|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, ale czy to by były AŻ takie zmiany?
Pisała, że nie wie czy jej wystarczy czasu na filmiki i bloga (czy jakoś tak). No nieważne, niech robi co chce, chociaż z tym się zgadzam, że żeby nie budzić domysłów, to mogła nie pisać nic i tyle. A kij wie co planuje, może faktycznie ślub i tylko tak kręci? :P W sumie nie musi się przyznawać. Ale jak to dziewczyny z wątku o blogerkach stwierdziły, że to takie fajne rozsiewać wokół siebie aurę tajemniczości :P
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podasz link do tego wątku? poczytam go chętnie
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Taak, bo ludzie nigdy innych nie zostawiają po latach na lodzie. Bo nie ma kobiet, które mąż zostawił po latach, a dzieci wyjechały 2000 km dalej. Taaa... A kto zresztą powiedział, że ona nic nie robi tylko się smaruje przed lustrem?
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1838 |
|
Karo
|
na skroniach widać jej prawdziwy kolor włosów, a ten blond w życiu nie jest naturalny
miałam kiedyś w szkole taką blondi, widać włosy pociągnięte henną, a ta mówiła że rumiankiem sobie rozjaśnia |
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
healthy mix to tez dla mnie nr 1, moze nie ideał; ale najlepszy dla mnie. Tez nie ciemnieje, moze troszke sie sciera; ale ja tylko skromną pompeczkę
. 52 mi nie ciemnieje. IMO Karolina daje za duzo i za ciemny.a co do nissia83; ten komentarz do niej ludzie mnie rozwalaja
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1841 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
OMG Dziewczyny Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku bo dopiero wróciłam . Wróciła Hanka z dwoma filmikami http://www.youtube.com/watch?v=C6A_RsY64xY Jakaś plaga na YT na Live mam ich pełno w subskrypcjach ![]() Brunetka nowy filmik http://www.youtube.com/watch?v=p6EAU_7cRuE niessia na spacerze http://www.youtube.com/watch?v=XGbCNBgtpP4 BigBeautifulLulu Prosimy o wiecej rcenzji ksiązek , fajny filmik . http://www.youtube.com/watch?v=J8_HlFYpYMc ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Test na żywo u Pana Olimpia http://www.youtube.com/watch?v=7qIJz0L_zp0 Nie rozumie sensu takich filmików jeśli jakość filmiku jest tragiczna i nie można zobaczyć jak ten podkład się prezentuje . |
||
|
|
|
#1842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1843 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Konto usunięte
|
Olimpia ma za jasny, a Karolina za ciemny.
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam filmik Karoliny ze stylizacji i tez byłam zszokowana ilością podkładu - ja uzywam max jednej pompki (kiedy mam bardziej sucha skore to jakby 'spija' ona wiecej podkladu? no nie wiem, takie mam wrazenie), ale najczesciej ejst to niecała pompka. Ale uwazam, ze jesli wezmie podkladu wiecej i w ten sposob jest bardziej pewna siebie, to czemu nie? wg mnie podklad ma w duzej mierze 'znaczenie psychologiczne', a mniej estetyczne
|
|
|
|
#1846 |
|
Killing me softly
|
Ja też używam mniejszej ilości podkładu, niż niektóre youtubowiczki- na recenzji szusz padłam, ile ona tego nałożyła ( i zero efektu ciasta, nie, skądże
).Cukiereczek wrócił
|
#1847 |
|
Konto usunięte
|
Dlugo mnie tu nie bylo
![]() ale filmiki nadal ogladam. Tylko, ze cos nudne ostatnio sa. Blair czasem powiedzmy cos ciekawego zrobi ale Elle tylko i wylacznie reklam produktow w kolko, ilez mozna. Ale bardoz mi sie spodobal filmik z urodzin Blair, gdzie pokazala swoje mieszkanie. Ogladal ktos? Jakie ono przepiekne. Wyglada na bardzo drogie ale mam wrazenie, ze wlasnie bylo mega tanie, Fakt, ze one sa bogate, bo maja bogatego ojca, ale nie wiem czy na filmikach az tyle zarabiaja, zeby tak urzadzic mieszkanie w LA. Mozliwe, ze domyslam sie, ze raczej takie piekne meble tam sa po prostu tanie. I zazdrosc mnie zzera bo u nas nawet brzydkie meble sa drogie. A ladny mebel kosztuje cytujac Hanne Lis 'mam lampe za tyle co ty masz pensji miesiecznie'. Albo robia w kolko OOTD. Malo kto na mojej playliscie robi makijaze. Jedno co mi sie ostatnio spodobalo to to http://www.youtube.com/watch?v=-vNmzqWOVDc laska moze byc zbyt dziwna dla Was, ale przynajmniej jest ciekawa. Jest cala rozowa ale studiuje eer praktyki pogrzebowe czy cos takiego, na balsamistke czy tanatopraksora, u nich jest jedno slowo na to wszystko xD |
|
|
|
#1848 |
|
Rozeznanie
|
Candy, masz może linka do filmiku z urodzin Juicy?
|
#1849 |
|
Rozeznanie
|
Nowe wypociny Pana Olimpia o bublach roku
http://www.youtube.com/watch?v=w4DkaJlZFVc |
|
|
|
#1850 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=7dawm...6-kkw&index=24 prosze uprzejmie
w innym na tym kanale przyznaje sie do tatuazy i operacji nosa, dla niektorych to mialo duze znaczenie XD jesli nadal ma to mozna posluchac Ogolnie grozenie forumowiczkom policja przez pewna osobe (kto pamieta ten wie) nie wyplynelo na moje dobre samopoczucie tutaj. Wiem, ze ostatecznie nic sie nie stalo ale kwas mi zostal. Poza tym niby staralam sie nie przeginac ale czasem czlowiek po prostu nie pamieta do konca co pisal, nie pamieta czy sie nie zapomnial i czegos nie palnal ze a to mi sie nie podoba, a tamto nie, a ta ma krzywy ryj, a ta smeci, a ta nie umie sie malowac. A potem ktos wyskakuje z pomyslem, ze przed sadem cie z tego rozliczy |
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawa Ciasteczka nigdy nie została wyjaśniona i finału nie było, ale wg mnie coś musiało być na rzeczy, bo chyba te chamskie filmiki poznikały i nikt już jej nie prześladuje.
Ale ładnie Saurunia wygląda bez makijażu w filmiku, gdzie depiluje sobie brwi. W ogóle bardzo profesjonalny filmik Tfu, nie filmik jest profesjonalny, a jej instruktaż. Uwielbiam tę żelową hennę.
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2013-01-03 o 23:58 Powód: Dopisek... |
|
|
|
#1853 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie obraz, sie ale.... (jestes do niczego), wszystko fajnie gdyby nie (calosc), wiesz co byloby lepiej (gdybys zmienila w ogole wszystko) ![]() Az mi czasem zal, weszlam na teledysk honey do lalalove zobaczyc co to za zwierz i patrze teledysk fajny, pokoj ladny, piosenka w sumie wpada ucho, a na dole hejt, nawet nie za piosenke tylko za to ze nie jest Lisowska ani Farna. |
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
sarunia i brwi? omg
ucze sie a i bez tego wiem, ze brwi od gory nie robi sie i nie scina sie zadnych dlugich wlosow o ludu |
|
|
|
#1855 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
Ja bym się jednak bała Szkoda że Sarunia zrezygnowała ze swoich czerwonych włosów, pasowały jej, w blondzie jakoś nijako.
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Konto usunięte
|
jak ktos ma kilka takich mega dlugich to lepiej chyba przyciac
ja tez wiem niby ze pieprzykow sie nie depiluje ani nie goli ale mam takiego z ktorego mi rosna trzy grube czarne wlosy to je wyrywam i zyje |
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
nie no, ale ze tak jak ona robi, te wlosy odrastaja twardsze, a na pewno widac ze sa sciete
chociaz zastanawiam sie czy katosu tak nie robi, bo ona ma idealne brwi i króciutkie wloski, a to nie zdarza sie zbyt czesto, kazdy ma jakis dluzszy |
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie zaczesuje tak i nie skracam praktycznie całych brwi od góry ale czasem, bliżej nosa, gdzie są najdłuższe, potrafi mi kilka urosnąć dłużych to je utne troszeczke bez przyczesywania, żeby nie sterczały dziwnie
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Konto usunięte
|
Ja jakos mimo uplywajacych lat nadal nie wierze w teorie ze wlos odrasta grubszy i ciemniejszy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

Pisała, że nie wie czy jej wystarczy czasu na filmiki i bloga (czy jakoś tak). No nieważne, niech robi co chce, chociaż z tym się zgadzam, że żeby nie budzić domysłów, to mogła nie pisać nic i tyle. A kij wie co planuje, może faktycznie ślub i tylko tak kręci? :P W sumie nie musi się przyznawać. Ale jak to dziewczyny z wątku o blogerkach stwierdziły, że to takie fajne rozsiewać wokół siebie aurę tajemniczości :P
11.10.2014

. 52 mi nie ciemnieje. IMO Karolina daje za duzo i za ciemny.

ale czasem, bliżej nosa, gdzie są najdłuższe, potrafi mi kilka urosnąć dłużych to je utne troszeczke bez przyczesywania, żeby nie sterczały dziwnie