|
|
#391 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wycofywane produkty ALTERRY!!!! Wspólny protest!
Jedna z internautek napisała mi na blogu, że w jednym z chorzowskich Rossmannów dorwała olejek z pompką
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
w Łodzi w Galerii były olejki- oczywiście wersja z papają, z pompką.
|
|
|
|
|
#393 |
|
jestę wieszczę
|
http://allegro.pl/alterra-olejek-mig...894771291.html
Hahahah, nieźle Te olejki są na Skargi w Katowicach za 17 z hakiem za butelkę
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i również tylko migdał i papaja
|
|
|
|
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
W końcu kupiłam mój ukochany olejek migdał i papaja
. U mnie w Rossmannie były tylko i wyłącznie z pompką, kosztował 17,99 zł (gdy była na niego promocja u mnie jak zwykle go nie mieli).
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
do Warszawy też już zawitał olejek papaja z pompką
za 17.99 |
|
|
|
|
#397 |
|
BAN stały
|
W Opolu, w Solarisie, można dostać migdałowy olejek z pompką za 17,99 zł. Trzeba tylko dobrze wytężyć wzrok
Poza tym widziałam wczoraj nowość Alterry, peeling do ciała z cukrem trzcinowym i pomarańczą
|
|
|
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
W Lesznie też już jest dostępny olejk z pompką
|
|
|
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie te olejki u was stoją? :/
|
|
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
Nasza popularna odżywka ISANA
![]() http://allegro.pl/odzywka-isana-hair...909158689.html http://allegro.pl/isana-odzywka-wygl...918847669.html |
|
|
|
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
tam gdzie poprzednio, przy balsamach
ale biznes robią na tych odżywkach
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#403 |
|
jestę wieszczę
|
Dorwałam olejek z pompką, ma taki fajny zapach, że mogłabym cały wyciaprać na raz
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#404 |
|
Konto usunięte
|
http://allegro.pl/alterra-olejek-mig...927300448.html
Patrzcie na to
|
|
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
A olejek brzoza-pomrańcza ktos już spotkał?
|
|
|
|
|
#406 |
|
Przyczajenie
|
Olejki na razie zniknęły z półek w GD. Ale co chciałam Wam powiedzieć, bo wiele też osób na wizażu i blogach pisało, że martwi ich zniknięcie emulsji do mycia twarzy.
Otóż chciałam Was poinformować, że pojawiła się nowa emulsja Alterry z aloesem. Niestety nie widziałam pełnowymiarowego opakowania, za to było pełno małych opakowań na półce z tzw. "miniaturkami". Wzięłam jedną na spróbowanie, jakość porównywalna do poprzedniej, myślę że się przyjmie. Cena za 20 ml - ponad 4 zł (sic!), przesadzili. Czekam na pełnowymiarowy produkt. A i jeszcze polecam nowość Alterry - pilling do ciała pomarańczowy z cukrem trzcinowym. Daje radę, a że uwielbiam zapach pomarańczy, tym bardziej jest to dla mnie strzał w 10. |
|
|
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
MeggN u mnie ta emulsja do mycia twarzy z aloesem była od samego początku, więc to chyba nie nowość. Może po prostu wcześniej nie zwróciłaś uwagi albo u Ciebie w rossie nie było. Tylko, że faktycznie dostępna tylko w miniaturkach. Ceny nie pamiętam, bo kupowałam dawno tak na spróbowanie, ale rzeczywiście całkiem fajna. A tym peelingiem to mnie zainteresowałaś, bo szukam jakieś naturalnego, więc pewnie się skuszę. Napisz tylko czy mocno ściera, bo miałam jego poprzednika i był trochę za słaby, dokończył żywota jako żel pod prysznic.
Co do olejków, to u mnie stoją pełne dwa rządki tego z migdałem i papają, innych brak jak na razie. |
|
|
|
|
#408 |
|
Przyczajenie
|
Natalisis.
Ja zawsze gdy wybieram się w podróż kupuje coś z miniaturek, więc można powiedzieć, że kilka razy w roku zaglądam na ten regał i rzeczywiście u mnie dopiero teraz sie pojawiły. Tylko ta cena(ponad 4 zł) za 20 ml jest przesadzona. No ale mniejsza z tym. Pytałaś o pilling. Zaliczam go raczej do delikatnych. Wg mnie lepszy niż poprzedni, który u mnie również skończył jako żel pod prysznic . Ten cukier trzcinowy jest bardzo drobny i w związku z tym pillinguje delikatnie. Mnie on odpowiada, bo nie mam jakiś specjalnych problemów ze skórą na ciele. Robię go głównie dla delikatnego złuszczenia naskórka, zwłaszcza przed i po depilacji. Możesz spróbować, za ta cenę nawet jak zostanie jako żel to nie ma co żałować choćby za całkiem przyjemny zapach. Z takich porządnych grubych pillingów to miałam Pat&Rub, też polecam, ale wiadomo cena prawie 10 razy wyższa. Zawsze można też zrobić sobie taki porządny pilling domowym sposobem z cukrem lub kawą (przepisów w sieci sporo). A co to olejków, szczęśliwie wzięłam w grudniu 3 na zapas, więc póki co mam .
|
|
|
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
MeggN całkiem możliwe, że u Ciebie się dopiero ten żel do twarzy pojawił, bo jak ostatnio byłam w Toruniu to weszłam do Rossmanna, żeby tak sobie popatrzeć co mają i jakie mnie zdziwienie wzięło jak z Alterry był tylko krem do rąk i nic więcej. Za to u mnie w sumie jest dostępna pełna oferta. Czyli wychodzi na to, że co Rossmann to inny asortyment. Tylko dziwię się, że u mnie w małej mieścince jest lepsze zaopatrzenie niż w większym mieście
No i dziękuję za odpowiedź w sprawie peelingu |
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam wczoraj w Rossmanie na Stradomiu w Krk i nie ma ani jednego olejku aterry, na polce info, ze maja migdal/papaja, ale caly wykupiony.
Peeling z cukrem jest i rzeczywiscie ladnie pachnie, ale nie bralam, bo za drobny dla mnie. Nie bylo tez niestety babydreama balsamu, wrrr...
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
W nowej gazetce Rossmanna obowiązującej od 18 stycznia jest na zdjęciu odżywka z pszenicą i morelą za 6,99
|
|
#412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o asortyment w rossmannach to u mnie w mieście jest ich około 10, mniej więcej odwiedzam pięć z nich i muszę przyznać, że są różnice ale to minimalne w asortymencie. |
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co cieszy to odżywka i maska z granatem w fajnej cenie oraz cześć szamponów (uwaga - nie wszystkie!) po 6,99. Chciałam się jeszcze pochwalić, że BOK Rossmanna raczył mi odpowiedzieć na maila z 18 grudnia 2012. Raptem wczoraj! (17.01.2013) dostałam maila: " Witam, Uprzejmie informuję, że Alterra Olejek do ciała migdały i papaya 100ml jest już dostępny w sklepach. W najbliższym czasie do sklepów będzie również dostarczany olejek brzoza i pomarańcza. Problem z dostępnością olejków związany był ze zmianą ich opakowań. Teraz olejki będą dostępne w wersji z pompką." Tak więc z tego co czytałam wysłali mi standardową regułkę wysyłaną do wszystkich. Czas odpowiedzi też niezły, hehe. |
|
|
|
|
|
#415 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#416 |
|
Rozeznanie
|
Czy wie któraś z Was czy ta odżywka morelowa z Alterry znowu się pojawiła? Widziałam w gazetce, że jest w promocji.
|
|
|
|
|
#417 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
to tylko zdjęcie w gazetce :P
|
|
#419 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie wiem, byłam w 3 rossmanach i nie było. Ale mam nadzieję że za jakiś czas będzie tak jak z olejkiem
|
|
|
|
|
#420 |
|
Przyczajenie
|
W Łodzi przy ul. Tatrzańskiej w rossmanie są dostępne olejki alterra obie wersje-brzoza i pomarańczą, oraz migdały i papaja
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

i również tylko migdał i papaja
. U mnie w Rossmannie były tylko i wyłącznie z pompką, kosztował 17,99 zł (gdy była na niego promocja u mnie jak zwykle go nie mieli).
za 17.99 

chyba, że olsztyńskie rossmany są takie zacofane, że nigdy w swojej ofercie ich nie posiadały, co w sumie mnie nie dziwi
No i dziękuję za odpowiedź w sprawie peelingu 

.