Mundial 2014 - część II - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-02, 14:36   #811
Stace
Zakorzenienie

Dot.: Mundial 2014 - część II

Cytat:
Napisane przez Maggie93 Pokaż wiadomość
omg faktycznie
Cholerka wie Może też musiałabyś zmienić imię na Melek?
Omg

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Genialne!

Ej, a Karim też jest muzułmaninem przecież

WHAT? Pepe?! Z RM.pl:
Oficjalna strona Realu Madryt opublikowała komunikat na temat Pepego: "Piłkarz Realu Madryt, Pepe, po poinformowaniu o bólu w prawej kostce i jej przebadaniu, został poddany dzisiaj rano operacji w Porto przez doktora Van Dijka i lekarzy w klinice Espregueira Mendes. Zawodnik został poddany artroskopii kostki".

Na razie nie wiadomo jak długo Pepe będzie musiał pauzować. Wstępnie mówi się o 4-5 tygodniach, ale wiele zależy od postępów w rehabilitacji. Stoper będzie zapewne celował w powrót na pierwszy mecz z United.

Kuwa, Marcelo zdrowieje, Pipita też to nam Pepuś odpada?
Kurde, i co teraz ? A Ty wiesz co będziemy mieć ?

Pepuś, Pepuniuniu

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 14:40   #812
isa666
Zakorzenienie

Stace nie mam pojęcia Ale raz czytałam gdzieś jak takie wesele muzułmańskie wygląda i jeśli chodzi o suknię to panna młoda normalnie może mieć białą. Tylko sam ślub raczej przypomina cywilny, podpisuje się akt ślubu i umowę małżeńską. Natmiast na weselu zdaje się jest rozdzielność płciowa tzn. panie bawią się osobno i panowie też

Mi tam w sumie wszystko jedno, nie mam ciśnienia na białą kiecę i wystawne wesele

Kuwa, żelu na włosach ciąg dalszy http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...28628535_n.jpg

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2013-01-02 o 14:47
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 17:31   #813
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam też kiedyś fotkę porównującą Di Marię do tego stworka... Zgredka(?) z filmów Harrego Pottera, ale nie znalazłam jej tym razem.
Biedny
Mesut, zostaniesz moim odkurzaczem?

Cytat:
I wkurza mnie strasznie, że trzeba takiego Ciastka albo znać od dzieciństwa, albo być "kimś" w szołbiznesie, żeby móc z nim kręcić
Mnie też Bo tak, nawet jeśli się na niego wpadnie to tylko autograf i pa. Nie ma szansy pogadać

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Naprawdę Mario i Maria (sic ) są parą? Dobra, przynajmniej nie małżeństwem, jeszcze można go odbić .
Niestety, kolejny Ciastek zajęty

Cytat:
- Ashaai my byśmy musiały się jakoś dogadać
Się jakoś dogadamy

Cytat:

ciekawe czy kupuje moje ulubione ciastko z czekoladą

Taaaaak . Tylko przypadkiem nie zapraszajcie Casasa na mój ślub, bo na miejscu pana młodego może się pojawić ktoś inny .
Jestem o tym przekonana

Na mój też nie zapraszajcie Casas Wtedy chyba rozedrę się na pół albo wezmę 2 śluby

Cytat:

WHAT? Pepe?! Z RM.pl:
(...)
Nie no po prostu świetnie
Cytat:
Stace nie mam pojęcia Ale raz czytałam gdzieś jak takie wesele muzułmańskie wygląda i jeśli chodzi o suknię to panna młoda normalnie może mieć białą. Tylko sam ślub raczej przypomina cywilny, podpisuje się akt ślubu i umowę małżeńską. Natmiast na weselu zdaje się jest rozdzielność płciowa tzn. panie bawią się osobno i panowie też
W Turcji akurat dość normalnie to wygląda. Bawią się razem, fajne tańce mają Wygląda jakby sobie stepowali
Także luz, z Mesutem byłby pewnie dość normalny ten ślub. Nie wiem jak z Karimem
Stary 2013-01-02, 17:43   #814
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość

W Turcji akurat dość normalnie to wygląda. Bawią się razem, fajne tańce mają Wygląda jakby sobie stepowali
Także luz, z Mesutem byłby pewnie dość normalny ten ślub. Nie wiem jak z Karimem

W sumie to jeden urodzony w Niemczech a drugi we Francji więc nie wiadomo do końca jak się swoich tradycji trzymają? Karim ma zdaje się korzenie algierskie o ile się nie mylę.
Raz widziałam na youtube gdzieś ślub jakiegoś araba z polką, na weselu normalnie leciało disco polo, także...

Aż mi się włączyła wizualizacja takiego wesela, gdyby zaproszeni byliby wszyscy z Realu i wywijali w rytmie "Jesteś szalona"

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2013-01-02 o 17:45
Stary 2013-01-02, 19:37   #815
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Kuwa, żelu na włosach ciąg dalszy http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...28628535_n.jpg

isa błagam zrób coś z tym, bo choć Benz nie mój, to ja paczeć nie mogę!

Cytat:
Biedny

Mnie też Bo tak, nawet jeśli się na niego wpadnie to tylko autograf i pa. Nie ma szansy pogadać

taaaaa a potem piętrolą, że chcieliby się związać ze "zwykłą" dziewczyną Jak, ja się pytam, JAK?

Cytat:
Aż mi się włączyła wizualizacja takiego wesela, gdyby zaproszeni byliby wszyscy z Realu i wywijali w rytmie "Jesteś szalona"
Chciałabym to zobaczyć
Wystarczy, że jedna z nas upoluje swojego Ciastka Później już z górki - przychodzimy na ślub i korzystając z okazji poznajemy naszych Ciastków i oni się w nas zakochują, a potem żyli długo i szczęśliwie

Edytowane przez Maggie93
Czas edycji: 2013-01-02 o 19:39
Maggie93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 19:49   #816
Stace
Zakorzenienie

Cytat:

Na mój też nie zapraszajcie Casas Wtedy chyba rozedrę się na pół albo wezmę 2 śluby

Kim ?

To ja też się rozedrę na pół i wtedy Mario też trzeba na pół

To świetnie

Cytat:

W sumie to jeden urodzony w Niemczech a drugi we Francji więc nie wiadomo do końca jak się swoich tradycji trzymają? Karim ma zdaje się korzenie algierskie o ile się nie mylę.
Raz widziałam na youtube gdzieś ślub jakiegoś araba z polką, na weselu normalnie leciało disco polo, także...

Mesut to raczej się trzyma . A Karim modli się przed meczem ?

mi też

Cytat:

taaaaa a potem piętrolą, że chcieliby się związać ze "zwykłą" dziewczyną Jak, ja się pytam, JAK?
Nie wiesz? Ile ja już sobie wersji wyobrażałam . Że wyjeżdżam tam i zapoznaję się z dziewczyną, która pracuje tam na stadionie i się z nimi zapoznaję, że Ronuś mnie potrąca na ulicy () i tak się bidulek przejmuje, że chce mnie odwieźć , że spotykamy się na ulicy i go trafia..

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2013-01-02, 20:06   #817
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:

Raczej teraz nowy hicior "ja, uwielbiam ją, ona tu jest i taaańczy dla mnie"
Już widzę jak Ramos kręci pupką
Albo wyobraźcie sobie całą drużynę Realu tańczącą kaczuchy

Cytat:

Ja też nie mogę patrzeć na to co ten Benz wymyśla z tymi włosami
Benz nie podkradaj żelu Krysi, bo strzeli focha, tupnie nóżką i będzie źle !

No właśnie takie głupie gadanie o 'zwykłej dziewczynie' tylko jeszcze bardziej mnie wkurza

Cytat:
Chciałabym to zobaczyć
Wystarczy, że jedna z nas upoluje swojego Ciastka Później już z górki - przychodzimy na ślub i korzystając z okazji poznajemy naszych Ciastków i oni się w nas zakochują, a potem żyli długo i szczęśliwie
To ja mogę iść na pierwszy ogień. Upoluję Ciastka, zaciągnę do ołtarza. Wtedy Wy będziecie mogły działać

Cytat:
Kim ?

To ja też się rozedrę na pół i wtedy Mario też trzeba na pół
z chęcią przeciągnęłabym go po moim dywanie ( ale zaraz.... ja nie mam dywanów )

No dobra. To czekaj drzemy się wszyscy na pół. Albo nawet na ćwiarteczki

Cytat:
Nie wiesz? Ile ja już sobie wersji wyobrażałam . Że wyjeżdżam tam i zapoznaję się z dziewczyną, która pracuje tam na stadionie i się z nimi zapoznaję, że Ronuś mnie potrąca na ulicy () i tak się bidulek przejmuje, że chce mnie odwieźć , że spotykamy się na ulicy i go trafia..
Weź... ja stara doopa już a też czasem mam przed snem takie dziwne wizje Baśnie Andersena się przy moich wizualizacjach chowają

Lepiej zacznij się uczyć już tureckiego tańca ślubnego. Nie tak łatwo wywijać w kiecce i na obcasach takie tańce: http://www.youtube.com/watch?v=XlIwL4ULTr4

Edytowane przez Ashaai
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:09
Ashaai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 20:09   #818
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

Mówiłam mu: nie pij drożdży a ten dalej chleje i tak zarósł
Już nie wiem co zrobić

Cytat:
Mesut to raczej się trzyma . A Karim modli się przed meczem ?

Nie widziałam żeby się modlił, ale kto go tam wie? Może woli w szatni a nie jak Mesut na boisku

Haha, z tym potrąceniem to trochę bolesne by było, bo takimi furami jak oni jeżdżą... Lepsza jednak byłaby jakaś mniej drastyczna wersja

Ashaai, fakt zapomniałam o tym hiciorze zespołu Weekend
Kuwa, niezły ten taniec turecki

Awww...jaki filmik znalazłam: Ramos & Ozil http://www.youtube.com/watch?v=6ZePaXsiyrQ

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2013-01-02 o 20:36
Stary 2013-01-02, 23:28   #819
Lagaudia
Zakorzenienie

osz w mordeczkę zaglądam na wizaż po dość ciężkim dniu na dodatek zwieńczonym porażką Chelsea (z jakimś całkiem słabym przeciwnikiem w nazwie coś a la power rangers )
a tu takie planidła na naszym wątku

Cytat:
padłam

Ej ja mam taki pomysł, możemy się zebrać, zrobić naradę i stworzyć jakiś wspólny biznes. Powiedzmy, że stwarzamy nowy kanał telewizyjny, oczywiście sportowy. Wiecie, wywiady z piłkarzami i takie tam Taki kobiecy kanał sportowy odniósłby wielki sukces, więc szybko powstałyby oddziały zagranicą (o na przykład w takiej Hiszpanii ). Tak więc suawa dziewczęta, suawa! A stąd już tylko krok do różnych elitarnych imprez, balów charytatywnych itd., na których można poznać bardzo ciekawe osobistości
To by było piękne
A potem miałybyśmy cykl Imprez Stulecia:

- ślub isy z Benzem
- ślub Lagaudii z Nandusiem
- ślub Stace z Mesutem
- ślub zolzy z Ikerem
- Ashaai my byśmy musiały się jakoś dogadać
itd.
Maggie AJ LOW JU
biznesplan jak się marzy
no i skoro nasz ślub już ustalony, muszę się zgłosić do Nando ustalić jakieś szczegóły

Cytat:
Pacz, o tym nie pomyślałam No, chyba że te modelki czy prezenterki też są już dość znane, więc ich to normalnie nie rusza, że spotykają takiego piłkarza. Pewnie też większość nie interesuje się piłką, może kojarzą Ronaldo jedynie a o reszcie nawet nie słyszały. Żyją w błogiej nieświadomości Tym lepiej dla nas, konkurencja mniejsza

Może niekoniecznie trzeba znać, taki Mesut chodzi do Lidla co ostatnio widziałyśmy na zdjęciu, także jeszcze jest nadzieja dla nas Wystarczy iść na zakupy, wjechać w niego "przypadkiem" wózkiem, wpakować do wózka (warto mieć gaz jakby czasem stawiał opór ) i spierniczać ile sił w nogach

Ech, mam dziś jakiś głupawy humor To chyba choroba spowodowana brakiem meczy, na szczęście już coraz bliżej.... tylko sobie przypomniałam, że Ramos i Pepe chyba nie grają w niedzielę, bo pauzują za kartki

ależ Wam się wraz z Maggie zmysł planowania wyostrzył
brawo kobitki, dobrze myślicie musimy się jeszcze zebrać i zacząć konkretnie działać

Cytat:
Genialne!

Ej, a Karim też jest muzułmaninem przecież

WHAT? Pepe?! Z RM.pl:
Oficjalna strona Realu Madryt opublikowała komunikat na temat Pepego: "Piłkarz Realu Madryt, Pepe, po poinformowaniu o bólu w prawej kostce i jej przebadaniu, został poddany dzisiaj rano operacji w Porto przez doktora Van Dijka i lekarzy w klinice Espregueira Mendes. Zawodnik został poddany artroskopii kostki".

Na razie nie wiadomo jak długo Pepe będzie musiał pauzować. Wstępnie mówi się o 4-5 tygodniach, ale wiele zależy od postępów w rehabilitacji. Stoper będzie zapewne celował w powrót na pierwszy mecz z United.

cholercia Pepe nie brzmi to zbyt dobrze, w sumie to jestem w szoku bo ta operacja to tak ni z gruszki ni z pietruszki?
trzymaj się chłopie, wracaj szybko do gry!

„España, sol,toros, guitarras, vino. Everibodi ¡ole!”

Lagaudia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 23:29   #820
Lagaudia
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej teraz nowy hicior "ja, uwielbiam ją, ona tu jest i taaańczy dla mnie"
Już widzę jak Ramos kręci pupką
Albo wyobraźcie sobie całą drużynę Realu tańczącą kaczuchy

Ja też nie mogę patrzeć na to co ten Benz wymyśla z tymi włosami
Benz nie podkradaj żelu Krysi, bo strzeli focha, tupnie nóżką i będzie źle !

No właśnie takie głupie gadanie o 'zwykłej dziewczynie' tylko jeszcze bardziej mnie wkurza

To ja mogę iść na pierwszy ogień. Upoluję Ciastka, zaciągnę do ołtarza. Wtedy Wy będziecie mogły działać

z chęcią przeciągnęłabym go po moim dywanie ( ale zaraz.... ja nie mam dywanów )

Weź... ja stara doopa już a też czasem mam przed snem takie dziwne wizje Baśnie Andersena się przy moich wizualizacjach chowają

Lepiej zacznij się uczyć już tureckiego tańca ślubnego. Nie tak łatwo wywijać w kiecce i na obcasach takie tańce:
http://www.youtube.com/watch?v=XlIwL4ULTr4

to się uśmiałam

swoją drogą racja, Isa, Stace przed Wami ciekawe wyzwania ślubne, te tańce ogarnąć, no masakra ale ekipa dzielnych wizażanek jest z Wami także don't worry, już nie takim zadaniom stawiałyśmy czoła

Stary 2013-01-02, 23:48   #821
Quentinhill
Rozeznanie

Cześć Wam, rany, ale mi brakowało ostatnio czasu na cokolwiek, nawet meczy nie oglądałam przez ostatnie 3-4 tygodnie w ogóle. No, a teraz ja podobnie jak Pepe, mam problem z prawą kostką, wstępnie gips na dwa tygodnie, chociaż całkiem prawdopodobne, że dłużej. A w mojej bundeslidze akurat przerwa I wszystkiego najlepszego w nowym roku!
Quentinhill jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 00:00   #822
Stace
Zakorzenienie

Cytat:

Lepiej zacznij się uczyć już tureckiego tańca ślubnego. Nie tak łatwo wywijać w kiecce i na obcasach takie tańce: http://www.youtube.com/watch?v=XlIwL4ULTr4
Ja mam zapas dywanów

Wyobraziłam sobie tańczącego Mesuta . A suknia zacna

Cytat:

Nie widziałam żeby się modlił, ale kto go tam wie? Może woli w szatni a nie jak Mesut na boisku

Haha, z tym potrąceniem to trochę bolesne by było, bo takimi furami jak oni jeżdżą... Lepsza jednak byłaby jakaś mniej drastyczna wersja

Ashaai, fakt zapomniałam o tym hiciorze zespołu Weekend
Kuwa, niezły ten taniec turecki

Awww...jaki filmik znalazłam: Ramos & Ozil http://www.youtube.com/watch?v=6ZePaXsiyrQ
No właśnie, może on woli to przeżyć w samotności

ale to by było takie wiesz, delikatne potrącenie . Z czułością

0:48 zacne masz mięśnie bracie

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2013-01-03, 08:00   #823
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lagaudia Pokaż wiadomość
swoją drogą racja, Isa, Stace przed Wami ciekawe wyzwania ślubne, te tańce ogarnąć, no masakra ale ekipa dzielnych wizażanek jest z Wami także don't worry, już nie takim zadaniom stawiałyśmy czoła
Damy radę

Cytat:
Napisane przez Quentinhill Pokaż wiadomość
Cześć Wam, rany, ale mi brakowało ostatnio czasu na cokolwiek, nawet meczy nie oglądałam przez ostatnie 3-4 tygodnie w ogóle. No, a teraz ja podobnie jak Pepe, mam problem z prawą kostką, wstępnie gips na dwa tygodnie, chociaż całkiem prawdopodobne, że dłużej. A w mojej bundeslidze akurat przerwa I wszystkiego najlepszego w nowym roku!
Hejo, właśnie się zastanawiałam ostatnio gdzie nam zniknęłaś?
Współczuję kontuzji, wracaj do zdrowia szybko

Cytat:
ale to by było takie wiesz, delikatne potrącenie . Z czułością
A no chyba że tak

Jakie ładne zdjęcie http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...950509927b.jpg
Mesut jakiś zamyślony, pewnie planuje już te tańce ślubne http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...95cc30025b.jpg
A Valdes ćwiczy pozycję "na zaręczyny" http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...955228b08b.jpg
Trojaczki http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...95fce0ab99.jpg
Stary 2013-01-03, 11:36   #824
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
awwww

Też dorzucę coś od siebie
1. Na początek ktoś się fajnie fotoszopem pobawił
a) Ramos http://headbandsandheartbreak.files....hix1rnvneu.jpg
b) Pan Idealny http://headbandsandheartbreak.files....bn41rnvneu.jpg
c) Raul Albiol (ten loczek na czółku ) http://headbandsandheartbreak.files....2/12/sg3y0.jpg
d) Iker http://headbandsandheartbreak.files....2p41rnvneu.jpg
e) Sernando http://headbandsandheartbreak.files....gn31rnvneu.jpg
2. nie wiem o co chodzi, ale miny obu http://25.media.tumblr.com/tumblr_lt...z8rro3_250.gif
3. Ikerusiątko http://25.media.tumblr.com/66010f351...2ako1_1280.jpg
4. poważne rozmowy http://25.media.tumblr.com/6863dd0ae...ayao1_1280.jpg
5. Pipita jak pięciolatek który ma zaraz dostać czekoladę http://24.media.tumblr.com/69dc8bddc...crteo1_400.jpg
6. wtf?! http://media.tumblr.com/537935ade48e...wdc1rnvneu.gif
7. Chyba nasze Hiszpańskie byczki przerzucają się na inny zawód
a) http://25.media.tumblr.com/5d570e3d6...to1_r1_250.gif
b) http://25.media.tumblr.com/8d1555a1d...to2_r1_250.gif
c) http://24.media.tumblr.com/aa88aed3e...to3_r1_250.gif
d) Alonso się zna na modzie http://25.media.tumblr.com/5cf3100fb...to4_r1_250.gif
e) http://25.media.tumblr.com/7d4add724...to5_r1_250.gif
f) http://24.media.tumblr.com/7332159a8...to6_r1_250.gif
8. Ikerowy uśmiech http://data.whicdn.com/images/473896..._500_large.jpg
9. http://24.media.tumblr.com/5a599b78b...b6ko10_500.jpg
10. Kochane krzywe ryjki http://25.media.tumblr.com/568842317...lauo1_1280.jpg
11. na koniec ach i och i się rozpływam http://25.media.tumblr.com/0d2e63255...kgf1o1_500.jpg

Edytowane przez Maggie93
Czas edycji: 2013-01-03 o 11:38
Maggie93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 12:06   #825
isa666
Zakorzenienie

Awww...Ikerusiątko, how cute Ile on miał wtedy lat?
Hiszpanie w roli sprzedawców? Poszłabym do takiego sklepu

W temacie naszej reprezentacji, takie zdjątko znalazłam: http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_1944.jpg
To jak, jedziemy do Malagi?

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Padłam, Iker w reklamie szamponu Ach, ta jego gra aktorska http://www.ciacha.net/blogi/ciacha-i...ownej_d/1?bo=1
Widać lubi jak mu ktoś myje włoski..... zolza?
Stary 2013-01-03, 18:26   #826
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Awwwwwwwwwwwwwww !!!

Cytat:
O witaj witaj !
To kiepsko zaczęłaś nowy rok, mam nadzieję że noga szybko wydobrzeje i będzie w nowym roku już tylko lepiej

Cytat:
3. Iker jaki fryz

6. EEEEE?!

8. Jeżuniu ale Iker jest cudowny. Strasznie uroczy. Chyba za rzadko podkreślam jak bardzo go uwielbiam

9. i 11. oh i ah

7. Chciałabym trafić do takiego sklepu
Cytat:

W temacie naszej reprezentacji, takie zdjątko znalazłam: http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_1944.jpg

Padłam, Iker w reklamie szamponu Ach, ta jego gra aktorska http://www.ciacha.net/blogi/ciacha-i...ownej_d/1?bo=1
Jedziemy !!

O mamusiu ! co reklama hahaha ale się uśmiałam z tego !
Stary 2013-01-03, 19:05   #827
isa666
Zakorzenienie

Pewnie już słyszałyście co nasza "kochana" TVP zrobiła i że będzie transmisja meczu Borussia vs. Schachtar zamiast Real vs. MU Gdyby nie grali w tym samym dniu pewnie byłaby szansa zobaczyć Real, a tak...

Na pocieszenie Ramos na konferencji PS. Ile on ma tych pierścionków na palcach http://www.youtube.com/watch?v=XTXa3XGcVGU
Stary 2013-01-03, 20:04   #828
Lagaudia
Zakorzenienie

Cytat:
Awww...Ikerusiątko, how cute Ile on miał wtedy lat?
Hiszpanie w roli sprzedawców? Poszłabym do takiego sklepu

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Widać lubi jak mu ktoś myje włoski..... zolza?
ja również do sklepu a potem..do przymierzalni, coby sprawdzić czy wszystko dobrze leży

Cytat:
uu współczuję gipsu
oby kostka szybko wróciła do zdrowia

Cytat:

zdjęcie trojaczków przypomniało mi mój dzisiejszy sen, aż mi się humor poprawił

otóż chyba za bardzo przejęłam się naszymi planami co do sesji fotograficznych naszych ciach i śniło mi się że pstrykałam fotki... Xaviemu

wszystko zaczęło się od meczu towarzyskiego rozgrywanego rzeczywiście wczoraj, Katalonia vs Nigeria który w moim śnie odbywał się na wsi gdzie mieszka moja babcia
poszłam tam z aparatem i zaczęłam cykać panom fotki. Jak zobaczył mnie Xavi zaproponował, że będzie mi pozował wyszedł poza murawę, na trybuny i strzelał seksi pozy ja oczywiście rozanielona foty strzelałam, ale w pewnym momencie zauważyłam na podglądzie że na tych zdjęciach obok Xaviego jestem i ja przestraszyłam się i ...się obudziłam

cholerica no nie o takie sesje mi chodziło, może dzisiejsza noc przyniesie nieco inne klimaty sennych wizji i wyląduję na hot sesji np. z Nando?

co do meczów.. cholercia, czy to oznacza, że mecz Real - Man U będzie dostępny tylko na streamach ?! taki mecz?! no powariowali...
aż sprawdziłam jak sprawa ma się z Barcą i tu nieco lepiej, spotkanie Barca - Milan będzie dostępne w TV, na szczęście...ale to dopiero 20 lutego

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Pewnie już słyszałyście co nasza "kochana" TVP zrobiła i że będzie transmisja meczu Borussia vs. Schachtar zamiast Real vs. MU Gdyby nie grali w tym samym dniu pewnie byłaby szansa zobaczyć Real, a tak...

Na pocieszenie Ramos na konferencji PS. Ile on ma tych pierścionków na palcach http://www.youtube.com/watch?v=XTXa3XGcVGU

aww właśnie słucham sobie Ramosowej gadki
lubię jego akcent hiszpańskiego

Stary 2013-01-03, 20:36   #829
isa666
Zakorzenienie

Lagaudia fajny sen Po nitce do kłębka jak to mówią, więc może akurat kolejny sen będzie już taki jakbyś chciała

Nooo, akurat fani Barcy mają szczęście, bo chyba TVP lubi Barcelonę a Realu nie
Kibice MU też się burzą, aż weszłam na ich stronkę żeby zobaczyć jakie są ich reakcje.

Ja nic z tej gadki Ramosowej niestety nie kumam, ale przynajmniej da się tego słuchać. Wczoraj trafiłam też na youtube na jakiś wywiad z Karimem po francusku iii....ała, moje uszy

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Ech, jako że mnie jutro czeka dużo spraw do załatwienia na mieście i muszę wcześnie wstać, zmykam już. Ciachowych!

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2013-01-03 o 20:19
Stary 2013-01-03, 20:49   #830
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Damy radę

Hejo, właśnie się zastanawiałam ostatnio gdzie nam zniknęłaś?
Współczuję kontuzji, wracaj do zdrowia szybko

A no chyba że tak

Jakie ładne zdjęcie http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...950509927b.jpg
Mesut jakiś zamyślony, pewnie planuje już te tańce ślubne http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...95cc30025b.jpg
A Valdes ćwiczy pozycję "na zaręczyny" http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...955228b08b.jpg
Trojaczki http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...95fce0ab99.jpg
Mesut coraz lepiej wygląda na tych zdjęciach
to tak w temacie:
http://www.ciacha.net/blogi/ach-ci-p...owy_grudzien/1

Reklama z Ikerem

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2013-01-03, 20:51   #831
Rysunkowiec
Raczkowanie

Cytat:
Wiecie, dla mnie to fajnie bo oprócz Barcelony, kibicuję tez BVB, ale patrząc po ilości kibiców Realu i MU to powinnyście mieć ten mecz TVP.
Ale w Borussii graja trzej Polacy i TVP oczywiście puści mecz z Szachtarem...

Mimo wszystko życzę wam nie zacinającej się transmisji w necie . I żeby wam następny mecz w telewizji puścili trzymajcie się ciepło

Ciachowych snów
Stary 2013-01-03, 23:03   #832
girl99
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny kiedyś pisałam w I części wątku Pozwolicie, że córka marnotrawna powróci :P

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:39   #833
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girl99 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny kiedyś pisałam w I części wątku Pozwolicie, że córka marnotrawna powróci :P
Z otwartymi ramionami witamy

Pamiętam Twój piękny avatar Swoją drogą co jeden z moich przyszłych mężów robi w Twoim avku ?
Stary 2013-01-03, 23:47   #834
girl99
Zakorzenienie

Cytat:

Pamiętam Twój piękny avatar Swoją drogą co jeden z moich przyszłych mężów robi w Twoim avku ?
Dziękuję za przyjęcie

Oj też go wielbię. Nie mogę się z nim rozstać

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 00:16   #835
Stace
Zakorzenienie

Cytat:

Musimy mieć taki sam gust?! Teraz już musimy się na ćwiarteczki rozerwać

Hej girl . A pamiętasz mój avek z Lewym ?

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2013-01-04, 01:27   #836
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
ojejciuuuu
Nie rozumiem ani słowa, co nie przeszkodziło mi obejrzeć tego dwukrotnie Uwielbiam jak cały czas się bawi palcami itd., też tak robię. I w 10:03 ta zwiecha a potem uśmiech Albo 11:50 jak gra na niewidzialnym fortepianie

Cytat:
Napisane przez Lagaudia Pokaż wiadomość
zdjęcie trojaczków przypomniało mi mój dzisiejszy sen, aż mi się humor poprawił

otóż chyba za bardzo przejęłam się naszymi planami co do sesji fotograficznych naszych ciach i śniło mi się że pstrykałam fotki... Xaviemu

wszystko zaczęło się od meczu towarzyskiego rozgrywanego rzeczywiście wczoraj, Katalonia vs Nigeria który w moim śnie odbywał się na wsi gdzie mieszka moja babcia
poszłam tam z aparatem i zaczęłam cykać panom fotki. Jak zobaczył mnie Xavi zaproponował, że będzie mi pozował wyszedł poza murawę, na trybuny i strzelał seksi pozy ja oczywiście rozanielona foty strzelałam, ale w pewnym momencie zauważyłam na podglądzie że na tych zdjęciach obok Xaviego jestem i ja przestraszyłam się i ...się obudziłam

cholerica no nie o takie sesje mi chodziło, może dzisiejsza noc przyniesie nieco inne klimaty sennych wizji i wyląduję na hot sesji np. z Nando?
omg Xavi?! Ciekawe jakie to były te Wasze wspólne zdjęcia, że aż się obudziłaś?
Stary 2013-01-04, 12:31   #837
isa666
Zakorzenienie

Madre, ale wicher wieje, głowy urywa normalnie Znów wracam z miasta z migreną, Kraków źle na mnie działa

Cytat:
Hej, ja Cię nie pamiętam chyba, ale witam

Cytat:
ojejciuuuu
Nie rozumiem ani słowa, co nie przeszkodziło mi obejrzeć tego dwukrotnie Uwielbiam jak cały czas się bawi palcami itd., też tak robię. I w 10:03 ta zwiecha a potem uśmiech Albo 11:50 jak gra na niewidzialnym fortepianie
I to skupienie, gdy słucha jak ktoś pytanie zadaje, sweet

Wracając jeszcze do Borussi to ja rozumiem, że część widzów może chcieć ich obejrzeć, bo zaczęli traktować tę drużynę jako "naszą", bo jest tam 3 polaków i grają dość dobrze jako cały zespół, ale kuwa co będzie jak się to trio w końcu rozleci? Bo przeczuwam, że prędzej czy później Lewy wyfrunie gdzie indziej
No nic dziewczęta, pozostają nam modły o dobre streamy na mecze Realu w LM
Stary 2013-01-04, 13:10   #838
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rysunkowiec Pokaż wiadomość
Wiecie, dla mnie to fajnie bo oprócz Barcelony, kibicuję tez BVB, ale patrząc po ilości kibiców Realu i MU to powinnyście mieć ten mecz TVP.
Ale w Borussii graja trzej Polacy i TVP oczywiście puści mecz z Szachtarem...
Z tą BVB u mnie jest tak, że może ostatnio jestem trochę negatywnie nastawiona ale generalnie staram się śledzić ich poczynania. Nie zawsze mam czas obejrzeć mecz ale zawsze później sprawdzam co kto i jak
Gdyby leciała w TV z chęcią bym obejrzała ALE pod warunkiem, że nie kosztem takiego meczu jak RM-MU...

Rozumiem, że nasze trio itd. Ale to tak jakby puścić w TV w dobrym czasie antenowym jakiś nieciekawy film tylko dlatego, że gra tam jakiś Polak zamiast jakiegoś oskarowego hitu.

Cytat:
Oj też go wielbię. Nie mogę się z nim rozstać
Ja też To ma miłość wielka
Fanka tylko Iana czy może TVD też?

Cytat:
Musimy mieć taki sam gust?! Teraz już musimy się na ćwiarteczki rozerwać

Hej girl . A pamiętasz mój avek z Lewym ?
No właśnie... chyba byśmy się nieźle żarły o tych facetów, podobają nam się ci sami Faktycznie chyba musimy się poćwiartować

Pamiętam ! Fajny był. Moja ulubiona mina na nim była

Cytat:
ojejciuuuu
ja poległam już na pierwszych sekundach kiedy mrugnął oczkiem, następnie mówi 'hola' i taki słodki uśmiech

Cytat:
Madre, ale wicher wieje, głowy urywa normalnie Znów wracam z miasta z migreną, Kraków źle na mnie działa
U mnie to samo, tragedia !
Jeszcze te moje długie rozpuszczone włosy zasłaniały mi dziś całą widoczność i szłam prawie na ślepo
Stary 2013-01-04, 13:26   #839
joanna_87
Zakorzenienie

u mnie wczoraj strasznie, wiało, ja chora zapalenie oskrzeli chyba przez wizaż
ubieranie się kobieco
nie przejmowanie się głupotami
regularnie spisywanie wydatków
angielski: fce + filmy i seriale
głosowanie na lp 3
patenty żeglarskie V i VI
nauka pływania c.d.

Zakochana od 12.11.2015 roku
joanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:38   #840
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanna_87 Pokaż wiadomość
u mnie wczoraj strasznie, wiało, ja chora zapalenie oskrzeli chyba przez wizaż
Hej, a Ciebie też tu dawno nie było
Oj, zapalenie oskrzeli to poważna sprawa Miałam parę lat temu i przez ponad tydzień byłam bez życia zupełnie, więc współczuję. Kuruj się

Ashaai dokładnie, do mnie argument "bo polacy" nijak nie trafia.
Tak czy inaczej przeżyję jakoś te zacinające się streamy, przeżyję wyskakujące reklamy na stronkach byle by Real wygrał LM!

Karim, kurde zetnij tego bobra na głowie http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...46166465_n.jpg

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości