|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część IV
|
|
|
|
#3452 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
u mnie wczoraj straaasznie wiało.
Agus ale ja mam taki zastój wagi już od dawna
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ze Slaska i tez wieje jak cholera....dzis wieczorem tez silownia. Swietnie sie po niej czuje i spodnie spadaja mi jeszcze bardziej
chyba wyciulac musze wiec na nowe spodnie chociaz wkurza mnie kupowanie nowych spodni raz w miesiacu ale lubie docinki kolezanek. Typu" taa poodciagaj,podciagaj "
|
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny tak nieskromnie mam pytanko
otóż muszę zrobić pracę na zaliczenie - u cięężkiej Pani profesor na temat paradygmatu/błędu lub paradoksu w zarządzaniu firmą robiła kiedyś coś takiego któraś z was ?bo pojęcia nie mam o czym pisać jest tego dużo, ale za mało by napisać kilkustronicową pracę na ten temat
|
|
|
|
#3455 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Na początku spowiedź ze śniadania: 3 wafle ryżowe = 120 kcal (wafle z większą ilością błonnika i magnezu) 75 g sera feta = 130 kcal pół pomidora, czerwona cebula = 20 kcal czerwona herbata Medzia zasługujesz na szczęście i na pewno kiedyś je znajdziesz. Jak nie ten to inny. I pamiętaj: "tego kwiatu jest pół światu" Ja też z podkrpacia i u mnie tylko trochę wieje. Ojjj bywało dużżżo gorzej Tur źle, źle, źle. W jeden dzień 3000 kcal a w drugi niecały 1000 kcal? Mimo takiego obżarstwa wczoraj powinnaś zjeść 1100-1200 kcal Takie jedzenie tylko rozreguluje twój metabolizm ![]() Waga w końcu ruszy tylko wróć do podstaw diety i pilnuj się Anulciak na trawienie czerwona herbata. Jest rewelacyjna. Kiedyś chodziłam 2 razy w tygodniu do wc a odkąd ją piję to chodzę 1-2 razy dziennie. |
|
|
|
#3456 |
|
Raczkowanie
|
Ekipa podkarpacka jest, widzę, silna
I też do niej należę ![]() Chciałabym dzisiaj powtórzyć skalpel, ale nie wiem, czy mi się uda, bo po wczorajszych ćwiczeniach bolą mnie mięśnie Trudno, zrobię ile dam radę.
|
#3457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie też po wczorajszym skalpelu też bolą mięśnie ud. Także ja dzisiaj stawiam na brzuszki
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkam pod Rzeszowem.
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Agus ja nie pomoge bo sie nie znam, nie moja dzialka....
Ide sie pouczyc bo jutro mam egzamin z pracownii kosmetycznej:, Maxi po czerwonej herbacie boli mnie brzuch i nie moge jej pic.... |
|
|
|
#3460 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Zadomowienie
|
Aiesha, jeśli nie robisz jakichś super ciężkich treningów to powinno być ok, najwyżej jak będzie za ciężko to trochę wyluzuj
![]() Medzia, taka prawda a co do starszych facetów to chyba jest tylko takie złudzenie, że starszy to bardziej ogarnięty, bo w wieku lat 15 super dojrzały wydaje się być 25-latek, a jak będziemy mieć po 40 lat to 30-latek będzie głupim dzieckiem prawo studiuję ![]() Miss, Zafona czytałam Cień wiatru, Grę anioła i Więźnia nieba i wszystkie są cudowne, polecam w tej właśnie kolejności. Czyta się szybko i przyjemnie, wszystkie 3 są w tym samym klimacie, ale ja się w nim zakochałam i absolutnie nie miałam go dosyć, fakt że robiłam przerwy między tymi książkami a jakby wyszła 4 część to na pewno bym przeczytała ![]() a co do siłki to głównie dojazdy, w jedną stronę miałabym ze 2 godziny drogi, czyli praktycznie cały dzień zmarnowany Sylwia, moja oponka jest całoroczna ![]() Medziu, tak mi przykro ![]() Antunka, tyle alergenów musiałabyś sprawdzić, że to faktycznie pół pleców zajmie dziś na wadze mały spadeczek i do końca stycznia muszę mieć 6 z przodu, bo jak nie tooo to by było ok. 2,5 kg więc chyba da się zrobić ![]() jestem już po badaniach, robiłam morfologię i cholesterol, bo ostatnio miałam podwyższony w ogóle to wyrzucam z diety nabiał poza mlekiem do kawy i od czasu do czasu trochę kefirku na trawienie, bo mam wrażenie, że mnie strasznie zamula
|
|
#3462 |
|
Zadomowienie
|
Agus ja też nie pomogę mimo że kończyłam zarządzanie i finanse ale to było wieki temu
![]() Anulciak w takim razie nie pomogę ci bo nie mam innych metod na zaparcia. Może wypróbuj te śliwki? |
|
|
|
#3463 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3464 | ||
|
Rozeznanie
|
nie, nie... blisko mam, ale jednak jeszcze małopolska
![]() mieszkam k/Tarnowa (40km na północ) Cytat:
Cytat:
![]() zobaczymy jak długo wytrwam
|
|
#3465 |
|
Raczkowanie
|
Superkas, pamiętam że byłaś już na forum jak w tamtym roku zaczynałam odchudzanie i wtedy się jakoś nie zgadałyśmy, skąd jesteśmy
|
|
#3466 |
|
Raczkowanie
|
Aeisha bo ja do Tarnowa też mam niedaleko
Jakieś bliższe namiary Ja w połowie drogi między Tarnowem a Krakowem
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
La girafe musze tego Zafona przeczytac
![]() Co do starszych facetow to ja we wrzesniu zakonczylam 3 letni zwiazek z facetem 14lat starszym...a mialo byc tak pieknie...chyba jeszcze do konca sie nie. Pozbieralam...za duzo bolu i lez... |
|
|
|
#3468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak serio to ja mieszkam w szczucinie (tj 40 km od tarnowa w stronę kielc) a w tarnowie jestem 3xtygodniowo na siłce
|
|
#3469 |
|
Raczkowanie
|
Aischa no to pięknie świat jest mały
Moja mama pochodzi spod Szczucina więc doskonale się orientuje gdzie Cię szukać :P
|
|
#3470 |
|
Zadomowienie
|
Tak mi głupio, że się wczoraj tak wyżaliłam
Ale... sprawa dotyczy i mojego eks i tego poznanego teraz. No po prostu w jednym czasie dowiedziałam się tylu rzeczy o nich, że pierwsze, co pomyślałam to - ja chyba śnię... Jak znajdę w sobie sporo siły to napiszę Wam w klubie. I po stokroć dziękuję za zainteresowanie, bo jak mam wsparcie to mogę góry przenosić Wczoraj było wino. Za dużo wina. Wiadomo dlaczego Żyrafko, super Z boku oczywiście wydaje się to ciekawy i ambitny kierunek! Z tymi żabami - powiedziane idealnie (ukradnę to do następnego podpisu i podpiszę, że Twoje oczywiście... wiesz, z prawami autorskimi przy Twoim doświadczeniu to ja muszę uważać)Co do facetów - też święta prawda. W ogóle bardzo trafnie wszystko ujmujesz, strasznie mi się to w Tobie podoba! ![]() Smile, lubię, kiedy jest Ciebie tutaj dużo! Anulciak, a to jest body space czy rolletic? Też chciałam, ale poczekam na oferty groupona no i Twoje relacje ![]() Maxi, święte słowa kochana! Dziekuję Ci ;* Mnie też bolą, ale miśnie w łydkach. Tak mnie rwało, że dzisiaj chodziłam na zgiętych kolonach ![]() Turkusik, napiszę o tym w klubie kiedyś na pewno. Kochana, co do Twojego zastoju wagi... Jak się odchudzałam w tamtym roku to miałam identycznie. Intensywnie biegałam. I zrobiłam tak, że odstawiłam na kilka dni ćwiczenia + jadłam pięknie, po 1100kcal, bez żadnych batowników itd. Waga ruszyła! Później dołożyłam ćwiczenia i też było nienajgorzej. Moje mieśnie po prostu nie miały odpoczynku, ciagle opuchnięte itd. Co myślisz? Maxi, bardzo mi się podoba Twój sposób na wrzucanie jadłopsisu cząstkowego dzisiaj też tak zrobię ŚNIADANIE jajecznica z 2 jaj, z szynką, pomidorem, pieczarkami 2 kromki wieloziarnistego chleba 330kcal
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
#3471 |
|
Raczkowanie
|
Agus moze pasowalby temat malych firm bioracych na siebie wielkie zlecenia na malej zaliczce, ktore czesto upadaja gdy zleceniodawca nie wyplaca pozostalej czesci zaplaty (majac sztab prawnikow, twierdzac ze zlecenie nie zostalo zakonczone)
Moj jadlospis z wczoraj: I 2 jajka sadzone + kromka razowca (ok 11) II stek z dorsza (bez panierki) + kapusta kiszona + buraczki z cebulka + odrobina fasolki szparagowej gotowanej (obiad w pracy) III jablko (na trawienie) IV kromka razowca + dwa plasterki lososia wedzonego + pol szklanki kefiru Zdecydowanie za malo warzywek ale jestem przed zakupami, a nie chcialam odchudzac sie od jutra (czyli wcale), wiec poki co korzystam z tego co mam ![]() PS> Macie jakis pomysl na zagospodarowanie tony suszonych sliwek, moreli, zurawiny i fig?
|
#3472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak wszystko od razu wpisuję na forum i mam spokój. A wieczorkiem też można wszystko ładnie podsumować bo mogę zerknąć na cały dzień Jak najbardziej polecam
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Zadomowienie
|
Anulciak, polecam
![]() Medziu, to o żabach to ogólna życiowa ludowa prawda, więc spokojnie, nie musisz podpisywać, że to moje wiesz, pewne tematy mam już dogłębnie przemyślane, bo ciągle szukam rozwiązania co jest ze mną nie tak, że w niektórych dziedzinach sobie nie radzę może powinnam była pójść na filozofię, bo na tym swoim wydziale ciągle czuję się obco i zastanawiam się co ja tam robię, a tak to bym sobie tylko czytała, analizowała i myślała o sensie egzystencji ale przynajmniej mnie wytresowali w precyzyjnym wysławianiu się do tego stopnia, że zwracam uwagę, czy ktoś mówi/pisze lub/albo/bądź, bo każde znaczy coś innego a Ty kochana na wsparcie zawsze możesz liczyć, od tego tu jesteśmy
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Strawberryy ja Ci adres do wysylki suszonej zurawiny moge podac
przyjme nawet tone![]() Medziu kochana bedzie dobrze![]() To na co chodze to Body Space ze steperem ![]() Ja dzis zjdlam: ,sniadanie owsianka z 3 lyzek plaskich platkow, 150ml mleka 1.5% i banan 2 sniadanie pomarancza i jog..naturalnyh 150g. Zaraz bede robic rybe na parze i warzywa na patelnie z sosem czosnkowym na jogurcie. |
|
|
|
#3475 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, Ciebie nie było chwilę na wątku to teraz musisz zostać dawaj jakiś namiar na siebie ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
trzymaj się |
||
|
|
|
#3476 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłam, zrobiłam znowu cały skalpel i chociaż nie cierpię takich ćwiczeń (wolę coś, co nie wymaga skupienia), to czuję, że będę je robić, bo rzeczywiście czuję, że mięśnie pracują
Jak będzie cieplej to dołożę rower, uwielbiam rower Na razie zostaje tylko stacjonarnySuperkas, teraz już na pewno zostaję. Było wiele czynników, które sprawiły, że od połowy ubiegłego roku nie miałam głowy ani ochoty do diety. Teraz jest sporo rzeczy, które mnie do tego motywują - na początku czerwca mam obronę mgr, poza tym polubiłam noszenie sukienek no i chcę sobie coś udowodnić ![]() Jaki namiar Cię interesuje?
78-74-70-69-68-67-66-65-64-63-62 Jestem mistrzem nad mistrzami! (Mistrzynią nad mistrzyniami?) Edytowane przez suominadia Czas edycji: 2013-01-04 o 12:34 |
|
|
|
#3477 |
|
Konto usunięte
|
souminadia proponuję ci randkę
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- maxi ja odgapię od Ciebie na obiad: 400g fasolki szparagowej 110 ugotowanego makaronu 40g serka lekkiego jajko sadzone Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2013-01-04 o 12:45 |
|
|
|
#3478 |
|
Zadomowienie
|
II śniadanie: 170 kcal
150 g jogurtu jogobella pieczone jabłko = 160 kcal kawa z mlekiem i słodzikiem = 10 kcal |
|
|
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
Aaa, kiedy ja się wstydzę
![]() Uwielbiam fasolkę szparagową ![]() Dziś u mnie z jedzeniem trochę nie po kolei, bo jadę wieczorem na mecz (jako kibic) , wcześniej jeszcze parę spraw będę mieć do załatwienia, więc obiad będzie trochę wcześniej. A co będę jeść, jeszcze nie wiem - jeśli na obiad będziemy mieć coś, czego nie jadam, to pewnie zjem warzywa mrożone (ale z naszego ogródka) + jakieś chude mięcho.
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa z mlekiem i slodzikiem ma tylko 10kcal??
Ja kupilam stewie w tabletkach ale nic mi z nia nie smakuje...mam pozniej taki metaliczny smak w ustach.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

chyba wyciulac musze wiec na nowe spodnie
?

Trudno, zrobię ile dam radę.