|
|
#331 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Całe życie byłam przekonana, że taki mam, zresztą moja mama też A biusty i obwody mamy całkiem inne. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Grrr.Cytat:
Cytat:
Ze mnie też jest bałaganiara. Zawsze i wszędzie mam burdel. A jak posprzątam, to i tak zaraz robię bałagan, bo już nie umiem egzystować w porządku. ![]() Cytat:
Są już takie notki na kilku blogach |
||||||||||
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#334 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
ja nie "zdobywam" czytelników w żaden sposób - mam tylko blogi w podpisie na wizażu i tyle. Cytat:
|
||
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
ja uwielbiam czytać blogi (prowadzić też)
ostatnio jest moda na modowe i kosmetyczne- z tych dwóch kosmetyczne najbardziej mi przypadają do gustu:-D Idę sobie teraz Was wszystkie poogladąć i zapraszam do siebie, chociaż u mnie to nudy trochę
|
|
|
|
#336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie chodzi mi o czyste "zdobywanie" czytelników. Chciałabym, żeby był większy odzew i żeby wchodziły osoby, które naprawdę zainteresowane są tematem. Skoro mówisz że sami się znajdą to trzymam za słowo
|
|
#337 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem zainteresowana tematem i będę wchodziła! Już polubiłam twój fan
page
|
|
|
|
#338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo przyjemny blog, lekko piszesz dzięki czemu fajnie się czyta Też będę odwiedzać
|
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
Co do staników to ja praktykowałam zwężanie tych tanich tak długo jak mogłam, potem niestety już brakowało miski, a zwężanie 80E do obwodu 65 nierealne, poza tym zawsze się to po miesiącu rozjeżdżało... Teraz noszę 65FF-65G zależnie od modelu i lubię jak obwód jest trochę za ciasny, bo zawsze mogę sobie wpiąć przedłużkę, a kiedyś się i tak rozciągnie, więc tym sposobem "wystarczy" mi na dłużej
![]() A co do Carmexu to mi jakoś nie podszedł, poza tym na początku działał, a później przestał, przerzuciłam sie na Tisane i było to samo, teraz od czasu do czasu jak mam potrzebę to używam balsamu z Mydlarni Tuli i jak na razie jestem zadowolona
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
A, wybacz, tyle miałam do czytania, że musiałam przeoczyć
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, ja bym sobie mogła nowy nagłówek zrobić, bo ten tak powklejałam zdjęcia na szybko i tyle, a mogłabym zrobić coś ambitniejszego
stronki z czcionkami na pewno się przydadzą ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- nic sie nie stalo wiem jaki tu spam leci, wiec wybaczam
|
|
|
|
#342 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
dlatego mówię, że musisz być cierpliwa, a użytkownicy sami się znajdą. I tu też polecam google analytics, bo można sprawdzić po jakim słowie kluczowym ktoś do nas trafił. Ale to działa dopiero po jakimś czasie, tj. musisz mieć sporo dobrych notek.
|
|
|
|
|
#343 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Niee, jak mnie takie domy wkurzaja, ze pokazuje sciane a na niej same plastikowe pojemniki i kazdy z etykietka. Cytat:
Cytat:
Jesli masz kilkaset watcherow to nawiaza. |
||||
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam sporo wejść ale mało obserwatorów, ostatnio się poprawia, ale powoli.
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale myślę, że nasza PPD jest poprostu trochę hmmm mniej naturalna niż Anthea w tym co robi, poza tym mi się brytyjczycy kojarzą z porządkiem, no i jakos ona mi tam tak pasuje
|
|
#347 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=uQo6t9vcZYc Anthea, tak mi jej zal... Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2013-01-05 o 15:46 |
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#349 |
|
Konto usunięte
|
JA widze na pudlu czy gdzies jak wszystkim u nas maluja bialym cieniem pod oczami i jeszcze jasniejszym korektorem, i to nie wyglada dobrze, raczej jak nieopalone od okularow.
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
tak to jest bardzo częste, tak jakby nie można było użyć jakiegoś rozświetlacza i dzięki temu uzyskać potem efekt naturalny jak np. u Jessici Alby
|
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz u nas mistrzem w tym przypadku jest Edzia G
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, ja się zastanawiam nad jakimś fajniejszym szablonem
Chociaż mój wiele razy chwalono, bo widoki dynamiczne i ten szablon jest dość rzadki na bloggerze, to jednak mało osób zauważa z prawej strony taki pasek, który rozwija się w etykiety, archiwum, obserwowane blogi i subskrybuj. Mi osobiście pasuje taki minimalistyczny wygląd, bo nie znoszę blogów, które mają za przeproszeniem nasrane wszystkiego tak, że ciężko się czyta właściwe notki, aczkolwiek ważniejsi są czytelnicy
|
|
|
|
#353 |
|
Konto usunięte
|
O tak, Edzia pierwsza mi w glowie swita na ten temat.
|
|
|
|
#354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aż na lokalizację automatycznie zerknęłam ![]() W ogóle jakie Ty masz piękne rzeczy na blogu
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie racja, ja myślałam, że się liczy czy dany produkt tematycznie pasuje do zareklamowania na konkretnym bloku
![]() Nad szablonem też cały czas myślę, chciałabym, żeby było jasno i przejrzyście i po mojemu. Na razie mam etap przejściowy
|
#356 |
|
Konto usunięte
|
Nie, to jest jak z partnerstwem na yt czy sprzedawaniem fanpage'ow na fb, musisz miec ilus odbiorcow, ktorzy na bank to zobacza w inboxie, wtedy im sie oplaca dopiero wysylac komus produkt za darmo albo nawet placic za rekame, jesli masz ich faktycznie duzo. W przypadku polskich blogerek i youtubowiczek dostaja tylko produkty przewaznie, ale to i tak duzy zysk bo potem na nich pracuja z klientkami. No albo maja szafe pelna ciuchow. Amerykanskie robia okolo 2tys dolarow za jedno video z lokowaniem produktu, dlatego ich opinii nie wolno wierzyc.
|
|
|
|
#357 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
w dodatku nigdy nie mogę znaleźć opcji komentowania, gubię się w układzie postów bo nie wiem, który jest nowszy, i ogólnie takich blogów unikam
|
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odbija światło głównie tlenek tytanu, tlenek cynku, czyli białe barwniki zawarte w jasnych kosmetykach oraz w filtrach przeciwsłonecznych, ale też niektórych rozświetlaczach itp. Efekt potrafi być naprawdę niesamowity, kiedyś miałam na zdjęciach z wakacji kredowobiałą skórę i nie wiedziałam o co chodzi - jestem blada, ale nie aż tak, poza tym wtedy się opaliłam i na pewno nie byłam takiego koloru. Dopiero potem mnie oświeciło, że ze względu na słońce smarowałam się cała filtrami, twarz i ciało. Mam tez taką fotkę w legitymacji studenckiej, nie wiedziałam, że będą mi robić fotkę do tego w dziekanacie, a było lato. Problem: filtr miałam nałożony wszędzie z wyjątkiem okolic oczu, więc wyglądam jak panda. Wracając do tych celebrytek, mają kiepskich makijażystów albo same sobie robią makijaż. Tymczasem do fotografii makijaż musi jednak spełniać inne warunki niż taki na co dzień.
|
|
#359 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak ustawić na bloggerze to "you may also like" czyli linki do innych notek ktore pojawiaja sie pod kazdym postem? Albo jestem ślepa albo to wyzsza szkola jazdy :d
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się zastanawiałam nad innym szablonem, w sumie chciałam coś kolorowego. Na początku próbowałam dynamicznego szablonu bloggera ale mi brykał, szczególnie przy wstawianiu widżetów, poza tym był ewidentnie zaprojektowany do bloga z dużą ilością obrazków. Wracając do obrazków to jest to pewne założenie, które zrobiłam, nie chcę wstawiać obrazków, chyba że mają coś naprawdę ilustrować. Niestety ludzie się już tak przyzwyczaili do obrazkowych blogów, że trudno uniknąć niepotrzebnych obrazków. Poza tym akurat mam taki delikatny temat bloga, gdzie ilustracja może więcej zaszkodzić niż pomóc, bo ludzie bardzo się sugerują zdjęciami i to ich często odwodzi od zrozumienia teorii koloru. Wezmę pod uwagę to co mówisz, bo mimo wszystko może się przydać więcej obrazków "na wabia". Dałabym praktyczne przykłady, ale musiałabym je zrobić sama. Na sobie to może jeszcze, ale żeby wszystkie typy pokazać musiałabym jeszcze innych namówić. Póki co linkuję.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

Kiedyś widziałam na modnych polkach, jak dziewczyny sobie nabijały statystyki, dzięki czemu mogły zgarniać więcej kasy z reklam. Trochę żenujące jak dla mnie. Ja wiem, że każdy chce zarobić, ale taki blog jest dla mnie kompletnie niewiarygodny.

Grrr.
Ze mnie też jest bałaganiara. Zawsze i wszędzie mam burdel. A jak posprzątam, to i tak zaraz robię bałagan, bo już nie umiem egzystować w porządku.
Kto się podejmie? 
ja nie "zdobywam" czytelników w żaden sposób - mam tylko blogi w podpisie na wizażu i tyle. 

Raz jeden jedyny i ostatni byłam na basenie jak lip dub mieliśmy kręcony. Nigdy więcej, bo aż mnie mdliło