Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 2012 czII - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 10:35   #3931
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

Witajcie, jako że dziś piątek, to wykonuję głupiego robotę
Ale pocieszające jest to, że ekspres robi wyśmienitą kawkę
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38431384]ko9chana a może Ty się wybierz chociaż na jedną wizytę do psychologa?Może on Ci właśnie pomoże?
W końcu to żaden wstyd,, lekarz jak każdy inny [/QUOTE]

Dobra rada, Kili - jeśli nie radzisz sobie, to lepiej pójść do specjalisty po poradę. Poza tym Ciebie to bardzo podziwiam. Po pierwsze zdolności oddzielnego mieszkania po ślubie, cierpliwości do rodziny męża (i tego, że jeszcze ich nie rozstrzelałaś). Trzymam za Ciebie kciuki!

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Nie zgodzę się z Tobą Zubi. Ekonomia, statystyka, ekonometria, matematyka, rachunkowość, finanase, badania operacyjne to jest max 1/3 przedmiotów, a im bliżej magistra tym jest ich mniej. Zwykle 1 semestr na każdy ścisły przedmiot. Dużo też zależy od specjalności jaką wiebiera się na wydziale Zarządzania.

Fakt, to są przedmioty ścisłe, ale o bardzo okrojonym programie, to zaledwie liźnięcie tematu, po to aby orientować się ogólnie w tematyce związanej z prowadzeniem firmy.

Reszta przedmiotów jest typowo humanistyczna, związana z miękkimi umiejętnościmi, ogólnej wiedzy o przedsiębiorstwie, zarządzaniu ludźmi itp. Moim zdaniem studia dla humanistów z dawką wiedzy ścisłej.

Motylku, a Ty chcesz studia ścisłe czy humanistycze? Bo nie wiem, która część Cię wystrzaszyła?
te przedmioty to było 90% moich studiów. Tylko szkoda, że rachunkowość została okrojona do minimum
Motylku, po swoich studiach stwierdziłam, że dobrze wybrałam, gdyż nauczenie się samemu ekonometrii prognozowania czy matematyki finansowej wydaje mi się bardzo trudne, natomiast przedmioty związane z marketingiem i zarządzaniem zazwyczaj opierały się na informacjach z książek i jakoś nigdy nie potrzebowałam wykładów by tego samemu się nauczyć. Tak przynajmniej mi się wydaje Poza tym nie przerażaj się tego typu przedmiotami, gdyż znam bardzo dużo osób, które z natury humaniści bez problemów radziły sobie nawet na moim kierunku
Stary 2013-01-04, 10:43   #3932
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
te przedmioty to było 90% moich studiów. Tylko szkoda, że rachunkowość została okrojona do minimum
Motylku, po swoich studiach stwierdziłam, że dobrze wybrałam, gdyż nauczenie się samemu ekonometrii prognozowania czy matematyki finansowej wydaje mi się bardzo trudne, natomiast przedmioty związane z marketingiem i zarządzaniem zazwyczaj opierały się na informacjach z książek i jakoś nigdy nie potrzebowałam wykładów by tego samemu się nauczyć. Tak przynajmniej mi się wydaje Poza tym nie przerażaj się tego typu przedmiotami, gdyż znam bardzo dużo osób, które z natury humaniści bez problemów radziły sobie nawet na moim kierunku
hmmm musiałabym indeks wygrzebać, żeby powiedzieć na 100% ile czego było , ale jakoś tam mam w głowie, że to były dla mnie przedmioty mało ważne (nienawidzę matmy!!!) i skupiałam się bardziej na całej reszcie. Może stąd takie przekonanie A ekonometria to nadal czarna magia dla mnie

Zgadzam się z tym, że typowi humaniści też dadzą radę.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:46   #3933
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
jaki paskudny dzien.....
o rety, u mnie też i tak to się już ciągnie od kilku dni. Nie pamiętam kiedy widziałam słońce, chyba w Nowy Rok

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:59   #3934
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
o rety, u mnie też i tak to się już ciągnie od kilku dni. Nie pamiętam kiedy widziałam słońce, chyba w Nowy Rok
ja tak samo... W pogodzie pokazuja ze w niedziele w nocy ma ladnie sypnac sniegiem w malopolscie...

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:59   #3935
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
hmmm musiałabym indeks wygrzebać, żeby powiedzieć na 100% ile czego było , ale jakoś tam mam w głowie, że to były dla mnie przedmioty mało ważne (nienawidzę matmy!!!) i skupiałam się bardziej na całej reszcie. Może stąd takie przekonanie A ekonometria to nadal czarna magia dla mnie

Zgadzam się z tym, że typowi humaniści też dadzą radę.
Tak dla wyjaśnienia, to studiowałam na Akademii Ekonomicznej, ale nie zarządzanie i marketing, tylko byłam na innym kierunku. My tam mieliśmy mnóstwo statystyczno - ekonometrycznych przedmiotów, które cały czas mi się przydają. Jedyny minus mojego kierunku, to traktowanie rachunkowości i finansów po macoszemu.
Stary 2013-01-04, 11:00   #3936
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:22   #3937
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
O rany ile Wy piszecie

Moje Kochane!!!! Dziekuje Wam za wszystkie kciuki, jestescie niezastapione - udalo sie

Udalo sie zalatwic i zamknac wszystkie sprawy i zarezerwowalismy w koncu Kenie juz w ta niedziele bede lezec na plazy I tak oto w koncu wyjedziemy w nasza podroz poslubna ale ciesze sie z terminu, bo o ile po slubie nie plazowalismy to nasza polrocznice spedzimy w podrozy poslubnej
Jestem taka podekscytowana

Zabierz mnie ze sobą, ja się w walizkę zmieszczę bo chudzinka jestem
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
mam nadzieje, że wrzuciłaś to do świnki skarbonki z napisem "na własny kąt"

dobrym pomysłem jest wrzucnie do skarbonki wszystkich piątek (5 zł) jakie macie
My dostaliśmy zamiast koperty na ślubie skarbonkę wypełniona 5 złotówkami po brzegi z napisem "na czarną godzinę". Bardzo podobał nam się ten pomysł Skarbonka jest do rozbicia więc czeka na odpowiedni moment Aczkolwiek wolałabym żeby ta czarna godzina nie nadeszła.

Na dodatek wkurzyła mnie z samego rana teściowa

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2013-01-04 o 11:25
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:22   #3938
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
hej!
Stary 2013-01-04, 11:28   #3939
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dzień zły!

Zimno, szaroburo i ponuro.... A do tego w Bielsku świńska grypa http://wiadomosci.onet.pl/kraj/swins...wiadomosc.html

Cóż za optymistyczny dzień! Na obiad ryba a później mam nadzieję podjechać do miasta po kalendarz (szkoda mi pisać w Pawlikowskiej) i może zajrzeć do Terranovej, bo są spore przeceny

Zazdroszczę Wam wyjazdów - my rozbijemy sobie namiot w ogrodzie
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:33   #3940
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ja tak samo... W pogodzie pokazuja ze w niedziele w nocy ma ladnie sypnac sniegiem w malopolscie...
Zdecydowanie wolę jak jest biało niż szaro i mokro

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:47   #3941
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dzień zły!

Zimno, szaroburo i ponuro.... A do tego w Bielsku świńska grypa http://wiadomosci.onet.pl/kraj/swins...wiadomosc.html

Cóż za optymistyczny dzień! Na obiad ryba a później mam nadzieję podjechać do miasta po kalendarz (szkoda mi pisać w Pawlikowskiej) i może zajrzeć do Terranovej, bo są spore przeceny

U nas się szykuje wyjazd w kwietniu, na długi, 9dniowy weekend majowy Może P... trzymajcie kciuki.
U mnie na obiadek dziś leczo, mamusine
Ja kalendarz mam jeden od wielu lat, memofix'a, tylko wkłady kupuje.

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja też wolę... Jakoś za szybko mi ta przerwa świąteczna zleciała

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
hej!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2013-01-04, 11:49   #3942
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja też, w dodatku nienawidzę deszczu. Mam nadzieję, że się zrobi zima, a jak nie to wiosna.
Nie mogę patrzec za okno bo mi depresja listopadowa wraca.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:51   #3943
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas się szykuje wyjazd w kwietniu, na długi, 9dniowy weekend majowy Może P... trzymajcie kciuki.
U nas szykuje się chyba gdzieś koło czerwca albo w lipcu wyjazd na 2 tygodnie do Chorwacji Jedziemy z moim szwagrem i już jego żona i z jeszcze jednymi znajomymi którzy znają ten kraj bardzo dobrze więc pewnie zobaczymy piękne miejsca Jeden tydzień będziemy chyba w jednym miejscu a drugi w innej części kraju. Będzie to nasza pierwsza podróż poślubna.
Stary 2013-01-04, 11:54   #3944
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
U nas szykuje się chyba gdzieś koło czerwca albo w lipcu wyjazd na 2 tygodnie do Chorwacji Jedziemy z moim szwagrem i już jego żona i z jeszcze jednymi znajomymi którzy znają ten kraj bardzo dobrze więc pewnie zobaczymy piękne miejsca Jeden tydzień będziemy chyba w jednym miejscu a drugi w innej części kraju. Będzie to nasza pierwsza podróż poślubna.
Ja liczę na lasta gdzieś po ślubie, na tydzień

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2013-01-04, 11:56   #3945
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

wow, ma faceta Turka??
ma faceta Turka, który mieszka w Niemczech ale dzięki temu często wyłapuje tanie oferty z Niemiec do Turcji teraz będą jechać z teściową na 2 tygodnie do hotelu 5-gwiazdkowego do Turcji

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:58   #3946
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
ma faceta Turka, który mieszka w Niemczech ale dzięki temu często wyłapuje tanie oferty z Niemiec do Turcji teraz będą jechać z teściową na 2 tygodnie do hotelu 5-gwiazdkowego do Turcji
fiu fiu, na bogato

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2013-01-04, 12:14   #3947
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
My na weekend majowy też mamy w planach wyjechać. Ja chciałam Szwecję, ale na początku maja moze być tam jeszcze chłodno. Drugi kierunek, to Paryż. Jak się nie uda, to na południe Europy jedziemy
Natomiast w latem mamy w planach jechać ze znajomymi lub rodziną męża do Chorwacji - fajnie by było tak na minimum 1,5 tygodnia.
Dlatego też każdy dzień urlopu w tym roku oszczędzamy by jak najwięcej zostało na wyjazdy. A i poza tym w styczniu na weekend jedziemy do Szczawnicy (teściową do sanatorium odwozimy i zostajemy na weekend) i może w maju uda się na kilka dni na mazury wyjechać.

Co do kalendarzy, to czekam na promocje - już niedługo powinny byc tańsze. W ubiegłym roku kupiłam kalendarz firmy paperblanks. Drogi jest, ale byłam z niego bardzo zadowolona, ponieważ zamykany jest na magnes, więc jak wkładałam do niego kartki z ważnymi notatkami, to wiedziałam, że mi nie wypadną. Dodatkowo ma kieszonkę, gdzie spokojnie miesciły się kartki w formacie A5. Kalendarz był dzienny, ale posiadał dodatkowo kalendarz miesięczny z podziałem na dni, gdzie można było wpisywać godziny spotkań z możliwością poglądu na cały tydzien i miesiąc. Bliski ideału jest

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Trzeba korzystać. nie ma co!
Męża brat ma ciotkę, która wyszła za Włocha i w ubiegłym roku wykorzystali to by pojechać ich odwiedzić a potem pognali nad morze
Stary 2013-01-04, 12:17   #3948
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Co do kalendarzy, to czekam na promocje - już niedługo powinny byc tańsze. W ubiegłym roku kupiłam kalendarz firmy paperblanks. Drogi jest, ale byłam z niego bardzo zadowolona, ponieważ zamykany jest na magnes, więc jak wkładałam do niego kartki z ważnymi notatkami, to wiedziałam, że mi nie wypadną. Dodatkowo ma kieszonkę, gdzie spokojnie miesciły się kartki w formacie A5. Kalendarz był dzienny, ale posiadał dodatkowo kalendarz miesięczny z podziałem na dni, gdzie można było wpisywać godziny spotkań z możliwością poglądu na cały tydzien i miesiąc. Bliski ideału jest
Ja się przymierzam właśnie do kalendarza Paperblanks, piękne są. Tyle że ja chcę nieduży i tygodniowy, nie lubię kalendarzy dziennych. Zastanawiam się, kiedy np. Empik przecenia kalendarze? Bo nie wiem gdzie jeszcze można kupić te tej firmy w Krakowie?

W pracy dostaliśmy wielkie paskudne kalendarze dzienne, nie zamierzam go używać.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 12:18   #3949
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
My na weekend majowy też mamy w planach wyjechać. Ja chciałam Szwecję, ale na początku maja moze być tam jeszcze chłodno. Drugi kierunek, to Paryż. Jak się nie uda, to na południe Europy jedziemy
Natomiast w latem mamy w planach jechać ze znajomymi lub rodziną męża do Chorwacji - fajnie by było tak na minimum 1,5 tygodnia.
Dlatego też każdy dzień urlopu w tym roku oszczędzamy by jak najwięcej zostało na wyjazdy. A i poza tym w styczniu na weekend jedziemy do Szczawnicy (teściową do sanatorium odwozimy i zostajemy na weekend) i może w maju uda się na kilka dni na mazury wyjechać.

Trzymam kciuki za wszystkie wyjazdy, by się udały!

Ja kalendarz mam taki: http://czempin.net/karla/allegro/nowe/kalendarze/33.JPG
Strasznie go lubię bo mam dużo miejsca na notkatki, ,slubno-pracowe sprawy, koszty i telefony do par

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2013-01-04, 12:29   #3950
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Kili życzę dużo słonka i uśmiechu!!! Oby było lepiej

Wiki tez mam kalendarz Pawlikowskiej- dostałam od mamy na święta W zeszłym roku dostałam fajny od taty z pracy, dodatkowo z informacjami i terminarzem Euro. Był super, teraz tez muszę sobie drugi kupić, bo w Pawlikowskiej za dużo nie zmieszczę

Marylko piękny plan wyjazdowy Obszerny materiał na bloga się szykuje. A jak już zostaniesz specjalistką od samodzielnego zwiedzania Tajlandii to się do Ciebie zgłoszę

U nas wakacje stoją pod znakiem zapytania. Zobaczymy co wyjdzie z wyjazdem za granicę, oprócz tego mamy 2 wesela co wiąże się z ewentualnymi urlopami. Ale jakiś kilkudniowy wypad w góry musimy zaliczy. A jak wylądujemy w Monachium (czego bardzo pragnę) to będę miała wakacje co weekend. Kocham to miasto, czuję się w nim świetnie i napawa mnie ogromnym optymizmem

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 12:32   #3951
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

Co do grypy to Tż mi mówił jak wrócił z pracy.

A co do wyjazdu to nie przejmuj się my też się na pewno nigdzie się nie wybierzemy. Wczoraj tak rozmawaliśmy właśnie o pieniądzach i wiadomo na budowe zbieramy, jak na razie mamy 60tys a to kropla w morzu potrzeb. Maleństwo będzie w czerwcu a wiadomo jakie na start są wydatki. Także nie jesteś sama. My pojechaliśmy w podróż poślubna bo właśnie stwierdziliśmy, że nie prędko gdzieś się wybierzemy.
A swoją drogą zerknęłam ostanio na ceny wózków i nosidełek dla dzieci i przeraziłam sie. Taki wózek z nosidełkiem to conajmniej 2tys zł...

Cytat:
fiu fiu, na bogato
W Turcji to wcale nie jest tak bogato. My byliśmy w 5* i wcale dużo nie płacilimy.

Cytat:
Trzymam kciuki za wszystkie wyjazdy, by się udały!

Ja kalendarz mam taki: http://czempin.net/karla/allegro/nowe/kalendarze/33.JPG
Strasznie go lubię bo mam dużo miejsca na notkatki, ,slubno-pracowe sprawy, koszty i telefony do par
JA dostałam od Tż na Mikołaja kalendarza. Mniejszy niż A5 i tak średnio mi się podoba bo właśnie kartki z niego wypadają no i karta ciąży ledwo się mieści, ale cóż prezent wiec muszę go sporzytkować. W tamtym roku dostałam super fioletowy A5 i byłam bardzo zadowolona z niego.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 12:41   #3952
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
To teściowa sobie używa życia teraz

Stary 2013-01-04, 12:44   #3953
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak dla wyjaśnienia, to studiowałam na Akademii Ekonomicznej, ale nie zarządzanie i marketing, tylko byłam na innym kierunku. My tam mieliśmy mnóstwo statystyczno - ekonometrycznych przedmiotów, które cały czas mi się przydają. Jedyny minus mojego kierunku, to traktowanie rachunkowości i finansów po macoszemu.
Ja też tam (mgr), lic gdzieś indziej ale typowo zarządzanie na obu, dlatego moim zdaniem tych matematycznych było stosunkowo mało. No może na lic więcej, zwłaszcza matmy No i mi się przydaje jedynie statystyka

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 12:51   #3954
(kicia)
Zakorzenienie

my też chcemy w tym roku jechać do Chorwacji ale we wrześniu i w lipcu na weekend do zakopca

mam nadzieję że się uda wszystko
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 12:56   #3955
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
W namiocie też może być fajnie Ja co wakacje organizowałam z koleżankami nocki pod namiotem i bardzo miło wspominam te czasy

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Z resztą podejrzewam, że jeśli mielibyśmy gdzieś jechać to właśnie pod namioty chyba, że większa grupa by się zebrała to wynajęlibyśmy domek.

Stary 2013-01-04, 13:01   #3956
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zgodzę się z Tobą Zubi. Ekonomia, statystyka, ekonometria, matematyka, rachunkowość, finanase, badania operacyjne to jest max 1/3 przedmiotów, a im bliżej magistra tym jest ich mniej. Zwykle 1 semestr na każdy ścisły przedmiot. Dużo też zależy od specjalności jaką wiebiera się na wydziale Zarządzania.

Fakt, to są przedmioty ścisłe, ale o bardzo okrojonym programie, to zaledwie liźnięcie tematu, po to aby orientować się ogólnie w tematyce związanej z prowadzeniem firmy.

Reszta przedmiotów jest typowo humanistyczna, związana z miękkimi umiejętnościmi, ogólnej wiedzy o przedsiębiorstwie, zarządzaniu ludźmi itp. Moim zdaniem studia dla humanistów z dawką wiedzy ścisłej.

Motylku, a Ty chcesz studia ścisłe czy humanistycze? Bo nie wiem, która część Cię wystrzaszyła?
Ja mam cały czas ekonomie, marketing, finanse, prawo a tych innych przedmiotów jest bardzo mało. Skończyłam Technikum ekonomiczne, licencjat a teraz magister i chyba się wypaliłam mam już dość i teraz robię wszystko na siłę.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:05   #3957
Nattiv
Zakorzenienie

Właśnie zaglądnęła do Nas na wątek koleżanka co się już z dobry rok temu obraziła i przestała się tu udzielać

Stary 2013-01-04, 13:07   #3958
klaudusk_a
Zakorzenienie

no teściowa ma z nim dobrze do tego mam bliską rodzinę na mazurach, na kujawach, nad morzem (100 m od morza ), w Opolu śląskim i chrzestną we Włoszech, więc na wakacje mamy duży wybór dlatego w tym roku chciałabym wysłać rodzicow do Włoch do chrzestnej a my chyba wybierzemy morze a sami do Włoch pojechalibyśmy może na jesieni

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:07   #3959
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Właśnie zaglądnęła do Nas na wątek koleżanka co się już z dobry rok temu obraziła i przestała się tu udzielać
I która powiedziała, że zaglądać będzie, więc nie wiem skąd to zdziwienie
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:10   #3960
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
I która powiedziała, że zaglądać będzie, więc nie wiem skąd to zdziwienie
O to o tym nie wiedziałam, że będziesz zaglądać
I jak tam? Ślub udany?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości