|
|
#4081 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
A powiedz czemu pytalas o rymy? O ile to Ty bo juz mi sie zapomnialo. Wierszoklecisz? Cytat:
![]() 2. |
||
|
|
|
#4082 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
ja w końcu go nei kupiłąm bo ta niepewnosć czy po użyciu np dnia tego i tego wyjdzie na mnie coś co mi się spodob czy też odrzuca, przesadziłą Cytat:
takoż niestety bywa Cytat:
kotecek zapewne dziękuje Ci za bombki na choince |
||||
|
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wanilię i cmentarne lilie w nim czuję no, ale mi to wszystko z mrokiem i cmentarzami się kojarzy ![]() edit: facetów też do niego ciągnie ![]() edit2: no dobra, nie musi dotyczyć Twojego W., bo to szczególny przypadek ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-01-05 o 15:07 |
||
|
|
|
#4084 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4085 | ||||||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chloroform przyniosą, czy może eter? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Idę chleb piec, dostałem w sklepie drożdże krojone z bloku, pani twierdziła, że to z naszej piekarni, najlepsze (tylko jak ja te gramy odmierzę? nasza waga nie jest zbyt dobra w ważeniu)
|
||||||||
|
|
|
#4086 | |||||
|
Konto usunięte
|
A tak serio? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co Ci bidoku? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wstałem o 14:30 Wczoraj około 16:00
|
|||||
|
|
|
#4087 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryx - za zwierza ![]() a Czarnego Króla nie ma i Nerusia już wzięli upośledzony, nie wychodzący z domu prawie, o kulach, niemobilni - bieda, bieda bieda dlatemu pies dokarmiany przez wieś i dzieci wracające ze szkoły ale chuopin wzion namiary i powiedział że będzie przejazdem wpadał odwiedzic pieska jak mu się "wiedzie", z jakimś jadłem czasem wpadnie, ludzie w sumie dobrzy - biedni, upośledzeni, ale dobrzy - no psiak jest szczęśliwy - schudnie znów ale jest szczęśliwy - szkoda tylko że tak nie do końca odpowiedzialni ale będziemy kontrolować ich "dobroć"
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-05 o 16:24 |
|
|
|
|
#4089 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo siadanie w wannie wychodzi mi bardzo źle i codziennie się boję ze się w końcu wywalę i będzie to moja ostatnia kąpiel ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Sushi przyszło, ideu jeść
|
||||
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. yyyyyyhhh yummi - smacznego
|
|
|
|
|
#4091 | |||||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38458562]A tak serio?
[/quote]Tak serio to se głodówkę taką malutką zrobiłem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czasami upośledzeni/opóźnieni ludzie są bardziej ludzcy, niż tzw. normalni
|
|||||
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4093 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
No tego nie unikniesz, taki już los osób, którym dobro zwierząt leży na sercu ![]() --- Z tego wszystkiego nie wysypałem keksówek do chleba otrębami, ino samym masłem wysmarowałem... żeby nie przywarło
|
||
|
|
|
#4094 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Baru
nie przelecę Was albowiem za dużo materiału do przelecenia a od tej przerwy świątecznej długiej przelatywanie mię się przejadło choć nie sądziłam, że kiedykolwiek to powię a nogi me są szczęśliwe jak nogi blondi po wakacjach. pofiedzieć więc można, że święta się udały znad pustej już filiżanki po kawie i śpiącego chuopa co mię chrapaniem uruchamia... zimnow mieszkaniu mam, śnieg z deszczem mam, dość też mam i jeszcze raz zimno mi. Gryx a możesz mię osobiście zdradzić jak Ty robisz te chlebki? któryś raz naczytuję się że chlebka pieczesz i mię aż pachnie tu, i sama ochotę mam upiec, a jak z drożdży robisz to i ja zrobię bo zakwasu niestety nie posiadam. jeszcze. chleb świeży z masłem zjadam sama
|
#4095 |
|
Nindżopesz
|
Jakby przyplynelo to co innego
![]() Zazdroszcze Moze Krol jeszcze wroci :/ A Nerus pewnikiem hepi. Pogadajmy o zarciu. Jakie sa fajne dietetyczne salatki bez ryzu, makaronu, sera wszelkiego, majonezu i szynki (bo nie lubie szynki)? Poki co wymyslilam takie: - kurczak, ananas, kukurydza, rodzynki, jogurt naturalny i musztarda; - kurczak, salata/kapusta pekinska, chili, por - kurczak, szpinak surowy, orzechy, rodzynki, daktyle itp. - tunczyk z oliwkami, kaparami, pomidorami Ale cos na slodko by sie jeszcze przydalo, moze cos z grejfiutem? |
|
|
|
#4096 |
|
Piers do przodu
|
Mcham znad pieczonego boczusia w piekarniku
|
#4097 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
miks salat, jajco, kapary, pomiodrki koktajlowe zółte i czerwone, oliwa
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grejfiut avocado krewetki i miks sałat w musztardowo miodowym sosie na oliwie i soku z cytryny niestety to nie sałatka dla leniwych albowiem grejfuta trza obrać z błonek
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-05 o 18:49 |
|
|
|
|
#4099 | ||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja mam taki, fajny i jak na razie się nie psuje. Z minusów-jeśli tych dysz do masażu pleców używasz okazjonalnie, to woda zostaje w wężykach i po włączeniu koszmarnie śmierdzi używałam też tego, duża deszczownica, wygodny, fajny, nieprzekombinowany wygląd, tylko trochę droższy.
|
|
#4100 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
2.specjalnie dla Ciebie mam z drobiem ![]() 3. ![]() 4.drożdże z bloku [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38458562] Wstałem o 14:30 Wczoraj około 16:00 [/QUOTE]1. 2.to co Ty nocami robisz ![]() dekupażowanie z kothą na kolanach ocierającą się o ręce to ciekawe przeżycie Zatoki schodzą mi coraz niżej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4101 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 było prze-smaczne ![]() polecam sushi z Sakana, to jest sieciówka więc jest w wielu miastach, moim zdaniem najlepsze jakie jadłam |
|
|
|
|
#4103 |
|
To ja :)
|
Czy ktoś z Was czytał "Pod kopułą" Kinga?? Bo zaczęłam jakiś czas temu, jestem w połowie i jakoś się nie mogę zachwycić... Wkurza mnie jak zazwyczaj amerikanstajl -czyli pisanie, jak dla ćwierćinteligentów, ale i fabuła mnie nie porywa... No ale doczytać trzeba, z poczucia obowiązku. Tylko ciekawa jestem, czy wreszcie coś fajnego będzie, bo do 400 strony -niewiele...
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamiast swoich klimatycznych horrorów zaserwował nudne sf ![]() Coś miłego i smętnego na wieczór ![]() A natural Disaster
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-01-05 o 20:53 |
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam od Mikołaja "Pierszy śnieg" Jo Nesbo,ponoć hicior pono lepszy od Millenium...Zobaczymy Zauroczył mnie za to tryptyk "Dom nad Rozlewiskiem".Każda część opowiada historię babci,córki i wnuczki. Piękne opisy i konkretna,zwięzła treść.A jakie fajne przepisy kulinarne Przepiękna,klimatyczna powieść...a jakie sceny ![]() Tylko nie mylić z serialem,bo to całkiem insza bajka. Ale recka
|
|
|
|
|
#4106 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Np., nie pamiętam tytułu, ale kopulująca ze sobą pulpa, która powstała ze zdziczałych ludzi, była dla mnie dużym wyzwaniem ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() Małż mi naprawia telefon.... Tzn. nowy system operacyjny wrzuca i... boję się... Chooociaż... Najwyżej zażądam Galaxy III
|
|
#4107 |
|
Piers do przodu
|
A ja się swego czasu zaczytywałam Koontzem
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jakoś nie trafiłam na tę książkę Mi się najbardziej podobały Lśnienie, Cmętarz Zwieżąt, Misery i Ręka Mistrza ![]() Carrie, Miasteczko Salem, Worek Kości, zielona Mila i Gra Geralda też ok z innymi... no cóż, czasem bywa ciężko przebrnąć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-01-05 o 21:36 |
|
|
|
|
#4109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogólnie było fajne, ale trzecia część już mnie lekko nużyła (brakowało mi konkretnego wątku kryminalnego) Cytat:
pewnie zacznę od tych których widziałam ekranizację
|
||
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Rozjaśniałam włosy, znowu
![]() I mam problem - góra jaśniejsza o jeden ton od reszty, nie wiem co z tym zrobić |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

takoż niestety bywa 

chociaz chodziłam do dentysty 1-2 razy w tygodniu-w kazdym tygodniu...
Choć tak się czasami zastanawiam, gdzie jest ta granica, za którą ludziom puszczają nerwy i odbiera im rozum? To pewnie od człowieka zależy 

wszystkie kasztanki już powywalałam ile można tego łomotu w nocy słuchać