|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
*posmarowałam się wczoraj mlekiem Trochę mnie ściągnęło, pojawiło się wieczorem kilka skórek, a dzisiaj mam jaśniejszą cerę Jak byłam nastolatką to próbowałam metody z mlekiem i jakoś mi nie podeszła, a teraz taka niespodzianka.
|
|
#3872 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Chociaż mam dwie ulubione restauracje, do których czasem chodzimy z małżem na randki
|
|
|
|
|
#3873 |
|
Zadomowienie
|
Jak jestem z chłopem na zakupach to obowiązkowo jakiś fast food
ostatnio testowaliśmy KFC (bo jakoś zazwyczaj Mc był przez nas atakowany) ale my to bierzemy po kanapce i cole na spółę. Nie mamy pełnej tacy Przy następnej wizycie będziemy testować Burger Kinga a tam było bardzo dobre jedzenie też. Jest jeszcze budka z kebabem ale no, jak to moja babcia mówi - dupy nie urywa ![]() Generalnie: KFC i inne fast foody - z raz na 2 tyg? czasami rzadziej. zależy jak często w miesiącu jesteśmy w Łodzi Pizza? mniej więcej z taką samą częstotliwością czyli wszystko z umiarem. Częściej grzeszymy piwkiem niż jedzeniem
|
|
|
|
#3874 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
W każdym razie lubię nuggetsy z maka. W KFC jem zawsze stripsy. Lubię, ale nie za często. Wpadam także do north fisha. Do pizzeri nie chodzimy bo moja mama w każdą sobotę robi domowa, grubą i przepyszną pizze Już nam te w pizzeri nie smakują
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jedzenia nie lubię, jak dla mnie jest "plastikowe", bez żadnych walorów smakowych. Mąż czasami ciągnie mnie do Maca, ale biernie mu towarzyszę. Już sam zapach zniechęca mnie do konsumpcji. Raczej nie jadam fast foodów, z wyjątkiem pizzy, tę darzę miłością ogromną . Gotuję sama, a kiedy nie mam czasu, to zamawiamy z mężem pizzę. Jeżeli jemy w terenie, to w sprawdzonych restauracjach.
|
|
#3876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niby już jej nie stosują, ale na pewno wymyślili jakiś równie ohydny zamiennik ![]() W najgorszym wypadku zjem tam tylko frytki które uwielbiam
|
|
#3877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3878 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała bezpośrednio na stronie Michaela Korsa? Wiecie może jakie są koszta dostawy do Polski?
Drugie pytanie do fanek MK - czy orientujecie się jakie są ceny portfeli MK Continential Jet Set w salonie w Gal. Mokotów? Jednym z moich noworocznych must-buy jest właśnie ten portfel.
|
|
|
|
#3879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co czytam "atlas chmur" więc Gray i tak musi poczekać ![]() Cytat:
smakuje mi tez pizza i makarony w Pizza Hut i czasem też wybieram się na weekendowy obiad z TŻ to Sphinxa - na szarmę, albo makaron na szczęście nie odpija się to ani na moim zdrowiu ani na dodatkowych kilogramach więc od czasu do czasu mogę sobie pozwolić na takie jedzenie
|
|
|
#3880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Portfele kosztują ponad 600 zł. Cytat:
, czekam z niecierpliwością na dostawę.
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaglądam tam raz na sto lat, zwykle gdy czekam na kogoś lub pociąg i biorę frytki + colę, ewentualnie shake bądź lody z toffi. Latem przyciągały mnie jeszcze limitowane brokuły w cieście, były pyszne (nawet koleżanka która tam pracuje mówiła że na nie był mega szał). Ze "śmieciowego" jedzenia to jak większość, jadamy pizzę. (Nie)stety tuż obok momu mamy jedną z lepszych pizzerii w mieście, jak tu się nie skusić Za to ochodzo odwiedzam bary wegetariańskie (GreenWay, BioWay), których na szczęście w 3-mieście jest całe mnóstwo A dania przepyszne i zdrowe
|
|
#3882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jak dziewczyny pisały- Mosquito ![]() Mnie po przeczytaniu pierwszej części nikt by nie zmusił do przeczytania kolejnych Strasznie mi się ta ksiażka nie podobała Cytat:
Przeważnie w KFC czy Mc'u jadam, kiedy jadę na zakupy zaraz po pracy. Jednak moją największą słabością jest zdecydowanie pizza Uwielbiam po prostu
|
|
#3883 |
|
Wtajemniczenie
|
Kilka fotek z inspiracjami
|
|
#3884 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Możesz mi wysłać na PW przepis (o ile to nie sekret?
), bo ostatnio noszę się z zamiarem zrobienia pizzy samodzielnie ![]() Fast foody od czasu do czasu lubię, zwłaszcza gdy wracam do domu w porze, kiedy prócz maca 24h nic innego nie jest czynne, ale zauważyłam jak to tuczy przy częstym jedzeniu. Po maturze pracowałam przez wakacje w kfc i przez dwa tygodnie codziennie jadłam tam posiłek pracowniczy. Po dwóch tygodniach miałam 2kg do przodu (po jednej kanapce/sałatce dziennie!), więc przestałam tam jeść, kanapki z domu i po kolejnych dwóch tygodniach wróciłam do wagi wyjściowej. Także nie polecam jeść tam zbyt regularnie ![]() I się pochwalę- kupiłam sobie dzisiaj dwie pary rajstop- ciemno zielone oraz granatowe, będą świetnie wyglądać z moimi szarymi sukienkami i spódnicą
|
|
|
|
#3885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A domowa pizza smakuje wybornie
|
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie przymierzałam je w sklepie i od razu poczułam, że są straszliwie wygodne i mięciutkie, ale też się boję że zaraz się obedrą... no nic, pomyślę nad nimi
|
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() któraś z dziewczyn wspomniała o pryszczach - też mi wyskoczyły jak się obżarliśmy tam ale jak wezmę kanapkę jedną i colę to nie ma problemu |
|
|
|
|
#3888 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale za to emu zaczynają mi się podobać od zeszłego sezonu, ale tylko te niskie do kostki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale staram się nie jeść zbyt często, uwielbiam też próbować nowych potraw i często jadamy z tż na mieście we wszelakich restauracjach |
|||
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3890 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Sukienkę mam taką: http://fdelapassion.fr/img/p/1022-3124-thickbox.jpg . Oczywiście musiała być czarna i możliwie jak najprostsza. Myślałam też o długiej sukience, ale jestem raczej przeciętnego wzrostu (168cm). Do tego mam cieliste szpilki i złotą torebkę z Zary (http://i2.pinger.pl/pgr277/2200bbe70...15/1rtyurt.jpg)
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, dostałam paczkę z Biochemii Urody. Mój TŻ chodzi bardziej podjarany niż ja, że mógł to wszystko mieszać, przesypywać, otwierać fiolki
|
|
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Zła jestem.
Byłabym usatysfakcjonowana gdyby nastąpiła jakakolwiek obniżka. ![]() Ooo, a jednak! W takim razie czekam niecierpliwie na dogłębna analizę i recenzje.
|
|
|
|
#3893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Balerinki są niesamowicie wygodne i wyglądają porządnie, także rozważyłabym ich zakup. Tak, czy siak nie jest to obuwie wielosezonowe. Cytat:
.
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspomniałaś o daniach chińskich - ja uwielbiam wok to walk
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
warkocz będzie do niej pasować a co do długiej sukienki... ja mam 163cm i na swojej studniówce miałam właśnie długą + wysokie obcasy, myślę, że źle nie wyglądałam ze względu na wzrost ![]() Weszłam dziś po pracy do Zary i znalazłam te woskowane spodnie po które byłam pierwszego dnia wyprzedaży były dwie pary czarnych - 34 i 40. Oprócz tego kupiłam koszulę i żakiet (nie mogłam się oprzeć ) A w Mango pare dni temu kupiłam żakiet z rękawami z ekoskóry, sama się sobie dziwię, że spodobały mi się takie rockowe rzeczy ![]() Kiedyś pytałam Was o marynarkę, a teraz dojrzałam do tego, żeby spróbować ją sprzedać, nigdy jej nie ubrałam i wisi w szafie... carbaibex, rozglądałam się za panterkowymi butami dla Ciebie, ale same duże rozmiary |
|
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3897 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny! dawno się tu nie udzielałam, ale czytam Was regularnie, to zdecydowanie mój ulubiony wątek na wizażu
postanowiłam zwrócić się do Was z prośbą o opinię dot. butów - oficerek, a kto mi lepiej nie poradzi niż pełne klasy wizażanki ;-) znalazłam całkiem fajne w Stradim, klasyczne, dosyć zgrabnie wyglądają, ciekawa tylko jestem czy cholewka odstaje czy jest bardziej przylegająca do nogi.. jest to dla mnie dosyć istotne, ponieważ uwielbiam dopasowane buty, a wręcz nie cierpię, gdy spodnie się "rolują" nad butami.. a więc, co Wy o nich myślicie? a może widziałyście je na żywo/mierzyłyście? nadawałyby się do spódnic/sukienek? |
|
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem strasznie zła, mój wyjazd nie wypalił. Chyba jednak pojadę gdzie indziej, żeby się ładnie spakowana walizka nie zmarnowała
|
|
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie jutro czeka mały skok w metryce (19 lat mi się nie podoba, to taka okropna liczba), a w niedzielę mam rocznicę z TŻ także :
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

Trochę mnie ściągnęło, pojawiło się wieczorem kilka skórek, a dzisiaj mam jaśniejszą cerę 
Przy następnej wizycie będziemy testować Burger Kinga
a tam było bardzo dobre jedzenie też. Jest jeszcze budka z kebabem ale no, jak to moja babcia mówi - dupy nie urywa

. Jedzenia nie lubię, jak dla mnie jest "plastikowe", bez żadnych walorów smakowych. Mąż czasami ciągnie mnie do Maca, ale biernie mu towarzyszę. Już sam zapach zniechęca mnie do konsumpcji.
Niby już jej nie stosują, ale na pewno wymyślili jakiś równie ohydny zamiennik 

.