Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17. - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-05, 09:25   #1111
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Masz w 100% rację, uczestniczenie w takich wątkach też potęguje wkręcanie się Ale z tego nie zrezygnuję, za bardzo się przyzwyczaiłam Mam nadzieję, że zwalczę wkręcanie
Ja się bardzo cieszę, że dziewczynom się udaje zajść ale faktycznie, skłania to na pewno do myślenia 'kurka, czemu to nie ja??!!
Ja też się cieszę, zawsze trzymam za starające się dziewczyny kciuki, potem gratuluję - ale wiesz, w ciągu mojej obecności w tym wątku gratulowałam pewnie już ze 20 razy Nie da się nie czuć frustracji, że mnie to ciągle omija.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 09:38   #1112
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Kasiu, co już doczytałaś? Czemu nie chcę listy prowadzić?

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38452792]Ja też się cieszę, zawsze trzymam za starające się dziewczyny kciuki, potem gratuluję - ale wiesz, w ciągu mojej obecności w tym wątku gratulowałam pewnie już ze 20 razy Nie da się nie czuć frustracji, że mnie to ciągle omija.[/QUOTE]

kto mi wyprostuje włosy?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:10   #1113
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Onyks wyglądasz cudnie!
A Nataszka będzie piękną dziewczynką!

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

o jaaa, ale piekny widok i super zgrabny brzusio masz!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
My budujemy, mamy ogromny salon ale chyba nie tyle
U nas salon z kuchnią będzie miał 40m2 i będziemy czuli się jak "na salonach"

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Onyks ładniutki brzuszek i Ty ladnie wygladasz
Dziękujemy

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

sliczny!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Onyks Wyglądasz ślicznie, a fotka

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Onyks & Nataszko wyglądacie ślicznie

Ale mam ochotę na tę czekoladę Milkę co u góry się reklamuje

Ja też

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Onyks- piękna zarówno dzidzia, jak i ty

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Udało mi się chyba wreszcie załatwić formalności do CC - teraz tylko się umówić..
Fajnie, na kiedy masz?

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj obejrzeliśmy z mężem film "Jak urodzić i nie zwariować".
Efekt?

Mi się śniło, że dostałam plamień i ratowali dzidziola - jakąś operację mialam.
Mężowi się śniło, że urodziła się córeczka, która była taka piękna.
Cały czas ją trzymal na rękach i nie chciał nikomu jej dać
My też oglądaliśmy, ale mi się nie podobał za bardzo

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:09   #1114
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Maleństwo : i nie skierowali Cię do poradni cukrzycowej?? Nie musisz mieć glukometru?
A po co do poradni?

Wiem, co mam jeść, a czego nie...moja mama ma glukometry, i tak na dobrą sprawę po jedzeniu mam dobry cukier...więc tylko ta glukoza źle wychodzi po 2 h Na czczo też mam cukier dobry...

Dziś sprzątanko, kolejne dzieciowe prania...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:11   #1115
Ana***
Zakorzenienie

Maleństwo o to dobrze, że wyniki w miarę, ale pilnuj się tam!

Tomalinko ja wczoraj się kiepsko czułam też mnie bolała głowa i chciało mi się spać, co gorsze dzisiaj podobnie tak mnie boli głowa w miejscu czoła, że zaraz idę po tabletkę ;/

Onyks a tak w ogóle to w jakim tempie chcecie się wybudować, na kiedy panujecie tam zamieszkać?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:14   #1116
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Nie polecam kupować tej naklejki :/ http://allegro.pl/naklejki-drzewo-dr...905647598.html

od użytkownika allegro baby_beds

jest dobra i ładnie wygląda tydzień czasu!!!!

teraz nie wiem co mam robić, piszę do nich bez rezultatu, zero odzewu -olewka po prostu.
Naklejka za 200zł nadaje się na śmietnik,
a ściany do powtórnego malowania, więc kolejne 300zł do wydania, plus czas na pomalowanie

jestem mega w☠☠☠☠**********
Stary 2013-01-05, 11:30   #1117
ButterBear
Zakorzenienie

No Mrowinko, Ty juz niestety jestes weteranka ale mysle,ze jestes bardzo silna osoba, skoro dajesz rade w tej sytuacji

Malenstfo, dziwna ta Twoja glukoza...dbaj o siebie Kochana

Strippi, beznadziejna sytuacja z ta naklejka... Niestety, taki minus kupowania w necie... A nie mozna napisac do allegro na temat sprzedawcy?

Dziewczyny, jakie plany na wieczor sobotni? Nas z mezem dopadla wielka ochota na sushi, wiec po uczelni ukulam na wieczor

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:46   #1118
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Napisałam dziś do nich kolejnego emaila, już nie był taki miły. Jak nie zadziała to chcę iść do konsumenta, nie zostawię tak tego, bo to nie były grosze, a do tego dochodzi koszt farby, bo za jedno malowanie naszej farby wyszło nas prawie 300zł i teraz kolejne trzeba wydać?
To razem prawie 800zł w plecy!!!
Tż będzie szukał po castoramach i obi klejów, może coś znajdzie i będziemy kleić :/
Jak nie to odklejamy, wywalamy i malujemy ściany na nowo :/

wklejam jak wyglądała po tygodniu, a po 3 tygodniach mam na aparacie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04478.jpg (22,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04697.jpg (28,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04692.jpg (25,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04698.jpg (33,8 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2013-01-05 o 11:47
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:57   #1119
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Napisałam dziś do nich kolejnego emaila, już nie był taki miły. Jak nie zadziała to chcę iść do konsumenta, nie zostawię tak tego, bo to nie były grosze, a do tego dochodzi koszt farby, bo za jedno malowanie naszej farby wyszło nas prawie 300zł i teraz kolejne trzeba wydać?
To razem prawie 800zł w plecy!!!
Tż będzie szukał po castoramach i obi klejów, może coś znajdzie i będziemy kleić :/
Jak nie to odklejamy, wywalamy i malujemy ściany na nowo :/

wklejam jak wyglądała po tygodniu, a po 3 tygodniach mam na aparacie
Nie za fajnie.... choć powiem Ci że te duże naklejki mają to do siebie, niestety... u mnie w pracy też się odkleja ;/
Stary 2013-01-05, 12:09   #1120
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

wiesz, jakby się odklejała jak na tych fotkach to ok, ale to co teraz jest to po prostu nadaje się do odklejenia i wyrzucenia na śmietnik :/
Stary 2013-01-05, 12:11   #1121
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, jakby się odklejała jak na tych fotkach to ok, ale to co teraz jest to po prostu nadaje się do odklejenia i wyrzucenia na śmietnik :/
Wyobrażam sobie jak to wygląda, bo u nas było tak że drzewo trzymało się tylko na spodzie jakieś 10-20cm a reszta leżała na ścianie "białym" do góry i co trochę jest poprawiane i to samo się dzieje, bardzo nieestetycznie, no ale co... chyba na klej by trzeba było kleić ;/
Stary 2013-01-05, 12:16   #1122
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Onyks a tak w ogóle to w jakim tempie chcecie się wybudować, na kiedy panujecie tam zamieszkać?
Mieliśmy plan 2 lata, ale chyba pójdzie szybciej, Ci co nas budują to mówią że na gwiadzkę zamieszkamy, ale my liczymy tak na przyszłą wiosnę się wprowadzić

Dziewczyny, dostałam bóli w krzyżu, muszę się położyć i liczyć czy przychodzą regularnie....

Stary 2013-01-05, 12:16   #1123
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

No będziemy próbować klejem, bo kolejne malowanie to kolejne 300zł w plecy, bo tyle wyniosło nas pierwsze, a do tego naklejka 200zł więc wychodzi suma kosmiczna prawie 800zł :/
Stary 2013-01-05, 12:28   #1124
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
dokladnie
Kciuki za marzenia

ciekawa propozycja ale biorac pod uwage wczesniejsze konflikty jak tam mieszkaliscie podziekowalabym im
Ze teraz beda 2 oddzielne wejscia, liczniki to zawsze znajda sie inne powody konfliktu

Zgadzam się. Chocby nie wiem jak cudownie było, to młodzi ludzie nie zgodzą się ze starszymi. Różnice w wychowaniu, przyzwyczajenia, inne podejście do życia... Można by tak wymieniać długo ...

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Doktorek oddzwonił

Mam powtórzyć badania w pon. ale powiedział, że nie ma czym się martwić, jakby wyniki były powyżej 120, to dopiero byłob coś na rzeczy Więc trochę mi ulżyło! A jak mnie będzie dalej swędzieć, to mam sobie kupić węgiel drzewny i wypić

A na cukier dalej dietka...chociaż też powiedział, że wynik może być...
W takim razie jest dobrze Widzisz, nie trzeba było się tyle zamartwiać

Cytat:
Mniam
Dobrze, że nie ma się czym martwić

Padam, dziewczyny, jestem nie do życia..nie wiem co się dzieje, wali we mnie gorąc taki, że mam ochotę wejść do zimnej wody...i mam wrażenie, że jestem cała spuchnięta...jak balon!!! Przepraszam za marudzenie
Marudź

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

aaaa zapomniałam napisać mamy 5-ty ząbek dwójeczka górna Nawet nie wiem kiedy wyszła, dzis patrzę a tu już sporo jej na wierzchu Zauważyłam, że Mai zawsze najpierw lewy ząbek wychodzi a potem dopiero prawy. Tak było z jedynkami dolnymi, górnymi i teraz dwójką.

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
hej, moge dolaczyc?
My planujemy dopiero dzieciaczka, ale to dopiero jakos w okolicach lipca/sierpnia, musze zrzucic duzzoo kg
a potem do dziela i nie poprzestaniemy na 1, 2 raczej na 3

Witaj

Cytat:
Kurcze, TŻ ogląda Władcę Pierścieni, już to widziałam chyba z 3 razy, a on co najmniej 10 ile można?

I w ramach poprawy swojego kiepskiego samopoczucia poszłam dziś do fryzjera nieco odświeżyć fryzurę. Babka mnie tak wystrzygła, że wyglądam jak mały, ulizany, pucołowaty chłopiec...
Mój też oglądał enty raz !! Ja w tym czasie moczyłam stópki, robiłam nowy pedicure

Co do fryzury, to pewnie nie jest tak źle. Poza tym włosy odrosną- to nie zęby

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

U nas salon z kuchnią będzie miał 40m2 i będziemy czuli się jak "na salonach"

Dla każdego jest coś innego odpowiednie. Ja i tak na Waszym miejscu skakałabym ze szczęścia! Swoje miejsce na ziemi, swój ogródek, swój magiczny dom

Cytat:
Nie polecam kupować tej naklejki :/ http://allegro.pl/naklejki-drzewo-dr...905647598.html

od użytkownika allegro baby_beds

jest dobra i ładnie wygląda tydzień czasu!!!!

teraz nie wiem co mam robić, piszę do nich bez rezultatu, zero odzewu -olewka po prostu.
Naklejka za 200zł nadaje się na śmietnik,
a ściany do powtórnego malowania, więc kolejne 300zł do wydania, plus czas na pomalowanie

jestem mega w☠☠☠☠**********

O kurcze bardzo nie ciekawie. Pisz do skutku. Potem możesz wszcząć spór. Możesz też złożyć reklamację.

Cytat:

Dziewczyny, dostałam bóli w krzyżu, muszę się położyć i liczyć czy przychodzą regularnie....
O kurka ! I'm so excited
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 12:29   #1125
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
No Mrowinko, Ty juz niestety jestes weteranka ale mysle,ze jestes bardzo silna osoba, skoro dajesz rade w tej sytuacji

Dziewczyny, jakie plany na wieczor sobotni? Nas z mezem dopadla wielka ochota na sushi, wiec po uczelni ukulam na wieczor
Weteranka mówisz? Ależ to brzmi
Ale nie czuję się silna, wręcz przeciwnie. Gdybym była silna, to nie chciałabym zrezygnować
A plany na wieczór? Będę czekać na męża, wróci z pracy pewnie dopiero po 21.

Cytat:
Czyżby coś się już zaczynało dziać?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 12:29   #1126
metkaa
Zakorzenienie

czesc

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38449688]Mnie też nie przyniosła szczęścia, ale myślę, że jestem wyjątkiem Co do wkręcania się - samo czytanie na forum wątków staraniowych nie zawsze dobrze działa na psychikę. Jak się codziennie wchodzi na wątek, to jednak niełatwo odpocząć od tego tematu i ciągle się myśli A jak się widzi te pozytywne testy i rosnące brzuszki, to frustracja narasta.[/QUOTE]

dokładnie,

strippi kurcze przykra sprawa, ale dzialaj, tez bym tego tak nie zostawila,

Cytat:

ooo czy ktos tu nie zaczyna rodzic?
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 12:31   #1127
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Mieliśmy plan 2 lata, ale chyba pójdzie szybciej, Ci co nas budują to mówią że na gwiadzkę zamieszkamy, ale my liczymy tak na przyszłą wiosnę się wprowadzić

Łoł to bardzo sprawnie Wam to pójdzie u nas się ciągnie, ale my póki co kredytu nie braliśmy i chyba na razie nie weźmiemy przynajmniej do momentu domu ocieplonego z blacho-dachówką, prądem, tynkami, oknami... a dalej to nie wiem co będzie

Jeszcze mega wydatek przed wykończeniówką to będzie kupić drzwi garażowe i domowe, rozprowadzić ogrzewanie, kupić kaloryfery, piec i zrobić wylewki a potem to już podłogi parkiety, płytki itp. to jakoś pójdzie...

Cytat:
No będziemy próbować klejem, bo kolejne malowanie to kolejne 300zł w plecy, bo tyle wyniosło nas pierwsze, a do tego naklejka 200zł więc wychodzi suma kosmiczna prawie 800zł :/
Walczcie a może się uda
Stary 2013-01-05, 12:33   #1128
onyks
Zakorzenienie

Nie wiem czy to był skurcz ale myslalam ze mi plecy rozsadzi, az sie poplakalam, teraz puscilo, jeszcze jeden i dzwonie do tego poloznika czy mam jechac

Stary 2013-01-05, 12:34   #1129
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Zgadzam się. Chocby nie wiem jak cudownie było, to młodzi ludzie nie zgodzą się ze starszymi. Różnice w wychowaniu, przyzwyczajenia, inne podejście do życia... Można by tak wymieniać długo ...
No tak to już jest...

Cytat:

jej jej... coś czuję, że godziny są policzone...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 12:41   #1130
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy to był skurcz ale myslalam ze mi plecy rozsadzi, az sie poplakalam, teraz puscilo, jeszcze jeden i dzwonie do tego poloznika czy mam jechac

mozesz zadzwonic ale ja bym chyba poczekala do regularnych skurczy, lepiej chyba czulabym sie w domu
Stary 2013-01-05, 12:45   #1131
Malensstfo
Zakorzenienie

Onyks oj trzymamy kciuki i daj nam znać!

Ja poprasowałam pieluchy...a mama dziś kupiła dwa białe szlafroczki Ale to na 3 lata
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 12:47   #1132
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
I w ramach poprawy swojego kiepskiego samopoczucia poszłam dziś do fryzjera nieco odświeżyć fryzurę. Babka mnie tak wystrzygła, że wyglądam jak mały, ulizany, pucołowaty chłopiec...
hahaha przepraszam ale usmiamal sie z Twojego opisu
Cytat:
ooo jaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 13:02   #1133
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Ja poprasowałam pieluchy...a mama dziś kupiła dwa białe szlafroczki Ale to na 3 lata
na pewno sa piekne
Stary 2013-01-05, 13:03   #1134
ButterBear
Zakorzenienie

Mrowinko, ja uwazam,ze jestes silna. I to,ze postanowilas zrezygnowac, to dla mnie tez swiadczy o sile... Bo trzeba byc silnym,zeby odpuscic dzialanie na rzecz spelnienia wlasnych marzen.

Onyks, kurka blada, czy to juz? Trzymam kciuki

Kotek, co sie smiejesz...Łobuzie...

Hania

Stary 2013-01-05, 13:26   #1135
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Podczytuje ale nie mam natchnienia na pisanie. Pisałyście, ze wczoraj miałyście taki śpiący dzień- ja też. W ciągu dnia miałam 2 drzemki i o 22,30 spałam już jak niemowlę. Ale to chyba od pogody, dzisiaj też tak mam. I do tego plecy mnie ciągle bolą, nie mogę długo stać i chodzić, tz musi codziennie mnie masować. I strasznie często od 2 dni biegam do toalety, ciągle mam mocne parcie na pęcherz.

co do planów na wieczór to idziemy na urodziny do mojego chrześniaka- dwa latka dzisiaj kończy.

Onyks śliczny brzuszek i zdjęcia Nataszki też boskie Dzięki za info odnośnie działki, fajnie, ze to wszystko u notariusza się odbywa bo to oznacza brak dodatkowych kosztów. We wtorek podpisujemy akt notarialny I widzę, ze dzisiaj coś się już dzieje super, czekam z wypiekami na twarzy na rozwój sytuacji i trzymam kciuki

Gocha trzymam kciuki za poród, brzuszek śliczny

Malenstfo dobrze, że wyniki nie są na tyle powiększone aby był problem a szlafroczki pewnie piękne

Stripi współczuję zakupu felernej naklejki. Ja kiedyś kupowałam takie drzewo na cała ścianę to się pięknie trzyma Podklejcie jakimś klejem bo szkoda kasy.

Butter wczoraj wysłałam

Tomalinko mężem się nie martw, bo to pewnie hormony szaleją i dlatego Ci się wydaje, ze cię olewa a na pewno tak nie jest. Mój za bardzo wylewny nie jest i do tej pory tylko raz dotknął mojego brzucha, tak na razie nie głaska i nie mówi nic do dzidzi. Może jak zacznie coś rosnąć to się zmieni. Ale widzę jego zaangażowanie w innych rzeczach typu dźwiganie, porzadki, wyręcza mnie dużo. Oni tez potrzebują czasu na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji Co do filmu to mi się podobał a sen straszny miałaś.

Bika Emilcia śliczna, taka fajna bobaskowata

Mrowinko to późno twój mąż wraca dzisiaj z pracy, ale ważne, z ew weekend będzie w domu I rozumiem frustrację jak ktoś zachodzi w ciążę a Ty nie. Ja też tak miałam, cieszyłam się ale z drugiej strony miałam żal dlaczego nie ja.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 13:31   #1136
onyks
Zakorzenienie

jak mnie pusciło to szybko wzięłam prysznic i umyłam i wysuszyłam głowę żeby być gotowa w razie czego, narazie boli mnie tylko brzuch i plecy ale do wytrzymania, od tamtego skurczu cisza.

Stary 2013-01-05, 13:42   #1137
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
jak mnie pusciło to szybko wzięłam prysznic i umyłam i wysuszyłam głowę żeby być gotowa w razie czego, narazie boli mnie tylko brzuch i plecy ale do wytrzymania, od tamtego skurczu cisza.

dobrze, dobrze badz gotowa
Stary 2013-01-05, 13:43   #1138
ButterBear
Zakorzenienie

Stokrotko, serdeczne dzieki za wyslanie. Czekam zatem na przesylke
Dziwne,ze tak szybko dopadly Cie bole plecow... Niech maz dba o Ciebie

Onyks

Hania

Stary 2013-01-05, 13:59   #1139
gochaa_p
Zakorzenienie

ONYX - oj coś się chyba u Was dziać zaczyna Powodzenia

u nas cisza
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 14:05   #1140
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
może skurcz tylko straszy na razie, ale emocje
Cytat:
Stokrotko, serdeczne dzieki za wyslanie. Czekam zatem na przesylke
Dziwne,ze tak szybko dopadly Cie bole plecow... Niech maz dba o Ciebie

Onyks
nie ma za co. Ginka mówiła, ze macica musi mi na nerwy uciskać i pewnie dlatego bolą. No ale wymioty i mdłości mnie ominęły prawie wcale to coś innego musi być

ja już wolałabym zimę niż taką jesienną pogodę, u mnie już drugi dzień siąpi deszcz, ble

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
ONYX - oj coś się chyba u Was dziać zaczyna Powodzenia

u nas cisza
i u Ciebie się ruszy niedługo, nie martw się

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości