W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 7 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 8 16,67%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.7 3 6,25%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.7 5 10,42%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.7 5 10,42%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.7 7 14,58%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.7 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-05, 10:45   #1021
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
złote słowa:P jakbym podejrzewała, że mógłby mnie zmienić na inną to znaczy, że na mnie nie zasługuje i znajdę sobie lepszego, tego wkiatu jest pół światu
a trzy czwarte ch uja warte

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:45   #1022
ada32
Wtajemniczenie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ee tam dziołchy. luz. mój raz poszedł ale powiedział że jakaś kicha i juz więcej nie pójdzie bo szkoda kasy a podobno taki super klub najlepszy we wsi warszafce
Cytat:
u nas lajcik, mój TŻ np. nie tańczy więc ja wszystkie imprezy firmowe obtańczam z kolegami do białego rana, jakoś nie rozumiem zazdrości w zdrowym związku, no bo czego mam się bać? że mnie rzuci dla striptizerki?

inaczej...

oczywicie macie racje i takich argumentów również używam..ale..
jak ma się póścic to i tak to zrobi ...
tylko daje poczucie takiego pozwolenia jakby..rób to tak zebym się nie dowiedziała czy dowiedział i będzie spoko..
Ja myślę ze taki związek bez zazdrości ..czyli obojętne mi to czy mnie zdradzisz czy nie nie jest niczym zdrowym..obojętnośc to najgorszy sprzymierzeniec związku
oczywiście bez przesady..ale znam przykład wspaniałej rodziny..
on zdradził ją..
nadal kocha i jest ze swoją żoną..wybaczyła mu(po wielu miesiącach negocjacji)..ale nie potrafi z tym życ..nie rozumie dlaczego..przeciez dawała mu swobodę ..ufała mu..a on co powiedział "to był tylko sex"
no wybaczcie dla mnie taki facet nie miał by co szukac w moim łóżku

przepraszam urwało mi tekst wcześniej

W

G

Edytowane przez ada32
Czas edycji: 2013-01-05 o 10:52
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:45   #1023
vil84
Wtajemniczenie

a propos braku humoru, też tak mam dziś ... pół nocy nie spałam, a potem nad ranem zaczęło mnie boleć jakby przy szyjce, od środka. kłucia pojedyncze przerabiałam, mocny ucisk też, nawet byłam w środę u gina bo się martwiłam, że mi dziecko wypadnie a dziś to po prostu ból, na szczęście nie ciągły, tylko co jakiś czas takie "zaboli i przestaje", a czasem co parę sekund - się zastanawiam czy to synuś tak się rozkopuje, bo od rana buszuje dość intensywnie ....

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:47   #1024
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Poprostu przerosło mnie wszystko...
Kochana dasz rade,napewno niedlugo wszystko sie ulozy
Bedzie dobrze,zobaczysz,trzeba przeczekac ten ciezki okres
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:48   #1025
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Wymyśliłam,że w jeden jedyny weekend gdzie razem mamy wolne, wynajmę taki jeden meeega fajny hotel, zorganizuję tam miliony świeczuszek, kieliszki, picolo () i wszystko co lubi.,. i spędzimy sobie takie cudne chwile we dwoje
pomysł świetny

Cytat:

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
bratowa uważa, że za dużo o tym myśle... że mam luteine, nospe, biore magnez nie krwawie to co innego mi może dać?? tylko ja naprawde leżę. To nie jest jakis umierajacy ból tylko właśnie kłócia ciągnięcia... mąż uwaza, że może silniejsze są przez kaszel ale tezwidzialam ze mu wczoraj smutno było, bo staram sie oszczedzac leże praktycznie non stop... może to wewnetrzny strach a kolezanka mi jeszcze dowalila ze wczoraj jej kuzynka poroniła

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

Nasza mała skopała dziś tatusia, aż miło

Cytat:
łeeeee suwaczek mi napisał 'pewnie odczuwasz już ruchy maleństwa' - a pewnie, że nie:/ wrrrrrr
suwaczki kłamią

nadrobiłam mogę zabrać się za ogarnianie mieszkania, choć nic mi się nie chce
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:50   #1026
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
a propos braku humoru, też tak mam dziś ... pół nocy nie spałam, a potem nad ranem zaczęło mnie boleć jakby przy szyjce, od środka. kłucia pojedyncze przerabiałam, mocny ucisk też, nawet byłam w środę u gina bo się martwiłam, że mi dziecko wypadnie a dziś to po prostu ból, na szczęście nie ciągły, tylko co jakiś czas takie "zaboli i przestaje", a czasem co parę sekund - się zastanawiam czy to synuś tak się rozkopuje, bo od rana buszuje dość intensywnie ....
Moje dziecię siedzi spokojnie. Chyba ma coś po mamusi, wypiło kawę i poszło spać

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:54   #1027
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
hiv troche dziwnie ale moze jak ktos ma roznych partnerow? hehehe
możesz złapać hiv u fryzjera, dentysty albo u kosmetyczki, nie koniecznie przez seks

Cytat:
wiecie coo, dziś stwierdziłam, że brak mi słów co do niektórych. siedzę jeszcze u mamy, więc miałam gości - dwie koleżanki. jedna, z którą się znam ponad 20 lat, dzwoniła i pytała, co ma przynieść słodkiego, bo już zdążyła zapomnieć, co mogę ze słodyczy (celiakia) - oczywiście powiedziałam że nic nie trzeba, że mam słodycze i że muszę zdrowiej jeść poza tym. to przytachała siatę owocków i dwa soki, takie zdrowe jakieś no i buciki dla maleństwa, wczuwa się bo będzie chrzestną
a druga przyjechała z chłopakiem, spóźniona dwie h, i przywieźli .... wino. nie wiedząc, że będzie tamta koleżanka, czyli w sumie dla siebie, bo wiedzieli, że nie będę pić. a wino moje ulubione, które im kiedyś przywiozłam i im zasmakowało nic nie mówiłam, ale dziwnie się czułam jak to pili
a ja nie widzę w tym żadnego problemu. Jak idę do znajomych też biore sobie alkohol, który mam ochotę pić i nie przynoszę nic dla gospodarzy, chyba, ze jest jakaś okazja. No i jak do mnie znajomi przychodzą to zdarzy się, że cos sobie wezma, ale u nas wszelakiego alko pod dostatkiem, więc nie biorą z reguły. W każdym razie nikt mi nic nie przynosi, zatem nie widzę nic zdrożnego w zachowaniu Twoich znajomych a wręcz normalne zachowanie.

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
- waciki do uszu z ogranicznikiem 60 szt. => nie uzywałam
to czym te dziewczyny czyściły dziecku uszka skoro chyba w każdej wyprawce patyczki do uszu nie używane

Cytat:
ehh wrocilam z izby przyjec
masakra... faktycznie nastepnym razem dzwońcie po karetkę

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Kurde... zła jestem troszkę...
Wczoraj byliśmy wieczorem u znajomych, zaprosili nas ostatnio do świetnego teatru. Ta dziewczyna zamówiła bilety już 3 tygodnie temu, fajne miejsca. Wczoraj pojechaliśmy się dogadać i rozliczyć, powiedzieli że to oni zapraszają i oni fundują tym bardziej nam to na rękę. Teatr jest we Wrocku, czyli mamy 100km, ustaliliśmy że pojedziemy jednym autem żeby zminimalizować koszty.
No ale u nich w domu panuje grypa on kilka dni leżał plackiem, już dochodzi do siebie, a ona dopiero przechodzi grypę bo się zaraziła...
Mój Tż strasznie się wystraszył i dzisiaj stwierdzi, że jednak nie jedziemy.. bo jak nas zarażą to będzie klapa
Ja wiem, że on się martwi strasznie.. ale jakbyśmy mieli się zarazić to już byśmy się zarazili
echhhh... a miało być tak fajnie, wielki nie byłam w teatrze...
ja bym nie poszła

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Rodzice byli wczoraj u przyjaciół (odbierałam ich)i ta kobitka jest pielęgniarką w tym szpitalu, którym będę rodzić i już zapowiedziała, że będzie rodzić ze mną aleeee najlepsze jest to, że jej najlepsza przyjaciółka jest położną, która ma szkołę rodzenia tą którą polecają wszyscy i w poniedziałek mam do niej zadzwonić i będzie ze mną przy porodzie a jak mówiłam o pieniądzach to jeszcze mnie zwyzywali
A co do szkoły rodzenia, to powiedzieli mi, że to jest taki stres, że się zapomina wszystko, ale jak ona będzie przy mnie, to nie muszę chodzić Zobaczymy po rozmowie tel.
ale fajnie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was już zapisywała się na SR? Ciekawa jestem jakie są graniczne tygodnie kiedy trzeba się zgłosić, a do mojej SR przy szpitalu nie mogę się dodzwonić :/
u mnie od 27 tc

Cytat:
WIDZE, że dziś dużo z nas,,szczęśliwych". Dziewczyny proszę o poradę. Ciągle boli mnie brzuch wczoraj również w nocy pomimo, że wstaje tylko siku. Śluz hm... sama nie wiem raczej wodnisty bo wkładka jest mokra do tego stopnia jakbym sie zesikała ale biorę te tabletki dopochwowe...

zastanawiamy sie z mężem, czy nie zajechać dziś jak sie uda do innego ginekologa niech to skonsultuje... czy powie to samo co mój.
Cytat:
bratowa uważa, że za dużo o tym myśle... że mam luteine, nospe, biore magnez nie krwawie to co innego mi może dać?? tylko ja naprawde leżę. To nie jest jakis umierajacy ból tylko właśnie kłócia ciągnięcia... mąż uwaza, że może silniejsze są przez kaszel ale tezwidzialam ze mu wczoraj smutno było, bo staram sie oszczedzac leże praktycznie non stop... może to wewnetrzny strach a kolezanka mi jeszcze dowalila ze wczoraj jej kuzynka poroniła
moim zdaniem strasznie cudujeszjedyne co mogliby Ci dać to pobyt w szpitalu i badania 3xdziennie, żebyś się uspokoiła. Dostałaś wszystko co możliwe, nic Ci nie jest to po co tak kminić? A jak faktycznie Cię niepokojąco boli i czujesz, że coś jest nie tak to nie rycz i nie pytaj sie na forum tylko idź do innego lekarza. Każda z nas odczuwa jakieś tam bóle, ukłucia czy ciągnięcia, bo przecież ciało się zmienia. Wyluzuj trochę, bo tylko szkodzisz dziecku nerwami.

Cytat:
Dzień dobry
ja po panieńskim:P

wytańczyłam się, wypiłam pół lampki wina i było bardzo fajnie
wróciłam ok 2

dostałam koszulkę nocną, majtki, żel durexa i świeczkę erotyczną:P

TŻ pobalował do 5 i stwierdzam po raz kolejny, że faceci mają za dobrze. Byli na striptizie za 2 dychy za wstęp !! jedyny klub z męskim gdzie miałam mieć panieński zamknęli tydzień temu:/ a striptizer tysiaka bierze:/
fajnie, że impreza się udałamój jak ostatnio był na kawalerskim i wylądowali w tym klubie ze striptizem przy Floriańskiej, mąż mówił, że takie paszczury tam były, że ma uraz psychicznyz reszta widac jaki typ dziuniek ulotki do tego przybytku czasem rozdaje

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
nie wiem jak się pozbyć, ja wychodzę z założenia, że jak ma się puścić to i tak się puści czy będę go pilnować czy nie więc droga wolna o laski inne się nie boję, bo uważam, że nie ma kobiet odbijających facetów, bo jak ktoś nie chce być odbity to się go nie odbije:P
dokładnie

Cytat:
ee tam dziołchy. luz. mój raz poszedł ale powiedział że jakaś kicha i juz więcej nie pójdzie bo szkoda kasy a podobno taki super klub najlepszy we wsi warszafce
mój też ma za sobą parę wizyt, wiadomo w męskim gronie jak wszyscy idą to już idzie, ale mówi, że straszna kicha, bo jego nie jarają jakieś kurewki z cyckami na wierzchu, nawet ja chciałam iść tylko jak mi zrobił taka reklamę tych miejsc to szkoda mi kasy a myślałam, ze się czegoś nauczę

Cytat:
u nas lajcik, mój TŻ np. nie tańczy więc ja wszystkie imprezy firmowe obtańczam z kolegami do białego rana, jakoś nie rozumiem zazdrości w zdrowym związku, no bo czego mam się bać? że mnie rzuci dla striptizerki?
heh u nas to samo
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 10:59   #1028
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ehh wrocilam z izby przyjec tz obudzil mnie, kolo 3 i stwierdzil, ze musze go zawiezc, bo serce znow wariuje, mial okropne dreszcze i wygladal jak siodme nieszczescie. SOR - pusto! a mialam wizje kilkugodzinnej kolejki. byloby zbyt pieknie. pielegniarka stwierdzila, ze do nich to tylko ze skierowaniem, bo to szpital...i odeslala a pogotowie (jeszcze niedawno pogotowie zrezygnowalo z ambulatorium i wysylali tylko karetki! ). pojechalismy na pogotowie i znow mile zaskoczenie PUSTO. pielegniarka wziela karte, E-WUŚ i "pan nie jest ubezpieczony". to nic, ze tz byl dzisiaj u lekarza. fakt, ze prywatnie, bo nie bylo miejsc, ale karty nie odrzucilo, recepty wydrukowane z refundacja, pracuje! "no to pan zaplaci za wizyte". w koncu stwierdzila, ze wypelni oswiadczenie. miala kilka roznych, dzisiaj dostala, nie wiedziala co trzeba wypelnic...rozumiem NOWOSC. ale to nie koniec. tak dla jaj dalam jej moja karte i co? "pani tez jest na czerwono". ale ja jestem w ciazy, zus mnie ubezpiecza juz 5 miesiac "a to nie wiem o co chodzi, dzisiaj nam to dobrze dzialalo" w miedzy czasie obudzil sie pan doktor... wchodzimy do gabinetu i od progu slychac "kto jest chory? to po co wchodza 2 osoby?" myslalam, ze to zart, wiec mowie "wlasnie chcialam zapytac czy moge" "nie moze pani" na co tz "moze, moze" bo tez nie zalapal "mowie, ze nie moze" wyszlam. wizyta? "co panu jest" tz opisuje objawy, trzesie nim na wszystkie strony, a lekarz "no ale co panu jest", tz powtarza "no i po co pan do mnie tu przyszedl", tz pokazuje popoludniowe ekg "po co ten lekarz w ogole to panu robil". slysze jak sie tam zaczyna pocic i wymienia jakie leki dostal, spac nie moze, goraczka 39, na co lekarz "no to sobie pan wezmie jeszcze ibuprom albo polopiryne, to wszystko" wrocilismy do domu...jestem przerazona, bo jak naprawde cos zacznie sie dziac to gdzie my mamy jechac?! teraz weekend zamiast spac siedze i czuwam, tz lezy zjadl troche rosolu, wzial kolejna cholerna polopiryne i proboje zasnac. wcisnelam w niego troche rosolu i mleko z czosnkiem, jakies wzmacniajace mikstury, na serce lyka neomag cardio, poza tym te wszystkie rutinoscorbiny, witamine c musujaca, efferalgan, gastrocaps, bo w poludnie bylo podejrzenie niezytu zoladka (w koncu wymiotowal 3 dni non stop tydzien temu). sama juz nie wiem co robic. wyc mi sie chce, najchetniej spakowalabym sie i poszla do mamy, a jemu zrobila kwarantanne i sprowadzila tesciowa...boje sie, ze jak mnie zarazi to bedzie sajgon, bo nic nie bede mogla wziac. pielegniarka mnie pocieszyla, ze jak sie mialam zarazic to juz na pewno sie zarazilam

no nic sprobuje sie gdzies obok niego zdrzemnac i bede czuwac...byle do rana.

w pon bedzie trzeba isc wyjasnic sprawe ubezpieczenia w zusie. tz na pewno ma skladki odprowadzane, ja tez tym bardziej, ze zus sam mnie ubezpiecza!!! chory kraj

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Chodzi mi o tygodnie w których mamy zaczynają uczęszczanie na zajęcia Bo domyślam się, że pewnie gdzieś ok. 25tc ale chciałam zobaczyć jak ot w innych szkołach.
u nas zapraszają od 28tc.
Cytat:
Dzień dobry
ja po panieńskim:P

wytańczyłam się, wypiłam pół lampki wina i było bardzo fajnie
wróciłam ok 2

dostałam koszulkę nocną, majtki, żel durexa i świeczkę erotyczną:P

TŻ pobalował do 5 i stwierdzam po raz kolejny, że faceci mają za dobrze. Byli na striptizie za 2 dychy za wstęp !! jedyny klub z męskim gdzie miałam mieć panieński zamknęli tydzień temu:/ a striptizer tysiaka bierze:/
Cieszę się, że impreza udana
Cytat:
a trzy czwarte ch uja warte

Lublana moje koleżanki też tych patyczków nie używają

---
Cześć
Dziś mężu mnie zaskoczył śniadaniem do łóżka I w ogóle jakiś taki kochany jest Coś mi tu śmierdzi

Ja standardowo jeszcze w szlafroku

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:02   #1029
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Lublana moje koleżanki też tych patyczków nie używają

---
Cześć
Dziś mężu mnie zaskoczył śniadaniem do łóżka I w ogóle jakiś taki kochany jest Coś mi tu śmierdzi

to wacikiem im uszka czyszczą czy co?
Ja mam co weekend śniadanie do łóżkaa jak w tygodniu jak mąż wychodzi do pracy i nie śpię to tez przynosi, będzie źle jak przestanie, bo lubię tooo
Stary 2013-01-05, 11:02   #1030
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Kobiety w ciąży powinny mieć przydzielanego doradcę od myślenia.
Stojącego zawsze obok, odpowiadającego na każde pytanie.
O!

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-05, 11:02   #1031
Ashyshqa
Zakorzenienie

[QUOTE=Lublana;38454253]
a ja nie widzę w tym żadnego problemu. Jak idę do znajomych też biore sobie alkohol, który mam ochotę pić i nie przynoszę nic dla gospodarzy, chyba, ze jest jakaś okazja. No i jak do mnie znajomi przychodzą to zdarzy się, że cos sobie wezma, ale u nas wszelakiego alko pod dostatkiem, więc nie biorą z reguły. W każdym razie nikt mi nic nie przynosi, zatem nie widzę nic zdrożnego w zachowaniu Twoich znajomych a wręcz normalne zachowanie.[QUOTE]
A ja widzę. Rozumiem idziemy na wieczorek "zakrapiany" bierzemy ze sobą co tam chcemy sobie wypić. Ale w odwiedziny do ciężarnej? Troche nie halo. Jeszcze z jej ulubionym winkiem
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 11:03   #1032
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
a ja nie widzę w tym żadnego problemu. Jak idę do znajomych też biore sobie alkohol, który mam ochotę pić i nie przynoszę nic dla gospodarzy, chyba, ze jest jakaś okazja. No i jak do mnie znajomi przychodzą to zdarzy się, że cos sobie wezma, ale u nas wszelakiego alko pod dostatkiem, więc nie biorą z reguły. W każdym razie nikt mi nic nie przynosi, zatem nie widzę nic zdrożnego w zachowaniu Twoich znajomych a wręcz normalne zachowanie.
ale normalnie też nie mam nic przeciwko jak ktoś sobie coś przynosi, sama tak robię tylko chodzi mi o sam fakt przychodzenia do osoby, która pić nie może, na krótką wizytę, i dosłownie robienia smaka tym dobrym winkiem z komentarzami głupimi.
tak jakbym do osoby z cukrzycą przyniosła tort i sama cały wcięła. no pewnie przesadzam z reakcją

zaraz jedziemy do domku dobrze mi u mamy, ale stęskniłam się za kotkiem

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:04   #1033
axella
Zakorzenienie

GG do axella

A ja widzę. Rozumiem idziemy na wieczorek "zakrapiany" bierzemy ze sobą co tam chcemy sobie wypić. Ale w odwiedziny do ciężarnej? Troche nie halo. Jeszcze z jej ulubionym winkiem [/QUOTE]

ja też byłabym nieco zniesmaczona.. gdybym ja poczęstowała gości,to ok.. ale jak sami o siebie zadbali
bardzo nie fajnie

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-05, 11:06   #1034
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
to wacikiem im uszka czyszczą czy co?
Ja mam co weekend śniadanie do łóżkaa jak w tygodniu jak mąż wychodzi do pracy i nie śpię to tez przynosi, będzie źle jak przestanie, bo lubię tooo
Nie mam pojęcia ale pewnie sama kupię

Ja nie mam takich luksusów bo albo mężu idzie do pracy w sobotę albo ja mam szkołę i mało kiedy się widzimy rano

Stary 2013-01-05, 11:08   #1035
klauda88
Raczkowanie

[QUOTE=Ashyshqa;38454480][QUOTE=Lublana;38454253]
Cytat:
A ja widzę. Rozumiem idziemy na wieczorek "zakrapiany" bierzemy ze sobą co tam chcemy sobie wypić. Ale w odwiedziny do ciężarnej? Troche nie halo. Jeszcze z jej ulubionym winkiem
jestem tego samego zdania jak Ash. wg mnie to bardzo niegrzeczne
klauda88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 11:11   #1036
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Cytat:
ale normalnie też nie mam nic przeciwko jak ktoś sobie coś przynosi, sama tak robię tylko chodzi mi o sam fakt przychodzenia do osoby, która pić nie może, na krótką wizytę, i dosłownie robienia smaka tym dobrym winkiem z komentarzami głupimi.
tak jakbym do osoby z cukrzycą przyniosła tort i sama cały wcięła. no pewnie przesadzam z reakcją

hehe nadal nie widzę w tym nic niestosownegoale dobrze wiedzieć, że niektórzy widzą to jak już wrócę do picia i będę szła do ciężarnej wezmę jej szokobąsy na pocieszenie

Cytat:
Nie mam pojęcia ale pewnie sama kupię

Ja nie mam takich luksusów bo albo mężu idzie do pracy w sobotę albo ja mam szkołę i mało kiedy się widzimy rano
ja juz mam, kiedyś kupiłam te z ogranicznikiem jak były w promocji w superpharmie.

No tak, twój mąż specyficzna branża
Stary 2013-01-05, 11:13   #1037
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, twój mąż specyficzna branża
Czy ja wiem, czy specyficzna? No typowo śląska

Czas się ogarnąć chyba

Stary 2013-01-05, 11:16   #1038
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Czy ja wiem, czy specyficzna? No typowo śląska

Czas się ogarnąć chyba
Znam aż jednego aktywnego górnika
ja też się muszę wygrzebać z wyrka i coś poćwiczyć, zrobić mężowi listę zakupów i podumać co na obiad. Tak o tej pizzy w kółko piszecie, że chyba i u nas w ten weekend zagości
Stary 2013-01-05, 11:18   #1039
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
mój też ma za sobą parę wizyt, wiadomo w męskim gronie jak wszyscy idą to już idzie, ale mówi, że straszna kicha, bo jego nie jarają jakieś kurewki z cyckami na wierzchu, nawet ja chciałam iść tylko jak mi zrobił taka reklamę tych miejsc to szkoda mi kasy a myślałam, ze się czegoś nauczę

heh u nas to samo
no własnie ja mu przed tamtą wizytą (4 lata temu prawie) powiedziałam że jak będzie fajnie to też kiedyś pójdę a ten mi tutaj wyjeżdża ze szkoda kasy
jest jeszcze opcja że oni tak specjalnie mówię żebyśmy nie chodziły i się dołowały

Cytat:

a j tam cię rozumiem. ja jak do kogoś idę to staram się przynieść cokolwiek. nawet głupią paczkę czipsów albo jakiegoś sera ja wiem że można sobie przynieść coś do picia (szczególnie jak się idzie do kobiety ciąży która i tak pewnie nic % na stanie nie posiada ) ale coś oprócz tego też by się przydało... no nie wiem. przynajmniej moim zdaniem.

kurde. zmęczyłam się siedzeniem przy kompie. idę pooglądać kowalczyk bo zaraz startuje

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

oooo moje szokobąsy robią zawrotną karierę na wątku

trzeba je uwzględnić w następnym tytule

SZOKOBĄSY WCINAMY, NA DZIECI CZEKAMY
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 11:19   #1040
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Znam aż jednego aktywnego górnika
ja też się muszę wygrzebać z wyrka i coś poćwiczyć, zrobić mężowi listę zakupów i podumać co na obiad. Tak o tej pizzy w kółko piszecie, że chyba i u nas w ten weekend zagości
Dobra pizza nie jest zła

Stary 2013-01-05, 11:21   #1041
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Ok ja na dzis odpadam,rozlozylam papiery i zaczynam tonac :/
Moze wieczorem sie pojawie jak sie uporam
Milej soboty mamuski
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:24   #1042
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
no własnie ja mu przed tamtą wizytą (4 lata temu prawie) powiedziałam że jak będzie fajnie to też kiedyś pójdę a ten mi tutaj wyjeżdża ze szkoda kasy
jest jeszcze opcja że oni tak specjalnie mówię żebyśmy nie chodziły i się dołowały
ja mam takie wyobrażenie o tych miejscach jak z amerkańskich filmów, że tam są takie piękne kobiety a mąż mówi, że tam są zwykle zrobione nieapetyczne dupy, więc przekładam wizytę w takim miejscu na mój pobyt w Las Vegas, tylko, że LV jest w moich wyjazdowych planach jakoś w trzeciej dziesiątce
Stary 2013-01-05, 11:30   #1043
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Moje dziecię siedzi spokojnie. Chyba ma coś po mamusi, wypiło kawę i poszło spać

Cytat:

pewnie chce jeszcze więcej serduszek z nutellą

Cytat:
Kobiety w ciąży powinny mieć przydzielanego doradcę od myślenia.
Stojącego zawsze obok, odpowiadającego na każde pytanie.
O!
oj tak

Cytat:
hehe nadal nie widzę w tym nic niestosownegoale dobrze wiedzieć, że niektórzy widzą to jak już wrócę do picia i będę szła do ciężarnej wezmę jej szokobąsy na pocieszenie
ja chcę żeby mi przynoszono szokobąsy! ale nie narzekam bo na sylwestra przyniesiono mi pyszne krakersiki z serkiem i pomidorkiem, koreczki i różne ciastka

Cytat:

oooo moje szokobąsy robią zawrotną karierę na wątku

trzeba je uwzględnić w następnym tytule

SZOKOBĄSY WCINAMY, NA DZIECI CZEKAMY
juz masz mój głos

zjadłam pomidorówkę z mozarelą ale szokobąsem nie pogardzę

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 11:35   #1044
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal się kiecką

cieszę się,że Wam się układa

za wizyte

Cieszę się,że wszystko dobrze

Mam nadzieję,że z pieskiem będzie dobrze

Witam się
Nadrobiłam te kilka stron...
Doła mam strasznego...nie mam sił już..może zajrzę do Was później
Kochana pomysl ze gorzej byc nie moze , tylko lepiej...wyjdziecie w koncu z dolka i bedzie dobrze pomysl ze masz 2 zdrowych synkow córa w brzuszku i kochajacy maz ...musi byc dobrze
Cytat:
kazdeg czasem przerastaja problemy bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
masakra - okazało się że trzeba 2 pojemniczki jeden z moczem na posiew, drugi na badanie ogólne. więc jeszcze raz będę musiała się przejechać z sikami do laboratorium. no i na wyniki po czasem posiewu czeka się 5-7 dni roboczych, także ciekawe czy zdążą przed piątkiem..

no nic, będzie pizza i idę nadrabiać
masakra ja w jednym tylko ze zanosze na bakteriologie wtedy i tam robia i to i to i czekam do 5 dni
Cytat:
możesz złapać hiv u fryzjera, dentysty albo u kosmetyczki, nie koniecznie przez seks

to czym te dziewczyny czyściły dziecku uszka skoro chyba w każdej wyprawce patyczki do uszu nie używane

masakra... faktycznie nastepnym razem dzwońcie po karetkę

ja bym nie poszła

ale fajnie

u mnie od 27 tc

moim zdaniem strasznie cudujeszjedyne co mogliby Ci dać to pobyt w szpitalu i badania 3xdziennie, żebyś się uspokoiła. Dostałaś wszystko co możliwe, nic Ci nie jest to po co tak kminić? A jak faktycznie Cię niepokojąco boli i czujesz, że coś jest nie tak to nie rycz i nie pytaj sie na forum tylko idź do innego lekarza. Każda z nas odczuwa jakieś tam bóle, ukłucia czy ciągnięcia, bo przecież ciało się zmienia. Wyluzuj trochę, bo tylko szkodzisz dziecku nerwami.

fajnie, że impreza się udałamój jak ostatnio był na kawalerskim i wylądowali w tym klubie ze striptizem przy Floriańskiej, mąż mówił, że takie paszczury tam były, że ma uraz psychicznyz reszta widac jaki typ dziuniek ulotki do tego przybytku czasem rozdaje

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

dokładnie

heh u nas to samo
ja czyscilam patyczkami z brzegu i szly mi
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:49   #1045
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra pizza nie jest zła
ja mam nadzieję że będzie dobra, bo zaprosiłam moich rodziców na obiad

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Ok ja na dzis odpadam,rozlozylam papiery i zaczynam tonac :/
Moze wieczorem sie pojawie jak sie uporam
Milej soboty mamuski
powodzenia z papierami

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
masakra ja w jednym tylko ze zanosze na bakteriologie wtedy i tam robia i to i to i czekam do 5 dni
no własnie z takimi opiniami się spotkałam że wystarczy 1 pojemniczek a oni sobie rozdzielą ile potrzebują na ogólne a ile na posiew. zresztą po nocnym sikaniu, nie miałabym aż tyle moczu żeby naraz nasikać do 2 pojemniczków no nic, wyniki badania ogólnego są w ciągu 1 dnia więc podjadę w tygodniu i to załatwię.
Stary 2013-01-05, 11:57   #1046
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ja mam nadzieję że będzie dobra, bo zaprosiłam moich rodziców na obiad

powodzenia z papierami

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

no własnie z takimi opiniami się spotkałam że wystarczy 1 pojemniczek a oni sobie rozdzielą ile potrzebują na ogólne a ile na posiew. zresztą po nocnym sikaniu, nie miałabym aż tyle moczu żeby naraz nasikać do 2 pojemniczków no nic, wyniki badania ogólnego są w ciągu 1 dnia więc podjadę w tygodniu i to załatwię.
o i to powinni brac pod uwage ja tez sikam po 5 razy w nocy wiec nad ranem jak juz wstaje to moze z centymetr bym wysikala heheh
Stary 2013-01-05, 12:03   #1047
axella
Zakorzenienie

GG do axella

jaka tu cisza dziś
szok

ZUZIAK 7.05.2013

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 12:05   #1048
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella
jaka tu cisza dziś
szok
po wczorajszym szaleństwie, wszystkie odpoczywają
Stary 2013-01-05, 12:05   #1049
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
jaka tu cisza dziś
szok

akurat w dzień którym mam leżeć i nuuudzi mi się jak 150
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 12:06   #1050
banka26
Zakorzenienie

wszystkie odpoczywaja po ciezkiej nocy hehe ja tez sie zbieram lece do rodzicow i po jakies spodnie dresoweee na moja wielka duupe heheh
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości