![]() |
#271 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() niu ładny wynik diety ![]()
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." Paulo Coelho Edytowane przez india83 Czas edycji: 2013-01-03 o 21:47 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Cześć
Dzięki dziewczyny za słowa uznania, ja powiem nieskromnie, że jestem z siebie dumna szczególnie z tych ćwiczeń bo do tej pory miałam tak, że moja aktywność fizyczna ograniczała się do leżenia ![]() ![]() India dobrze że się wszystko dobrze skończyło ale szczególnie w Sylwestra nie trudno o wypadek. Co do szczepionek zgadzam się z Martuchą. Jest bardzo dużo szczepień u dzieci poniżej 1 roku życia i niekoniecznie jest to korzystne dla takiego maleństwa ale z drugiej strony nie możemy pozwolić na to, żeby choroby takie jak gruźlica czy krztusiec znów się uaktywniły bo w ogólnym rozrachunku są one groźniejsze niż ewentualne skutki uboczne szczepionek. My szczepimy tylko na NFZ zarówno Oliwkę jak i Dawida i nic złego się nie działo (tfu, tfu) Scio fajna ta waga, chętnie bym się zważyła na takiej profesjonalnej choć obawiam się, że wynik mógłby mnie podłamać. Bardzo fajne masz przepisy na blogu, pewnie z niektórych skorzystam ![]() Martuś uwielbiam czytać jak opowiadasz o pracy lub zajęciach bo widać w Tobie ogromną pasję do tego co robisz. Chciałabym aby moje dzieci miały szczęście trafić w przedszkolu na panią Twojego pokroju ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, że uda Ci się to połączyć bo widzę, widzę Cię tam! ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry PIĄTEK ![]() ![]() Ale dobrze wstać rano podłamanym myśląc, że dopiero środa a tu PIĄTEK ![]() ![]() Dzisiaj po pracy mąż ma mnie porwać na kolacje na mieście ![]() ![]() ![]() ![]() Jest małe prawdopodobieństwo, że zostaniemy w domu i wtedy będę musiała coś upichcić, ale liczę na mego małżonka! ![]()
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A powiedz mi, czy w tej poradni masz jakąś możliwość zostania po praktykach? Dzień dobry! Pogoda przepaskudna! Nie chce mi sie gotować, wiec pewnie rozmrożę pierogi świąteczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Ktosia u nas dzisiaj też pogoda do bani! Strasznie jest szaro i brzydko.
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę wyciągnąć dziecko z łóżeczka, bo skwierczy ![]() Do później! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() india niestety czasem nie można przewidzieć wszystkiego. Czekam na opis w K ja musiałam zmienić na zwykłą skrzynkę odbiorczą, bo się przyzwyczaić nie mogłam do tych rozmów |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
U nas leje i leje.
Mam mnóstwo roboty do szkoły. Czekam az Agata pójdzie spać i siadam do roboty. |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
#283 |
Zakorzenienie
|
Scio jezusickuuu ileee?? niee no to takiej se nie sprawie
![]() ![]() Martucha widać, że Ci się to podoba! aż taki optymizm bije! ![]() India o kurka, czekam na opis w k. Baja oby przeszło ![]() hej! |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
u mnie też taka perfidna pogoda, że żyć się odechciewa i w domu ciemno i ponura aż światła trzeba zapalać...
ciekawe kiedy nadejdzie prawdziwa zima, z mrozem -20 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Czeszko
![]() Nareszcie w domu... ale podroz trwala cale wieki... najpierw taxi, potem samolot, potem pociag, potem czekanie na meza az pojdzie do domu po nasze autko i po mnie podjedzie... slowem trwalo prawie tyle samo co samochodem, a kosztowalo na pewno wiecej... slowem padam na pyszczek wiec dzis nie nadrabiam... Zycze Wam za to wszystkim Wspanialego Nowego Roku ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Gucia brawa dla męża. Gdzie byliście?
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- aaaa zapomniałam napisać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Wszytskie piątkowo imprezują...
a ja sama z małym bo tz na noc w pracy ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
ja z pracy wróciłam
![]()
#291 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() milo ze lubisz to czytac ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dizen dobry PIATE ![]() ![]() trzymam kciuki za fajny wieczor ![]() Cytat:
a czy jest szansa raczej nie ![]() ![]() dzis naprzyklad pani psychologo i jednoczesnie tyflopedagog zrobila mi mega fajne "szkolenie" o dzieciach niewidzacych o pracy z nimi o terapii i mimo iz docelowo nie bede z takimi dziecmi pracowac wiec mogla mnie olac ona mi sporo pokazalo pomoga zebym na przyszlosc dla siebie wiedziala ![]() do tego mialam malo dzieci tylko jedna diagnoze ale 4 latka wiec sama musialam wymyslic badani bo standaryzowanych testow dla takich malych dzieci nie ma i nudzac sie poszlam do recepcji i pomagalam paniom porzadkowac karty ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
witam sobotnio
ja zaraz spadam sprzątać łazienkę, nie che mi się ale cóż mus to mus siedze całymi dniami z Dominikiem co rusz to każdy lekarz co innego mówi , kupa kasy juz poszla na leki, antybiotyki i badania które możliwe że nie potrzebnie robiłam a kasy na to poszło, aż ja się rozchorowałam ja w sylwestra najpierw siedziałam z Dominikiem w domu , ale po tem zdenerwowałam się i pojechałam z synem do mojej mam , a tam już było lepiej , tż gdzies polazł na sylwestra .... zostawiając mnie samą z chorym dzieckiem . kuźwa niech żyje życie kawalera ..... bożesz a właśnie wypożyczyłam bardzo fajną książkę przez przypadek ... spodobal mi się tytuł " 50 sposobów na zdobycie kochanka" Lucy- Anne Holmes ( jakieś 450 stron) łyknęłam w dwa dni jest dalszy ciąg ( nie) doskonała dziewczyna , mam nadziej że będzie równie fajna jak ta ogólnie książka ma coś z romansidła, ale opiewa w różne komiczne sytuacje, troszkę erotyki się pojawia, fajne teksty , cięte riposty i fajnie opisane emocje które targają dziewczyna która zdaje sobie sprawę że chce kochać i che być kochana , książka mnie tak zaciekawiła że nie mogłam się od niej oderwać i a teraz czytam Klub niewiernych żon
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu ty z nim nadal jestes? juz tyle razy dal ci znak ze na ciebie nie zasluguje? jestes mega atrakcyjna dziewczyna pewna siebie wiesz co w zyciu chcesz... moim zdaniem mozesz miec czulego fajnego faceta a nie kisnać w tym zwiazku do tego pewnie coraz bardziej robiac sie wkurzona jadowita i nie przyjemna w stosunku do niego.. sory ze tak w prost ale... klub niewiernych zon czytalam jest fantastyczna.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Gucia dziękuję za życzenia, jesteś wielka ![]() Kasiaher przykro mi to czytać, że ostatni dzień roku spędzałaś bez tż, ale za to z Dominik i mama na pewno wynagrodzili Ci wszystko A my w Nowy Rok wróciliśmy z Rzeszowa i od tej pory nie maiałam czasu wejść do Was, pranie, sprzątanie, zakupy. A wczoraj jeszcze mieliśmy gości co wrócili z Holandii i przyszli z prezentami, więc na szybko trzeba było zorganizować imprezę. Na szczęście zdążyliśmy z mega szybkim sprzątaniem także na poniedziałkową kolędę mamy prawie czysto ![]() Fajnie się ten rok rozpoczyna codziennie dostajemy prezenty, to chrzestna Łucji przesyła paczkę (ciuszki, opaski), to wczoraj chrześnica tż przysłała swoje bajki na vhs (ogromne pudło, ale na szczęście mamy takie urządzenie do przegrywania na płytki więc gabaryty ulegną zmianie ![]() ![]() Mam pytanko: czy Wasze dzieci śpią w łóżeczkach na poduszkach? Bo Łusia spała cały czas na płasko, ale jakiś czas temu dałam jej poduszeczkę taką długą płaską od kompletu z pościeli co jeszcze prezed urodzeniem kupowaliśmy całą wyprawkę do łóżeczka, ale takie to wypełnienie badziewiastte, że w środku już nie ma nic a po bokach pozwijaną tą watolinę czy co tam jest i właśnie bym musiała w coś zainwestować i stąd moje pytanko, na czym Wasze dzieciaczki śpią?
#298 |
Zakorzenienie
|
Kasiaher mąż bardzo nie w porządku... bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
haha ale fajny sen, już sobie dziewczyny w dredach wyobraziła
![]() kasia Twój maz po raz kolejny pokazał, że jest mega palantem. przykro mi ![]() obraz skończony ![]() ![]()
#300 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.