Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 19:07   #3901
Mirell
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Jedź ! Sama chętnie gdzieś bym wyjechała na kilka dni

Mnie jutro czeka mały skok w metryce (19 lat mi się nie podoba, to taka okropna liczba), a w niedzielę mam rocznicę z TŻ także :
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 19:37   #3902
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
To jutro, ale już dziś dziękuję
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 19:38   #3903
deila
Raczkowanie

Cytat:
carpaibex 19 lat mi się nie podoba, to taka okropna liczba
A ja mam dzisiaj urodziny i chętnie bym sie zamieniła na Twoje 19
deila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 19:46   #3904
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deila Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego Ja ubolewam nad straconymi 18 Chyba najlepszy rok w moim życiu (jak dotychczas).
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 19:48   #3905
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez StayStylish Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam pytanie takie trochę "z innej beczki"
Zdarza się wam jeść w fast foodach? McDonald, KFC czy tam kebab i pizza?

Ja lubię sobie dobrze zjeść, uwielbiam próbować nowych dań, jestem zakochana w sushi... ale jestem też uzależniona od fast foodów, za każdym razem jak tankuje samochód, to kupuję hot doga, na zakupach podjadam właśnie KFC czy Mc.

Właśnie przez te fast foody, które jadłam caały rok 2012, nabawiłam się dość sporej oponki, mimo że szczupła ze mnie dziewczyna teraz próbuję się tego pozbyć
Ciekawi mnie czy wy lubicie takie niezdrowe jedzenie
Mi ono niestety smakuje, zwłaszcza McNuggets, ale staram się już tego nie jeść. Jak mam ochotę na coś w tym stylu to robię w domu. Frytki też najlepsze są te robione z prawdziwego ziemniaka. Aktualnie jestem na diecie (zero śmieciowego jedzenia) na przytycie, a mój TŻ na chudnięcie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
to dobrze, że aż tak nie różni stylem od jedynki, zapewne się skuszę póki co czytam "atlas chmur" więc Gray i tak musi poczekać

Unikam jedzenia w McDonald, ale lubię czasem kupić sobie twistera w KFC smakuje mi tez pizza i makarony w Pizza Hut i czasem też wybieram się na weekendowy obiad z TŻ to Sphinxa - na szarmę, albo makaron na szczęście nie odpija się to ani na moim zdrowiu ani na dodatkowych kilogramach więc od czasu do czasu mogę sobie pozwolić na takie jedzenie
Atlas chmur ponoć dobry , może też przeczytam

Cytat:
Nie jadam tam prawie w ogóle, ze względu chociażby na to, że jestem wegetarianką Zaglądam tam raz na sto lat, zwykle gdy czekam na kogoś lub pociąg i biorę frytki + colę, ewentualnie shake bądź lody z toffi. Latem przyciągały mnie jeszcze limitowane brokuły w cieście, były pyszne (nawet koleżanka która tam pracuje mówiła że na nie był mega szał). Ze "śmieciowego" jedzenia to jak większość, jadamy pizzę. (Nie)stety tuż obok momu mamy jedną z lepszych pizzerii w mieście, jak tu się nie skusić
Za to ochodzo odwiedzam bary wegetariańskie (GreenWay, BioWay), których na szczęście w 3-mieście jest całe mnóstwo A dania przepyszne i zdrowe
Muszę odwiedzić GreenWay'a, byłam w Subway'u ale w Greenie jeszcze nie. Co warto tam zjeść?
p.s. dziękuję za obserwację bloga
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość

Tak, jak dziewczyny pisały- Mosquito

Mnie po przeczytaniu pierwszej części nikt by nie zmusił do przeczytania kolejnych Strasznie mi się ta ksiażka nie podobała

Oj, bardzo lubię takie śmieciowe jedzenie Przeważnie w KFC czy Mc'u jadam, kiedy jadę na zakupy zaraz po pracy. Jednak moją największą słabością jest zdecydowanie pizza Uwielbiam po prostu Czasami nawet w pracy z kumpelą sobie zamawiamy w ramach śniadania
Jedni Greya pokochali inni znienawidzili

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Fajna sukienka warkocz będzie do niej pasować a co do długiej sukienki... ja mam 163cm i na swojej studniówce miałam właśnie długą + wysokie obcasy, myślę, że źle nie wyglądałam ze względu na wzrost

Weszłam dziś po pracy do Zary i znalazłam te woskowane spodnie po które byłam pierwszego dnia wyprzedaży były dwie pary czarnych - 34 i 40. Oprócz tego kupiłam koszulę i żakiet (nie mogłam się oprzeć co myślicie?
A w Mango pare dni temu kupiłam żakiet z rękawami z ekoskóry, sama się sobie dziwię, że spodobały mi się takie rockowe rzeczy
Kiedyś pytałam Was o marynarkę, a teraz dojrzałam do tego, żeby spróbować ją sprzedać, nigdy jej nie ubrałam i wisi w szafie...

carbaibex, rozglądałam się za panterkowymi butami dla Ciebie, ale same duże rozmiary
Zakupy pierwsza klasa!

Cytat:

Mnie jutro czeka mały skok w metryce (19 lat mi się nie podoba, to taka okropna liczba), a w niedzielę mam rocznicę z TŻ także :
Cytat:
Wszystkiego dobrego
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:09   #3906
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Szczerze powiedziawszy, też nie do końca rozumiem na czym polega fenomen tej książki. Koleżanka z pracy pożyczyła mi dwie części, a była nimi tak podekscytowana, że aż mnie zadziwiła. Pierwszą część łyknęłam w samolocie, ale raczej się wynudziłam. Drugą podczytywałam do poduszki, żeby się uśpić , ale już była ciekawsza od pierwszej. Absolutnie się nie zachwycam, od takie czytadło, nic szczególnego. Zastanawia mnie jak będzie wyglądała ekranizacja. Jeżeli nie skomasują 3 części w jednym filmie, to może być sex story.
Stary 2013-01-04, 20:18   #3907
elizka1987
Zakorzenienie

Jestem załamana - byłam w CH poszukać zimowego swetra i kompletnie nic mi nie pasowało .Już nie wiem co mam zrobić...

Ja nie lubię fast foodów - jedynie lody z Maca jadam . Za to bardzo lubię naleśnikarnię Manekin (grzybowa w chlebie cud-miód) i restauracje Ganesh (jedzenie indyjskie).

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:33   #3908
deila
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Szczerze powiedziawszy, też nie do końca rozumiem na czym polega fenomen tej książki. Koleżanka z pracy pożyczyła mi dwie części, a była nimi tak podekscytowana, że aż mnie zadziwiła. Pierwszą część łyknęłam w samolocie, ale raczej się wynudziłam. Drugą podczytywałam do poduszki, żeby się uśpić , ale już była ciekawsza od pierwszej. Absolutnie się nie zachwycam, od takie czytadło, nic szczególnego. Zastanawia mnie jak będzie wyglądała ekranizacja. Jeżeli nie skomasują 3 części w jednym filmie, to może być sex story.
Jestem w trakcie czytania drugiej części - dostałam w prezencie. Czyta sie szybko, lekko - troche taka lektura dla gimnazjalistek. Ciekawi mnie jak poradzi sobie z tym kino
deila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:38   #3909
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Szczerze, to dla mnie nie jest fenomen. Po prostu dość wciąga, czyta się szybko i lekko (mimo dziwnego języka). Historia zupełnie oderwana od rzeczywistości, nie jest to nic głębszego, skłaniającego do przemyśleń, ot taka historia o niby kopciuszku tylko z seksualnym podtekstem. Mimo tego jakoś chętnie przeczytałam 2 części, a czekam na 3-cią bo zawsze jestem ciekawa zakończenia w książkach
Jak w ekranizacji zagra Gosling to z przyjemnością obejrzę
Stary 2013-01-04, 20:41   #3910
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Szczerze, to dla mnie nie jest fenomen. Po prostu dość wciąga, czyta się szybko i lekko (mimo dziwnego języka). Historia zupełnie oderwana od rzeczywistości, nie jest to nic głębszego, skłaniającego do przemyśleń, ot taka historia o niby kopciuszku tylko z seksualnym podtekstem. Mimo tego jakoś chętnie przeczytałam 2 części, a czekam na 3-cią bo zawsze jestem ciekawa zakończenia w książkach
o tak
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:52   #3911
Devojce
Raczkowanie

Dziewczyny, czy widziałyście gdzieś woskowane spodnie burgundowe? Mierzyłam dziś w Stradi, ale były krótkie, a mi chodzi o normalna długość. Nie umiem się przkonać do tych do kostek ;/
Devojce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:55   #3912
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem w trakcie czytania drugiej części - dostałam w prezencie. Czyta sie szybko, lekko - troche taka lektura dla gimnazjalistek. Ciekawi mnie jak poradzi sobie z tym kino
Dokładnie , nic nie wnoszący współczesny harlequin.

Cytat:
Mnie momentami drażniły dialogi:
- Panno Steel (Steal?)
- Panie Grey ... . Nie wyobrażam sobie mówić do męża Panie Sie... .
Szkoda, że tło psychologiczne nie jest bardziej rozwinięte, bo kwestia wpływu dzieciństwa na życie dorosłe jest interesującym zagadnieniem.
Gosling pasuje mi na Greya, podobny obraz miałam w głowie . Natomiast Megan Fox w roli Any za zbója!

Edytowane przez anies5
Czas edycji: 2013-01-04 o 20:58
anies5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 21:36   #3913
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Dokładnie , nic nie wnoszący współczesny harlequin.

Mnie momentami drażniły dialogi:
- Panno Steel (Steal?)
- Panie Grey ... . Nie wyobrażam sobie mówić do męża Panie Sie... .
Szkoda, że tło psychologiczne nie jest bardziej rozwinięte, bo kwestia wpływu dzieciństwa na życie dorosłe jest interesującym zagadnieniem.
Gosling pasuje mi na Greya, podobny obraz miałam w głowie . Natomiast Megan Fox w roli Any za zbója!
Dokładnie! Drażniące strasznie. Jak dla mnie głównie chyba przez jej imię i nazwisko, brzmi bardzo hmm...niepoważnie? Sama nie wiem. Jak Christiana Grey'a dopasowali idealnie do postaci, tak ją...ekhm. Sama się dziwiłam, że autorka nie zagłębiła się w problem psychiki postaci. Bardziej jak widać kusiły ją miłosne sceny, aczkolwiek im nie też nie poświęciła wiele uwagi. Każdą opisywała praktycznie tymi samymi zwrotami.
Gosling byłby idealny do tej roli. Jak zobaczyłam jego ciało w Crazy Stupid Love to zaniemówiłam... Myślałam chwilę kogo bym widziała w roli Any i jakoś Megan mi nie pasuje, wg. mnie ma zbyt wyzywającą twarz jak famme fatale. To musiałaby być jakaś aktorka z bardziej delikatną urodą. Na pewno nie K.Stewart, bo słyszałam, że ją typowali...
Stary 2013-01-04, 21:54   #3914
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Możesz mi wysłać na PW przepis (o ile to nie sekret? ), bo ostatnio noszę się z zamiarem zrobienia pizzy samodzielnie
Rzuć okiem na Kwestię Smaku, są tam bardzo dobre i sprawdzone przepisy na ciasto
Fast foody od czasu do czasu lubię, zwłaszcza gdy wracam do domu w porze, kiedy prócz maca 24h nic innego nie jest czynne, ale zauważyłam jak to tuczy przy częstym jedzeniu. Po maturze pracowałam przez wakacje w kfc i przez dwa tygodnie codziennie jadłam tam posiłek pracowniczy. Po dwóch tygodniach miałam 2kg do przodu (po jednej kanapce/sałatce dziennie!), więc przestałam tam jeść, kanapki z domu i po kolejnych dwóch tygodniach wróciłam do wagi wyjściowej. Także nie polecam jeść tam zbyt regularnie

I się pochwalę- kupiłam sobie dzisiaj dwie pary rajstop- ciemno zielone oraz granatowe, będą świetnie wyglądać z moimi szarymi sukienkami i spódnicą Dlugo nie mogłam się przekonać do kolorowych rajstop, ale te są na tyle stonowane, że mnie skusiły
Kiedyś się obkupiłam w milion par kolorowych rajstop, od dwóch lat noszę czarne, ciemnoszare lub ciemnobrązowe, nuda....

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Sukienkę mam taką: http://fdelapassion.fr/img/p/1022-3124-thickbox.jpg . Oczywiście musiała być czarna i możliwie jak najprostsza. Myślałam też o długiej sukience, ale jestem raczej przeciętnego wzrostu (168cm). Do tego mam cieliste szpilki i złotą torebkę z Zary (http://i2.pinger.pl/pgr277/2200bbe70...15/1rtyurt.jpg)
Super, będziesz pięknie wyglądać Chociaż ja pewnie zdecydowałabym się na inną fryzurę, bardziej gładką. Ale tylko dlatego, że najdłuższe włosy jakie miałam to do ramion i niekoniecznie dobrze wyglądam w takim ułożeniu włosów

Btw, studniówkę miałam lata świetlne temu, królowały długie kreacje, to był bal....

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Jestem strasznie zła, mój wyjazd nie wypalił. Chyba jednak pojadę gdzie indziej, żeby się ładnie spakowana walizka nie zmarnowała

ale skoro masz plan B....

Cytat:
Jeżeli Gosling postanowi zagrać chociażby butelkę mleka, to będę siedzieć przed ekranem o tak:
Widziałyście "Idy..."?
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:00   #3915
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Kiedyś się obkupiłam w milion par kolorowych rajstop, od dwóch lat noszę czarne, ciemnoszare lub ciemnobrązowe, nuda....

Super, będziesz pięknie wyglądać Chociaż ja pewnie zdecydowałabym się na inną fryzurę, bardziej gładką. Ale tylko dlatego, że najdłuższe włosy jakie miałam to do ramion i niekoniecznie dobrze wyglądam w takim ułożeniu włosów

Btw, studniówkę miałam lata świetlne temu, królowały długie kreacje, to był bal....

ale skoro masz plan B....

Jeżeli Gosling postanowi zagrać chociażby butelkę mleka, to będę siedzieć przed ekranem o tak:
Widziałyście "Idy..."?
Dokładnie, jest niesamowicie sexy!!!
Id nie widziałam właśnie, a Ty? Warto? Aaaa z resztą i tak obejrzę, wiadomo dlaczego
Stary 2013-01-04, 22:05   #3916
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bijcie, ale mnie totalnie nie podobają się bikery. Mają w sobie wszystko to, czego w butach unikam, czyli klamerki/sprzączki/wielkie ćwieki + nieforemny, niekorzystny kształt, emu są do nich piękne
jak dla mnie to i bikery i emu to

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Fajna sukienka warkocz będzie do niej pasować a co do długiej sukienki... ja mam 163cm i na swojej studniówce miałam właśnie długą + wysokie obcasy, myślę, że źle nie wyglądałam ze względu na wzrost

Weszłam dziś po pracy do Zary i znalazłam te woskowane spodnie po które byłam pierwszego dnia wyprzedaży były dwie pary czarnych - 34 i 40. Oprócz tego kupiłam koszulę i żakiet (nie mogłam się oprzeć co myślicie? )
A w Mango pare dni temu kupiłam żakiet z rękawami z ekoskóry, sama się sobie dziwię, że spodobały mi się takie rockowe rzeczy
Kiedyś pytałam Was o marynarkę, a teraz dojrzałam do tego, żeby spróbować ją sprzedać, nigdy jej nie ubrałam i wisi w szafie...

carbaibex, rozglądałam się za panterkowymi butami dla Ciebie, ale same duże rozmiary
świetne zakupy
Stary 2013-01-04, 22:05   #3917
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie, jest niesamowicie sexy!!!
Id nie widziałam właśnie, a Ty? Warto? Aaaa z resztą i tak obejrzę, wiadomo dlaczego
Idy widziałam oczywiście, jak to Ryan i film generalnie niezły
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:10   #3918
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystkiego najlepszego!!!

Dziewczyny byłam na nowym filmie Bejbi blues - porażka. Nie warto iść, film momentami nudny, niespójny, jedynie zakończenie szokujące...

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:11   #3919
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Widziałyście "Idy..."?
podobnie powiedziałam do tż: "gosling może grać nawet drzewo przez 5 godzin, a ja powiem że to świetny film"
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:12   #3920
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę odwiedzić GreenWay'a, byłam w Subway'u ale w Greenie jeszcze nie. Co warto tam zjeść?
p.s. dziękuję za obserwację bloga

Ja uwielbiam koftę indyjską To pieczone serowo-warzywne kulki w przepysznym sosie śmietanowo-ryżowym, podawane (do wyboru) z kaszą/ryżem Dobre jest również toptu ze szpinakiem i fetą.
Częściej niż w GreenWay, stołuję się w BioWay. Niestety jednak to sieć działająca póki co jedynie na terenie 3-miasta. Tam mogę dać się pokroić za lasagne szpinakową Pyszna jest również pieczeń z soczewicy, zapiekanka fasolowa czy ziemniaczana.

Co do Grey'a, to pierwszą część przebrnęłam dość szybko, najbardziej podobał mi się koniec i nim skuszona szybko zakupiłam cz. II Ale drugą męczę, tzn. nie jest zła, ale jakoś nie mam weny na czytanie znowu o podobnym... Irytujące są na pewno opisy monotonnego "rumienienia i rozpadania na kawałki"
Czekam też na ekranizację ale się i boję, bo fabuuła ciężka do przeniesienia na ekran tak, aby nie wyszedł z tego jeden wielki kicz godny Złotych Malin
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:21   #3921
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Świetne zakupy

Jestem strasznie zła, mój wyjazd nie wypalił. Chyba jednak pojadę gdzie indziej, żeby się ładnie spakowana walizka nie zmarnowała
dziękuję
współczuję, korzystaj z innej okazji, jak masz
Cytat:

Cytat:
Sto lat dziewczyny
Cytat:

Zakupy pierwsza klasa!
dzięki
przy okazji, powiedz mi gdzie i jak robiłaś te swoje listy zakupowe? wiem, głupie pytanie, ale nie jestem obcykana w tych rzeczach
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość

świetne zakupy
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 22:27   #3922
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość

Dziewczyny byłam na nowym filmie Bejbi blues - porażka. Nie warto iść, film momentami nudny, niespójny, jedynie zakończenie szokujące...
Miałam ochotę się właśnie na niego wybrać .
Stary 2013-01-04, 22:47   #3923
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Miałam ochotę się właśnie na niego wybrać .
Idź, sama ocenisz. Dla mnie był za mało dynamiczny, dziwnie się skończył...

Stary 2013-01-04, 23:14   #3924
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Idy widziałam oczywiście, jak to Ryan i film generalnie niezły
To obejrzę na pewno

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38448336]podobnie powiedziałam do tż: "gosling może grać nawet drzewo przez 5 godzin, a ja powiem że to świetny film" [/QUOTE]

Dokładnie! Nie powiedziałabym, że jest jakimś męskim bogiem, ale ma w sobie to magiczne COŚ. Zazdroszczę Evie Mendez :P

Cytat:
Ja uwielbiam koftę indyjską To pieczone serowo-warzywne kulki w przepysznym sosie śmietanowo-ryżowym, podawane (do wyboru) z kaszą/ryżem Dobre jest również toptu ze szpinakiem i fetą.
Częściej niż w GreenWay, stołuję się w BioWay. Niestety jednak to sieć działająca póki co jedynie na terenie 3-miasta. Tam mogę dać się pokroić za lasagne szpinakową Pyszna jest również pieczeń z soczewicy, zapiekanka fasolowa czy ziemniaczana.

Co do Grey'a, to pierwszą część przebrnęłam dość szybko, najbardziej podobał mi się koniec i nim skuszona szybko zakupiłam cz. II Ale drugą męczę, tzn. nie jest zła, ale jakoś nie mam weny na czytanie znowu o podobnym... Irytujące są na pewno opisy monotonnego "rumienienia i rozpadania na kawałki"
Czekam też na ekranizację ale się i boję, bo fabuuła ciężka do przeniesienia na ekran tak, aby nie wyszedł z tego jeden wielki kicz godny Złotych Malin
To co opisałaś brzmi smakowicie. Lubię takie cuda, zwłaszcza wegetariańskie. Z warzyw można zrobić bardzo ciekawe, różnorodne dania.
Co do książki, mam nadzieję, że 3 część nie będzie totalnym gniotem. Zapowiada się lekki dramacik.

Cytat:
dziękuję
współczuję, korzystaj z innej okazji, jak masz

Sto lat dziewczyny

dzięki
przy okazji, powiedz mi gdzie i jak robiłaś te swoje listy zakupowe? wiem, głupie pytanie, ale nie jestem obcykana w tych rzeczach

Kochana listy robiłam w PhotoShopie
Stary 2013-01-05, 09:40   #3925
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Wszystkiego najlepszego dziewczyny!
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 09:47   #3926
Mirindo
Zadomowienie

Cytat:

Wlasnie sie wybieram na ten film w ramach "środowej promocji w ciema city" mówisz ze kiepski?

Ostatnio byłam na filmie " Bogowie ulicy" - polecam, film dosc mocny, robi wrażenie, poplakalam sie jak głupia na końcu początkowo nie chciałam iść bo nie lubię filmów w stylu "dwóch policjantów, gang wydaje na nich wyrok " ale ten jest zupełnie inny.

Edytowane przez Mirindo
Czas edycji: 2013-01-05 o 09:49
Mirindo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 12:36   #3927
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirindo Pokaż wiadomość
Wlasnie sie wybieram na ten film w ramach "środowej promocji w ciema city" mówisz ze kiepski?

Ostatnio byłam na filmie " Bogowie ulicy" - polecam, film dosc mocny, robi wrażenie, poplakalam sie jak głupia na końcu początkowo nie chciałam iść bo nie lubię filmów w stylu "dwóch policjantów, gang wydaje na nich wyrok " ale ten jest zupełnie inny.
Czasem jak zwiastun jest fajny, to film kiepski i odwrotnie.
Czekam teraz na "Nędzników", mam nadzieję, że się nie zawiodę

Stary 2013-01-05, 14:37   #3928
Maqua
Zakorzenienie

O raany nie miałam neta od wczoraj od rana, normalnie jak bez ręki!

Kupiłam końskie kalosze w Decathlonie i mam pytanie do Dziewczyn, które je już posiadają - jak usprawniłyście ściąganie ich? Specjalnie wzięłam nieco większe, żeby było łatwiej, bo w sklepie ściągał mi je TŻ ciągnąc mnie razem z ławką po korytarzu...
Cytat:
Czasem jak zwiastun jest fajny, to film kiepski i odwrotnie.
Czekam teraz na "Nędzników", mam nadzieję, że się nie zawiodę
Też nie mogę się doczekać Les Mis. Jestem absolutnie zakochana w Hugh Jackmanie Jak byłam na "Hobbicie" widziałam też dwa bardzo interesujące trailery - "Życie Pi" i film o tsunami, tytułu nie pamiętam ("Niemożliwe"?), które zrobiły na mnie duże wrażenie.

Na "Bejbi Blues" idzie dziś moja mama z koleżanką, wypytam ją o wrażenia. Z tym, że jej się podobały "Galerianki", a mnie wcale.

Edytowane przez Maqua
Czas edycji: 2013-01-05 o 14:38
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 15:20   #3929
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
O raany nie miałam neta od wczoraj od rana, normalnie jak bez ręki!

Kupiłam końskie kalosze w Decathlonie i mam pytanie do Dziewczyn, które je już posiadają - jak usprawniłyście ściąganie ich? Specjalnie wzięłam nieco większe, żeby było łatwiej, bo w sklepie ściągał mi je TŻ ciągnąc mnie razem z ławką po korytarzu...

Też nie mogę się doczekać Les Mis. Jestem absolutnie zakochana w Hugh Jackmanie Jak byłam na "Hobbicie" widziałam też dwa bardzo interesujące trailery - "Życie Pi" i film o tsunami, tytułu nie pamiętam ("Niemożliwe"?), które zrobiły na mnie duże wrażenie.

Na "Bejbi Blues" idzie dziś moja mama z koleżanką, wypytam ją o wrażenia. Z tym, że jej się podobały "Galerianki", a mnie wcale.
Ja też mam problemy z ich ściąganiem. Zależy jakie mam spodnie i skarpetki, ale czasami sama nie daję rady. TŻ pomaga. Czasem po kilku minutach udaje mi się samej je ściągnąć. Tragedia!
Stary 2013-01-05, 15:35   #3930
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam problemy z ich ściąganiem. Zależy jakie mam spodnie i skarpetki, ale czasami sama nie daję rady. TŻ pomaga. Czasem po kilku minutach udaje mi się samej je ściągnąć. Tragedia!
No to mam dylemat, czy warto z nimi walczyć za każdym razem

Ahh, zapomniałam Wam jeszcze napisać, byłam w Organique po czarne mydło. Promocja dotyczy zarówno pakowanych jak i na wagę, ale dopiero przy zakupie 100ml lub więcej. Ja kupiłam tylko małego gluta na próbę za 2 złote. Żebyście widziały minę mojego TŻ-a, gdy pani walczyła z tym... gilem Szepnął mi do ucha przerażony "To ma pomóc?!"
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości