62 część Zazdrośnic:D - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 10:35   #3001
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Dot.: 62 część Zazdrośnic:D

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
żałuję że wróciłam...
nie ma to jak na wstępie poczuć się jak intruz i pasożyt...
Aż tak fajnie? Ech... Mam nadzieję, że niebawem spakujesz walizki i przeniesiesz się do Wawy

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:37   #3002
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Nie umiem wybrać koloru farby do pokoju Roszpunki
Przeczytałam "farby do włosów" i zastanawiałam się, czy nie zwariowałaś

W ogóle dzwonił Ex... Bo chciał nr do mojej koleżanki od ubezpieczeń... Rozmawiałam z nim bardzo chłodno i zdawkowo...

On: "Cześć, jak wyjazd?"

Ja: "OK"

On: "A w ogóle wszystkiego dobrego w Nowym Roku"

Ja: "Ooo, no dzięki, 4 stycznia, widzę zapłon jak zawsze..."

On: "No poślizg musi być".

Spytałam, kiedy przyjedzie po swoje rzeczy...

A on pretensjonalnie: "No jak mam je zabrać to OK, przyjadę... Skoro tak Ci przeszkadzają..."

Ja na to: "No nie ma już chyba sensu, żeby u mnie były".

On: "No to jak tak uważasz, że już nie ma sensu to OK, przyjadę".

Ja: "OK, wyślę Ci zaraz nr tel., pa".

Kurcze, nie wiem czemu, ale mam na Niego takiego wnerwa... Na kolegę też, bo napisał do mnie, że "widział, że mam wszystkich których znam w dupie, i szkoda, bo chciał iść ze mną do kina na Hobbita..."

A ostatnio przed Sylwestrem też mi coś dowalił, że spotka się ze mną jak znajdzie czas, bo ja dla Niego też zawsze zajęta jestem... Jakieś takie pretensje...

No a ten kolega z klubu przed Sylwestrem też mi wyjechał, że nie ma ideałów, a jak ja chcę ideał to mam sobie poszukać Bo coś tak skrytykowałam, że źle robi... Na co ja odpisałam, że nikogo nie będę na siłę szukać, a on niech sobie robi co chce, bo to w końcu nie moja sprawa. I tak się obraził, że wczoraj na siłowni nawet cześć mi nie powiedział i ćwiczył ze spuszczoną głową, że niby mnie nie widzi

I jak tu nie mieć dosyc facetów? Sorki za marudzenie, ale musiałam się wygadać...

Chyba mi się @ zbliża, bo okropnie mnie wkurzają wszyscy, a zwłaszcza faceci
Stary 2013-01-04, 10:40   #3003
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Rustykalny dla dziecka Ja bym jednak chciała, żeby mój dom był oazą spokoju, bez mocnych kolorów przewodnich itp. Nie pogardziłabym stylem shabby chic (w mniej lukrowej wersji)
Musiałam wyguglać co to Ja bym się źle czuła w takim słodko kwiatuszkowym wnętrzu a mąż by mnie zabił bo nie cierpi kwiatowych wzorów.
Swoją drogą to ja totalnie nie wiem jak urządziłabym mieszkanie gdybym je miała. Widać nie dorosłam do urządzania wnętrz

Stary 2013-01-04, 10:40   #3004
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Aż tak fajnie? Ech... Mam nadzieję, że niebawem spakujesz walizki i przeniesiesz się do Wawy
aż tak fajnie...
przydałoby się żeby M. już wiedział co z pracą i czy może szukać jakiejś kawalerki...Byłoby się gdzie zahaczyć... A tu jeszcze z tydzień niepewności...

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:41   #3005
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
żałuję że wróciłam...
nie ma to jak na wstępie poczuć się jak intruz i pasożyt...
hej, co jest?
Cytat:

Rustykalny dla dziecka Ja bym jednak chciała, żeby mój dom był oazą spokoju, bez mocnych kolorów przewodnich itp. Nie pogardziłabym stylem shabby chic (w mniej lukrowej wersji)

Byou wciągnęłam się w tego bloga. Z tak wielu rzeczy nie zdawałam sobie sprawy, FAS itp. .. To co przeszła ta kobieta, to jakiś horror. Nie wyłapałam tylko jak to się stało, że ma Krzysia. To nie jest dziecko jej e męża? Ani chyba obecnego, bo to dość nowy związek.
Blog skutecznie mnie odstraszył od świadomego wypicia chociażby lampki wina w ciąży.
to ja to widzę tak w przyszłości - wszystko w mniej więcej jednym typie kolorów, raczej stonowanych, bo kanarkowy żółty to jednak nie pomarańcz wiec dodatki go uciszą no i np. właśnie łazienka szary z zielenią, przedpokój też powiedzmy szarości, sypialnia beże i błękity, salon kremowy z ciemnymi dodatkami, tak jak mam teraz. no i kuchnia - kuchnię bym chciała po prostu drewnianą, ale to niemożliwe na moim metrażu ach, marzenia

i mną też wstrząsnęło - powiem Wam, że jak poczytałam, to normalnie jeszcze bardziej dziękowałam Bogu, że w tej ciąży nie jestem, bo ostatnio i sylwester (niby dużo nie wypiłam) i kilka dni wcześniej NAPRAWDĘ nawaliłam, więc nigdy bym sobie nie wybaczyła, gdyby coś się stało dziecku z takiego powodu... FAS i w ogóle...
i też nie odnotowałam, skąd jest Krzyś.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:43   #3006
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
aż tak fajnie...
przydałoby się żeby M. już wiedział co z pracą i czy może szukać jakiejś kawalerki...Byłoby się gdzie zahaczyć... A tu jeszcze z tydzień niepewności...
Tydzień szybko zleci. A M. z pewnością przedłużą kontrakt. B. rzadko się zdarza by komuś podziękowali po 3 miesiącach próbnego.

Stary 2013-01-04, 10:43   #3007
Choji
Zakorzenienie

Magda, skoro koledze zależało na Twoim towarzystwie na "Hobbicie" to mógł iść tylko z Tobą. A nie wymawiać się że Ty kogoś tam nie lubisz...
Olej buraka, niech na pole sobie wraca

Stary 2013-01-04, 10:46   #3008
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Ja się jakoś boję czytać tego bloga.

Stary 2013-01-04, 10:50   #3009
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
hej, co jest?
Naj, generalnie to wszystko...
Byłam zmęczona po podróży więc pospałam do 9.15... Wstałam to wredne komentarze i hasełka pt. "warszawianka wstała", "na ile przyjechałaś: dzień czy dwa", "kiedy pracę zaczynasz, bo w przeciągu tygodnia powinnaś coś znaleźć" (Bo w Krk siostra narzeczonej brata złożyła CV w jednym sklepie w galerii i zaraz po nią dzwonili...).
Ogólnie od dnia Wigilii są dla mnie bardzo 'mili' i zachowują się jakbym im krzywdę zrobiła...
Ciężko w ogóle cokolwiek pisać bo żyć się odechciewa... dobrze że za 3 godziny już w pracy będą to tyle spokoju będzie...

Stary 2013-01-04, 10:51   #3010
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Musiałam wyguglać co to Ja bym się źle czuła w takim słodko kwiatuszkowym wnętrzu a mąż by mnie zabił bo nie cierpi kwiatowych wzorów.
Swoją drogą to ja totalnie nie wiem jak urządziłabym mieszkanie gdybym je miała. Widać nie dorosłam do urządzania wnętrz
No własnie ja bym chciała shabby chic w wersji skandynawsko/ystykalnej, czyli bez kwiatuszków itp. Np. coś takiego (znalezione na szybko) :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shabby.jpg (54,1 KB, 40 załadowań)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:51   #3011
justyna_dt
Zakorzenienie

Dobry.

Magda, olej tego byłego, serio... Wieśniak totalny i tyle.

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:57   #3012
najfajniejsza
Zakorzenienie

Magda

Choji, tydzień niedługo minie, wytrzymasz

jeszcze dodam, że ten blog tak mną szarpnął, że żadnego karmi dla towarzystwa w ciąży pić nie będę, noł łej.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Naj, generalnie to wszystko...
Byłam zmęczona po podróży więc pospałam do 9.15... Wstałam to wredne komentarze i hasełka pt. "warszawianka wstała", "na ile przyjechałaś: dzień czy dwa", "kiedy pracę zaczynasz, bo w przeciągu tygodnia powinnaś coś znaleźć" (Bo w Krk siostra narzeczonej brata złożyła CV w jednym sklepie w galerii i zaraz po nią dzwonili...).
Ogólnie od dnia Wigilii są dla mnie bardzo 'mili' i zachowują się jakbym im krzywdę zrobiła...
Ciężko w ogóle cokolwiek pisać bo żyć się odechciewa... dobrze że za 3 godziny już w pracy będą to tyle spokoju będzie...
jejku, współczuję, naprawdę... nie ogarniam, jak rodzice mogą tak się zachowywać w stosunku do własnego dziecka, naprawdę.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:57   #3013
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie ja bym chciała shabby chic w wersji skandynawsko/ystykalnej, czyli bez kwiatuszków itp. Np. coś takiego (znalezione na szybko) :
Aaaaaa bo mnie gugle mnie pokazał same kwiatuszki, różyczki, dużo różu i słodyczy. Takie to co innego Takie coś to fajne

Stary 2013-01-04, 10:58   #3014
Promyk03
Zakorzenienie

ktoś mi poda link do tego bloga??

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:01   #3015
Choji
Zakorzenienie

Carmi bardzo fajny pokój

Mi się podoba za to żywy pokój dziecka- kolorowy. Ostatnio u kuzyna widziałam pokój dziewczynek- miały na ścianie coś pomiędzy różem a fioletem. Wyglądało to niesamowicie, zwłaszcza że miały dodatkowo do 1/3 wysokości pociągnięte fale jakąś farbą błyszczącą (coś jak brokat, ale się nie osypuje itd.).

Stary 2013-01-04, 11:04   #3016
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Miałam u siebie w pokoju dziecięcym białe mebelki. Nigdy więcej Mama miała w kółko mycie mebli, ścieranie kurzy non stop... Tragedia. Wspominam, że mnie to wkurzało, że mama w kółko coś przy nich robiła
Dlatego ciapałam je kredkami i farbami plakatowymi
Choji, naprawdę oni tak? Przykre... Mam nadzieję, że tydzień Ci szybko zleci

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2013-01-04 o 11:06
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:06   #3017
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Magda, skoro koledze zależało na Twoim towarzystwie na "Hobbicie" to mógł iść tylko z Tobą. A nie wymawiać się że Ty kogoś tam nie lubisz...
Olej buraka, niech na pole sobie wraca
Nie, nie, nie Nie o to chodziło Chodziło o to, że najpierw mi napisał, że prędzej dożyje kojelnego końca świata niż się ze mną spotka, bo ja zajęta zawsze jestem. Na co ja odpisałam, że niech napisze kiedy ma czas, to się spotkamy, a on wtedy" "Hmmm... Nie wiem. Spotkam się z Tobą jak znajdę czas". No i ja nic nie odpisałam, a wczoraj On mi napisał sms-a, po czym ja odpisałam, że po tym ostatnim sms-ie myslałam, że się nie odezwie, a on, żebym nie udawała, że się przejęłam, bo przecież jestem zimna jak lód i trzymam na dystans. Na co ja, że się przejęłam, ale to było w tamtym roku, a w tym jestem jeszcze zimniejsza i nic mnie już nie rusza... Na co On, że widział właśnie, że mam wszystkich, których znam w dupie, a zimniejsza już się nie da żebym była

Wiem, głupota, ale drażni mnie niesamowicie... Chyba jednak @ się zbliża
Stary 2013-01-04, 11:07   #3018
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Hello, piąteczek

Co to za ekologiczna kostka?

Ja mam własnie problem z zupami. Nie potrafię zrobić dobrego wywaru Zawsze jest jakiś taki wodnisty i mało wyrazisty. Chyba daję za dużo wody albo za mocny ogień. Nie mam pojęcia

Kupuje te - http://www.goodnessdirect.co.uk/cgi-...ubes__66g.html
sa u mnie w Co-opie w sekcji eko i gluten free

ja mam sypialnie drewniano - biala, teraz na wiosne chce dodac troche lawendy do tego
Stary 2013-01-04, 11:35   #3019
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Miałam u siebie w pokoju dziecięcym białe mebelki. Nigdy więcej Mama miała w kółko mycie mebli, ścieranie kurzy non stop... Tragedia. Wspominam, że mnie to wkurzało, że mama w kółko coś przy nich robiła
Dlatego ciapałam je kredkami i farbami plakatowymi
Choji, naprawdę oni tak? Przykre... Mam nadzieję, że tydzień Ci szybko zleci
Med, to że tydzień zleci to jedno... Ale nie jest powiedziane że ja pojadę...
M. zarabia ile zarabia i z jego wypłaty nie utrzymamy się oboje.
Ten wyjazd mi cały on opłacił. Bilety na busa, mpk w Warszawie, jedzenie, pociąg...
Rodzice się nie zainteresowali wcale czy mi może paru złotych nie potrzeba...

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Nie, nie, nie Nie o to chodziło Chodziło o to, że najpierw mi napisał, że prędzej dożyje kojelnego końca świata niż się ze mną spotka, bo ja zajęta zawsze jestem. Na co ja odpisałam, że niech napisze kiedy ma czas, to się spotkamy, a on wtedy" "Hmmm... Nie wiem. Spotkam się z Tobą jak znajdę czas". No i ja nic nie odpisałam, a wczoraj On mi napisał sms-a, po czym ja odpisałam, że po tym ostatnim sms-ie myslałam, że się nie odezwie, a on, żebym nie udawała, że się przejęłam, bo przecież jestem zimna jak lód i trzymam na dystans. Na co ja, że się przejęłam, ale to było w tamtym roku, a w tym jestem jeszcze zimniejsza i nic mnie już nie rusza... Na co On, że widział właśnie, że mam wszystkich, których znam w dupie, a zimniejsza już się nie da żebym była

Wiem, głupota, ale drażni mnie niesamowicie... Chyba jednak @ się zbliża
No mega głupota...

Stary 2013-01-04, 11:36   #3020
peach_passion
Zakorzenienie

naj, współczuję snu.

mi się nie śniły, ale bloga czytałam do drugiej w nocy i jak się przebudziłam to myślałam o tych dzieciach i o tej kobiecie. od rana też czytam ciągle

tylko właśnie zastanawia mnie czemu ona zdecydowala się na adopcję z mężem alkoholikiem i skąd wziął się krzyś
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:41   #3021
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

choji no ale moze w wawie ci sie uda szybciej prace znalezc niz u siiebie.
Stary 2013-01-04, 11:41   #3022
Jovisse
Zakorzenienie

Do mnie jakoś nie przemawiają białe pomieszczenia - są takie zimne Pastele to już co innego. Mi się marzy turkus z brązem Ale to chyba muszę poczekać, aż będę miała własną sypialnię z mężem żeby spełnić to marzenie :P

Choji Nie przejmuj się. U mnie w domu też często mama jest dla mnie niemiła... Taki ma charakter Kocham ją, ale bardzo często robi bliskim ludziom przykrość... i nie zdaje sobie z tego sprawy. Niestety.
Mój TŻ jej nie lubi i chyba będzie chętnie opowiadał dowcipy o teściowych
Stary 2013-01-04, 11:46   #3023
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
będzie czad!!

malowaliśmy sypialnię dwoma szarościami - szarotką Bondexu - 3 ściany i ciut ciemniejszym szarym beckersa - stony grey.
Obydwa super Beckers ma po wyschnięciu wygląda ciut "gładziej" i w dotyku nieco przyjemniejszy jest, ale przecież do ścian się nie przytula

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

no właśnie ja też nie, a nie zawsze chce mi się ten rosół gotować - ALE mam szybkowar - 15 minut i wywar gotowy. Właśnie sobie o nim przypomniałam
bardzo lubie beckersa a ta szarotka to bardzo ciemna ?? bo jednak sypialnie bedziemy meic w najmniejszym pokoju (13m2) bo sredni oddałam mezowi na pracownie i boje ssie zeby go nie zmniejszył
czy ta szarotka to taki hm "gołębi" ??
Cytat:
ojej bidulo bierz też naturalne rzeczy - ugotuj coś z czosnkiem itp.

ja mam co roku cytologię od 19. roku życia - wtedy pojawiła się u mnie mininadżerka, i po każdej cytologii na wynikach mam wskazanie, że następna za rok. czyli teraz w styczniu

no to go wyczesała i faktycznie niedrogo

ja do dziecięcego brałabym właśnie kanarkowo żółty - lubię energetyczne kolory dla dzieci i mam wizję teraz takiego pokoju dziecięcego w dwóch stylach - pierwszy to właśnie wszystko energetyczne, zabawki bardzo kolorowe itp., ZERO pasteli. A drugi to trochę rustykalny - dużo białego. ale ściany jasne na pewno No i nie wiem, co lepsze

boska

WOW czadowo!

ja bym szary widziała jedynie w jednym pomieszczeniu i jeśli miałabym wybierać to chyba byłby przedpokój albo salon choć mi się ten błękitny bardzo podoba. Ale właśnie szary i takie cappuccino pasują do wszystkiego według mnie edit: albo łazienka - klasycznie szary z zielonym zawsze chciałam zielony w łazience

Dobry poczytałam bloga i śniły mi się te kazirodcze dzieci
ja mialam meic salon w indygo ale stwierdzilam ze za ciemni i bedzie niebieski zszarzony i do tego jedna sciana w tapete w gazety (to pod małża do zdjec)

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:53   #3024
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
My dopisywaliśmy się do parafii w warszawie żeby dostać "licencję" choć ksiądz jakoś inaczej to nazywał. Jedna wizyta w kancelarii by się zapisać albo jak ksiądz chodzi po kolędzie to zakłada kartotekę. Zasadniczo jak gdzieś mieszkasz pół roku to jest to twoja parafia. Wg. mnie to wcale nie jest takie dziwne. Skoro mieszkasz gdzie indziej niż meldunek to (teoretycznie) chodzisz tam do kościoła, znasz księdza a nie widzisz pierwszy raz i to jest twoja nowa parafia. Zwłaszcza, że tam planujecie osiąść, nie jest to mieszkanie studenckie czy inny tymczas.
Niby masz rację, ale...z parafią, w której bierzemy ślub jesteśmy "emocjonalnie" związani, chodziliśmy tam od urodzenia, chrzty, komunie, bierzmowania mieliśmy oboje tam, jak jeździmy do rodziców, to tam chodzimy do kościoła, mamy zaprzyjaźnionych księży, których znamy od małego, itp itd. dlatego dla mnie wydaje się bez sensu, że gdzieś indziej (gdzie nie chodzimy, albo okazjonalnie), gdzie nas nie znają, muszą nam wydać zgodę na ślub w "naszej" parafii. To moim zdaniem bez sensu...no ale trudno, mus to mus
Cytat:
osz twój pies spędza znacznie więcej czasu u fryzjera niż nie jedna kobieta

Takie lampki kupiliśmy nad lustro do łazienki
Samo lustro jest prostokątne, dość duże 80X74 cm, zupełnie proste, klasyczne, bez zdobień.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3211.jpg (28,7 KB, 22 załadowań)
Stary 2013-01-04, 11:54   #3025
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
choji no ale moze w wawie ci sie uda szybciej prace znalezc niz u siiebie.
Arra, ja to wiem...
Tylko nie jest przyjemnie usłyszeć po tygodniowym (z czego wlicz sobie 3 dni gdzie firmy nie zajmują sie rekrutacją) szukaniu pracy pretensje ze tej pracy się jeszcze nie ma...

Stary 2013-01-04, 11:56   #3026
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Hello, piąteczek

Co to za ekologiczna kostka?

Ja mam własnie problem z zupami. Nie potrafię zrobić dobrego wywaru Zawsze jest jakiś taki wodnisty i mało wyrazisty. Chyba daję za dużo wody albo za mocny ogień. Nie mam pojęcia

Byou wciągnęłam się w tego bloga. Z tak wielu rzeczy nie zdawałam sobie sprawy, FAS itp. .. To co przeszła ta kobieta, to jakiś horror. Nie wyłapałam tylko jak to się stało, że ma Krzysia. To nie jest dziecko jej e męża? Ani chyba obecnego, bo to dość nowy związek.
Blog skutecznie mnie odstraszył od świadomego wypicia chociażby lampki wina w ciąży.
uwielbiam ten styl i chce do meiszkana przemycic kilka jego elementow niedawno sie dowiedzialam ze to co mam na mysli tak sie nazywa

Cytat:
hej, co jest?

to ja to widzę tak w przyszłości - wszystko w mniej więcej jednym typie kolorów, raczej stonowanych, bo kanarkowy żółty to jednak nie pomarańcz wiec dodatki go uciszą no i np. właśnie łazienka szary z zielenią, przedpokój też powiedzmy szarości, sypialnia beże i błękity, salon kremowy z ciemnymi dodatkami, tak jak mam teraz. no i kuchnia - kuchnię bym chciała po prostu drewnianą, ale to niemożliwe na moim metrażu ach, marzenia

i mną też wstrząsnęło - powiem Wam, że jak poczytałam, to normalnie jeszcze bardziej dziękowałam Bogu, że w tej ciąży nie jestem, bo ostatnio i sylwester (niby dużo nie wypiłam) i kilka dni wcześniej NAPRAWDĘ nawaliłam, więc nigdy bym sobie nie wybaczyła, gdyby coś się stało dziecku z takiego powodu... FAS i w ogóle...
i też nie odnotowałam, skąd jest Krzyś.
tez mnei to nurtuje jej ex jest bezpolodny
co do Twoich obaw to chyba nie chodzi o takie picie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:57   #3027
Jovisse
Zakorzenienie

Śliczne lampki capri Też wolę lustra bez zdobień. Można za to łazienkę fajnymi ozdobnymi kafelkami przyozdobić

Edytowane przez Jovisse
Czas edycji: 2013-01-04 o 12:12
Jovisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 12:14   #3028
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
tez mnei to nurtuje jej ex jest bezpolodny
co do Twoich obaw to chyba nie chodzi o takie picie
Ja doczytałam, że po rozwodzie był ktoś w życiu autorki - ojciec Krzysia właśnie. Pisze o nim, że był przyjacielem adoptowanych dzieci ale potem nakrył je na kradzieży i stosunki się popsuły. W końcu postawił jej ultimatum "albo one albo ja" i wybór dla niej był prosty.

Stary 2013-01-04, 12:21   #3029
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Arra, ja to wiem...
Tylko nie jest przyjemnie usłyszeć po tygodniowym (z czego wlicz sobie 3 dni gdzie firmy nie zajmują sie rekrutacją) szukaniu pracy pretensje ze tej pracy się jeszcze nie ma...
a ty angielski znasz? Moze idz do Aelii na lotnisko? Tam gdzie ja pracowalam? DObrze placa po okresie probnym i poza kijowymi godzinami pracy jest calkiem w porzadku

Cytat:
Ja doczytałam, że po rozwodzie był ktoś w życiu autorki - ojciec Krzysia właśnie. Pisze o nim, że był przyjacielem adoptowanych dzieci ale potem nakrył je na kradzieży i stosunki się popsuły. W końcu postawił jej ultimatum "albo one albo ja" i wybór dla niej był prosty.
tak, tez do tego doczytalam...a pozniej juz padlam spac...
Stary 2013-01-04, 12:27   #3030
czarnula4321
Zakorzenienie

kawa a nie świńska, ja w esce słyszałam dzisiaj o niej. Fajny pomysł z tymi kropkami.

kasia więcej śmiałości

Maya nawet fajna ta góra, bo dołu nie widzę

Simply tak dziękuje jeszcze raz już odczytałam. Ja piekę chleb w maszynce do pieczenia chleba;d.

naj my mamy łazienkę zieloną

Smerfetka pochwal że się
Ja to z chęcią wszystkie teraz pooglądałabym nadające się na taki 4-osobowy cywilny;d

aleksandretta ja to 0,5l jestem wstawiona, za to piwo szybko na mnie działa.Ja też nie wczytuje się w tego bloga

carmelova ładna ta sypialnia

Wróciłam, wymieniłam i kupiłam balerinki z ćwiekami złotymi;d, ale nie są całe pokryte tylko 2 takie pasy na tyle i z przodu.

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości