|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3843411 2]
O to chodzi.Ale nie ta: KLIK i ta: KLIK Te są właśnie dla kruchych, suchych, twardych.[/QUOTE] o takiej myslalam http://allegro.pl/nail-tek-hydration...897891718.html |
|
|
|
#1713 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1714 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Fajne są te beże przełamane różem. A 88 z CS.... Cudna! Cytat:
To moja druga pasja. A w zasadzie pierwsza. Pazurki były później ![]() Stąd zazdroszczę Pałacu Kolorów Postaram się. Choć to raczej dzienne na szybko głównie. Fajny ciuszek [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3843231 8] Wow, boska paletka... Babrałabym się nimi na chybił trafił... Ty to inna bajka ![]() [/QUOTE] Dzięki. Na samym początku to ja tez trochę w ciemno sie nimi bawię. Ale zabawa fajna
|
||||
|
|
|
#1715 |
|
Spaceroholiczka
|
Nie bolało AŻ tak, bo ten paznokieć się ruszał, zmroziła mi tylko okolice. Możecie sobie porównać do bólu, kiedy zahaczymy o coś ręką i paznokieć wręcz odrywa się od mięska - identyczny odgłos i ból; pewnie każda z Was przeżyła
Patrząc z drugiej strony... Teraz już mnie chyba nic nie ruszy i dopiszę to sobie do CV Sama jestem zła, bo skoro lekarze podejrzewali, że jest ryzyko powtórnego zakażenia, to mogli go od razu zerwać, kiedy byłam w szpitalu, a teraz znowu cierpię i na dodatek muszę radzić sobie sama, bo nie ma miejsc na chirurgii... Trzymam, ale jak pomyślę, że znów do niedzieli muszę leżeć 24/dobę to aż mnie wszystko boli Mam chwilę, a w zasadzie więcej, bo nie mogę nic robić i chciałam pooglądać Wasze mani, ale zdjęcia mi się nie wyświetlają. |
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3843449 1]Też może być spoko. Nie znam tej linii zupełnie, ale jeśli cena Cię nie odstrasza to wydaje się ok.[/QUOTE]
no wlasnie odstrasza sprobuje najpierw nawilzac olejkami jak nic nie da to pomysle o odzywce.---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
i tez bez znieczulenia mial.
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, nie umiem jeszcze tym aparatem oddać kolorów w niektórych przypadkach lubię takie proste i skromne bluzeczki dodatkowo te wstawki na ramionach i dekolcie mnie zauroczyły totalnie ![]() Cytat:
dzięki Cytat:
![]() brrrrr..... aż mnie ciary przeszły. wygońcie mnie do naukiiiiiiii |
|||
|
|
|
#1719 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Placuszek racuszek
|
|
|
|
|
#1721 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po prostu nie mogę ścierpieć tego, że w tych czasach pacjent (nieważnie czy młodszy czy starszy) musi tyle wycierpieć podczas terapii, która i tak guzik daje Nie wierzę w to, że nie ma innego wyjścia z tej sytuacji...Groźnie zabrzmiało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No przed egzaminem to i ja koczuję dużo wcześniej ![]() Smoo, ta jasna koszulka jest boska Oj tam, bierz przykład ze mnie i cho oglądać seriale!
|
|
#1722 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1723 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
taka żółta pierdółka Cytat:
Cytat:
co najwyżej film, moge sobie włączyć
|
||||
|
|
|
#1724 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1725 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1726 |
|
Konto usunięte
|
Kav trzymaj się
.
|
|
|
|
#1727 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3841471 8]Pokażę Wam coś ale nie bijcie
![]() [/QUOTE] Super! Śmiało możesz popylać w kwadratach Cytat:
Cytat:
![]() Tak się nie robi Cytat:
Oooo łaaadneee Kav, kochana Trzymaj się... |
|||
|
|
|
#1728 |
|
Spaceroholiczka
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;38437247]Kav trzymaj się
.[/QUOTE]Daj spokój, lepiej byłoby gdyby powiedzieli, że po prostu rozkładają ręce. Teraz już sama wiem, że w kolejną zimę znów będę musiała pozbyć się tego zerwanego paznokcia, bo akurat odrośnie, a u prawej stopy już w lato pójdzie do ściągnięcia - ale nikt znów nie chce mi wierzyć, a ja po prostu bardziej znam swoje ciało ![]() Nefty - zmiana ogromna! Wyszło bardzo fajnie, ale ja jednak wolałam migdałki, nie gniewaj się... Może muszę się przyzwyczaić ![]() Agatka - baaaaaaardzo mi się podoba. Trelle - ciekawe cudeńko. Kojarzy mi się jeszcze ze świętami. Smooth - śliczny sweterek w paski. |
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to zjadłabym
|
|
|
|
|
#1730 | ||
|
Placuszek racuszek
|
Cytat:
trzymaj się ciepło, jesteś bardzo dzielna, że to wszystko znosisz i wiem, że za jakiś czas już będzie lepiej dziękuję Cytat:
Trzeba mocno trzymać kciuki, daj sobie więcej czasu |
||
|
|
|
#1731 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Pamiętaj, że duża część sukcesu to narzędzia. Dobrymi pędzlami zdziałasz cuda. Te Sunshade sa na prawdę zaskakująco dobre. Niedrogie, a fajne. A kupujesz Make Up Trendy? Po szkole jesteś jakiejś? Byliśmy dziś z Młoda na rezonansie kolana. Wyniki najprawdopodobniej we wtorek. Agatko, Prosiłaś o relację z trwałości- 3 dzień lakieru, na łapkach- Minimaaaalnie wytarte końcówki a lakier odrobinkę wybłyszczony. Gotowałam łikendowo i sporo naczyń zmywałam. Lakier solo bez żadnego topa. Jestem pod wrazeniem ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
A wiesz, że ja nigdy kebaba nie jadłam.... Dziś na obiadek znow pikantne placuchy ziemniaczane zrobiłam. Z czedarem , boczkiem, habanero, pieczarkami i marynowaną domową papryką. Do tego sos pomidorowy z własnego koncentratu. Pyyyycha |
||
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety fast foody lubię... (nie na co dzień żeby nie było )Ale ze wszystkich FF kupnych to właśnie kebaba lubię najmniej. Po prostu rzadko kiedy mi smakuje tak na tip top. Dlatego kebaby robię w domu, są pyyyszne, bo takie jak chcę dokładnie Szkoda tylko że roboty przy nich trochę jest a zjedzenie to moment ![]() Ja dziś miałam zwykłe ziemniaczane
|
|
|
|
|
#1733 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Cytat:
mam nadzieję że powoli zacznie mi coś wychodzić. cieni i kolorów mam masę, tylko jakoś pędzelków brak. Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja jadłam pierogi ruskie z wody z podsmażana cebulką
|
||||
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak na złość najbliższa pizzeria robi pyyyszne pizze ![]() ruskie też uwielbiam ale niedawno miałam więc nie zaśliniłam monitora przez to że to napisałaś |
|
|
|
|
#1735 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Cytat:
Zaraz zmyję odżywkę i dam paznokciom trochę odpocząć od malowania. Ostatnio cały czas się łamią i rozdwajają, mojej mamie także. Nie wiem czy dlatego, że sporo stresu, czy brak jakiejś witaminy
|
||
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
jak bez Maka, KFC itp. mogłabym się obyć... Tak bez kebaba ani rusz
![]() Ale tylko w jednym miejscu, u mnie na wiosce mają takie, że można dla nich umrzeć I jadam tylko tam... Albo zrobione w domu ![]() Jadłabym Takie na ostro z cebulką, czosnkiem, kiełbaską i żółtym serem Ruskich akurat nie lubię Pizza moja, domowej roboty |
|
|
|
#1737 |
|
Lwiątko z Cintry
|
dzień dobry
![]() chciałam Wam pokazać paznokcie, ale wysiadł mi kabel od telefonu ![]() złośliwość rzeczy martwych, nawet to jest przeciwko mnie
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Możemy nie rozmawiac o jedzeniu, bo ja do 18:00 uziemiona w pracy jestem a głód mnie zaczyna męczyć
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
Miss!!!! Widzę Cię! Cholera! Idź mnie stąd! |
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
domową też lubię, ale teraz jakoś rzadziej robię niż dawniej... zrób mi i wyślij ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

10 dni to nie jest taka tragedia jak dajesz jakąś osłonkę..
wcześniej było słodko, teraz trochę tajemnicy!

Babrałabym się nimi na chybił trafił... Ty to inna bajka 

Patrząc z drugiej strony... Teraz już mnie chyba nic nie ruszy i dopiszę to sobie do CV 
i tez bez znieczulenia mial.

Jak ja lubię takie mani
Nie wierzę w to, że nie ma innego wyjścia z tej sytuacji...