|
|
#811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część II
Cytat:
![]() Cytat:
? A Ty wiesz co będziemy mieć ?Pepuś, Pepuniuniu
|||
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Stace nie mam pojęcia
![]() Mi tam w sumie wszystko jedno, nie mam ciśnienia na białą kiecę i wystawne wesele ![]() Kuwa, żelu na włosach ciąg dalszy
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-01-02 o 14:47 |
|
|
|
#813 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mesut, zostaniesz moim odkurzaczem? Cytat:
Bo tak, nawet jeśli się na niego wpadnie to tylko autograf i pa. Nie ma szansy pogadać Cytat:
Się jakoś dogadamy ![]() Cytat:
Na mój też nie zapraszajcie Casas ![]() Cytat:
Cytat:
Wygląda jakby sobie stepowali Także luz, z Mesutem byłby pewnie dość normalny ten ślub. Nie wiem jak z Karimem
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to jeden urodzony w Niemczech a drugi we Francji więc nie wiadomo do końca jak się swoich tradycji trzymają? Karim ma zdaje się korzenie algierskie o ile się nie mylę. Raz widziałam na youtube gdzieś ślub jakiegoś araba z polką, na weselu normalnie leciało disco polo, także... ![]() Aż mi się włączyła wizualizacja takiego wesela, gdyby zaproszeni byliby wszyscy z Realu i wywijali w rytmie "Jesteś szalona"
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-01-02 o 17:45 |
|
|
|
|
#815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
isa błagam zrób coś z tym, bo choć Benz nie mój, to ja paczeć nie mogę! ![]() Cytat:
taaaaa a potem piętrolą, że chcieliby się związać ze "zwykłą" dziewczyną Cytat:
Wystarczy, że jedna z nas upoluje swojego Ciastka Później już z górki - przychodzimy na ślub i korzystając z okazji poznajemy naszych Ciastków i oni się w nas zakochują, a potem żyli długo i szczęśliwie
Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2013-01-02 o 19:39 |
|||
|
|
|
#816 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?To ja też się rozedrę na pół i wtedy Mario też trzeba na pół ![]() To świetnie Cytat:
. A Karim modli się przed meczem ?mi też Cytat:
. Że wyjeżdżam tam i zapoznaję się z dziewczyną, która pracuje tam na stadionie i się z nimi zapoznaję, że Ronuś mnie potrąca na ulicy (
||||
|
|
|
#817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już widzę jak Ramos kręci pupką Albo wyobraźcie sobie całą drużynę Realu tańczącą kaczuchy ![]() Cytat:
![]() Benz nie podkradaj żelu Krysi, bo strzeli focha, tupnie nóżką i będzie źle ! ![]() No właśnie ![]() Cytat:
![]() z chęcią przeciągnęłabym go po moim dywanie ( ale zaraz.... ja nie mam dywanów )No dobra. To czekaj drzemy się wszyscy na pół. Albo nawet na ćwiarteczki ![]() Cytat:
Baśnie Andersena się przy moich wizualizacjach chowają ![]() Lepiej zacznij się uczyć już tureckiego tańca ślubnego. Nie tak łatwo wywijać w kiecce i na obcasach takie tańce: http://www.youtube.com/watch?v=XlIwL4ULTr4
Edytowane przez Ashaai Czas edycji: 2013-01-02 o 20:09 |
||||
|
|
|
#818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie wiem co zrobić ![]() Cytat:
![]() Haha, z tym potrąceniem to trochę bolesne by było, bo takimi furami jak oni jeżdżą... Lepsza jednak byłaby jakaś mniej drastyczna wersja ![]() Ashaai, fakt zapomniałam o tym hiciorze zespołu Weekend Kuwa, niezły ten taniec turecki ![]() Awww...jaki filmik znalazłam: Ramos & Ozil
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-01-02 o 20:36 |
||
|
|
|
#819 | |||
|
Zakorzenienie
|
osz w mordeczkę zaglądam na wizaż po dość ciężkim dniu na dodatek zwieńczonym porażką Chelsea
(z jakimś całkiem słabym przeciwnikiem w nazwie coś a la power rangers ) a tu takie planidła na naszym wątku ![]() Cytat:
biznesplan jak się marzy ![]() no i skoro nasz ślub już ustalony, muszę się zgłosić do Nando ustalić jakieś szczegóły ![]() Cytat:
ależ Wam się wraz z Maggie zmysł planowania wyostrzył brawo kobitki, dobrze myślicie ![]() Cytat:
nie brzmi to zbyt dobrze, w sumie to jestem w szoku bo ta operacja to tak ni z gruszki ni z pietruszki? trzymaj się chłopie, wracaj szybko do gry!
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się uśmiałam swoją drogą racja, Isa, Stace przed Wami ciekawe wyzwania ślubne, te tańce ogarnąć, no masakra ale ekipa dzielnych wizażanek jest z Wami także don't worry, już nie takim zadaniom stawiałyśmy czoła
|
|
#821 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Wam, rany, ale mi brakowało ostatnio czasu na cokolwiek, nawet meczy nie oglądałam przez ostatnie 3-4 tygodnie w ogóle. No, a teraz ja podobnie jak Pepe, mam problem z prawą kostką, wstępnie gips na dwa tygodnie, chociaż całkiem prawdopodobne, że dłużej. A w mojej bundeslidze akurat przerwa
I wszystkiego najlepszego w nowym roku!
|
|
|
|
#822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyobraziłam sobie tańczącego Mesuta Cytat:
![]() ale to by było takie wiesz, delikatne potrącenie . Z czułością ![]() 0:48 zacne masz mięśnie bracie
|||
|
|
|
#823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję kontuzji, wracaj do zdrowia szybko A no chyba że tak ![]() Jakie ładne zdjęcie Mesut jakiś zamyślony, pewnie planuje już te tańce ślubne http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...95cc30025b.jpgA Valdes ćwiczy pozycję "na zaręczyny" http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...955228b08b.jpgTrojaczki http://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ciach...95fce0ab99.jpg
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Awww...Ikerusiątko, how cute
Hiszpanie w roli sprzedawców? Poszłabym do takiego sklepu ![]() W temacie naszej reprezentacji, takie zdjątko znalazłam: http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_1944.jpg To jak, jedziemy do Malagi? ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Padłam, Iker w reklamie szamponu Widać lubi jak mu ktoś myje włoski..... zolza?
|
#826 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To kiepsko zaczęłaś nowy rok, mam nadzieję że noga szybko wydobrzeje i będzie w nowym roku już tylko lepiej ![]() Cytat:
6. EEEEE?! 8. Jeżuniu ale Iker jest cudowny. Strasznie uroczy. Chyba za rzadko podkreślam jak bardzo go uwielbiam 9. i 11. 7. Chciałabym trafić do takiego sklepu ![]() Cytat:
O mamusiu !
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie już słyszałyście co nasza "kochana" TVP zrobiła i że będzie transmisja meczu Borussia vs. Schachtar zamiast Real vs. MU
Na pocieszenie Ramos na konferencji PS. Ile on ma tych pierścionków na palcach http://www.youtube.com/watch?v=XTXa3XGcVGU
|
#828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do sklepu a potem..do przymierzalni, coby sprawdzić czy wszystko dobrze leży ![]() ![]() Cytat:
![]() oby kostka szybko wróciła do zdrowia ![]() Cytat:
zdjęcie trojaczków przypomniało mi mój dzisiejszy sen, aż mi się humor poprawił ![]() otóż chyba za bardzo przejęłam się naszymi planami co do sesji fotograficznych naszych ciach ![]() wszystko zaczęło się od meczu towarzyskiego rozgrywanego rzeczywiście wczoraj, Katalonia vs Nigeria który w moim śnie odbywał się na wsi gdzie mieszka moja babcia poszłam tam z aparatem i zaczęłam cykać panom fotki. Jak zobaczył mnie Xavi zaproponował, że będzie mi pozował wyszedł poza murawę, na trybuny i strzelał seksi pozy ja oczywiście rozanielona foty strzelałam, ale w pewnym momencie zauważyłam na podglądzie że na tych zdjęciach obok Xaviego jestem i ja przestraszyłam się i ...się obudziłam ![]() cholerica no nie o takie sesje mi chodziło, może dzisiejsza noc przyniesie nieco inne klimaty sennych wizji i wyląduję na hot sesji np. z Nando? ![]() ![]() co do meczów.. cholercia, czy to oznacza, że mecz Real - Man U będzie dostępny tylko na streamach ?! taki mecz?! aż sprawdziłam jak sprawa ma się z Barcą i tu nieco lepiej, spotkanie Barca - Milan będzie dostępne w TV, na szczęście...ale to dopiero 20 lutego ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
aww właśnie słucham sobie Ramosowej gadki lubię jego akcent hiszpańskiego
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Lagaudia fajny sen
Po nitce do kłębka jak to mówią, więc może akurat kolejny sen będzie już taki jakbyś chciała Nooo, akurat fani Barcy mają szczęście, bo chyba TVP lubi Barcelonę a Realu nie Kibice MU też się burzą, aż weszłam na ich stronkę żeby zobaczyć jakie są ich reakcje. Ja nic z tej gadki Ramosowej niestety nie kumam, ale przynajmniej da się tego słuchać. Wczoraj trafiłam też na youtube na jakiś wywiad z Karimem po francusku iii....ała, moje uszy ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Ech, jako że mnie jutro czeka dużo spraw do załatwienia na mieście i muszę wcześnie wstać, zmykam już. Ciachowych!
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2013-01-03 o 20:19 |
|
|
|
#830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tak w temacie: http://www.ciacha.net/blogi/ach-ci-p...owy_grudzien/1 Reklama z Ikerem
||
|
|
|
#831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale w Borussii graja trzej Polacy i TVP oczywiście puści mecz z Szachtarem... Mimo wszystko życzę wam nie zacinającej się transmisji w necie ![]() Ciachowych snów
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
kiedyś pisałam w I części wątku Pozwolicie, że córka marnotrawna powróci :P
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam Twój piękny avatar Swoją drogą co jeden z moich przyszłych mężów robi w Twoim avku ?
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za przyjęcie ![]() Oj też go wielbię. Nie mogę się z nim rozstać
|
|
#835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej girl ?
||
|
|
|
#836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem ani słowa, co nie przeszkodziło mi obejrzeć tego dwukrotnie Uwielbiam jak cały czas się bawi palcami itd., też tak robię. I w 10:03 ta zwiecha a potem uśmiech Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Madre, ale wicher wieje, głowy urywa normalnie
Znów wracam z miasta z migreną, Kraków źle na mnie działa Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wracając jeszcze do Borussi to ja rozumiem, że część widzów może chcieć ich obejrzeć, bo zaczęli traktować tę drużynę jako "naszą", bo jest tam 3 polaków i grają dość dobrze jako cały zespół, ale kuwa co będzie jak się to trio w końcu rozleci? Bo przeczuwam, że prędzej czy później Lewy wyfrunie gdzie indziej ![]() No nic dziewczęta, pozostają nam modły o dobre streamy na mecze Realu w LM
|
|
#838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdyby leciała w TV z chęcią bym obejrzała ALE pod warunkiem, że nie kosztem takiego meczu jak RM-MU... Rozumiem, że nasze trio itd. Ale to tak jakby puścić w TV w dobrym czasie antenowym jakiś nieciekawy film tylko dlatego, że gra tam jakiś Polak zamiast jakiegoś oskarowego hitu. Ja też To ma miłość wielka Fanka tylko Iana czy może TVD też? Cytat:
Faktycznie chyba musimy się poćwiartować ![]() Pamiętam ! Fajny był. Moja ulubiona mina na nim była ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze te moje długie rozpuszczone włosy zasłaniały mi dziś całą widoczność i szłam prawie na ślepo
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wczoraj strasznie, wiało, ja chora zapalenie oskrzeli chyba przez wizaż
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, zapalenie oskrzeli to poważna sprawa Miałam parę lat temu i przez ponad tydzień byłam bez życia zupełnie, więc współczuję. Kuruj się Ashaai dokładnie, do mnie argument "bo polacy" nijak nie trafia. Tak czy inaczej przeżyję jakoś te zacinające się streamy, przeżyję wyskakujące reklamy na stronkach byle by Real wygrał LM! ![]() Karim, kurde zetnij tego bobra na głowie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

Może też musiałabyś zmienić imię na Melek? 

Bo tak, nawet jeśli się na niego wpadnie to tylko autograf i pa. Nie ma szansy pogadać
.
"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

(z jakimś całkiem słabym przeciwnikiem w nazwie coś a la power rangers

Bo przeczuwam, że prędzej czy później Lewy wyfrunie gdzie indziej