|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Oryginalne Pigmenty MAC , Styczeń Kaszlak18
Witam. Mam na wymianę, najprędzej za jakiś kosmetyczny drobiazg , dwie odsypki oryginalnych pigmentów MAC.
- Pigment MAC Follow Your Fancy - 1 ml w zakręcanym słoiczku , limitowana edycja , koralowo-pomarańczowy, dla mnie lekko wpadający odcień w różu , perłowy - Pigment MAC Golden Lemon - 0,5 ml w plastikowej fiolce z podziałką. Mocno nabłyszczony, perłowy żółty lekko wpadający w odcień złotego Marki MAC myślę, że nie trzeba przedstawiać Odsypki są bardzo wydajne, starczają na długo, chociaż ilość wydaje się nie wielka. Pigmenty mają szerokie zastosowanie, ale oczywiście najczęściej są używane jako cień na powieki. Można stosować na sucho i na mokro (bardziej intensywny efekt). W załączniku zamieszczam przykładowe swatches odcieni z internetu. Zapraszam również do mojego głównego "wszystkowątku"
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oryginalne Pigmenty MAC , Styczeń Kaszlak18
Shiseido Benefiance SPF 15, cos u mnie?
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, pomyliłam wątki- nie chciałam pigmentów.
|
#4 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Cos u mnie za pigmenty?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

Odsypki są bardzo wydajne, starczają na długo, chociaż ilość wydaje się nie wielka. Pigmenty mają szerokie zastosowanie, ale oczywiście najczęściej są używane jako cień na powieki. Można stosować na sucho i na mokro (bardziej intensywny efekt).