|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
najważniejsze aby zdrowe było
![]() ale mi się też wydaje że dziewczynka będzie
|
#1892 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
od golenia włoski są mocniejsze a nie od depilacji, czy wyrywania.
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Konto usunięte
|
to ja jedyna chyba obstawiam, że u nieesi będzie chłopczyk
|
|
|
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobno przy dziewczynce traci się urodę, a nieesia coraz ładniejsza
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2013-01-04 o 20:00 |
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
też mi się wydaje że dziewczynkę bo jakieś dziewczęce były te rzeczy ale to co niektóre dziewczyny jej odstawiają to chamstwo; mówią że przytyła i takie tam rzeczy
a co ma robić w ciąży jak nie przytyć ?Parę dni temu YouTube mi zaproponował tę dziewczynę do subskrybowania http://www.youtube.com/watch?v=0GivofOrMbI jeju jaka ona ładna
|
|
|
|
#1896 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Wtajemniczenie
|
Nieprawda, że coraz ładniejsza?
Nie wiem, często to słyszę.
|
#1898 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już wyobrażam sobie taką inteligentną i bardzo treściwą rozmowę: -Ciekawe co urodziła Iksińska? -Nie wiem.Coś tam urodziła. Jeszcze się nie dowiadywałam ,Pani Teresko !. ![]() Ale mówię, całkiem możliwe że dla większości- to jest w porządku.Cóż ,niech będzie.Ja mam na to swoje subiektywne zdanie. ![]() Ale to już off-top, i nie na temat. Edytowane przez 5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf Czas edycji: 2013-01-04 o 21:00 |
|
|
|
|
#1899 |
|
w krainie snu i marzeń
|
nieprawda, że traci się urodę
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;38446137]A to dla kogo jak.Ja na szczęście nie spotkałam się wcześniej z czymś takim.Mały człowieczek który chociaż jeszcze się nie urodził jednak nie jest jakimś przedmiotem i nie zasłużył tego "co" zamiast "kto".Kto jest rodzicem -ten odczuję różnice.
Już wyobrażam sobie taką inteligentną i bardzo treściwą rozmowę: -Ciekawe co urodziła Iksińska? -Nie wiem.Coś tam urodziła. Jeszcze się nie dowiadywałam ,Pani Teresko !. ![]() Ale mówię, całkiem możliwe że dla większości- to jest w porządku.Cóż ,niech będzie.Ja mam na to swoje subiektywne zdanie. ![]() Ale to już off-top, i nie na temat.[/QUOTE] Ja tam uważam, że grubo przesadzasz i doszukujesz się problemu tam, gdzie go nie ma Ale faktycznie, koniec off-topa.
|
|
|
|
#1901 |
|
zawsze mam racje
|
Po wosku włoski wydają się miększe, bo mają inne końce- cieńsze. Po ścięciu maszynką ścinamy na prosto, przez co wydają się dużo mocniejsze i twardsze
![]() Chociaż możliwe, że regularnie stosowanie wosku osłabia mieszki. Za to nie wiem jak maszynka miałaby powodować odrośnięcie silniejszych, grubszych włosków.
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwielbiam te zabobony. |
|
|
|
|
#1903 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Raz tylko trafiłam na kosmetyczkę (była to moja pierwsza i za razem ostatnia wizyta) którą poprosiłam o regulację woskiem i jak zakładam Pani nie miała o tym pojęcia, ale zamiast mnie poinformować, że nie potrafi owego zabiegu wykonać - wykonała go bardzo mizernie - przyklejając plaster na jednej stronie 4 razy, a na drugiej tylko dwa - od dołu, resztę zabiegu wykonała manualnie i jak się potem okazało pozbawiła mnie sporego kawałka naskórka w czasie nieumiejętnego zdzierania plastra z woskiem. Mój pech :/ Cytat:
![]() Definitywnie to kwestia indywidualna
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
srook book u Szusza , wg mnie nr 2 masakra :/
http://www.youtube.com/watch?v=X5PxGwk2HKM |
|
|
|
#1906 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Pepek - nie wolno tego robic jesli sie ma tradzik, nikt mi tego nie powiedzial i byly klopoty. To sie wtedy mega paprze i moze tak juz zostac. Zagoilo sie wsrod bolu i teraz sie ciesze ale bylo blisko oszpecenia. Trzeba miec idealna cere. Dodatkowo musi to robic specjalista bo za duzo widzialam kolczykow robionych w domu, ktore zostaly wyrwane przez rajstopy czy cos bo byly za plytko. To trwa tak z 10 sekund max. Czyli nie jedna jak w uchu ale tez nie 5 minut. I nie wolno kapac dziecka w niedziele, jak sie zapatrzysz na kota to bedzie miec zolte oczy i jak sie zatniesz to bedzie miec blizne. A, i jest ok chodzic w ciazy z mega odrostem. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-01-05 o 00:02 |
||
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię stylizacje nieesi, połączenie trendów z rzeczami ponadczasowymi, zero nudy i na dodatek dość tanio. Może fashionistki tworzą lepsze stylizacje, ale u nieesi nadają się one do wyjścia na ulicę.
|
|
|
|
|
#1908 |
|
BAN stały
|
Ostatnio oglądałam filmiki maxineczki i odnoszę wrażenie, że trochę się poprawiły w stosunku do tego, co pokazywała nam latem. Nie chodzi mi o technikę makijaż czy styl bycia, bo w tych aspektach nie mam jej nic do zarzucenia. Po prostu odnoszę wrażenie, że dokładniej pokazuje, co robi i jakim kosmetykiem. Bardzo nie lubię, jak ktoś robi szybki filmik, gdzie rzuca hasłem, oko maluje z daleka, nie stosuje przybliżenia. maxineczka zawsze miała przyzwoite filmiki, ale ostatnie są dla mnie przyjemniejsze w odbiorze
Edytowane przez Sondrina Czas edycji: 2013-01-05 o 01:00 |
|
|
|
#1909 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ma u mnie plusa za filmik z makijażem bez użycia pędzli i po taniości
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
oooo lookbook u szusz- tragedia wylaczyc w polowie, chyba przez muzyke
|
|
|
|
#1911 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), włosy nie były ani grube, ani ciemne, po tym jak zaczęłam - tragedia. Odrastają grubsze, ciemniejsze, i jest ich więcej (więc teraz już jedynie depilacja). Dla mnie ludzi organizm jest dalej magiczny ![]() Ale znowu offtopuje, chyba musze po prostu obejrzeć jakiś filmik jak chcę napisać coś konstuktywnego a właśnie.. lubicie live'y? Bo ostatnio mnoży ich się u mnie na potęge, a potem filmiki z nich trwają 2 godziny
|
|
|
|
|
#1912 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio ogladam sobie z nudow room toury. Potem latam po pokoju myslac co zmienic. Zeby miec tak jak one bym musiala calkiem meble pozmieniac ale u nas nawet za bardzo takich nie sprzedaja, one maja w zupelnie innym stylu to wszystko urzadzone. Przede wszystkim lozko na srodku, tutaj kazdy ma przy scianie, albo ma kanape zamiast lozka. No ale zrobilam co moglam i az napisalam notke na bloga ze zdjeciami XD troche moze to glupie ale ma tytul zrob z pokoju sklep, bo tak sie wlasnie czuje i tak bym sie czula majac tyle ciuchow, kosmetykow i perfum co laski z filmikow xD no idziesz do ich toaletki a tam caly sklep maca Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-01-05 o 11:18 |
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie, owszem są w skórze właściwej receptory czuciowe, do gruczołów łojowych dochodzą nerwy, ale przecież w skórze nie ma mięśni, więc paraliż niby czego miałby nastąpić? Tym bardziej, że do mieszka włosowego dochodzą naczynia krwionośne, nie słyszałam, żeby dochodziły tam jakiekolwiek nerwy. Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2013-01-05 o 11:48 |
|
|
|
|
#1914 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Rozeznanie
|
Nie wierze, że można sobie sparaliżować twarz wyrywając włos.
Znacie kogoś kto tak ma? Nie. Więc? |
|
|
|
#1916 |
|
Raczkowanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;38452386]Też uważam, że to głupota, jednak (!), wiele lat nie goliłam miejsc intymnych (że się tak zwierzę nie na temat
), włosy nie były ani grube, ani ciemne, po tym jak zaczęłam - tragedia. Odrastają grubsze, ciemniejsze, i jest ich więcej (więc teraz już jedynie depilacja). Dla mnie ludzi organizm jest dalej magiczny ![]() [/QUOTE] U mnie jest odwrotnie-od kiedy depiluje nogi i okolice intymne woskiem, włosków odrasta zdecydowanie mniej, są cieńsze, jaśniejsze i bardziej miękkie. Brwi wyrywam pęsetą od kilkunastu lat i od jakiegoś czasu również zauważyłam, że odrasta ich zdecydowanie mniej,są jaśniejsze i cieńsze, ale trzeba było na to lat rwania
|
|
|
|
#1917 |
|
Konto usunięte
|
Ja pije skrzyp i pokrzywe wiec mi wloski mimo deilacji i tak rosna z predkoscia swiatla ku mojemu weltschmerzowi. Ale musze cos zrobic z tymi na glowie bo wylysieje.
Brwi to w ogole, wyrwe sobie je tam z gory nosa, nastepnego dnia znowu tam mam zarosniete. Po jednej szklance herbaty. |
|
|
|
#1918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przynajmniej powtórzyłam sobie budowę skóry W każdym bądź razie, nie może nastąpić paraliż. Nie ma takiej szansy z punktu anatomicznego (a przynajmniej mojej znajomości tejże dziedziny biologii). Żeby nie offtopować tylko (nie ukrywam, że tego typu biologiczne ciekawostki mnie interesują Subskrybuję tylko te dziewczyny, od których mogę się czegoś dowiedzieć i którym ufam, a więc: 1. RLM 2. MakijażeKasiD 3. nissięx83 Kiedyś subskrybowałam jeszcze Azjatycki Cukier, bo fajne miała koreańskie ciekawostki, ale przestałam ją lubić (tak się odniosę do wigilijnego postu- dla mnie to trochę prowokacyjne było. Nic mi do tego, kto co świętuję, ale szanujmy się nawzajem wszyscy). Chociaż Cukier jest prześliczna, muszę przyznać Lubię jeszcze TheCurlyGal, ale odkąd zaczęła wrzucać nieedytowane 40-minutowe filmy, to spasowałam. Wiem, nie ma czasu na edycję, ale ja też nie mam czasu na takie filmiki. A niektórych popularnych youtubowiczek nie oglądam, jakoś nie mam ochoty na 2 reklamy: jedną przed filmikiem, drugą w czasie jego trwania I baardzo lubię Was podczytywać
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do pokoju to da się zrobić po hamerykańsku, podstawa to duży pokój i duże łóżko no i garderoba jak miałam 12 lat to mnie natchnął jakiś serial dla nastolatek i tak długo tworzyłam, aż zrobiłam:PAle oficjalnie koniec u mnie offtopowania
Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2013-01-05 o 12:45 |
|
|
|
|
#1920 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moze ktos tak wierzy, to tez peelingu robic nie powinien tam skoro ta skora az tak cienka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

od golenia włoski są mocniejsze a nie od depilacji, czy wyrywania.
a co ma robić w ciąży jak nie przytyć ?
13.03.2008