|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201
Cytat:
|
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201
bosheee ile wy piszecie
nie nadążam was nadrabiać |
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
dzisiaj rano jechałam komunikacją zastępczą Kolei śląskich jechałam ja, kierowca i konduktor Natomiast wczoraj wracałam pociągiem, o dziwo dali pociąg (miał być autobus i do końca nie było wiadomo co pojedzie) jechałam ja, pan, pani, maszynista, konduktor i kierownik pociągu Nie dziwie się jak ludzie się zawiedli na Kolejach Ślaskich i ich komunikacji zastępczej, spóźnili się do pracy, często komunikacje zastępczą odwołują... Rezultat będzie taki (wg mnie), że zlikwidują połączenia, a sami pasażerów wystraszyli
|
|
|
|
#4084 | |
|
Rozeznanie
|
ŁOOOOooo ale się nagadałam
ponad godzinę z Mamcią wisieć na telefonie i aż humor lepszy, choć Mamcia chorusia no i sprzątać skończyłam po hydrauliku poodkurzane, podłogi wymyte i wanna wyszorowana, bo wyglądała jak po jakiejś burzy piaskowej no i pranie włączone, to może jakiś drinuś piątkowy???? Dziewczyny???? ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38441422] nie zgodzę się ż wychodzenie z dzieckiem jest ciężkie kobita źle się organizuje i dlatego wydaje jej się to takie okropne [/QUOTE]No wiadomo, im dziecko większe, tym łatwiej, bo i mniej tych wszystkich rzeczy trzeba mieć, ale jak jest malutkie to na każdą sytuację trzeba być przygotowanym, u Szwagierki też widziałam ILE ONA TEGO MA WSZYSTKIEGO w torbie i w wózku mega! Kieszonki, kieszoneczki, przegrody i przegródki i wszystko wypełnione ja nawet bym wymienić nie umiała tego wszystkiego ![]() Cytat:
dzięki wielkie Wiktusiaczku za ten link!!!!!! idealny dla mnie nawiązuje do tej reklamy "rano kawka....wieczorem żubr" a my z tej reklamy lejemy ze znajomymi, bo zawarte w niej jest moje i TŻta nazwisko P.S. Bierzcie psinkę ze sobą i na wakacje!!!! P.S. 2 No niestety z kurtką nie doradzę bo nie w moim stylu
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie popijam reddsa żurawinowego
|
|
|
|
#4087 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a chodzące to już potrafi uciekać ściągać ubrania z siebiei przy większym trzeba więcej rzeczy zabrać takie jak np. plastry, woda utleniona czy krople na wypadek wpadnięcia piasku do oka, już nie mówiąc o kilku parach majtek i spodenek bo się zapomina i popuszcza ![]() więc wg. mnie przy małym niema takiego kłopotu, ale to też zależy jak kto potrafi się zorganizować ![]() Co do alkoholizowania się to nam się mrożą % ![]() kindziu gdzie jesteś kochana? |
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
no ja jestem po dwóch martini ze spritem a teraz pije reddsa jabłkowego
|
#4089 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sylwester w sierpniu |
|||
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38445211]nie będziesz miała kaca?
[/QUOTE]niee... te drinki słabe były bo to już resztka w butelce została z sylwestra
|
#4092 |
|
Konto usunięte
|
ja po pracy nadrobie jutro bo zaraz lukniemy hobbita na tv mężul skombinował :P
|
|
|
|
#4093 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że już poszedł, i że już wszystko działa! Nooo, to były ciężkie dwa miesiące... Jakieś drobniejsze mycie to uskuteczniałam w misce, ale głowy tak nie mogłam myć, bo bym chyba cały dzień musiała spłukiwać ![]() Zimna była, więc z klopika można było normalnie korzystać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I tez pięknie wyglądałaś!Co do hotelu psiego, to nie jest nic złego. My z rodzicami w pewnym momencie nie mieliśmy komu oddać pod opiekę na czas wyjazdów naszego wariatuńcia, bo dziadkowie byli już wiekowi, a znajomi pokupowali sobie koty i znaleźliśmy świetny psi hotel. A Lutuś dożył w dobrym zdrowiu 14 lat, więc najwyraźniej mu to nie zaszkodziło Co do kurtki - nie w moim guście Tez nie lubię takich krótkich i błyszczących...Cytat:
![]() Kindziu, daj znaka!!! Dziewczyny, zapraszam Was na te moje naleśniki http://rogalinka.blogspot.com/2013/0...k-tunczyk.html Dzisiaj dzień reaktywacji wszelkiej! ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A teraz lecę na siłkę Mam nadzieję, że nie zabiję moim czosnkowym oddechem tych wszystkich mięśniaków
|
|||||
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
myślę że warto poszukać nie dużego hotelu dla pieska np u nas jest jeden hotel ale wiem że nie mają tam na raz zbyt wielu piesków więc my pewnie tam zostawimy naszego jak pojedziemy do Chorwacji
|
#4095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co Ci ta niedobra teściowa robi?! ![]() Cytat:
Cytat:
a gdzie rodziłaś? |
|||
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
a mój Tż znowu poszedł na to swoje granie, więc dzięki temu mam wolny wieczór, który mija mi pod znakiem prania, prasowania i pakowania.
Wchodzę już któryś raz, myślałam, że Kindzia da znak ![]() Kiliana, wymysliłam, czym możesz błyskawicznie poprawić sobie nastrój, zapisz się na aerobik, zumbę czy tam cokolwiek co będzie Ci odpowiadało. Wysiłek = endorfiny = szczęście. |
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
poszłabym rano na spacerek
a trzeba znowu wstać wcześnie, biec na tą komunikację zastępczą, potem przesiadka na pociągi i no nocy siedzieć i wracać późno styczeń-marzec to taka depresyjne miesiące, w dzień się siedzi w budynkach, jak jest ciemno to się do domu czy z domu wychodzi ehh |
|
|
|
#4098 | ||
|
Rozeznanie
|
Jak ja uwielbiam Rodzinka.pl
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38445179]jak masz takiego brzdąca małego do go kładziesz i ubierasz, co najwyżej trochę popłacze a chodzące to już potrafi uciekać ściągać ubrania z siebiei przy większym trzeba więcej rzeczy zabrać takie jak np. plastry, woda utleniona czy krople na wypadek wpadnięcia piasku do oka, już nie mówiąc o kilku parach majtek i spodenek bo się zapomina i popuszcza ![]() więc wg. mnie przy małym niema takiego kłopotu, ale to też zależy jak kto potrafi się zorganizować ![]() Co do alkoholizowania się to nam się mrożą % ![]() kindziu gdzie jesteś kochana?[/QUOTE] Ja tam nie wiem, mówię co zaobserwowałam u Szwagierki i czym podzieliła się znajoma a znajoma ma prawo być jeszcze niezorganizowana, jej maluch nie ma jeszcze miesiąca więc i nie jest zbyt doświadczoną mamą jeszcze ![]() No właśnie....gdzie ta Nasza Kindzia ![]() Cytat:
ja bym się kąpała u siebie, po prostu podgrzewając w garnkach i czajniku wodę do kąpieli ![]() Cytat:
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo i w koncu jest week
![]() :brzyda l:wlasnie wróciłam z meczu siatki AZT Olsztyn kontra ZAKSA Kędzierzyn-Koźle i nie wiem jakim cudem ale wygralismy, tzw azt 3;2 ale to byl mecz, punkt za punkt i 2 zołte kartki dla zaksy ![]() ![]() ![]() i juz week ![]() ![]() ![]() jutro balety ![]()
|
#4101 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38444350]wiktu a nie chcesz dać do kogoś kto jest opiekunem psim? A nie hotelem bo wiadomo w hotelu to pies niema tej osoby przez cały czas i jak mu się coś dzieje to może nie zauważyć[/QUOTE]
Sama nie wiem, co zrobimy :/ Żal mi psa... Cytat:
I sarenka chodzi koło nich ![]() Cytat:
![]() Sesja ślubna- pisałam Wam, że mieliśmy mieć w Pszczynie, podczas "złotej jesieni" i nie doszła do skutku, tak samo Zakopane... A wszystko przez moje perypetie z pracą magisterską Może jeszcze na wiosnę uskutecznimy Kraków, ale kto wie... Do kiecki się ledwo zmieściłam na plenerze, ale znów schudłam, więc dam radę |
||
|
|
|
#4102 |
|
Zadomowienie
|
Jak to dobrze ze juz piatek Maxwelko witaj Widzialam fotki, wygladalas przepieknie Micia - butki zdecydowanie czerwone, wlasnie sama rozgladam sie za jakimis czerwonymi, must nadchodzacego sezonu dzis zaopatrzylam sie w dwie pary spodni z czerwonymi akcentami i dwie bluzki ![]() Wiktu - kolorek kurtki zdecydowanie na tak, ale blyszczace tez mi sie nie podobaja |
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie dostałam @, tydzień przed czasem...pierwszy raz mi się to zdarzyło
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Pakowanie trwa, przesylam Wam buziaki na pozegnanie Wlasnie doczytalam, ze mamy miedzyladowanie w Hurghadzie TZ mi powiedzial tam, ze chce miec ze mna dzieci a to bylo 3 miesiace po oficjalnym rozpoczeciu naszego zwiazku. Obiecuje przywiezc mnostwo slonka , a Wy trzymajcie kciuki za malego bialego (nie murzynka ) orzeszka
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobię Ci zdjęcia
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
starajcie się
|
|
#4107 |
|
Rozeznanie
|
Wasze zdrówko Kobietki!!!!
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
jak zrobić takie cuudoooide spać dobranoc
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4110 | |||
|
Zakorzenienie
|
No ja to planuję dopiero w 2014 rodzić, w tym już raczej nie zdążę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
musi być prysznic z ciśnieniem...Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

Ślicznie wyglądałaś 
A żaden hotel nie wchodzi w grę, bo nie mam serca... No i chcemy jechać w Bieszczady, bo ja kocham Bieszczady, a co najważniejsze prawie wszędzie, gdzie mam "namiary" można zabrać za symboliczną opłatą psa 

nie nadążam was nadrabiać
no i sprzątać skończyłam po hydrauliku
poodkurzane, podłogi wymyte i wanna wyszorowana, bo wyglądała jak po jakiejś burzy piaskowej
mega! Kieszonki, kieszoneczki, przegrody i przegródki i wszystko wypełnione
Dla mnie kurtka idealna i jeszcze w przecenie, ale się waham...
Mam znajomych, którzy podjęliby się opieki, ale obok nich jest budowa i mają nieogrodzoną część domu, a nasz pies ucieka i nie wraca 

dzięki wielkie Wiktusiaczku za ten link!!!!!!
idealny dla mnie 

super
a to bylo 3 miesiace po oficjalnym rozpoczeciu naszego zwiazku.