to mierzyłam je, całkiem zgrabne, wąskie w łydce(super!) - nie odstają mi tak jak większość kozaków/kaloszy, ale jakościowo nie powalają, chyba wolałabym kupić coś porządniejszego
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 17:15   #3807
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
to te za 64,99?
jak tak to mierzyłam je, całkiem zgrabne, wąskie w łydce(super!) - nie odstają mi tak jak większość kozaków/kaloszy, ale jakościowo nie powalają, chyba wolałabym kupić coś porządniejszego
Co masz na myśli? Niedbale zrobione, czy wyglądają na takie, co się szybko rozwalą?
Tak, to te buty na konia http://www.decathlon.pl/buty-do-jazd..._3568836.html#
Stary 2013-01-03, 17:28   #3808
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Co masz na myśli? Niedbale zrobione, czy wyglądają na takie, co się szybko rozwalą?
Tak, to te buty na konia http://www.decathlon.pl/buty-do-jazd..._3568836.html#
wyglądają całkiem nieźle, zrobione też dość starannie
tylko właśnie ciekawa jestem ile "przeżyją" za taką cenę materiał wiadomo sztuczny, ciekawe jak trwały
chociaż w sumie nawet i na sezon można się skusić, nigdzie nie widziałam równie zgrabnych kaloszy

Edytowane przez _czarny_kot
Czas edycji: 2013-01-03 o 17:30
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 17:43   #3809
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
wyglądają całkiem nieźle, zrobione też dość starannie
tylko właśnie ciekawa jestem ile "przeżyją" za taką cenę materiał wiadomo sztuczny, ciekawe jak trwały
chociaż w sumie nawet i na sezon można się skusić, nigdzie nie widziałam równie zgrabnych kaloszy
To nie są buty na co dzień, więc ufam, że kilka ulew wytrzymają Dziękuję za opinię.
Stary 2013-01-03, 17:46   #3810
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
W efekcie poszukiwań znalazłaś ideał? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...EJ%20PODESZWIE te mierzyłam w Zarze, ładnie wyglądają na nodze, ale 500 zł na obuwie "farmera" nie przetrawię .

Mnie ta torebka hipnotyzuje od dawna, ale ciągle zmieniam zdanie. Gnębi mnie niczym shopper . Może zdecydowałabym się na zakup, niestety nie mogę trafić na nią w sklepie. Kiedyś oglądałam ją w Barcelonie i Warszawie, ale nie czyniłam dogłębnej analizy, a taka jest wskazana, bo wydatek spory.
To znaczy, może inaczej, mam kilka par. Kocham je wszystkie, ale moje ulubione to proste, z klamrą, bez topornej podeszwy. Właśnie miałam Ci sugerować Zarę Kids, w MNG też mają proste modele.

Torby też nie mogę w dalszym ciągu znaleźć w sklepach, dogłębne oględziny stanowczo wskazane. W ogóle, ostatnio jakiś wybrakowany asortyment u mnie, dalszym ciągu trwają poszukiwania szarej bluzy, której zdjęcia wstawiałaś jakiś czas temu. Ale myślę,że ją kupię, pochodzę z nią po domu i zdecyduję.
P.S. W razie zmiany decyzji torbę można wystawić na portalu aukcyjnym, 'Torba Piękna Olivia Palermo' zniknie w mgnieniu oka.
Tak się pocieszam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg miss selfridges biker boots.jpg (10,0 KB, 37 załadowań)
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości