Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17. - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 13:59   #1051
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Zrób koniecznie!
Choć Emilka już przecież taaaaaaka duża (Twoje słowa!), a w tym pokoju ledwo widoczna

O jaaaaaa! Chyba już opadł, co?

No bo jest duża w sensie długa i taka "rozumna"

Gocha
super lada chwila czekają nas dwa porody i czekam na opisy bo inne koleżanki to się nie spisały.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:59   #1052
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Buter dzięki, uwierz, jest tycie mamy jeszcze jeden pokój w którym mamy szafe zabudowaną, łóżko i łóżeczko - tylko tyle się w nim zmieściło i zupełnie nie ma w nim miejsca na cokolwiek jeszcze....

Ha ha ha A tam Emilcia się kręciła
Ahhh.. no to faktycznie miejsca nie za wiele
Gdyby pojawił się drugi dzieciak, to już w ogóle masakra 36 m2 to nie za wiele.

Cytat:
Ale widzisz - Wy robiliście od zera, mieliście jakieś tam możliwości. Niewielkie bo niewielkie, ale jednak. U nas tak jak są ściany, tak będą. Możemy manewrować meblami, ale na niespełna 38m2 za dużo sobie nie pomanewruję...
Niestety znam te ból niezapraszania - do nas przyjdą dwie pary i już siedzimy na kupie... Na święta też nie możemy rodziny zaprosić, bo nie ma gdzie... Pocieszam się tylko tym, że kiedyś (mam nadzieję) wyprowadzimy się na większe...

Aaa, no i Wy nie macie dwóch tygrysów z ogromnym drapakiem
Dwa tygrysy
U nas psinka też zajmuje sporo miejsca, tylko my generalnie mamy trochę więcej miejsca, więc się tego nie odczuwa.

Chociaż jak w zeszłym roku robiliśmy urodziny męża i naspraszaliśmy ludzi, to autentycznie poczułam ścisk...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 14:01   #1053
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Dwa tygrysy
U nas psinka też zajmuje sporo miejsca, tylko my generalnie mamy trochę więcej miejsca, więc się tego nie odczuwa.

Chociaż jak w zeszłym roku robiliśmy urodziny męża i naspraszaliśmy ludzi, to autentycznie poczułam ścisk...
Tak sobie zawsze porównuję - sypialnia mojej siostry ma 42mkw
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-01-04, 14:02   #1054
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Dwa tygrysy
A nie tygrysy? Jakim stwierdzeniem powitał mnie po nowym roku kolega w pracy? "Ale ty masz ogromnego kota!"... No, więc tygrysy

Ok, czas do domu
Nie chce mi się jutro jechać

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Salon mojej siostry 110m2

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 14:03   #1055
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

jak sie urodzilam mieszkalismy na 30m2(4 osobowa rodzina)i trzeba bylo dac radedo tego mialam starszego o 7 lat brata, to wiadomoz e chodził juz co szkoly a my wszyscy w kawalerceMeczylismy sie tak 2 lataale jakos moja mama dobrze to wspomina
Stary 2013-01-04, 14:04   #1056
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
śliczności.
ja fot z usg nie mam żadnych nowych ale bencołek mogę wrzucić
Łooooo... no już kawał brzucholka
I opadł, nie?

Cytat:
No cóż przykro to. No nasz przedpokój ma 13m2 tak dla porównania...

Hania

Stary 2013-01-04, 14:14   #1057
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

O jaaaaaa! Chyba już opadł, co?
też tak myślę
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 14:15   #1058
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
No ej, tu się nie ma z czego śmiać...

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
mnie tez
zawsze coś muszą dać kurde
Cytat:
Guciu, no wiadomo, wątpliwości przy tak poważnych decyzjach, jak dziecko, są zawsze! Ale jak się przesadnie rozkminia, to nic dobrego z tego nie wychodzi. Nie mówiąc o tym, że to też nie jest do końca racjonalna decyzja podyktowana tylko rozumem, korzyściami finansowymi itp.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kaśka oby jak najszybciej, bo szkoła mi już uszami wychodzi
ja się cieszę, że mam już studia za sobą, jeszcze wybieram się na kurs z księgowości, ale ciężko się zebrać
Cytat:
Dziewczynki, mina pt "jak cię zaraz walnę....."

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Mój brzuchol z sylwestra i Nataszka
Ta buźka co prawdza pozniekształcana trochę ale usta i nosek jakoś widać
dzidziuś
Cytat:
Aaby wrzuciłam fotki w profil - niestety na zdjęciach to zawsze wygląda jakby była mega wielka przestrzeń, a tak na prawdę nie jest..... wsyzstko na centymerty wyliczone a jeszcze planujemy zakup krzesełka do karmienia i już w ogóle nie wiem, gdzie się z tym zmieszcze Rodzice chcą, żebyśmy do nich wrócili, ale to odpada, bo wcześniej czy póxniej znów zaczęlibyśmy sobie wszycy działać na nerwy a po co nam to, teraz przynajmniej jest zgoda w rodzinie
Bikuś jeszcze kupicie większe mieszkanko, a u rodziców nie ma opcji, żeby zrobić 2 niezależne mieszkania? np oni dół Wy górę i osobne wejścia?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 14:18   #1059
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Cytat:
No właśnie..... nieźle się urządził, nie już przy urodzinach jego żony zasugerowaliśmy, że świętujemy tam, gdzie jubilat mieszka hihihihih ale w sumie u nas wygodniej pod tym kątem, że wcześniej nie byli małżeństwem, to nie mieli lokum, a teraz mieszkają z tatą i może dlatego nie chcą u nich..... a w sumie Emilka sobie śpi w pokoju obok, a my balujamy, więc mi też pasuje szkoda tylko, ze muszę potem sprzątać
Sprzątanie najgorsze! Ja tak 3 lata pod rząd robiłam z siostrą!
W tym roku robi już na swoim, bo właśnie kupiła mieszkanie

Cytat:
Wkurza?? Czemu?? Przecież to dobre..dla równowagi w Waszym związku, gdzie Ty rozkminiasz wszystko bardziej niż Sherlock Holmes...

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

aaa miałam Wan napisać jaki miałam sen.... był dzień naszego ślunu, godzina do wyjścia a ja sama sobie w łązience robiłam makijaż, dzwoniłam do fryzjerki gdzie jest no i w tym momencie przypomniało mi się że miały być zdjęcia z przygotowań a nie ma fotografa. Dzwonie do pani fotograf a ona nie odbiera i w tym wchodzi TŻ i mi mówi że idzie nagrywać muzykę bo nie mamy jeszcze. Myślałam że padnę jak się obudziłam, i pierwsza moja myśl że trzeba się za coś zabrac bo to przecież jescze tylko 8 miesięcy...i pierwsze co mi przyszło na myśl to... że muszę schudnąć... i tak moje bojowe nastawienie do organizacji ślubu zmalało bo przecież skoro mam zacząć od odchudzania to ja dziękuję
Też mi się śniło już coś podobnego
Stałam pod kościołem i klnęłam, że kamerzysty jeszcze nie ma, a ja sie odpicowałam Z kolei pod salą dowiedziałam się, że idziemy do jakiejś mniejszej, ciemnej i ohydnej! Jedząc obiad patrzyłam na jakieś ciemną boazerię, wkurzyłam się, wzięłam moją ogromną kieckę ( była meggaaaa duża) i poszłam do właściciela. Wykrzyczałam, że albo oddaje mi MOJĄ salę, albo idziemy na dyskotekę

Cytat:
Onyks to popatrz na to - fotka z przed chwili bo tamto to stare było....
Ależ ma świetne oczka Rybka mała

Cytat:

Cuudownie wyglądacie ! Ślicznie wyglądasz w ciąży i kompletnie nie wierzę w Twoje kilogramy

Cytat:
śliczności.

Uuu piękne M1 Faktycznie chyba opadł

Cytat:
O kurka to może się kulać

Cytat:

O masz, a Twoja hmm urządzać dyskoteki

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
jak sie urodzilam mieszkalismy na 30m2(4 osobowa rodzina)i trzeba bylo dac radedo tego mialam starszego o 7 lat brata, to wiadomoz e chodził juz co szkoly a my wszyscy w kawalerceMeczylismy sie tak 2 lataale jakos moja mama dobrze to wspomina
Otóż to !
My w mieszkaniu rodzinnym żyliśmy w 6 (5 kobitek i tato) na 55mkw. Dało się, wszyscy żyliśmy i żyjemy nadal. Choć wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia. Z mojego doświadczenia mogę tylko powiedzieć, że wolałabym mieć coś ciasnego i swojego, niż większego i być zależna od kogoś.

Też nam się marzy dom, niezbyt wielki, ale czy to marzenie się spełni, to nie wiem. Wierzę, że tak

Cześć,
U mnie dzień jak co dzień. Od rana nauka, teraz projekty, potem zlecenia Do znudzenia!

Nie chciałaby któraś z Was przesunąć kalendarza do lutego ?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 14:19   #1060
Gucia0987
Zakorzenienie

bika ale fajna Emilcia i na tym pierwszym zdjęciu mi się strasznie podobna do Twojego męża wydaje

Faktycznie macie malutkie mieszkanko - pięknie urządzone!!! ale malutkie. Nie dziwie się, że potrzebujesz zmiany. Mam nadzieje, że uda się Wam zamienić na większe mieszkanie w bliskiej przyszłości

Co do sypialni Twojej siostry to padłam ogromna!

Onyks wyglądasz cudnie!
A Nataszka będzie piękną dziewczynką!

Abby zobaczymy, zobaczymy ale nie wiedziałam, że jawię się jako osoba wyszukująca sobie "ale" chciałabym zrobić jak napisałam, a jak będzie - się okaże kiedyś tam

Ana a jak u Ciebie z podjęciem decyzji?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 14:44   #1061
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Ty..... mojej chyba też

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

zawsze coś muszą dać kurde

ja się cieszę, że mam już studia za sobą, jeszcze wybieram się na kurs z księgowości, ale ciężko się zebrać

dzidziuś
Bikuś jeszcze kupicie większe mieszkanko, a u rodziców nie ma opcji, żeby zrobić 2 niezależne mieszkania? np oni dół Wy górę i osobne wejścia?
Hmmm.... no właśnie tak jest, tylko że dwa osobne mieszkania, ale 1 wejście no i dużka klatka z której się wchodzi do 2 niezależnych mieszkań....... tylko ogrzewanie wspólne, liczniki też....... a jak tam mieszkaliśmy to się rodzice nie godzili na rozdzielienie..... teraz godzą się na wszystko, ale my już mamy kredyt, no i nas nie stać na kolejny remont.

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Sprzątanie najgorsze! Ja tak 3 lata pod rząd robiłam z siostrą!
W tym roku robi już na swoim, bo właśnie kupiła mieszkanie

Ależ ma świetne oczka Rybka mała

O kurka to może się kulać

Ach, dziękujemy

Właśnie sobie wyobraziałam moją siostrę, na niej szwagra i jak się tak razem "kulają" po podłodze

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
bika ale fajna Emilcia i na tym pierwszym zdjęciu mi się strasznie podobna do Twojego męża wydaje
Właśnie na tym zdjęciu z łóżeczka to cała ja tzn Emilka to cała mamusia
Bardziej jak leży na brzuszku to mi się do tż'a wydaje podobna
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 14:58   #1062
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
super
Cytat:
Onyks to popatrz na to - fotka z przed chwili bo tamto to stare było....
ale ona sliczna
Cytat:
o jaaa, ale piekny widok i super zgrabny brzusio masz!
Cytat:
śliczności.
hehe ale porzadne mieszkanko!!! sliczny!

Dziewczyny, ja was tutaj chyba nigdy nie nadrobie chociaz klub sie staram...

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 14:59   #1063
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
śliczności.
łał! Duziii

Cytat:
A nie tygrysy? Jakim stwierdzeniem powitał mnie po nowym roku kolega w pracy? "Ale ty masz ogromnego kota!"... No, więc tygrysy

Ok, czas do domu
Nie chce mi się jutro jechać

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

ile??
My budujemy, mamy ogromny salon ale chyba nie tyle

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jeszcze pół roku dwie sesje i obrona

Gucia prędzej tak jak nie ale na samą myśl mam skurcze w brzuchu ze strachu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 15:18   #1064
metkaa
Zakorzenienie

Onyks ładniutki brzuszek i Ty ladnie wygladasz

Bika
malenkie macie mieszkanko ale jakie ladne
tez bym sobie nie wyobrazala mieszkac z rodzicami czy tesciami,

gocha niezly brzuszek
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 16:03   #1065
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Ale po rozdaniu idziemy z grupą na ostatnie piwko, także może być miło

baw sie dobrze

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Tomalinko - to super, że tak rośnie, chętnie podglądnę....A ja mam plan za dwa tygodnie wam wstawić, jak będzie ewidentna piłeczka;-) Ale to, że tak po mnie widać rozwala mnie dokumentnie;-) Szukam luźnych bluzek w domu a w moim otoczeniu myślą, że przytyłam;P a żeby było śmiesznie, to nie rośnie mi taki twardy upchany, tylko galaretkowaty i się fajnie trzęsie;D może fasolka potężny domek sobie szykowała;D
!
Slodko opisujesz domek dla swojego dziecka Przynajmniej nie narzekasz ze tyjesz jak niektore kobietki

Cytat:
super!

Cytat:
N

I co tam dziewczynki przy piątku? Ja mam o dziwo sporo zajęć, nie ma czasu na improwizację Ale przynajmniej już po 11, czyli z górki!
przy piatku? sprzatanie domu

Cytat:

Żabcia, Madzia kamil już jadł łososia ze słoiczka, białą rybę ze słoiczka i trochę karpia z nami w Wigilię (kilka kawałków mu na parze przyrządziłam nic mu się nie dzieje i bardzo smakuje.
tez planuje malemu dac w weekend

Cytat:

aaa miałam Wan napisać jaki miałam sen.... był dzień naszego ślunu, godzina do wyjścia a ja sama sobie w łązience robiłam makijaż, dzwoniłam do fryzjerki gdzie jest no i w tym momencie przypomniało mi się że miały być zdjęcia z przygotowań a nie ma fotografa. Dzwonie do pani fotograf a ona nie odbiera i w tym wchodzi TŻ i mi mówi że idzie nagrywać muzykę bo nie mamy jeszcze. Myślałam że padnę jak się obudziłam, i pierwsza moja myśl że trzeba się za coś zabrac bo to przecież jescze tylko 8 miesięcy...i pierwsze co mi przyszło na myśl to... że muszę schudnąć... i tak moje bojowe nastawienie do organizacji ślubu zmalało bo przecież skoro mam zacząć od odchudzania to ja dziękuję
haha dobre

Cytat:
slodko

Cytat:
śliczności.
sliczny!

Witajcie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 16:15   #1066
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
My w mieszkaniu rodzinnym żyliśmy w 6 (5 kobitek i tato) na 55mkw. Dało się, wszyscy żyliśmy i żyjemy nadal. Choć wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia. Z mojego doświadczenia mogę tylko powiedzieć, że wolałabym mieć coś ciasnego i swojego, niż większego i być zależna od kogoś.

Też nam się marzy dom, niezbyt wielki, ale czy to marzenie się spełni, to nie wiem. Wierzę, że tak

Cześć,
U mnie dzień jak co dzień. Od rana nauka, teraz projekty, potem zlecenia Do znudzenia!

Nie chciałaby któraś z Was przesunąć kalendarza do lutego ?[/FONT]
dokladnie
Kciuki za marzenia

Bika ucielo mi kawalek,,Hmmm.... no właśnie tak jest, tylko że dwa osobne mieszkania, ale 1 wejście no i dużka klatka z której się wchodzi do 2 niezależnych mieszkań....... tylko ogrzewanie wspólne, liczniki też....... a jak tam mieszkaliśmy to się rodzice nie godzili na rozdzielienie..... teraz godzą się na wszystko, ale my już mamy kredyt, no i nas nie stać na kolejny remont.[COLOR="Silver"]

[/QUOTE]
ciekawa propozycja ale biorac pod uwage wczesniejsze konflikty jak tam mieszkaliscie podziekowalabym im
Ze teraz beda 2 oddzielne wejscia, liczniki to zawsze znajda sie inne powody konfliktu

Gocha ale brzuszek mega
Stary 2013-01-04, 16:22   #1067
Malensstfo
Zakorzenienie

Mama odebrała mi wyniki....

Morfologię mam cacunio, wszystko w normie, nawet leukocyty
Cukier niestety bez zmian - po 2 h nadal mam za wysoki...więc już sama nie wiem...

No i z 3 "czynników" dot. wątroby, dwa mam za wysokie
Czekam teraz na odzew gina, bo oczywiście nie odebrał...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 18:02   #1068
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Ja dziś jestem totalnie rozkojarzona.

aaby nie kombinuj tylko działaj

Tomalinko super

Bika

Onyks Wyglądasz ślicznie, a fotka

Gosiu super.

Maleństwo o kurcze, ciekawe co ci odpisze.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 18:23   #1069
tomalinka
Wtajemniczenie

Mała też mam taki galaretkowaty trochę brzuchol

Malensstfo czyli prawdopodobnie te złe przypuszczenia się potwierdzą.. ciekawe co Ci lekarz powie

Onyks & Nataszko wyglądacie ślicznie

Czujecie się dzisiaj też tak fatalnie? Przez ten wiatr i pogodę to od wczoraj potwornie głowa mnie boli. Już rano musiałam wziąć apap ale mi nie przeszło i przed chwilą wzięłam druga tabletkę
Poza tym spać mi się chce niesamowicie. Dziś wypiłam dwie kawy bo ledwo żyłam i potem sprawdziłam ciśnienie i miałam 100/70. Masakra

Ale mam ochotę na tę czekoladę Milkę co u góry się reklamuje
Stary 2013-01-04, 18:28   #1070
malamaluczka87
Zadomowienie

Halo Dziewczynki;D
Ja tak w locie odpiszę, bo wróciłam do domku po pracy i jestem wyrąbana!!!

Bikuś- ja tam wiem po sobie, że na odległość z rodzicami i teściami jest najlepiej! A w końcu przyjdzie etap zmian. A kredyt to nie problem. Po sprzedaży mieszkania spłacicie go i można dalej działać. Pytanie co zrobicie z etapem przejściowym.

Żabciu- dzięki kochana Nie narzekam, bo i na cóż się to zda. Marzyłam by była dzidzia i najważniejsze, żeby zdrowo rosła. A czy będę się źle czuła czy też będę olbrzymia - nie ma to dla mnie znaczenia- byle tż to zniósł;D Ja jestem z tych kobiet co to marzą o brzuszku by już wszyscy widzieli Przeraża mnie tylko, że tak na prawdę po półtora miesiaca wszystko mnie gniecie;D

Onyks- piękna zarówno dzidzia, jak i ty

Gocha- jezu, kochana, ty już będziesz rodzić!!! Wg mnie się obniżył już troszkę, super! ;-*

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Tomalinko - to jedz tą czekoladę hehehehe. Tyś galaretkę widziała chudzielcu;-**** ja jestem okrąglejsza od ciebie toteż brzuszek się inaczej układa. A wygląda to dziwnie, bo ręce i klatkę piersiową mam strasznie chude;P

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 18:39   #1071
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Malensstfo czyli prawdopodobnie te złe przypuszczenia się potwierdzą.. ciekawe co Ci lekarz powie
Tak poczytałam teraz..to ja jeszcze nie mam tak bardzo przekroczonych tych norm...45 i 41, a norma do 40 i 38...a ludzie piszą o wynikach ponad 100 Chyba że to jakiś początek choroby czy coś...no i też ta bilirubina ważniejsza, a ją mam w normie...

Doktorek ma wyłączony tel. i nie wiem czy mu padła komóra czy jak....jak coś to jutro będę próbowała się dodzwonić...
Stary 2013-01-04, 18:43   #1072
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Żabciu- dzięki kochana Nie narzekam, bo i na cóż się to zda. Marzyłam by była dzidzia i najważniejsze, żeby zdrowo rosła. A czy będę się źle czuła czy też będę olbrzymia - nie ma to dla mnie znaczenia- byle tż to zniósł;D Ja jestem z tych kobiet co to marzą o brzuszku by już wszyscy widzieli Przeraża mnie tylko, że tak na prawdę po półtora miesiaca wszystko mnie gniecie;D

o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Tomalinko - to jedz tą czekoladę hehehehe. Tyś galaretkę widziała chudzielcu;-**** ja jestem okrąglejsza od ciebie toteż brzuszek się inaczej układa. A wygląda to dziwnie, bo ręce i klatkę piersiową mam strasznie chude;P
Wrzucaj fotę a nie gadaj tyle

No ja już kilka tygodni temu kupiłam rajstopy ciążowe. Troche śmiesznie wyglądam, bo sa jeszcze za duze na mnie i wyglądam jak jakiś skate z luźnymi gaciami ale jaaakie wygodne nic mnie nie uwiera nic dzidziola nie uciska
Stary 2013-01-04, 19:30   #1073
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tomalinko to ja też mam taki dzień. Ja nosiłam normalne rajstopy , ale pod brzuchem

Mała oo to tak jak ja Ja też się cieszyłam jak mi brzuszek rósł kochałam go.

Stary 2013-01-04, 19:32   #1074
Malensstfo
Zakorzenienie

Doktorek oddzwonił

Mam powtórzyć badania w pon. ale powiedział, że nie ma czym się martwić, jakby wyniki były powyżej 120, to dopiero byłob coś na rzeczy Więc trochę mi ulżyło! A jak mnie będzie dalej swędzieć, to mam sobie kupić węgiel drzewny i wypić

A na cukier dalej dietka...chociaż też powiedział, że wynik może być...
Stary 2013-01-04, 19:43   #1075
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Maleństwo no to super.

Stary 2013-01-04, 19:46   #1076
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Doktorek oddzwonił

Mam powtórzyć badania w pon. ale powiedział, że nie ma czym się martwić, jakby wyniki były powyżej 120, to dopiero byłob coś na rzeczy Więc trochę mi ulżyło! A jak mnie będzie dalej swędzieć, to mam sobie kupić węgiel drzewny i wypić

A na cukier dalej dietka...chociaż też powiedział, że wynik może być...
Mniam
Dobrze, że nie ma się czym martwić

Padam, dziewczyny, jestem nie do życia..nie wiem co się dzieje, wali we mnie gorąc taki, że mam ochotę wejść do zimnej wody...i mam wrażenie, że jestem cała spuchnięta...jak balon!!! Przepraszam za marudzenie

Hania

Stary 2013-01-04, 19:48   #1077
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter coś cię pobiera?

Stary 2013-01-04, 19:50   #1078
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Butter coś cię pobiera?
No właśnie nie, kompletnie sie nie czuję, jakby to było jakieś przeziębienie czy coś takiego! eh.

Dziewczyny, wiem, że to dopiero 1/5 wątku...ale która chętna na liste od następnej części? Chciałabym oddać

Hania

Stary 2013-01-04, 19:57   #1079
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter kurcze.... to ja nie wiem. Choć ja czasami też miałam takie napady gorąca. Zdrówka życzę jakby co

W ogóle to jestem w szoku, że już jest weekend.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

aaaa zapomniałam napisać mamy 5-ty ząbek dwójeczka górna Nawet nie wiem kiedy wyszła, dzis patrzę a tu już sporo jej na wierzchu Zauważyłam, że Mai zawsze najpierw lewy ząbek wychodzi a potem dopiero prawy. Tak było z jedynkami dolnymi, górnymi i teraz dwójką.

Stary 2013-01-04, 20:02   #1080
sylwoha
Zakorzenienie

hej, moge dolaczyc?
My planujemy dopiero dzieciaczka, ale to dopiero jakos w okolicach lipca/sierpnia, musze zrzucic duzzoo kg
a potem do dziela i nie poprzestaniemy na 1, 2 raczej na 3
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości