|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
|
|
|
|
#3932 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Ale jak czuje, że nic jej nie zrobią, a ma charakter lenia, to korzysta... A jak pójdę na zwolnienie, będzie robić show -jak zawsze...
|
|
#3933 |
|
Nindżopesz
|
Bo Spoo to zbooczuch
![]() ![]() Ad sinupret wczorajszego wyjscia do ludzi... Wino bylo dobre ale kolezanka caly czas nawijala o dziecku Wiec mozna powiedziec, ze sie troche wynudzilam. Z pozytywnych aspektow odkrylam, ze jednak faceci czasem mnie zauwaza - dwoch dresiarzy skomentowalo moje doczlapanie na przystanek slowami "podobna ta dziewczyna, w ktora je...nela petarda i ja zabila byla ruda"
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie wino?
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Nindżopesz
|
Jakies grzane, po smaku wnioskuje ze Grzaniec Galicyjski.
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to masz "ciekawe" życie chciałam zanabyć ale były zbyt dojrzałe, a lubię tylko zielonkawe kupiłam więc pamelo i gruszki i avocado i jeszcze ogórka i paprykę i sałatę Cytat:
dzielnie zapisuję wydatki w kalendarzyku
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3939 | |||||||||||||
|
BAN stały
|
U mnie to samo, albo i jeszcze gorzej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chyba też zacznę owoce jeść, takie "prozdrowotne postanowienie noworoczne" (z warzywami nie mam problemu, szczególnie w formie surówek/sałatek, ale żebym tak sam z siebie po jabłko sięgnął? Raz na ruski rok chyba...) ![]() Cytat:
Cytat:
Na przypudzianowanie ![]() Ależ prącie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kłopoty rodzinne, czy inszą skomplikowaną sytuację, ma wiele osób, więc żadna to wymówka ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||||
|
|
|
#3940 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja zielonkawych nie lubię, zbyt cierpkie są Poza tym, banany, gruszki i awokado to najbardziej kaloryczne z owoców
|
|
|
|
|
#3941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba że do chlebka Cytat:
![]()
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. Ty mnie rozumiesz ![]() no teraz to żeś mi doj...walił
|
|
|
#3943 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
fogle podziwiam Wasze wierszotwórcze talenta Cytat:
szczególnie do białego Cytat:
Cytat:
![]() brawo, widzę że jednak udało się wybrać jeden z trzech ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
i fogle bezsensu tak same jednogroszówki, chyba, że wypollizują wszystkie żółte i będzie zaokrąglenie do 10 gr
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#3944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad2. Cytat:
i brakuje ich na rynku, muszą bić nowe, a wyprodukowanie 1gr kosztuje 5gr i wszystkie miedziaki chcą wycofać
|
|
|
#3945 | |||
|
BAN stały
|
W cycki nie, w dolne rejony
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tak nie mówię, ja to czasami słyszę (bardzo rzadko, i zawsze na drugi dzień zwracam dług) |
|||
|
|
|
#3946 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Smutno mi, bez powodu
Idę się chyba położyć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niemniej pisać miałam o cenach ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- o witaj siostro w niedoli - zły dzień, my w sumie mamy powody ale i tak chodzę dziś jak zbity pies - w inne dni jakoś się dzieje słusznie z tą drzemką - prześpij ten zły dzień EDIT: nei pisałaś o drzemaniu ale samo leżakowanie czasem styknie abo przeczytaj coś |
|
|
|
|
#3948 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3950 |
|
BAN stały
|
Mruczek zachorował, leży osowiały, ma wymioty i biegunkę, praktycznie nie je i nie pije, od 3-4 dni
Byliśmy z nim u weta, ale na razie nic nie wiadomo, czy to wirus jakiś, czy zatrucie ![]() Poza tym trzeciego miesiąca pod rząd w takim stanie psychicznym, jak obecnie, to ja nie wytrzymam
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też kumulacja złych zdarzeń ale zawsze może być gorzej tfuuu tfuuuu tfu przez lewe ramię i jakoś się trzymamy - ale powaga boję sie dnia kiedy sie przestanę trzmać - nie czytać: zacznę puszczać - i wtedy nie wiem zaiste nie wiem chyba jednak trzeba byc silnym i umieć znieść smutne to ale prawdziwe
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-04 o 17:03 |
|
|
|
|
#3952 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3953 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() też to miałam wczoraj, pół wieczoru z nieznanej przyczyny przeryczałam ![]() Cytat:
Zbieram się do baru
|
||||
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie znam tego słowa
![]() To nie kce ![]() Cytat:
widzę ze Ty masz tak jak ja![]() Cytat:
|
|
#3956 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra. To mnie nie pociesz w sumie ani trochę Bo to jest chyba tak, że jak kiedyś było dobrze, a teraz się spier... niczyło, to człowiek ma już wyrobiony jakiś "standard", do którego chce wrócić, że "skoro wtedy dało radę, to dlaczego teraz nie?" ![]() Cytat:
![]() Wiem, wiem, strasznie śmieszne (ale tak ad sinupret poboczy, dzisiaj widziałem taką jedną blondi w lesie, gdy przy drodze stała, to jest dopiero dla mnie... desperacja No chyba desperacją bym to nazwał, bo wątpię, że ot tak, dla hecy) ![]() Cytat:
Choć tak się czasami zastanawiam, gdzie jest ta granica, za którą ludziom puszczają nerwy i odbiera im rozum? To pewnie od człowieka zależy ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx - przytaknę tylko całościowo i nie drążę tematu bo się tu potniemy zaraz - a ja zwłąszcza gdyż przeglądam oferty pracy i wydzwaniam
|
|
|
|
#3959 | ||
|
BAN stały
|
To kaszubski dialekt średniowieczny, z XIII wieku jeszcze
Cytat:
U mnie posypało się na maxa 2. listopada dokładnie, a od tej pory to jest ku*wa jakaś równia pochyła, z każdym dniem gorzej ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() Już mnie nieee maaa!!! ![]() --- Przestaję już smęcić, wystarczy
|
||
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Jeśli Ci pomaga to smęć, takie rzycie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

ale cóż się dziwić
A jeśli chodzi o kombinatorkę to nie da się z Nią coś zrobić, nie ma na Nią jakiegoś haka? 

Zobaczymy jak sobie poradzi

Ty to masz "ciekawe" życie

No chyba desperacją bym to nazwał, bo wątpię, że ot tak, dla hecy)