|
|
#1321 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. XI
poszukuje wode diamond musk po dobrej cenie !
![]() Ale nie cenie oriflame bo mnie przeraża,na allegro mam pecha bo nikt nie wystawił Nie ma któraś na zbyciu
Edytowane przez paula1109 Czas edycji: 2013-01-03 o 16:01 |
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
A widzisz, hehe każdy ma inny gust
U mnie np dużo sprzedają Muse Enigmę tylko raz mi się udało sprzedać
|
|
|
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj dorzucili mi odsetki :/ nie doliczą mi nic więcej jak jutro zapłacę?
|
|
|
|
#1324 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Rozeznanie
|
Nowa ulotka na katalog 2 jak zwykle beznadziejna. Może skuszę się jedynie na tusz Revelation, bo to właściwie jedyny tusz z Oriflame, który mi pasuję. Dopiero teraz też zauważyłam, że od paru katalogów w cenniku nie ma tabletek Swedish beauty z astaksantyną. Nie rozumiem po co wprowadzili opakowanie do sprzedaży by za chwilę wycofać
Zmniejszenie ilości do astaksantyny do 3 mg też mi się nie spodobało, skoro wcześniej pisali w poradniku, że 4 mg jest optymalną ilością. Będę musiała rozejrzeć się za jakimś zamiennikiem w aptece.
|
|
|
|
#1326 |
|
Konto usunięte
|
ale zwróciłaś uwagę, że on ma zielony kolor? Ja po kombinacjach z różnymi tuszami, także z Oriflame (wondery) wróciłam potulnie do Max Factora. Wonder się nie umywa, mimo, że ma na KWC recenzje super.
|
|
|
|
#1327 |
|
Pani Mizantrop
|
To kwestia gustu, ja testowałam różne tusze, od jakichś Miss Sporty, które nie robiły nic z rzęsami przez Maybelline, różne Avony, Max Factor właśnie (ten z efektem sztucznych rzęs był dobry, ale niewydajny), Clinique po Inimitable Intense Chanel i właśnie Wonder jest moim ulubieńcem, będę go kupować tak długo, jak będą go produkować.
|
#1328 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Pani Mizantrop
|
Faktycznie zielony ten tusz
![]() Z całej tej ulotki podobają mi się tylko te wsuwki z perełkami i innymi kamyczkami i lakiery Burgundy i Dark Brown.
|
#1330 |
|
Konto usunięte
|
ja sobie odpuszczam ten katalog. Słabiutki jest, za to kolejny szykuje się fajny, więc się wstrzymam.
|
|
|
|
#1331 |
|
Pani Mizantrop
|
Z 2 katalogu bardzo mi się podoba torba More, ale droga jest
![]() Podobają mi się też miniedycje Grace i Enigmy, chętnie bym je kupiła. Ma któraś z Was wodę Pretty Swan? Bardzo jestem jej ciekawa.
|
#1332 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie dostałam ulotki.
Mogłaby któraś z Was zeskanować w wolnej chwili?
|
|
|
|
#1334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znam preparaty które mają 6 nawet 8 mg i nie są tylko dostępne a aptekach, ale w sumie to zazwyczaj produkty sprowadzane z zagranicy i nie do końca można wierzyć w ich skuteczność. Mój brat również dał się namówić na astaksantynę, głównie ze względu na jej zbawienny wpływ na mięśnie. Choruje na skomplikowane neurologiczne schorzenie i po wielu miesiącach używania twierdzi, że mu bardzo pomaga. Tylko ostatnio mi narzekał, że bardzo mocno przetłuszcza mu się skóra, bardziej niż kiedyś. W mojej bliskiej rodzinie wszyscy mają tłustą cerę, również mężczyźni |
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam wczoraj na katalogowy wątek
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1337 |
|
vel Turkusoowa :)
|
ojej przypomniałas mi ten zapach,dawno temu miałam próbki i uwielbiałam go
mam próbkę bardzo delikatny zapach,łagodny,czuję jakby białe kwiaty w kremowej otoczce,zapach piękny
|
|
|
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejsza promocja wręcz powala na nogi - chyba się skuszę;-)
|
|
|
|
#1339 |
|
Raczkowanie
|
Chyba dają to czego się chcą pozbyć
Mi się nie podoba ta woda Swan,potem pachnie trochę takim męskim zapachem.
|
|
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
Pisałam maila w sprawie WellnessPack, odpisali że w 2 normalnie można założyć subskrypcję. Zielony tusz do rzęs? Skuszę się, bo zauważyłam że zielony ładnie wydobywa kolor moich tęczówek (ciemne piwo). W domówieniu z 1 skusiłam się na zupki szparagowe
Te produkty na mnie naprawdę działają, widzę efekt po włosach, skóra jest zupełnie inna a waga spada. Tylko wciąż nie wiem, jak przekonać do nich klientki.
|
|
#1341 |
|
Rozeznanie
|
To fajnie, ale i tak muszę się zastanowić czy zakładać teraz tą subskrypcję, mam starszego psa z chorymi stawami i sporo kasy idzie na jego suplementacje. Więc może na razie będę kupować w osobnych opakowaniach witaminy i kwasy omega 3. Zawsze to trochę mniejszy koszt w miesiącu.
|
|
|
|
#1342 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
W składzie Pretty Swan widziałam chyba pieprz, stąd moje wątpliwości, bo pieprzu w zapachach nie znoszę, drażni mnie niesamowicie i czasem boli mnie od niego głowa.
|
|
#1343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednak nawet jeśli byłby mało trwały, to i tak nie żałowałabym wydanych 33zł Dopiero po odpakowaniu zauważyłam, że na flakoniku, pod nakrętką, jest malutka falbanka ( czego wcześniej w katalogu nie zauważyłam).
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dziewczyny
i duuuuużo zamówień ![]() Która z Was próbowała już Zupy Wellness? Mam zamiar zamówić obie zupki, bo uważam, że fajne rozwiązanie dla mnie w pracy, podobno są ok, ale czy macie już własne opinie na ich temat?
|
|
#1345 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jakoś niemam do tego przekonania,sama chemia |
|
|
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czasami podglądałam W składzie niby mają być naturalne składniki, nie analizowalam jesczze ich, ale chyba lepsze takie szybkie gotowe danie niż inne gorące kubki ![]() Zupki zamówię, już dodałam do koszyka. Gdzies czytałam (chyba na fb), że zupa pomidorowa za słona jest, ciekawe... w sumie wydaje mi się, że zależy to od proporcji proszku i wody.
|
|
|
#1348 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak sobie myślę, że takie zupki stosowane chociaż przez miesiąc zamiast obiadu, i do tego jakieś warzywka jeszcze to powinno się te 3 kg. zrzucić w zdrowy sposób tak akurat na wiosnę...i dla organizmu też będzie pożytek, taka zdrowa dietka. obaczymy czy podziała ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1349 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
zaraz posmaruję łapę ponownie Pretty Swan,sprawdzę czy mój nos czuje pieprz ![]() dziewczyny jaki zapach z Ori lubicie latem,na upały? bo mam w planie Precious Moments,strasznie mi się podoba,taki świeży,rześki W Pretty Swan czuć faktycznie pieprz ale podoba mi się,to złagodzony pieprz aaaa już wiem czemu mi się podoba-bo ma w składzie brzoskwinię,a zauważyłam że większość zapachów które lubię ją ma i tutaj też jest wyczuwalna,w takiej kremowej nucie
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaki bałagan się robi na wątku z linkami i zdjęciami
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post38474176 zaczęły tam pisać i zadawać pytania
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

Enigmę tylko raz mi się udało sprzedać

Zmniejszenie ilości do astaksantyny do 3 mg też mi się nie spodobało, skoro wcześniej pisali w poradniku, że 4 mg jest optymalną ilością. Będę musiała rozejrzeć się za jakimś zamiennikiem w aptece.

na pewno - naprawdę
)