Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 2012 czII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-05, 21:10   #4201
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
to do tesco szybciutko
Jesteśmy nie mobilni, a do tesco mamy kawał drogi.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 21:13   #4202
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

a ja wcinam świąteczne cukierki... sesja to złooooooo
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 21:13   #4203
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Jesteśmy nie mobilni, a do tesco mamy kawał drogi.
alma24?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 21:27   #4204
(kicia)
Zakorzenienie

dlatego ja zrobiłam zakupy wczoraj...
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 21:34   #4205
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja bym się posunęła jeszcze dalej i powiedziała że nie pożyczasz, tylko prostowanie, odpłatnie,za jeszcze większą kasę, wykonujesz sama.
Ooo... może wprowadzę taki system
Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Zależy chyba jaka foremka i z czego jest Ja nie mówię, że mam jakieś włoskie foremki pokryte powłoką xylonową ale moja pierwsza foremka była właśnie taka byle jaka, za około 20zł i szybko poszła do wywalenia, więc w kolejne już nieco zainwestowałam i trzeba się z nimi obchodzić ostrożnie, żeby nie porysować No, ale cenowo porównać ich do prostownicy i tak się nie da, wiadomo Jednak ja wychodzę z założenia, że należy szanować czyjąś własność bez względu na cenę, bo czy coś jest za 1zł czy za 1000zł- nie dla każdego ona wyznacza wartość danego przedmiotu...a w obu przypadkach nie wolno nadużywać tego. 3mam za Ciebie i Twoją cierpliwość do niej
Ja w ogóle nienawidzę jak ktoś bierze coś mojego bez pozwolenia Równie dobrze mogę stwierdzić że jak mnie w domu nie ma to może sobie grzebie gdzieś po moich szafkach
Nie psunełabym się do kasy gdyby nie to ciągłe "pożyczysz?" .Gadanie że "nie" działa na krótko, potem znowu to samo. Wcale to branie kasy nie jest dla mnie "komfortowe", źle się z tym czuje jak np teściowa widzi tą nasza rozmowę bo pewnie bierze mnie za jakiegoś skąpca co nawet nie pożyczy.
Tak było też z pożyczaniem kasy od mojego męża. Pożyczała 10, 20 zł a jak przyszło do oddania to tam już sobie zaniżyła dług.Powiedziałam mężowi że koniec pożyczania, od tego ma rodziców a nie chodzi od jednego brat do drugiego i wyciąga kasę.
Stary 2013-01-05, 21:49   #4206
melod_y
Zakorzenienie

malwus dobrze zrobilas z ta kasa. W prawdzie rzeczy rozumiem ze to malo komfortowa sytuacja, no ale niech sie dziewczyna uczy ze tak byc nie moze... ajk mozna wogole byc takim sepem... tak samo z tym sprzataniem... coz, mysle ze to z wygody---> w koncu Ty posprzatasz bo lubisz miec porzadek nastepnym razem jej brudne talerze zanos jej do pokoju :P

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 21:58   #4207
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Euphoria_13 Pokaż wiadomość
My też myslimy, że niedługo kuzynostwo zacznie wyskakiwać
mój szwagier ostatnio pożyczał od nas gumki i mówię do męża chodź zrobimy dziurki to się na weselu pobawimy

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Witam się sobotnio

Dużo by tu gadać ale wyszło na to że jestem jakąś złą żoną bo nie robię mężowi śniadań Jej druga synowa robi jej synkowi śniadanie rano, nawet jak nie wstaje sama do pracy. Wkurzyła mnie tym na maksa ale że nie była to rozmowa tylko w 4 oczy to nie chciałam się kłócić. Gdybym jej wtedy cos powiedziała to chyba nie odzywałaby się do mnie z rok bo taka jest prawda że zamiast mi wprost coś powiedzieć jak jej nie pasi to sugeruje porównują która synowa lepsza a sama własnemu mężowi śniadań do pracy nie robi i ma nie małe problemy małżeńskie więc jej rady są w tej sytuacji nawet nie na miejscu. Niech najpierw sama poukłada sobie w swoim życiu małżeńskim a nie mi radzi co mam robić. Moja rodzina moje zasady. Nic jej do tego.
Na szczęście mąż podziela moje zdanie i coraz częściej zauważa że mamuśka przegina. Tylko najgorsze jest to że te głupie docinki słysze jak męża nie ma w domu i wychodzi na to że nie ma kto za mną stanąć w obronie.

To samo przezywam ze swoją szwagierką. Wykorzystuje to ze jestem chętna do sprzątania i lubie porządki ale nie mam zamiaru sprzątać tego co do niej należy. To że mieszkam u meża to mogłoby równie dobrze oznaczać ze sprzątam własne terytorium czyli nasz pokój i garderobę ale umówiłam się ze szwagierką ze sprzątam górę, dochodzi mi tylko do tego łazienka bo resztę pokoi to pokój jej i szwagra które nie ruszam. Ostatnio na dole szwagierka sprzątała chyba z miesiąc temu. Zwracam jej na to uwagę już chyba z 10 razy a ona dalej swoje. Ona czasu nie ma, ona to, ona tamto więc posprzątałam chyba tylko raz na dole i więcej nie ruszam, niech sobie żyje w syfie. Oczywiście nie liczy się to że na dole mamy kuchnie i głównie ja zmywam naczynia bo ona nie raczy tego zrobić. Jesteśmy umówione że raz zmywa ona, raz ja ale ona ma to gdzieś. Robi jak chce. Dziewczyna nie ma 10 lat a poza 20 więc nie wiem czego ona nie rozumie jak się jej tłumaczy. Braknie mi słów na nią.

Za to ostatnio jak jej powiedziałam że prostownicy jej nie dam bo bierze za często i bez pytania to przez jakiś czas nie brała bo się obraziła tak teraz jak chce to weszła za nią opłata i o dziwo dziś zapłaciła. Zrobiałam to co ostatnio mi radziłyście. Nie dam się wykorzystywać. Jak zobaczy że za wszystko chce kasy tak szybciej odpuście bo w końcu sama zbankrutuje

Kindzia - ja trzymam mocno za Ciebie kciuki, wiem że sobie dasz radę, masz u boku męża, ma Cię kto wspierać a jak chcesz się wygadać to pisz do nas
podziwiam Cię za stoicki spokój ja bym jej powiedziała co myślę o osobach które grzebią w cudzych rzeczach

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Już sa po slubie, ale nie planowali na razie - bo kariera najpierw
w ich sytuacji to może być jedyna szansa na dzieciątko, więc niech idzie do gina czy to faktycznie ciąża a jeśli tak to czy zagnieździła się w macicy, bo ciąża pozamaciczna też wychodzi na testach ciążowych
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 21:59   #4208
Euphoria_13
Rozeznanie

Cytat:
Ooo... może wprowadzę taki system

Ja w ogóle nienawidzę jak ktoś bierze coś mojego bez pozwolenia Równie dobrze mogę stwierdzić że jak mnie w domu nie ma to może sobie grzebie gdzieś po moich szafkach
Nie psunełabym się do kasy gdyby nie to ciągłe "pożyczysz?" .Gadanie że "nie" działa na krótko, potem znowu to samo. Wcale to branie kasy nie jest dla mnie "komfortowe", źle się z tym czuje jak np teściowa widzi tą nasza rozmowę bo pewnie bierze mnie za jakiegoś skąpca co nawet nie pożyczy.
Tak było też z pożyczaniem kasy od mojego męża. Pożyczała 10, 20 zł a jak przyszło do oddania to tam już sobie zaniżyła dług.Powiedziałam mężowi że koniec pożyczania, od tego ma rodziców a nie chodzi od jednego brat do drugiego i wyciąga kasę.

Malwuś widzę, że trafiła Ci się niezbyt fajna szwagierka.Naprawda niekomfortowa sytuacja z nią.Ja też nie lubię jak ktoś rusza bądź bierze moje rzeczy. Rozumiem raz czy dwa coś pożyczyć, ale skoro czegoś cały czas potrzebuje to wypada sobie to w końcu kiedyś kupić.A nie ma ta szwagierka jakiś rzeczy co by jej podbierać?może by wtedy zrozumiała Twoją sytuacjęMoże i głupia zagrywka ale przecież próbowałaś kulturalnie.
Euphoria_13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 22:06   #4209
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Laski, znacie jakąś www, z której można zamówić żarełko i można zapłacić kartą przez neta??? Albo jakąś knajpkę, gdzie można zadzwonić do nich, zamówić i zapłacić przez tel???? Czy jest to serio tak abstrakcyjna sprawa w Polsce, że babka z jednej z knajp na Śląsku mi mówi, że mogę zapłacić, na ich www znajdę ich nr konta to jak mam zamówić jedzonko od nich na dziś, skoro zapłacić mogę przelewem???
hmm, no my dość często zamawiamy jedzenie z dostawą z różnych miejsc i często jest taka opcja ze jak się poprosi to kurier przychodzi z terminalem i można kartą zapłacić akurat nigdy nie mieliśmy okazji korzystać w ten sposób, ale jakby była potrzeba to raczej problemu nie ma
Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość

A jaki siostra ma rozmiar? Ja moje szyłam na siebie, a na co dzień noszę 38, przy czym jestem wysoka (176 wzrostu) i mam dość długie ręce. Bo już raczej mi się ono nie przyda, to się jakoś dogadamy
chętnie bym się dogadała ale Siss jest malutka (155 cm) i nosi rozmiar 34, więc nie wiem czy by się dało przerobić o tyle, to już Ty byś ewentualnie musiała ocenić, bo nie znam się na przeróbkach krawieckich
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dlatego ja zrobiłam zakupy wczoraj...
a ja wysłałam TŻa dzisiaj

Cytat:
o rany, ubiłabym taką

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 22:11   #4210
niusia_87
Zakorzenienie

cześć i znowu noc
dobrze, że jutro wolne jupi
hip hip hura hura hura

Zasnęłam w pociągu, obudziłam się na stacji, na którwej miałam wysuiadać, dobrze, że siedziałam blisko drzwi
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 22:15   #4211
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

chętnie bym się dogadała ale Siss jest malutka (155 cm) i nosi rozmiar 34, więc nie wiem czy by się dało przerobić o tyle, to już Ty byś ewentualnie musiała ocenić, bo nie znam się na przeróbkach krawieckich
nie jestem w temacie, ale czy chodzi o bolerko takie jak maial maxwelka?
ja miala identyczne szyte w kolorze smietankowej bieli/ jasne ecru.. mam rozmiar 36

ewentualnie zamow na allegro fajny miekki material (ja tak kupowalam, zaplacilam 34 zl) ale kupialam i tak zbyt duzo materialu i niech szyje

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2013-01-05 o 22:18
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 22:28   #4212
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
155 cm) i nosi rozmiar 34, więc nie wiem czy by się dało przerobić o tyle, to już Ty byś ewentualnie musiała ocenić, bo nie znam się na przeróbkach krawieckich
Takie minimalistyczne rozmiary to nosi tylko Wiktusiaczek Może z nią się jakoś dogadacie
Moja suknia była koloru ivory i pod nią było dobrane bolerko i welony
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 22:30   #4213
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
alma24?
W pobliżu mamy biedronkę i lewiatan. No i inne małe sklepiki
Przeżyjemy do poniedziałku. Mamy jeszcze wałówkę od rodziców

Zrobiłam porządny peeling, bo w zimie mi się skóra strasznie wysusza i łuszczy. Nie cierpię tego Wcześniej miałam z reguły tylko na łydkach, a teraz mi nawet biodra dopadło, mimo że prawie codziennie stosuję balsamy.

Stary 2013-01-05, 22:32   #4214
kasia_kuku
Zakorzenienie

A ja sobie robię plan przedślubnych zabiegów. No i od lutego fitness

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2013-01-05, 22:36   #4215
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
W pobliżu mamy biedronkę i lewiatan. No i inne małe sklepiki
Przeżyjemy do poniedziałku. Mamy jeszcze wałówkę od rodziców

Zrobiłam porządny peeling, bo w zimie mi się skóra strasznie wysusza i łuszczy. Nie cierpię tego Wcześniej miałam z reguły tylko na łydkach, a teraz mi nawet biodra dopadło, mimo że prawie codziennie stosuję balsamy.
Ja też strasznie wysycham :-/ A dzisiaj właśnie kupiłam oliwkę dziecięcą do czyszczenia inoxa (cudownie działa, polecam ) więc przy okazji machnęłam nią sobie też nogi

Cytat:
A ja sobie robię plan przedślubnych zabiegów. No i od lutego fitness
Zazdroszczę Ci tej motywacji, też tak miałam Latałam na fitness regularnie przed ślubem, dzięki czemu super się czułam i byłam chudziutka Nie to co teraz
Stary 2013-01-05, 22:38   #4216
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Pakowanie trwa, przesylam Wam buziaki na pozegnanie
Wlasnie doczytalam, ze mamy miedzyladowanie w Hurghadzie - a to kolejne miasto naszej milosci TZ mi powiedzial tam, ze chce miec ze mna dzieci a to bylo 3 miesiace po oficjalnym rozpoczeciu naszego zwiazku.

Obiecuje przywiezc mnostwo slonka , a Wy trzymajcie kciuki za malego bialego (nie murzynka ) orzeszka
będzie orzeszek

Cytat:
No ja to planuję dopiero w 2014 rodzić, w tym już raczej nie zdążę
podobno ciąża statystycznie trwa 9 miesięcy,więc jeśli zdążycie do marca zainstalować orzeszka, to będzie jeszcze tegoroczny

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Jestem chora i to bardzo chora.... Boję się nadal to słowo wypowiedzieć przez jakiś czas pewnie dłuźszy nie będę się pokazywać muszę to wszystko sobie ulożyć nawet łzy nie są w stanie mnie ukoić... Tak mi przykro....
bądź dobrej myśli
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38452081]to mu powiedz że Ty chcesz mieć faceta a nie rozkapryszoną babę która przy byle jakim komentarzu się obraża
Ja tam mojemu tż kilka razy powiedziałam i w końcu normalnie się zachowuje [/QUOTE]
faceta trzeba sobie wychować
Cytat:
Pasowałoby trochę posprzątać, ale mi się nie chce jeszcze.
jakie miałam zdziwko, wracam do domu, a tu wszystko posprzątane, zakupy zrobione, kolacja czekała na mnie
mąż się postarał
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
może jestem dziwna, ale...nie lubię rosołu każdy się ze mnie śmieje, bo wszyscy uwielbiają rosół a ja nie
jedni uważają, że rosół to baza do zupy, a nie zupa <---- kumpela mojego brotherka

Cytat:
my też od czerwca tzn jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem i uda mi się w miarę rozwiązać moje problemy zdrowotne do tego czasu (na całkowite rozwiązanie nie ma szans, no ale chociaż mniej więcej)
Ja już bym bardzo chciała i ten czerwiec już i tak mi się odległy wydaje
kolejny orzeszek ma szanse, być w brzuszku mamusi w roku 2013, który jest rokiem orzeszkowym<---- przeze mnie ogłoszonym
Stary 2013-01-05, 22:41   #4217
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
podobno ciąża statystycznie trwa 9 miesięcy,więc jeśli zdążycie do marca zainstalować orzeszka, to będzie jeszcze tegoroczny
Praca mi nie pozwala, więc raczej mi tego nie życz
Stary 2013-01-05, 22:49   #4218
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Ci tej motywacji, też tak miałam Latałam na fitness regularnie przed ślubem, dzięki czemu super się czułam i byłam chudziutka Nie to co teraz
Stwierdziłam, że jestem grubą kluchą i trzeba coś z tym zrobić

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2013-01-05, 22:52   #4219
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Ja puki co mam motywację, ale ubezpieczyłam się i znalazłam wątek na Fitnessie odpowiedni dla mnie, gdzie mam grupę wsparcia

Stary 2013-01-05, 23:34   #4220
niusia_87
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38467218]mój szwagier ostatnio pożyczał od nas gumki i mówię do męża chodź zrobimy dziurki to się na weselu pobawimy
[/QUOTE]
nono

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

znowu są fotoksiązki bezpośrednio na stronce (ten sam co był na gruponie i wiele z nas je robiła)

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

od 1 stycznia 2013 roku wymeldowanie i zameldowanie w nowym miejscu zamieszkania zgłasza się podczas jednej wizyty w urzędzie. Natomiast od 17 stycznia paszport odbierzemy u dowolnego wojewody na terenie kraju, bez względu na miejsce zameldowania.
Stary 2013-01-05, 23:36   #4221
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
od 1 stycznia 2013 roku wymeldowanie i zameldowanie w nowym miejscu zamieszkania zgłasza się podczas jednej wizyty w urzędzie. Natomiast od 17 stycznia paszport odbierzemy u dowolnego wojewody na terenie kraju, bez względu na miejsce zameldowania.
o to może mi się w końcu uda nowy paszport zrobić

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2013-01-05, 23:49   #4222
NightButterflyVIP
Rozeznanie

No i TŻ ululany jutro znów idzie do pracy (nadgodziny), a ja zostaję sama no i nie chce mi się jeszcze spaaaać przełączam z kanału na kanał i nic nie ma

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38467218]mój szwagier ostatnio pożyczał od nas gumki i mówię do męża chodź zrobimy dziurki to się na weselu pobawimy [/QUOTE]

nie no tekst miesiąca! Ziele, Ty to jak czasem pojedzieeeesz

Cytat:
hmm, no my dość często zamawiamy jedzenie z dostawą z różnych miejsc i często jest taka opcja ze jak się poprosi to kurier przychodzi z terminalem i można kartą zapłacić akurat nigdy nie mieliśmy okazji korzystać w ten sposób, ale jakby była potrzeba to raczej problemu nie ma
Ewusiu, ale ja kartą przez telefon chciałam zapłacić albo online z góry chciałam niespodziankę Mamie zrobić i zamówić Jej obiadek domowy (z Irlandii ), tak żeby Jej dostarczyli, ale żeby już opłacone było bo jest bardzo chorusia i nie ma siły nic sobie zrobić, bierze antybiotyki i leży...a Taty za bardzo przy Niej nie ma, bo zajmuje się chorym Wujkiem, który jest po wylewie, w połowie sparaliżowany ciężko Im teraz, więc chciałam jakimś miłym gestem pomóc choć troszkę...

Cytat:
Zasnęłam w pociągu, obudziłam się na stacji, na którwej miałam wysuiadać, dobrze, że siedziałam blisko drzwi
Oooojjj też już tak miałam i w szoku byłam, że udało mi się obudzić na czas
Stary 2013-01-06, 01:07   #4223
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Kindzia choćby nie wiem co i tak Cie kocham i jestem z Tob

Ile mi grozi za zabicie szwagierki? Z premedytacją oczywiście? Zrobiła mojemu mężowi ogromne świństwo, nie odpuszcze! Never ever!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 01:31   #4224
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Kindzia choćby nie wiem co i tak Cie kocham i jestem z Tob

Ile mi grozi za zabicie szwagierki? Z premedytacją oczywiście? Zrobiła mojemu mężowi ogromne świństwo, nie odpuszcze! Never ever!
"Art. 148. § 1. Kto zabija człowieka,

podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 8, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności.

§ 2. Kto zabija człowieka:

1) ze szczególnym okrucieństwem,

2) w związku z wzięciem zakładnika, zgwałceniem albo rozbojem,

3) w wyniku motywacji zasługującej na szczególne potępienie.

4) z użyciem broni palnej lub materiałów wybuchowych,

podlega karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności.

§ 3. Karze określonej w § 2 podlega, kto jednym czynem zabija więcej niż jedną osobę lub był wcześniej prawomocnie skazany za zabójstwo.

§ 4. Kto zabija człowieka pod wpływem silnego wzburzenia usprawiedliwionego okolicznościami,

podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10."

Więc Ty to lepiej przemyśl
Stary 2013-01-06, 07:28   #4225
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
to u mnie wraz z nowym rokiem prawdziwa rewolucja

rzucamy wszystko co tu jest, prace, mieszkanie , znajomych i ruszamy w nieznane

nic nas tu nie trzyma, wiec nie ma na co czekac, wyjezdzamy do Norwegii
sami, w ciemno, bez znajomosci wyznajemy zasade - liczysz na kogos to licz na siebie bez pozniejszych pretensji, wypominań itp

mezus jedzie juz 1 marca i po mnie przyjedzie w okolicach maja-czerwca

heh, chyba przebiłam wszystko
my też planujemy wybyć to England Póki jesteśmy młodzi chcemy spróbować... marzy nam się nasz własny domek

Cytat:
Mogę Was prosić o długofalowe kciuki Jak coś się wykluje w dobrym kierunku to zdradzę
kciukam

Cytat:
Napisane przez Madzig13 Pokaż wiadomość
UDAŁO SIĘ NAM!!! DWIE KRESECZKI WYSIKANE DZIŚ!!!

Nie umiem racjonalnie myśleć, później napiszę

Kindzia kochana jestem z Tobą

Maxwelko witaj, piękne zdjęcia, piękna Ty na nich

BĘDZIEMY MIEĆ JUTRO PŁYTĘ!! MATKO JAK SIĘ CIESZĘ Mysle, żeby za każdy miesiąc spóźnienia przyciąć mu po 100 zł, czyli razem 300. Co myślicie?
Stary 2013-01-06, 08:11   #4226
klaudusk_a
Zakorzenienie

czeeeść
chce ktoś kawy???

jestem niewyspana, gardło mnie boli a jutro zumba, więc mam nadzieję, że nie rozchoruje się

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 08:22   #4227
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
czeeeść
chce ktoś kawy???
ja chętnie;P
Stary 2013-01-06, 08:27   #4228
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
ja chętnie;P
to zaraz robię

ale tu cisza

Zapraszam na mój blog

Edytowane przez klaudusk_a
Czas edycji: 2013-01-06 o 09:17
Stary 2013-01-06, 09:44   #4229
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
ale tu cisza
Wszystkie jeszcze śpią

Stary 2013-01-06, 09:45   #4230
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie jeszcze śpią
mój Tż też jeszcze śpi, śpioch jeden

Zapraszam na mój blog
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości