Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 23:02   #3421
Piankka
Zadomowienie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Uciekam, bo tż mnie pogania miłej nocki dziewuszki
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 23:02   #3422
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
A no myśleliśmy trochę w święta czy 2014 vs 2015 z racji, że będziemy mieli wydatków dużo 2013/2014 (budowa domu) więc postanowiliśmy, że 2015 będzie ok
bo najbardziej nam na nim zależy(aby się od teściów uwolnić ) a ślub i tak weźmiemy

No po pierwszym wyniku dostałam antybiotyk, ale nic nie dało. Teraz oczekiwanie 2 tygodnie...
kochana, trzymam na dal kciuki , żeby wszystko okazało się jednym wielkim nieporozumieniem chwilowym i żeby było wszytsko ok

W sumie, to i ja bym wolała kase wydać na budowe domu jako pierwszą a później na ślub wesele itd. Zobaczymy... co najbliższe miesiące pokażą .. może i ja do Ciebie dołączę..

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 23:05   #3423
Kate Noir
Zakorzenienie

Dobryyyy
Wpadłam na chwilę... Co do sali to jak nigdzie indziej nie będzie wolnego mojego terminu to biorę tam wrześTniowy. Zależy mi na 16.08 bo rodzinka będzie miała czas na dojazd a jak kiedyś pisałam dzieli nas 700km.

Piankka cieszę sie że już jesteś po cały czas trzymam kciuki!

Misiadelko ty zboczuchu

Później was doczytam. Miłej nocy
Sorka za błędy ale pisze z kom
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 23:10   #3424
klaudia1534
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź
Na chwilę obecną stanowczo odstawiłam słodkie (wszystkie słodycze co dostałam na gwiazdkę to rozdałam ), chipsy i inne słone przegryzki. Piję dużo wody, kawę pijam - bo ja wiem może z jedną na miesiąc, duuużo zielonej herbaty .
Od 10 go czyli po wypłacie chcę zacząć tą dietę, do tego chciałam sobie poćwiczyć tak 3 dni w tygodniu i myślałam jeszcze nad jakimiś tabletkami wspomagającymi, np. Linea Detox... No i od samego początku trzeba ciałko traktować balsamami ujędrniającymi i antycellulitowymi.
Jak atakować tłuszcz to z każdej strony A uzbierało się go niestety bardzo dużo... Aż wstyd się przyznać ile ;/
Ja uwielbiam słodycze i napewno z nich bym nie zrezygnowała, ale staram się jeść ich mniej Po miesiącu skalpela mój dość spory cellulit prawie całkowicie zniknął

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 23:16   #3425
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam słodycze i napewno z nich bym nie zrezygnowała, ale staram się jeść ich mniej Po miesiącu skalpela mój dość spory cellulit prawie całkowicie zniknął
A ćwiczyłaś codziennie czy jakieś konkretne dni w tygodniu?

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 23:32   #3426
klaudia1534
Raczkowanie

Cytat:
A ćwiczyłaś codziennie czy jakieś konkretne dni w tygodniu?
Starałam się ćwiczyć codziennie od poniedziałku do piątku. w weekend sobie odpuszczałam Jednak kilka razy zdarzyło mi się nie ćwiczyć.. ale ćwiczenie minimum 3 razy w tygodniu jak zaleca Ewka zostało zachowane No i zielona herbata jest u mnie pita litrami zanim zaczełam ćwiczyć, jakiś tydzień wcześniej zaczęłam ją pić i po tygodniu jak zobaczyłam na wadze 4 kilo mniej to byłam w szoku

Zmykam spać.. Dobranoc

Edytowane przez klaudia1534
Czas edycji: 2013-01-04 o 23:34
Stary 2013-01-04, 23:36   #3427
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Starałam się ćwiczyć codziennie od poniedziałku do piątku. w weekend sobie odpuszczałam Jednak kilka razy zdarzyło mi się nie ćwiczyć.. ale ćwiczenie minimum 3 razy w tygodniu jak zaleca Ewka zostało zachowane No i zielona herbata jest u mnie pita litrami zanim zaczełam ćwiczyć, jakiś tydzień wcześniej zaczęłam ją pić i po tygodniu jak zobaczyłam na wadze 4 kilo mniej to byłam w szoku

Zmykam spać.. Dobranoc
Ja zieloną herbatę pijam od bardzo dawna bo uwielbiam jej smak A najbardziej to zieloną z cytryną, grejfrutem, bądź maliną Oczywiście na gorzko.

Dobranoc

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 23:36   #3428
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Dziś tż spi u mnie wiec ide scielić łoże

Dobrej nocki

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 00:06   #3429
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
wreszcie mogę sobie coś łyknąć, od ponad tygodnia jestem o suchym pysku, sylwester praktycznie o suchym pysku, więc nie będę sobie żałować
I chłop mój dzisiaj jakiś taki miły, jeździec chyba będzie
Ja też na małe co nieco liczę, jako że od niedzieli znowu się rozjeżdżamy

A korzystając z wolnego tak co drugi dzień sobie łyknę, bo jak jestem na studiach to nie da rady, wieczny kierowca ze mnie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Ja też sie bardzo ciesze że foto+video mnie wychodza 3000zł Orkiestra troszke wiecej bo 4400zl ale jest warta tego

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Ja mam zamiar spytać w srode mojego księdza kiedy najlepiej jest zarezerwowac godzine w kościele bo chce w lutym iść, a w srode mam akurat kolęde wiec spytam )
U nas babka w kancelarii powiedziała, że gdzie w październiku przyjść, bo dopiero wtedy będzie miała księgę na 2014...

Byłam dzisiaj u gin, zrobiłam cytologię, dostałam Dalacin na stan zapalny i wymusiłam skierowanie na testosteron i tsh...na inne powiedziała, że nie ma sensu, a długie miesiączki (9 dni średnio), to może być anemia i dała mi jeszcze na morfologię i poziom żelaza...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 00:16   #3430
monikkad
Wtajemniczenie

Jednak weszłam sobie na neta i "przeleciałam" Was

My raczej już na 100% ten 2014 i nasza datka 28.06, bo mamy już cztery umowy podpisane z salą, z DJ, z kamerzystą i z fotografem :P Musiałaby się wydarzyć jakaś sytuacja losowa, która by sprawiła, że jednak rezygnujemy. Bo tak to nie przewidujemy już innej opcji, oboje jesteśmy najarani tematem, jestem w szoku, bo TŻ zaczął się jarać

Wszystko co mega ważne mamy już zarezerwowane oczywiście dzięki MNIE Ja wszystko znalazłam, TŻ tylko poprzeglądał sobie oferty, ja poumawiałam spotkania, ale wszędzie jeździliśmy razem. Jedynie DJ-a TŻ załatwił całkowicie sam Tak więc nie narzekam na chłopa, głównie ja jestem w kwestii ślubu kierownikiem, ale on mi nie fika tylko robi co trza, więc nie mam co narzekać

Następnym krokiem w naszych przygotowaniach jest weekendowy kurs przedmałżeński 9-10 marca, na który czekam z niecierpliwością Potem na wakacje rezerwujemy termin w Kościele i scholę I na wakacje chcemy już kupić obrączki. Mnie się wydaje, że trochę za wcześnie, ale TŻ się mega jara tymi obrączkami i chce kupić najlepiej już, więc powiedziałam mu, że możemy w wakacje kupić :P W wakacje też poradnię rodzinną zaliczymy, a w listopadzie będę szukać kiecki Taki jest mój ślubny plan na 2013
Stary 2013-01-05, 09:13   #3431
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

dzień dobry witam się przy płatkach z mlekiem

napisała wczoraj do mnie koleżanka, na której weselu grał dj i dała mi na niego namiar no to napisałam do kolesia co by mnie interesowało, że tylko 5-6 h bez żadnych zabaw muzyka z lat 60-70-80 i mi odpisał, że to Jego ulubione klimaty że z racji tego, że poleciła mi go ta znajoma i że nie będzie żadnych zabaw i że będzie krótko cene jaką mi proponuje to o 800zł i w cenie transport, nagłośnienie, obsługa muzyczna, prowadzenie imprezy, oświetlenie i niezapomniane doznania muzyczne

jak mój TŻ się zgodzi to umówimy się z Nim na spotkanie
za taką kasę to nie opłaca mi się zamęczać mojej główki jeszcze muzą tylko oddać to w dobre ręce

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 09:56   #3432
klaudia1534
Raczkowanie

Dzień dobry
Troszkę sobie dzisiaj pospałam,ale już lecę jakieś śniadanko robić i za sprzątanie się biorę

pysia1987 ooo to świetnie to teraz tylko z TŻ musisz pogadać

Stary 2013-01-05, 10:30   #3433
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

napisała wczoraj do mnie koleżanka, na której weselu grał dj i dała mi na niego namiar no to napisałam do kolesia co by mnie interesowało, że tylko 5-6 h bez żadnych zabaw muzyka z lat 60-70-80 i mi odpisał, że to Jego ulubione klimaty że z racji tego, że poleciła mi go ta znajoma i że nie będzie żadnych zabaw i że będzie krótko cene jaką mi proponuje to o 800zł i w cenie transport, nagłośnienie, obsługa muzyczna, prowadzenie imprezy, oświetlenie i niezapomniane doznania muzyczne

za taką kasę to nie opłaca mi się zamęczać mojej główki jeszcze muzą tylko oddać to w dobre ręce
Normalnie DJ nie powinien więcej za taką imprezę grać Mój TŻ też zwykle za takie małe skromne wesele bierze w granicach 600-800zł, zależy jak daleko musi dojechać

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Ja mam póki co chwilę spokoju, TŻ pojechał pomóc bratu i ja mogę w końcu zasiąść do nauki

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:38   #3434
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
kochana, trzymam na dal kciuki , żeby wszystko okazało się jednym wielkim nieporozumieniem chwilowym i żeby było wszytsko ok

W sumie, to i ja bym wolała kase wydać na budowe domu jako pierwszą a później na ślub wesele itd. Zobaczymy... co najbliższe miesiące pokażą .. może i ja do Ciebie dołączę..
Dziękuję kochana

No doszliśmy do wniosku, że wolimy ostro pójść z budową aby do końca 2014r stał stan surowy zamknięty, a 2015 spokojnie kończyć + ślub

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Piankka cieszę sie że już jesteś po cały czas trzymam kciuki!
Senk ju senk ju
Stary 2013-01-05, 10:39   #3435
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Normalnie DJ nie powinien więcej za taką imprezę grać Mój TŻ też zwykle za takie małe skromne wesele bierze w granicach 600-800zł, zależy jak daleko musi dojechać

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Ja mam póki co chwilę spokoju, TŻ pojechał pomóc bratu i ja mogę w końcu zasiąść do nauki
ja się nie znam, kompletnie nie w temacie jestem, więc nie mam żadnego porównania ten DJ napisał mi, że cena jest do negocjacji. Cieszę się bo myślałam, że to większy koszt jakby jeszcze mniej wziął to w ogóle light, to wtedy na pewno przekonam TŻ

tak jak ktoś pisał, nie lubie słuchać nie oryginalnych piosenek, więc dla mnie puszczanie muzyki samemu, albo ewentualnie DJ było oczywistą sprawą

ok, zbieram się bo lece do pracy miałam mieć do 20, ale przez tą laskę co wzięła L4 musze być do 21.15 i zanim dojade do TŻ, a właściwie na stacje benzynową z której mnie odbiera będzie 22.30

puścimy film i pewnie zasnę a jeździec dopiero rano, albo w ogóle

to miłego dzionka

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:45   #3436
Piankka
Zadomowienie

Cytat:

Pewnie! cena super!
Stary 2013-01-05, 10:47   #3437
alloffkowa
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3843422 8]a to juz wiem o co wczoraj na priv chodzilo [/QUOTE]
no ale i tak jeszcze myślimy o tym pomyśle. dziś się wszystko rozwiąże.
Cytat:
A ja tak nie w temacie
Śmigam sobie po domu w kapciochach co dostałam od TŻ-ta na gwiazdkę

Oto one:
ładne
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Na obiad polecam (nie mogę się ruszać, obżarta jak bąk): mielone, cebula, czosnek, starta na dużych oczkach marchewka, przyprawy według uznania (u nas bazylia, rozmaryn, sól i pieprz) i koncentrat pomidorowy (albo pomidory, ale mój TŻ pomidorów nie może więc użyliśmy koncentratu) - na patelnię i do tortilli
mniaam, a ja na diecie
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3844863 6]prosze o zmiane daty z "bez daty" na 18.06.2016 [/QUOTE]
lepsza taka data niż żadna
Cytat:
zdrowe podejście ale ja i tak bym nie wytrzymała w ogóle jestem już taka niecierpliwa, że namawiam TŻ n cichy ślub cywilny w tym roku a za rok normalnie kościelny ale On w to nie chce wejść
też bym tak mogła
Cytat:
Ja też będę Waszym bonuskiem, bo NIESTETY Was nie opuszczę
Agusia proszę mnie tam zmienić na bonuska na 2015r

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Przeeeestań w tym roku będziesz planować przecież już 2013 jest
buu szkoda, ale nie opuszczajcie nas !! :d
Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Jednak weszłam sobie na neta i "przeleciałam" Was

My raczej już na 100% ten 2014 i nasza datka 28.06, bo mamy już cztery umowy podpisane z salą, z DJ, z kamerzystą i z fotografem :P Musiałaby się wydarzyć jakaś sytuacja losowa, która by sprawiła, że jednak rezygnujemy. Bo tak to nie przewidujemy już innej opcji, oboje jesteśmy najarani tematem, jestem w szoku, bo TŻ zaczął się jarać

Wszystko co mega ważne mamy już zarezerwowane oczywiście dzięki MNIE Ja wszystko znalazłam, TŻ tylko poprzeglądał sobie oferty, ja poumawiałam spotkania, ale wszędzie jeździliśmy razem. Jedynie DJ-a TŻ załatwił całkowicie sam Tak więc nie narzekam na chłopa, głównie ja jestem w kwestii ślubu kierownikiem, ale on mi nie fika tylko robi co trza, więc nie mam co narzekać

Następnym krokiem w naszych przygotowaniach jest weekendowy kurs przedmałżeński 9-10 marca, na który czekam z niecierpliwością Potem na wakacje rezerwujemy termin w Kościele i scholę I na wakacje chcemy już kupić obrączki. Mnie się wydaje, że trochę za wcześnie, ale TŻ się mega jara tymi obrączkami i chce kupić najlepiej już, więc powiedziałam mu, że możemy w wakacje kupić :P W wakacje też poradnię rodzinną zaliczymy, a w listopadzie będę szukać kiecki Taki jest mój ślubny plan na 2013
Ja chciałabym w czerwcu jechać, ale tż oczywiście pitoli że jeszcze tyle czasu ! doprowadza mnie tym ostatnio do szału.

piszecie jak szalone troche Was nadrobiłam, siedząc w pracy
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:48   #3438
agunineczka
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;3844863 6]prosze o zmiane daty z "bez daty" na 18.06.2016 [/QUOTE]

Cytat:
Ja też będę Waszym bonuskiem, bo NIESTETY Was nie opuszczę
Agusia proszę mnie tam zmienić na bonuska na
2015r

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Przeeeestań w tym roku będziesz planować przecież już 2013 jest
Już Wam zmieniam dziewczęta. Ja bym nie wytrzymała jeszcze tyle czekać, ale widzę że u Was królują rozsądne decyzje no i w sumie fajnie, bo my juz wszystkie będziemy sie użerać z naszymi mężami a Wy będziecie nam to osładzać pisząc o przygotowaniach itd.
Stary 2013-01-05, 10:52   #3439
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość

buu szkoda, ale nie opuszczajcie nas !! :d
Ani mi się śni

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Już Wam zmieniam dziewczęta. Ja bym nie wytrzymała jeszcze tyle czekać, ale widzę że u Was królują rozsądne decyzje no i w sumie fajnie, bo my juz wszystkie będziemy sie użerać z naszymi mężami a Wy będziecie nam to osładzać pisząc o przygotowaniach itd.
Dokładnie 2014 to nie będzie koniec ślubów
Stary 2013-01-05, 10:54   #3440
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

ja to pewnie bede jedyna na watku nadal gadajaca o slubie a Wy to juz o dzieciach
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:54   #3441
alloffkowa
Zakorzenienie

i dobrze, faktyycznie będzie fajnie, wątek się nie rozsypie
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-01-05, 10:54   #3442
agunineczka
Zakorzenienie

Piankka a proszę powiedz mi tylko, czy w kalendarzu mam zostawić przy Twojej dacie ten odnośnik, a Ty w nim zmienisz na 2015 czy usunąć?

A co do kalendarza, to jeśli któraś z dziewczyn nie jest wpisana a chciałaby, to niech da znać na priv
Stary 2013-01-05, 10:56   #3443
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Ani mi się śni

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Dokładnie 2014 to nie będzie koniec ślubów
I bardzo dobrze, że nas nie opuścicie Ale ja bym chyba nie wytrzymała gdybym musiała czekać tyle co wy, bo już się psychicznie nastawiłam na 2014 i chyba bym się załamała, gdybyśmy musieli ślub przekładać na jeszcze późniejszy termin

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:58   #3444
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze, że nas nie opuścicie Ale ja bym chyba nie wytrzymała gdybym musiała czekać tyle co wy, bo już się psychicznie nastawiłam na 2014 i chyba bym się załamała, gdybyśmy musieli ślub przekładać na jeszcze późniejszy termin
ja toi bylma psychicznie nastawiona ze 2014 to bardzo umowny i ze najpierw mieszkanie. a ze mieszkanie jeszcze daleko...
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:04   #3445
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Piankka a proszę powiedz mi tylko, czy w kalendarzu mam zostawić przy Twojej dacie ten odnośnik, a Ty w nim zmienisz na 2015 czy usunąć?

A co do kalendarza, to jeśli któraś z dziewczyn nie jest wpisana a chciałaby, to niech da znać na priv
Na razie zostaw, aby mi się nie zapodział

Ja do kalendarza poproszę 6 lipca

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Ten czas umilać mi będzie budowa gniazda i Wasze relacje
a zaś Wasze małżeńskie życie my umilimy Wam naszymi ślubami
Stary 2013-01-05, 11:09   #3446
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Na razie zostaw, aby mi się nie zapodział

Ja do kalendarza poproszę 6 lipca

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Ten czas umilać mi będzie budowa gniazda i Wasze relacje
a zaś Wasze małżeńskie życie my umilimy Wam naszymi ślubami
A później to my będziemy kupować mieszkania/budować się a wy przygotowywać się do ślubu Chociaż w moim i TŻa przypadku budowa domu zacznie się nie wiadomo za ile lat

A z tym 6 lipca to masz na myśli kalendarz ślubny? Bo aż z ciekawości popatrzyłam i ta data w 2015 wypada w poniedziałek.

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:11   #3447
alloffkowa
Zakorzenienie

wkurzacie mnie,w szystkie pozmieniałyście awatary i Was nie poznaję (( to i ja sobie zmienię dziś !!
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-01-05, 11:13   #3448
klaudia1534
Raczkowanie

Cytat:
wkurzacie mnie,w szystkie pozmieniałyście awatary i Was nie poznaję (( to i ja sobie zmienię dziś !!
Mam ten sam problem co Ty

Stary 2013-01-05, 11:14   #3449
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
A później to my będziemy kupować mieszkania/budować się a wy przygotowywać się do ślubu Chociaż w moim i TŻa przypadku budowa domu zacznie się nie wiadomo za ile lat

A z tym 6 lipca to masz na myśli kalendarz ślubny? Bo aż z ciekawości popatrzyłam i ta data w 2015 wypada w poniedziałek.
Nie nie o urodzinowy mi chodzi

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Ja też muszę na nick patrzyć, ale i tak nikt tasiulka nie pobije w zmienianiu av
Stary 2013-01-05, 11:26   #3450
tasiulek
BAN stały

No w końcu konkrety! Gratulacje
Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
nom przyznaję się , że troszke ganiam tasiulkową ale ona ma dobre serducho
U taty ich niestety nie było bo ludzie jak oszaleli je zobaczyli Ale działamy dalej z miłą panią Z Pepco

Cytat:
Dziękuję kochana

No doszliśmy do wniosku, że wolimy ostro pójść z budową aby do końca 2014r stał stan surowy zamknięty, a 2015 spokojnie kończyć + ślub

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Senk ju senk ju
Bardzo rozsądnie i bardzo dobrze. Byleby zdrowym być!
Na wszystko potrzeba czasu, ale on upływa, zobaczcie jesteśmy już prawie dwa tygodnie po Wigilii!

Hahah dzięki Bo ja maM ADHD Avatarowe
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości