|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
|
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tylko dowodzi, jak cenne są Twe przepisy
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie jest ten kulinarny? Bo bym trochę podczytała może odgapiła, ja robię dzisiaj krewetki
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa spoko, rozumie.
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 19-go jest w Gdańsku i napaliłam się strasznie, ale nie ma już tych tanich biletów i najtańsze teraz są za 200 zł...
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, może Ci Bon Jovi na porodówce zaśpiewa?
albo Ty uródź na scenie, o! Czarna, ja nie mam pomyslu na tę kieckę Twoją, ale chcę zobaczyć Twą zieloną łazienkę ja mieszkanie to jednak spokojne, ale z mocnymi akcentami, jedynie sypialnia może być calkiem łagodna, ale ten dziecięcy pokój to się waham w myślach, ściany na pewno niespokojne a dodatki to nei wiem.
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to bym dziecku zrobiła pokój w żyrafki bo mam lekkiego świra na ich punkcie
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się marzy domek w spokojnych kolorach z żywymi mocnymi akcentami.
Naj jeśli chodzi o sukienkę to muszę usiąść na tyłku i oblukać. Pochwaliłybyście się swoimi te zaobrączkowane i te przed, które dojonały już wyboru. A napewno pozostałe z Was mają typy .
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-01-04 o 16:07 |
|
|
|
#3071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie w owady, bo nie lubię i nie w postaci z bajek myślę, że stworzę sobie dziecko narcyza i będą wszędzie jego zdjęcia może zwierzaczki faktycznie, ewentualnie motylki i ważki, coś ładnego i kolorowego i duuuużo misiów pluszowych Cytat:
jeśli będę odpowiednio szczupła, to chcę gołe plecy.---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- za to mam typy pierścionków |
||
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie mierzyłam żadnej z nich, ale na pewno chcę zwiewną, w stylu empire
|
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
bajdełej ostatnio znów się z mamą pożarłam o te tańce za pieniądze
ja obstawiam, że ona po prostu wyjdzie na środek na weselu i powie sama od siebie, że teraz można wykupić taniec z młodymi, i zacznie się chryja, bo ani ja tego nie chcę, ani luby, a on to jak go znam, po prostu wyjdzie, rzucając coś na odchodne. i tak oto moja mama będzie chciała nas uszczęśliwić na siłę, a wyjdzie koszmar weselny ja już jej to tłumaczyłam na różne spsoby, a ona swoje. ja: ja tej zabawy nie chcę ona: to tradycja ja: ale my tego nie chcemy na 100000% ona: akurat, jak przyjdzie co do czego, będziecie się fajnie bawić ja: nie, luby nie będzie udawać, że go to bawi mama: to Ci mówię o tym teraz, masz dużo czasu, by go utemperować ja: ale ja nie chcę go temperować, bo sama nie chce tej zabawy! mama: co nie chcesz?! co nie chcesz?! trochę się pogibiesz, a wiesz, ile kasy możesz zebrać?! Justyna prawie 1000 zebrała! ja: kasa mnie nie obchodzi, poza tym nikt z rodziny lubego tego nie zna, będą się czuć niekomfortowo, jak się wyskoczy z taką zabawą, a poza tym uważam, że to niegrzeczne informować, że jak chcą, to mogą ze mną tańczyć za pieniądze. mama: to nie muszą tańczyć! a na pewno jakieś zaskórniaki będą mieć na wszelki wypadek. w końcu wypalilam, że kojarzy mi się to ze sprzedażą siebie, a ja się sprzedawać nie będę, poza tym na moim weselu będę tańczyć ze wszystkimi, którzy będą chcieli, za darmo, bo to moi goście, anie sponsorzy. ale to nic - ona dalej swoje: "zobaczysz, że będzie super!" ja: "nie będzie, bo tej zabawy nie będzie!!!" ona: "dobra, dobra..." no i tak w koło Macieju... w końcu powiedziałam, że nie planuję żadnego ślubu na razie, więc EOT. ech, aż mnie mrozi, bo nie wyobrażam sobie w ogóle tej zabawy. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Najka, kurde ciężka ta mama
mam nadzieję, że odpuści jak jej wytłumaczycie że naprawdę nie chcecie![]() 2 i 3 będę mierzyć, bo są dostępne w Gdańsku, pozostałe niestety nie Chciałabym iść w przyszłym tygodniu, ale czekam na psiapsiółę jak będzie miała wolne![]() Zostało mi trochę ponad 5 m-cy....trochę się boję że za późno, tym bardziej że to tylko mierzenie, pisałam wcześniej że kupię najwcześniej w marcu
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Naj twoja mama czasem mnie przeraża.
|
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle że szukanie zajęło mi też dużo czasu
Edytowane przez Smerfetka_88 Czas edycji: 2013-01-04 o 16:44 |
|
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zaliczkę może spróbuj sama wpłacić, co? mnie też... jak ona się na czymś zafiksuje, to mówię Ci - nie ma zmiłuj. a najlepsze, że potem zwykle się kończy tekstem: "tak, bo głupia matka Ci wstyd przyniesie" i płacz ostatnio tak nie było, ale widzę, że nie będzie łatwo. Mam nadzieję, że do niej dotrze, już mam pomysl, by jej to zobrazować po prostu: "mamo, a jakby Twoja mama u Ciebie na ślubie chciała, żeby Cię np. macano za pieniądze, bo taka by była tradycja,to dałabyś się?". Oczywiście wiem, że mi powie, że to co innego, ale liczę, że zrozumie, że nie ma co namawiać do tego, bo dla mnie to nie do przyjęcia i basta. ale tak naprawdę to do końca będę drżeć na weselu, ze wyskoczy z tym, mówię Wam... Liczę na to, że wyolbrzymiam, że ona tylko tak gada, próbuje namówić, ale wiecie: "jak nie, to nie". Nigdy mi w końcu wbrew mej woli nie wyskoczyła z niczym. Ale już kilka razy poruszała ten temat, więc mam wrażenie, że to dla niej dość ważne...
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-01-04 o 16:37 |
|
|
|
|
#3078 |
|
MBZ♥
|
Z Krzysiem bylo tak jak napisała Aleks
Najeczko wydaje mi się, że chodzi o picie w sensie dosłownym:/ przez całą ciążę. W początkowym etapie, nim wyjdzie pozytywny test maleństwo jest chronione pamiętasz ja na panieńskim w Krakowie wypiłam kilka drinków, a już wtedy coś tam się działo aczkolwiek jestem wielkim przeciwnikiem picia i palenia w ciąży nawet minimalnych ilości-wina czy piwa bo jest taka zachciewajka:/Za dużo wiem o fas żeby to robić. Jest też drugi blog, który pisze tato adopcyjny:tuptusie-adoptusie ale tam rzeba mieć hasło. Generalnie małżeństwo adoptowało 2 dziewczynki-siostry i starsza ma fas, nie umie okazywać uczuć, wręcz tego nie lubi-cały repertuar oznak, młodsza rozwija się normalnie![]() co do koloru na ścianie to nie lubię żółci, niebieskiego:/więc narazie wybieram między szarościa, smietanką, pudrowym ![]() Karmelka, a jakie przyprawy dajesz do wywaru?ja najpierw obgotowuję mięsko, zbieram szumy, potem dodaję warzywa, nać pietruchy, gałąź lubczyku ziele ang, liść laurowy, pieprz ziarnisty, przypieczoną nad ogniem cebulę, pora, i dopiero solę. Słyszałam o tych kostkach bez gluta ale jeszcze nie trafiłam![]() Uwielbiam taki styl jak na fotce ![]() Maya suknia piękna ![]() nie używam kostek ani innych polepszaczy ![]() o szarości myślałam-tym bardziej że chcemy zostawić 2 ściany w jagodowym musie ale dziś widziałam pudrowy róż-wydaje się ładny, nieostry, nie taki słodki, wpada trochę w brudny róż, coś ma z szarości ale jeszcze nad nim myślę![]() Pracuję nad Mężem żeby przemalować trochę resztę właśnie w jakieś szarości ale narazie najważniejszy pokój Roszpunki![]() Caprioszku fajna lampka ![]() Czekamy na księdza niech przyjdzie szybko bo B. ma malować na biało 2 ściany![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Naj mam nadzieję, że mama zbastuje:/ Magda niech spadają na szczaw i eks i kolega![]() Oszek ale teraz Cię nie ma:/ Simply to mocno kciukam
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
By, niech zacznie to ksiądz ekspresem przyjdzie
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej, taki łagodny jagodowy z żółtym lub beżem |
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, współczuję aż takich przejść z mamą, już teraz, gdy jeszcze o ślubie nie ma mowy...
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet mi przyszło do głowy zorganizować wszystko samej z lubym ekspresowo, a jej tylko powiedzieć: "ZA DWA MIESIĄCE SLUB! Już wszystko załatwiliśmy " ![]() ale muszę przyznać, że i tak jest lepiej niż było Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-01-04 o 16:49 |
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, ja to bym chyba powiedziała tydzień wcześniej, żeby nie zdążyła wiele wymyślić
|
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, niestety wiem...
|
|
|
|
#3087 |
|
MBZ♥
|
Choji przykro mi, że tak CIę traktują
![]() Naj już głowa paruje od tych beży ![]() świadomie od kiedy wiem, e jestem w ciąży to choćby skały sr.ały to nie tknę alko
|
|
|
|
#3088 | ||
|
Zakorzenienie
|
a kiedy pracę zaczynasz?
Cytat:
) itp.---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Która do mnie dołącza w tym roku do akcji "52 książki"?
![]() No i do planów dorzucam jeszcze listę BBC http://www.biblionetka.pl/art.aspx?id=465038 |
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mało książek czytam, niestety, góra 3-4 rocznie. ale jakby zsumować, ile czytam gazet, to kilkanaście dziennie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

zrobiłabym nam po powrocie, a wtedy już pewnie nie znajdę przepisu 

ja obstawiam, że ona po prostu wyjdzie na środek na weselu i powie sama od siebie, że teraz można wykupić taniec z młodymi, i zacznie się chryja, bo ani ja tego nie chcę, ani luby, a on to jak go znam, po prostu wyjdzie, rzucając coś na odchodne. i tak oto moja mama będzie chciała nas uszczęśliwić na siłę, a wyjdzie koszmar weselny
ja już jej to tłumaczyłam na różne spsoby, a ona swoje. 
niech spadają na szczaw i eks i kolega