|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2013 rokiem ZMIAN :)
Co sie stało?
![]() Hello ![]() Nadrobiłam Was :P ale sie wyspałam dzisiaj
|
#2403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Ale pospałam. W tym rku strasznie dobrze mi się śpi. Nawet po 10 godzin. Będzie problem w przyszym tygodniu jak będe musiała wstać o 4 żeby do pracy zdążyć. Zaczęłam wczoraj czytać książke Beaty Pawlikowskiej i tym, które jeszcze nie czytały to serdecznie polecam. Motywująca. Podziwiam kobietę, bo wiele przeszła i wreszcie odnalazła swoją drogę. Ja dzisiaj zaczynam dzień od skalpela. Nie ma to tamto. Czas wreszcie się ruszyć. Za oknem słoneczko, aż chce się wstać. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Więc jak można to i ja o pomoc poproszę Co się stało, że tak smutasz? Miłego i udanego dnia dziewczyny. Zróbcie coś dla siebie
|
||||
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Życzę dużo zdrówka
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
Edytowane przez joanna_87 Czas edycji: 2013-01-05 o 10:30 |
|
|
|
#2407 |
|
Zadomowienie
|
Raczej nie, ale od kilku dni mam podwyższoną temperaturę i parszywe samopoczucie
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja dziś pospałam prawie do 10 Kawa jak najbardziej, właśnie piję Cytat:
Dlatego podczas urlopu wszystko łatwiej idzie, bo czasu więcej. Zobaczymy od przyszłego tygodnia jak to wszystko będę godzić. Jeszcze sesja się zbliża wielkimi krokami Zdrówka życzę Ale u mnie dziś buro i ciemno. Do tego leje. Aż się nic nie chce. Pouczę się z rana i jeśli opanuję to, co na dziś zaplanowałam to potem będzie spokój. |
|
|
|
|
#2409 | |
|
strachajło
|
Witajcie
ozi_ zdrówka! Ja to wczoraj próbowałam się leczyć domowymi sposobami i w sumie nie jest mi ani lepiej ani gorzej ![]() xxchemicznaxx- ![]() kaarooo-mów koniecznie, co się stało. Cytat:
![]() muszę w przyszłym tygodniu pójść zrobić badania krwi..dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieję, w ogóle ostatnio nie mam siły, strasznie blada się zrobiłam, do tego te sińce pod oczami... W ogóle jakie plany na weekend macie ?
Edytowane przez twofaces Czas edycji: 2013-01-05 o 10:45 |
|
|
|
|
#2410 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() możemy się łączyć w bólu ![]() mnie wcześniej tylko katar męczył, ale dziś jak wstałam to głos mi wysiadł. Chrypie strasznie ![]() mam nadzieję, że przez weekend mi przejdzie, bo w pon mam prezentacje na uczelni, od wt do pracy to musze jakoś normalnie mówić, a nie tak ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ja też mam z tym problemy i powinna iść na badania zobaczyć jak sytuacja wygląda ![]() ja chyba będę miała weekend lenistwa i leczenia może z TŻtem się dzisiaj spotkam
|
||
|
|
|
#2411 |
|
Zadomowienie
|
Będę musiała się przejść do lekarza, niech mi coś przepisze, chociaż wzbraniam się przed lekarstwami rękami i nogami i da mi zwolnienie za ten weekend, bo przecież opuściłam zjazd
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- twofaces osłabienie? Pogoda nie sprzyja |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 |
|
strachajło
|
właśnie nie wiem dziewczyny..ale lepiej chuchać na zimne, zrobię sobie tą morfologię..
ozi_ piękny avatar masz .. aż mi się serce kraje nieraz, jak czytam o cierpieniach tych pięknych zwierząt..Imperfecta, piękne masz to nowe profilowe zdjęcie dostałam od ojca z pracy podwójne zaproszenie na jutro na koncert muzyki góralskiej, chyba kolęd.. W sumie nie moje klimaty ale chyba się wybiorę bilety za darmo, to co się mają marnować
|
|
|
|
#2413 |
|
Zadomowienie
|
twofaces mi też...
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Muzyka góralska jest świetna ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Wezmę się za tworzenie portfolio w końcu, bo nigdy nie zacznę |
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
Pamiętacie mnie? Jejku nie miałam czasu wchodzić na kompa, ale obiecuję poprawę bo TŻ mi wyjeżdża, więc będe miała trochę czasu Widzę, że ładna zgrana tu ekipa, ale chyba mogę wrócić?
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
ale się wyspałam dziś ;o
w końcu udało mi się zasnąć wcześniej niż o 2, haha ![]() mam podły nastrój i zdecydowanie potrzebuje kawy i wygadania się, eh.
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
hej, znowu nie spałam do 3 tym razem kręcił mnie reumatyzm, myślałam, ze oszaleje ;c
w następnym tygodniu idę do poradni w sprawie alergii i tak ostatnio myślałam o tym kiedy to się zaczeło, bo znajoma też miala podobnie i okazało się, ze to coś z hormonami, no, a ja miałam mega problemy z @ i w ogóle... Zobaczymy, porobie badania, testy itp. i się okaże co tam w trawie piszczy ;d zaraz idę się skończyć pakowac, bo o 14.40 mam pociąg, więc odezwę się wieczorem. Smiać mi się chce, bo przyjechałam z jedną walizką, a teraz w 2 się nie mogę zmieścić ;c
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
żeby tak można było o wszystkim publicznie pisać.
no ale w skrócie, ktoś z kim się spotykałam, kto twierdził,że nie chce żadnych związków i w ogóle... dziś sobie wychodzę na facebook'a a tu ooo, jest w związku ![]() czuję się trochę nie wiem, oszukana?
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio chyba wszyscy wolą mi mówić półprawdę.
najpierw ex mi wkręcał, że między nami to przerwa i w ogóle, więc z nikim się nie spotykałam, a tu 2 tygodnie po rozstaniu on ma nową dziewczynę ;o zaczęłam się z kimś spotykać, on nie chce związków a tu to samo. nie wiem co się dzieje z facetami ostatnio, haha.
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciężko trafić na jakieś porządnego ![]() ale głowa do góry. Widocznie nie był Ci pisany. Jak nie ten, to inny w końcu trafisz na jakiegoś fajnego faceta |
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co to coraz bardziej się boję komukolwiek zaufać
|
|
|
#2425 |
|
Zadomowienie
|
Nie ufaj zatem.
Ja też mam już dość kłamstw i oszukiwania samej siebie. Spróbuję Cię pocieszyć - jest duże prawdopodobieństwo, że karma odpłaci się obu za te kłamstwa |
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje,że prędzej czy później karma ich dopadnie.
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Podcięłam włosy I idę chyba na randkę ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Ja jakiś czas temu zakochałam się w jednym, który nie chciał się wiązać... Powiedział mi o tym jak się zakochałam, także wiem o czym mówisz... ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Ostatni raz się umawiam z facetem!!! Daję Wam mężczyźni ostatnią szansę
|
|
#2428 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znowu nauka, 14.01 mam zaliczenie, a 16 pierwszy egzamin W ogóle w środę późnym wieczorem wróciłam do Gdańska, dzisiaj wstawiłam trzecią pralkę prania i przydałby się wstawić czwartą
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Skalpel i 20 minut na rowerku zaliczone. Rewelacyjne uczucie. Uwielbiam tak rpozpoczęte soboty
![]() Cytat:
![]() Też wybieram się do fryzjera. Może nawet dzisiaj. Potem zakup olejków i walka o długie i piękne włoski
|
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Airish88
I kupiłam sobie ampułki wzmacniające do włosów
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

grypa?

Kawa jak najbardziej, właśnie piję 

Ja jakiś czas temu zakochałam się w jednym, który nie chciał się wiązać... Powiedział mi o tym jak się zakochałam, także wiem o czym mówisz...