![]() |
#3121 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
![]() łuuuuhuuuu ![]() witam w klubie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() milego wyjazdu ![]() a tak w ogole to co do ksiazek to ja czytam tak jedną tygodniowo teraz troszkę rzadziej, ale jak w żabce procowałam to czytałam prawie codziennie ksiazke ![]() ale mam dzisiaj fatalny dzień ![]()
![]() |
#3122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Choji a z tymi komentarzami to nie jest tak, ze czasem też sama coś za dużo powiesz?
#3124 |
MBZ♥
|
Med czemu starcia?
![]() Gwizdak pisząc "na początku" miałam na myśli czas od połączenia komórek do zagnieżdżenia, a nie wtedy gdy już zarodek jest w macicy ![]() bawcie się dobrze ![]() Motylku udanego wybijania ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Karo narazie Roszpunka będzie spać z nami w sypialni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
naj szybko czytam, a czytam rózne ksiazki bo wiadomo, tż przynosi i mam wybór jak w księgarni każda z nowosci chce przeczytać to szybko czytam zeby jak najwiecej pochłonąc bo on potrafi przyniesc jedną na tydzien a czasem dostaje po 10 ksiazek na raz
![]() w liceum jak jeszcze bylam to czytałam na zamianę lekturę i ksiazki od tż i potem mi się wszystko mieszało więc odstawiałam lektury na bok i zawsze z lektur miałam słąbe oceny ![]() no ale 300 ksiazek to nie ![]() ![]() ![]()
#3126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() jak pracowałam w sklepie to też zawsze miałam ze sobą co najmniej jedną książkę, bo po zrobieniu wszystkiego to bym z nudów przy 11 godzinnej dniówce padła ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
by to polecam ten co capri pokazywałą i pozniej ja też tym malowałam jest piekny o zywia wnętrze a kazdy kto przychodzi nie moze sie napatrzeć na kolor
![]()
#3128 |
Zakorzenienie
|
kolor na zdjeciu nie oddaje prawdziwego ale jaki zielono zółty i bardzo pozytywny jak dla maluszka to fajnie bo mozna kombinowac z dodatkami, szczegolnie jakies zwierzątka i ciemno brazowe meble fajnie by wygladały
#3129 |
MBZ♥
|
Karo coś takiego mam w kuchni
![]() jak nie znajdę tego koronkowego to weźmiemy poranną mglę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Właśnie się dowiedziałam, że mojej koleżanki córeczka od urodzenia (sierpień 2011) ma nowotwór złośliwy – Neuroblastoma wysokiego ryzyka z najgorszym czynnikiem prognostycznym amplifikacją N-MYC. Popłakałam się
![]()
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja myślałam, że masz 4 pokoje - uroiłam sobie? ![]() ja czytam tylko przed snem i to nie co wieczor, bo mam za duzo do zrobienia zwykle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
o tu wyglada w miare realistycznie
![]()
#3133 |
Zakorzenienie
|
ale mnie wciągnął ten blog "droga przez piekło" masakra,nie mogę się oderwać
![]() Gwizdak bawcie się dobrze i udanego podziałania dla sprawy Magdy ![]() medzik co jest? |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
MBZ♥
|
Najeczko to co teraz mamy służbowe 2 pokojowe
![]() ![]() w rodzinnym mieście mamy swoje-teraz jest wynajmowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
MBZ♥
|
Karo to taką mamy kuchnię
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Czarna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak masz pretensje, że nikt się nawet nie spytał o to czy masz pieniądze. A przecież rodzice nie muszą finalizować wyjazdów do narzeczonego. Jak byłam w Wiedniu sama kupowałam bilety dla Tzta (też chyba wtedy nie pracował) i chyba bardzo bym się zdziwiła jakby chciał jeszcze żeby rodzice mu na to dali kasę.
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy ![]() Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2013-01-04 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
eee to nie wiem jaki zróbcie w kolorowe paski
![]()
#3139 |
Zakorzenienie
|
Ryczę dalej, nie wiem co się dzieje. Alemoja znajoma ma pneunomie leży już 2 tygodnie w śpiączce farmakologicznej niby miało być lepiej coś jej tam pozmieniali antybiotyki... i nic niby się chwile polepszyło sle wróciło do poprzedniego stanu
![]()
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-01-04 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
Czarnula, straszne to...
![]() Miesiąc temu na sepsę zmarła córeczka mojej przyjaciółki, niecałe 10 miesięcy miała... |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
Czarna, jest szansa, że ją wyleczą! Lepiej, że ma od urodzenia, niż po 2 roku życia... wielkie kciuki za małą
![]() Gwizdak, fajnego wypoczynku życzę ![]() Nie, nie z TŻ. Bo z nim mam umowę, że nie planujemy przed jego obroną ![]()
#3142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
med fakt
Jakieś tam szanse są, potrzebują teraz 120 000 majà szanse na jakies leczenie w Niemczech bo w Pl nie refundują tego leczenia. ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjazd mieli sfinansować, bo był on w celu szukania pracy, a nie tylko po to żeby spędzić czas z Tż. Bo wyjazd w takim celu finansuje mi Tż. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
nie no luzik bo sama nie wiem ile będę mieć czasu
![]() też się cieszę ![]() ![]() udanego wyjazdu ![]() chyba miałam coś jeszcze napisać ale coś mi dziś humor siadł i w ogóle motywacja do odchudzania mi spadła ![]() ![]()
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
Grape, co się stało?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może musisz im powiedzieć: wiem, że chcecie mojego szczęścia, w żaden sposób Was nie obrażam, nie krzywdzę, ale potrzebuję Waszego wsparcia. nie szantażu. postawcie się na moim miejscu. czasem trzeba tak powiedzieć, by dotarło. czarna, ech... może jakaś fundacja pomoże zebrać kwotę? ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- grape, czemu humor siadł? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przerabiałam każdy możliwy wariant i sposób rozmowy. To nie jest tak że ja mówię "nie" i nie ma możliwości dyskusji czy zmiany. Bo jedyną stroną która robi jakiś problem są moi rodzice... Jak z ich ust padły już słowa "będzie po naszemu, albo wesela wcale nie będzie"? Buty mam mieć takie jakich wysokość życzy sobie moja mama. Chcą mieć kokardki dla gości, niech mają, mimo że mi się to nie podoba. Ale dlaczego ja mam specjalnie powoływać do ich przypinania 4 osoby, bo to mają robić drużbowie. Jakby nie wystarczyłoby żeby świadkowa/świadek przypięli. W kościele mamy siedzieć ja i tż. Za nami świadkowie. a za nimi drużbowie. Tylko dlatego że u nich tak było. Nie dociera do nich, że u mnie w kościele i okolicy jest przyjęte że za Młodą Parą są tylko świadkowie. Nie lubię grania pod blokiem, ale będzie grane specjalnie dla nich. Zespół najpierw był fajny, teraz doszły do mnie słuchy że mówią że wybraliśmy beznadziejny (sami go zaakceptowali). I tak z każdą jedną sprawą... Zwies, żadna z firm/sklepów się nie odezwała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.