|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
EJ kobity, bo ja się zaraz poczuję jak jakiś diplodok
i jako stare próchno wywalicie mnie z wątku...
|
#3423 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no i ksiazki po polsku jednak sa dla mnie tylko tak dostepne.. bede czytac i tak normalne ale juz rozwazniej kupowac/wymieniac i sprzedawac
|
|
|
|
|
#3424 | ||
|
Zadomowienie
|
Następnym razem się uda. To teraz moja kolej Cytat:
Cytat:
szczególnie, że mi trochę samotność doskwiera ![]() Zrobiłam sobie ambitny plan na przyszły semestr. Nie wiecie czy da się tydzień o jakiś jeden dzień rozszerzyć? |
||
|
|
|
#3425 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było pogo. xD to nie tego typu zespół, poza tym miałam miejsce na trybunach. TŻ jakieś filmiki wrzucił nawet na YT ![]() ja bym czymś tak magicznym nie umiała wyciskać :O też byłam na Oazie raz. Tylko u mnie to trochę inaczej wyglądało. Zapalali świeczkę na znak obecności Ducha Świętego, stało się w kółku i każdy mówił takie bardzo prywatne rzeczy np że jego matka pije i że dziękuje za tą łaskę czy coś w tym stylu. Więcej na to nie poszłam. ![]() gratuluje wygranej to co za bon weźmiesz? Mają książki? :Pjeszcze 1,5h
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Scarlett
, ja z moim malzem mieszkam 6 lat, a malzenstwem jestesmy od 5![]() duzo sil dla Ciebie Wracam do czytania, napracowalam sie i mam wolne do przyszlego czwartku Profilaktycznie wylaczylam komorke, aby mnie nie scigali z pracy na dodatkowe dyzury. . Zamierzam cieszyc sie mezem, synem i ksiazkami. Taki mam plan ![]() Kacha, gratuluje kindle. Ja mam kilka setek ksiazek nieprzeczytanych, wiec jak je opanuje za kilka lat, to tez sobie kupie . Na razie zakup papierowych redukuje do minimum
|
#3429 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Noo teraz to już mam nadzieję, że następne razy będą dla Nas obu pozytywne. Trzymam kciuki, 14stego, dobrze pamiętam? Ja to teraz pewnie dopiero w lutym będę miała Edytowane przez Gumisiek007 Czas edycji: 2013-01-04 o 16:55 |
||
|
|
|
#3430 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja te do ktorych nie wroce a przeczytam bede na ebay w pakietach jako job lot chick lit wystawiac bo pojedynczo nie sadze ze ktos kupi
|
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 24 stycznia dopiero, a umawiałam w połowie grudnia |
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam "Świadectwo prawdy" Jodi Picoult i znowu jestem zadowolona
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Znalazłam fajną stronkę z darmowymi ebookami: www.ebooks4you.pl |
|
|
|
#3433 |
|
Konto usunięte
|
ja sobie sciagam z chomika i calibra na mobi przerabiam
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Konto usunięte
|
Ale nie ma wszystkich tych co sie chce to juz wole zapłacić za transfer to i tak grosze jak sobie przelicze na funty
Tylko wkurza mnie to ze przez paypal płacić nie mozna a visa płacenie tez nie działa tylko z polskich banków transfery nie wiem po co tak ale to jest po prostu bezsens |
|
|
|
#3436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spojrzałabyś na wózek - tzn. Mutsy Evo - czy ok wg Ciebie? AAA i napis z jakiej firmy miała ten kosz na pieluchy co pisała kiedyś? Już pomału zzbliżamy się do końca wypraw i. Lookałam na te kosze, ale nie wiem który, większość ma strasznie drogie te wkłady, a wystarczą chyba na 2-3 dni.... Cytat:
Cytat:
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Konto usunięte
|
No tak ale ja w UK mieszkam mam telefon na abonament tu..
|
|
|
|
#3439 |
|
Konto usunięte
|
Nie moge stad wysłać na to bo tylko mozna z polskich operatorów
|
|
|
|
#3440 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() To był konkurs z wspólnie ze ŚwiatemPozytywek, czyli pozytywkę Ale do 80 też nie będę mieć nie wiadomo jakiego wyboru, najpiękniejsze i najbardziej wypasione kosztują po 700 zł ![]() Podzielisz się linkiem? ![]() Noo takie spotkania to trzeba lubić po prostu, nie dla każdego one są Cytat:
faktycznie można dużo zapomnieć i się oduczyć a czemu przerwałaś?Też robię na pachołki, a słyszałam że to błąd ale na lusterka moim zdaniem jeszcze gorzej, źle się ustawi i można baardzo łatwo wszystko popsuć. A pachołki muszą być równo. Niektórzy gadają, że równych pachołów na drodze nie ma i trzeba na wyczucie no ale póki co...Dopadła mnie taka ochota na sushi, że musiałam ekspresowo zamówić i teraz wcinam pałeczkami
|
||
|
|
|
#3441 |
|
Konto usunięte
|
Ja nic jeszcze nigdy nie wygrałam hehe
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, że w ciąży może się źle czuć - chociaż z tego co widzę gdy jestem u tż to u niej jest wyjątkowo łagodnie, lata po sklepach, odkurza, pierze
tyle że chodzi rozkapryszona i naburmuszona cały czas, mogłaby już jechać do tego swojego miasta i zwolnić pokój jak widać nie przepadam za nią zaczęłam dziś w autobusie Marininę, oczywiście jak to ja, wzięłam się za 7 część serii
|
|
#3443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, że można rękaw robić i tak i tak, na lusterkach na upartego też zrobię, tylko wiesz, na egzaminie wolę mieć pewność że się uda (no.. że powinno się udać, bo jednak nie zawsze )Smacznego! W życiu nie jadłam sushi - muszę kiedyś spróbować, chociaż myślę, że to raczej nie dla mnie. Ja bym z kolei zjadła chińskie |
|
|
|
|
#3444 |
|
Konto usunięte
|
ja za chinszczyzna nie przepadam, zjem ale bez szału, a indian food i seafood niecierpie :P
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.asumi.pl/sangenic_pojemni...ppee,p296.html a wklad starczal na okolo 1-1,5 tygodnia. Zalezy ile dziecko robi ![]() na oko wozek wydaje sie ok ja mialam icandy http://www.icandyworld.com/uk/en/pro...herry_carrycot gondola mala, ale ja mialam wczesniaka, wiec to nie byl problem, z tym, ze mi sie zepsul jak juz byl po gwarancji, a podobno nigdy sie nie psuja, a ja taka pechowa ![]() nie plakalam tylko dlatego, ze kupilam go w zimowej wyprzedazy o 60% taniej. potem mialam spacerowke maclaren http://alejka.pl/maclaren-techno-xt-...lor-black.html ale najlepsza byla spacerowka BOB Revolution SE http://www.amazon.com/BOB-Revolution.../dp/B004DC9TAI Maclarena i bob spokojnie moglabym miec do drugiego dziecka, jesli by mi sie trafilo kiedys Rozumiem Twoje rozdarcie, bo wybor wozka to wazna sprawa, kazda mama patrzy na co innego. Wozek gleboki jesli nie mieszkasz na parterze, to wazne, zeby byl lekki Gdybym jeszcze raz miala wybierac, to gleboki wybralabym z duza gondola, lekki, z duzym koszem na zakupy pod spodem i tani , bo nie uzywa sie go dlugo. A wozki spacerowe niektore mamy czesto zmieniaja, bo tez zmieniaja sie potrzeby dzieci. Nie chce ci w glowie mieszac z tymi wozkami za bardzo, jezeli ma dobre opinie w necie i ci sie podoba, to wez
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2013-01-05 o 01:13 |
|
|
|
|
#3446 |
|
Konto usunięte
|
Mclareny najlepsze, jak pilnowalam dzieci, wiekszosc mam miala i zachwalali ja zreszta tez
niezniszczalne ![]() a takie trojkolowe wg mnie sa najgorsze
|
|
|
|
#3447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może laska chce kupić wszystko w chacie żeby się nie wozić z tymi rzeczami... Albo wyznaje też dość popularną metodę ''na sępa'' - poczekam co mi rodzinka da po swoich / kupi i wtedy dokupię. Nie mam nic przeciwko używanym rzeczom - sama dużo kupił am w ciucholandach, bo przecież tak małe dziecko 20x wyrośnie zanim coś zniszczy, no ale w niektórych przypadkach zakrawa to dla mnie na brak higieny i skąpstwo (używane butelki, smoczki itp) A co do przesądów to już słyszał am tak megaidiotyczne, że wszystko opada - np. kobieta w ciąży nie powinna się malować co najmniej do momentu poznania płci dziecka - bo jak się malowała w ciąży z chłopcem to będzie gejem... Cytat:
Dzięki bardzo! Chyba wezmę właśnie ze względu na wagę i to że zmieści mi się do bagażnika w razie czego. Kosz ma spory, cenowo dość przyzwoity... Tylko się martwię, że jak ET będzie mieć te pół roku i przesiadka do spacerówki to akurat będzie późna jesień i zima - i czy w niej nie zamarznie. Cytat:
Niezainteresowana reszta nas zaraz zlinczuje
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() właśnie w rodzinie mają 2latka, więc pewnie co nieco dostanie a te przesądy to są genialne ![]() ale miałam sen - śniło mi się, że biegałam po domu z nożem i dźgałam faceta, który napadł na moich znajomych, tragedia, obudziłam się w strasznym szoku
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

i jako stare próchno wywalicie mnie z wątku...
Następnym razem się uda. To teraz moja kolej
szczególnie, że mi trochę samotność doskwiera 
nie gadaj głupot!

ale najbardziej przerażające było to, że wszystkim innym się to podobało

tyle że chodzi rozkapryszona i naburmuszona cały czas, mogłaby już jechać do tego swojego miasta i zwolnić pokój