|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
Ja zaglądam nie logując się, tylko w celu przeczytania opisu/opinii/zobaczenia zdjęć
![]() No, łazienka posprzątana
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
A macie jakieś plany na weekend?
|
|
|
|
#4443 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam plan! We wtorek mam zaliczenie z prawa pracy
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Powstał jakiś nowy wątek o blogerkach. Czy muszę mówić co teraz robię zamiast pracować? |
|
|
|
#4444 |
|
Konto usunięte
|
Nie poobrażać się z Tż na amen, być może poszukać jakichś ciuchów w końcu i w końcu zabrać się za pracę mgr
Bo z tym ostatnim obiecuję sobie ciągle i no nie mogę Poza tym proponowałam Tż wyjście do kina na Hobbita, ale nie bardzo się wykazał chęcią, więc nici. A Ty? ![]() Łojacie... Nie zazdroszczę. Ja mam pierwsze egzaminy 26 stycznia, ale na wtedy też muszę oddać 2 rozdział pracy, więc tym ostatnim się tylko martwię... Egzaminy mają jeszcze drugi termin ![]() Nouvelle, a można wiedzieć więcej na temat warunków tego Twojego zatrudnienia? Jak nie chcesz, mów po prostu, że nie I wsio
|
|
|
|
#4445 |
|
Konto usunięte
|
Wysłałam ci pw.
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Sun, jak on nie chce, to ja z tobą pójdę na Hobbita drugi raz
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Po pracy wpada do nas moja siostra na obiadek, ciasto i kawusię
![]() Potem pranie, sprzątanie i ogarnianie siebie. Jutro zajęcia, a po nich do domu i na imprezę W niedzielę kac i powrót do Pzn Takie tam niewielkie weekendowe plany ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- To dopiero są plany
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ też chciał iść na hobbita, no ale mi to znowu nie podobają się takie filmy No i nie wiem czy pójdziemy.. Ja za to chciałabym iść na "Sępa" podobno fajnie się zapowiada, ale nie wiem od kiedy puszczają w kinach Moje plany? Dziś zamierzam zadzwonić do babki i umówić się (kazała zadzwonić po świętach), więc być może rozmowa o pracę będzie. A oprócz tego to nic specjalnego, pewnie będziemy nadrabiać święta Ja najchętniej zapadłabym w sen zimowy jak muminek Naprawdę ciężko jest TŻtowi w taką pogodę (leje i wieje że by mnie mogło porwać) wyciągnąć mnie z domu ale jakimś zaproszeniem do kina np. czy na kawę oczywiście nie pogardzę ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- A tego Hobbita to już widziałam, że online jest, ale pewnie słaba jakość bo to kinówka.. |
|
|
|
|
#4448 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pod warunkiem, że z Tż będzie ok i jakimś cudem go wyciągnę... Sama nie lubię chodzić po odzieżówce A chcę poszukać jakichś bluzeczek, cienkiego sweterka... Potrzebne by mi było coś cienkiego na koszulki, wygodny a'la żakiet/sweterek... Spodniami też nie pogardziłabym. Ale ja często tak mam, że chodzę i nie łapię pomysłów na to, jak coś mogłabym zestawić, co do mnie pasuje... I w ogóle nie mam ochoty przymierzać Normalnie musiałabym urodzić się bogata i mieć stylistę. To by zaspokoiło potrzebę na nowe ubrania i nie musiałabym sama szukać Mówiłabym tylko "o tak, to biorę" Cytat:
![]() Cytat:
A więc kino albo dopiero dvdrip
|
||||
|
|
|
#4449 |
|
Konto usunięte
|
humor mi uciekł,
panna co zarabia tysiaka ode mnie, jeszcze dostala aneks na podstawie ktorego ma wyliczana premie roczna. a nic nie robi!!! |
|
|
|
#4450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38437903]humor mi uciekł, panna co zarabia tysiaka ode mnie, jeszcze dostala aneks na podstawie ktorego ma wyliczana premie roczna. a nic nie robi!!![/QUOTE] Czasem lepiej o takich rzeczach nie wiedzieć żeby się nie wkurzać
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygodne jesteśmy ![]() Dzięki
|
|
|
|
|
#4452 |
|
Konto usunięte
|
Moon, mam nadzieję, że się uda!
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze czekam na Wielkiego Gatsby - moja lektura na studiach Ale to aż w maju chyba..Dziewczyny dzwoniłam do tego sklepu. Niby kazała przyjść w poniedziałek ale mam mieszane uczucia
|
|
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze,że Cię nie olała tylko podała konkretny dzień będzie dobrze ![]() Ja już zrobiona na bóstwo i spakowana jeszcze tylko czerwony lakier na paznokcie Jutro o 17 kolacyjka u rodziców![]() TŻ dziś pytał gdzie bym chciała wesele...czy tu czy w naszym rodzinnym mieście. Powiedziałam co i jak i nawijam dalej..a on do mnie,że tylko to jedno chciał wiedzieć póki co
|
|
#4457 |
|
Konto usunięte
|
Domek
![]() Kurde, znalazłam ogłoszenie o pracę, niedaleko mnie, do domu kultury, czyli mój fach i jakby zadzwonili to była bym przehappy!!! Ale pewnie nie zadzwonią. Praca w linii prostej od domu 6 km ![]() Ogarnęłam trochę chatkę, ale jestem zmęczona jakoś. Katar mnie dobija, oczy bolą i w ogóle źleeeeeeeeeeeeee:| |
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38444243]Domek
![]() Kurde, znalazłam ogłoszenie o pracę, niedaleko mnie, do domu kultury, czyli mój fach i jakby zadzwonili to była bym przehappy!!! Ale pewnie nie zadzwonią. Praca w linii prostej od domu 6 km ![]() Ogarnęłam trochę chatkę, ale jestem zmęczona jakoś. Katar mnie dobija, oczy bolą i w ogóle źleeeeeeeeeeeeee:|[/QUOTE] Nie zaszkodzi wyslać CVkę Zdrowiej
|
#4459 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38445717]wysłałąm ale kurde w sumie moglam ją osobiście dostarczyć
Jak mają Cię przyjąć to i tak przyjmą Lecę na zajęcia, miłego dnia
|
#4461 |
|
Konto usunięte
|
Wstaliśmy, śniadanko zjedliśmy. Został śmietnik w kuchni
![]() Muszę iść ogarnąć. Mąż mi dodmuchał piłeczkę i mogę się już nią bawić |
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
ale ostatnio narzuciłyście tempo aż nie daję rady was nadrobić
![]() dziś pogoda do |
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh miałam wysmarować jakiegoś posta o sylwestrze, ale jakoś tak nie mam okazji i wogóle napisać co u mnie, ale jak już dopadnę kompa to zawsze tż się kręci koło mnie i kuka mi przez ramię i później się smieje z tego co piszecie! ![]() a na fejsie mam foty z sylwestra także możecie mnie zobaczyć w wersji western
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;38453021]Wstaliśmy, śniadanko zjedliśmy. Został śmietnik w kuchni
![]() Muszę iść ogarnąć. Mąż mi dodmuchał piłeczkę i mogę się już nią bawić A jak zdrówko? Widziałam,że w Lidlu były fajne piły do ćwiczeń, żałuję że nie kupiłam.Ja już po zajęciach, urwałam się z wykładu Zjemy coś i ruszamy ![]() U mnie dziś ładne słoneczko
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.
nie odzywałam się bo jakoś tak mi ostatnio... nie za dobrze. mam jakiegoś dołka, bo wszystko stoi. nic sie nie dzieje... miałam w tym tygodniu urodziny, 25, czuję się staro... Behind, gratulacje! no to teraz czeka Cię piękny okres. my załatwiliśmy wszystko ekspresowo więc w razie czego również służę radą. mieliśmy skromne przyjęcie bez wielu zbędnych dupereli i nie żałuję do restauracji poszliśmy na gotowe, wybraliśmy tylko menu (bez próbowania) i zasugerowalismy jakie kwiaty chcemy (oczywiście konwalie). maj polecam ))) sun, doskonale rozumiem co czujesz... u nas się ochłodziło. ale przeze mnie. widze jak tżowi jest przykro choc jest wspaniały i nie robi mi wyrzutów. a ja zaraz po położeniu się do łóżka zasypiam. moon, tusia trzymam kciuki za pracę nouvelle, gratuluję pracy super że się wszystko udało, mam nadzieję że dostałaś dobre warunki i będzie Ci dobrze w firmie klaudia, nooo ciekawa jestem jak się prezentujesz jako strażaczka ![]() whenee, ja protestuję. nie możesz jakiejś fotki do profilu wstawić/;p |
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tak sypie, że chyba zasypie nas całkiem |
|
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Już myślałam, że tylko ja ostatnio mam takie dziwne nastroje, ale widzę, że sama nie jestem. W ogóle ostatnio nie mam ochoty an nic, ale dziś muszę ruszyć dupkę i w końcu coś w domu porobić, bo zaniedbałam to ostatnio strasznie. Najchętniej cały dzień spędziłabym w łóżku i się z niego nie wychylała |
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no ja was mam na fejsie, więc wy musicie mieć mnie:P
|
#4470 |
|
Konto usunięte
|
whenee, jak już jesteś to chciałam ci polecić fajny serial w prawniczym klimacie- "The Firm". Jest co prawda tylko jeden sezon, wciąż nie wiadomo czy będzie drugi, bo rzekomo w USA ma niską oglądalność, ale naprawdę wciąga
I przystojny prawnik jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

Bo z tym ostatnim obiecuję sobie ciągle i no nie mogę 
Jak nie chcesz, mów po prostu, że nie
W niedzielę kac i powrót do Pzn