|
|
#2041 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
E tam, ja wiem, że nie jestem typowym obiektem męskich żądz i w sumie mnie to nie boli :P
|
#2042 | ||
|
Zakorzenienie
|
6 stycznia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi się tam podoba, dużo bardziej niż w Kasinie, bo nie ma muld, stok lepiej przygotowany. Z tym, że jest tak, że na początku masz płasko, a potem robi się bardziej stromo. Najlepiej ogarnij to sobie na zdjęciach ![]() 2. Ja się o niej dowiedziałam z jakiegoś rankingu najseksowniejszych Myślałam, że to jakaś gwiazda big brothera ![]() 3. Zejdziesz
|
|
|
#2043 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Akurat Herbuś moim zdaniem ma super figurę i urodę. Uroku dodała zmiana stylu. Cytat:
![]() Cytat:
Jackson w załączniku. Proszę dopowiedzieć sobie samej ![]() Cytat:
Cytat:
Pozniej miałam robić polędwiczki w sosie szałwiowym z jabłkiem. Wszystko do przygotowania gotowe, wyciągam mięso z lodówki...niestety nie nadawało się do spożycia ![]() A tak swoją droga to jak kupujecie jajka w markecie to patrzycie jaką cyfrą są oznaczone i staracie się kupować 0 lub 1 czy bierzecie jak leci? |
|||||
|
|
|
#2044 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Zastanawiałam się, czy nie dodać więcej śmietany albo oleju, żeby to trochę upłynnić. Jaka powinna być ostateczna konsystencja? Podpowiedz mi coś, bo nie poddam się tak łatwo! ![]() Proszek był, soda była Proszek wprawdzie miał już kilka miesięcy od otwarcia, ale nie powinien stracić właściwości.Mam piekarnik gazowy, grzanie od dołu i nierówno, bez termometru, więc po prostu nastawiłam na pół skali ![]() Jak robiłam muffiny z kartonu, to ciasto było lejące i wyszły dobre, chyba będę skazana na gotowiznę ![]() Za to silikonowe foremki - rewelacja! Błyskawicznie odchodzi od nich ciasto, łatwo się myją. Widzę taką codziennie w lustrze, bez rewelacji. Cytat:
Ale kochana ![]() Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2013-01-05 o 22:20 |
|||
|
|
|
#2045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Serio myślisz, że zdążycie to poodbierać nim się zepsuje? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- MS, 3 i 4 foto boskie !
|
|
|
#2046 | ||
|
Matka Smoka
|
Byłyśmy z tż. Inaczej wcale bym się nie zdziwiła, gdyby Ci panowie stanęli nam na drodze.
Cytat:
2. W związku z tym, że u mnie idzie masakryczna ilość jajek, to zazwyczaj kupuję 3 Dość często 2, a 0 lub 1 tylko w mega promocji, albo czasem do tatara. Wczoraj w amoku kupiłam dwa pudełka 1, bo mega tanie - i teraz muszę przerobić jeszcze 10.Czasem moja krakowska centusiowatość mnie dobija ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
To czy odklejają się od silikonu to też zależy - zazwyczaj tak, ale nie zawsze idealnie.[COLOR="Silver"] Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2013-01-05 o 22:25 |
||
|
|
|
#2047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:a/ laska w moim typie - stres, bo łatwo porównać, na pewno jestem brzydsza od niej w milionie cech b/ laska zupełnie niepodobna do mnie - na pewno woli takie, tylko kiepsko trafił Cytat:
![]() A mówiły, kiedy wrócą? Co do tych długich włosów to mój TŻ też twierdzi, że ja mam długie ![]() Notabene używam od niedawna podróbki TangleTeezera i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona
|
|
#2048 |
|
Copyraptor
|
Malla, Ineso ma rację, że konsystencja bywa różna, ale ogólnie, to taka bardzo gęsta śmietana? No powinna spływać z łyżki jak ją przechylisz, jednak
![]() Mistrzyni, rozbieramy 15kg marchewek? Ale nie odsyłam i nie robię zwrotów! |
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
super
szczególnie jak zastępuje szpic na choince ![]() ![]() pomalowałam dziś sama farbą podkładową cały pokój, włącznie z sufitem jutro chyba się nie ruszę
|
#2050 |
|
Matka Smoka
|
Ja mówiłam Cholerce jak już odjechałyśmy, że trzeba było wziąć ten wór cebuli, bo pewnie złotówkę kosztował!
|
|
|
|
#2051 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Ale bardzo ładnie wykręciłaś pod moim blokiem, obserwowałam przez okno
|
|
|
|
|
#2052 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() 2. (jak jest pusto i jest miejsce to daję radę, gubi mnie chaos i panikaKupuję tą książkę: http://bonito.pl/k-488764-zdrowie-em...worcza-energie Dziś czytałam fragment w matrasie. Nie wiem jakim cudem, ale otworzyło się na: ,,Jeżeli Twój partner nigdy się nie złości, idź na policję! Najprawdopodobniej jak mu puszczą emocje to zachowa się jak psychopata". Czy jakoś tak
|
|
|
|
|
#2053 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Yyy |
|
|
|
|
#2054 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() I tak dobre wyszły, ale niewyjściowe... Mało urosły, ale ładnie popękały.
|
|
|
#2055 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Copyraptor
|
Umaluję się wyzywająco, więc może coś wynegocjuję...ale za to odbiór w Krakowie!
|
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomóżcie
Ineso, hiper, Malla i inne ekspertki Coś dziwnego mi się stało z paznokciami Przez ostatnie 3 tygodnie używałam Nail teków (bazy zawsze, a top coat czasem nail tek, czasem nic, sporadycznie seche vite) i nie czułam, żeby się coś dziwnego działo. Dziś złamał mi się paznokieć, więc zmyłam lakier, a tu nagle ukazały się takie białe plamki i w ogóle ten taki "pasek" jest przeźroczysty. Poza tym płytka wygląda ok. Wstawiam poglądowe zdjęcie, ale nie przeraźcie się (nie zwracajcie uwagi na długość, jeden musiałam skrócić, bo się złamał, a reszta tuż przed wyrównywaniem). IMAG0790.jpgNajlepiej to widać na małym palcu. Czy według Was to może być "wina" Nail teka? A może brak jakiś składników odżywczych? Nie wiem no... Co mogę na to zaradzić? ![]() Cytat:
A TŻtów wzięłyście pewnie tylko po to, żeby nosili za Wami zakupy?
|
|
|
#2058 |
|
Copyraptor
|
Myszko, u mnie się zawsze wystająca płytka robi przezroczysta jak długo noszę lakier, po 24h bez lakieru się znów robi biała.
Ale ja mam ogólnie paznokcie chłonące wodę jak szalone
|
|
|
|
#2059 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
2. Nie, ja jeżdżę jeszcze cały czas z pilotem
|
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w sumie to jeszcze gorzej, bo biała tudzież przezroczysta końcówka jest nierówna, a na paznokciach też mam białe plamy, bo mi "kwitną" ![]() Nie wiem, co Ci poradzić niestety
|
|
#2061 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. A jak postępy? ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
Może żebym przestała się tak przejmować?
|
|
|
#2062 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja zawsze mam jasny brzeg wolny (tak się to zwie czy coś poplątałam późną porą?), kremowo-biały. Paznokcie mam pomalowane jakieś 320 dni w roku (ale statystyki
|
#2063 |
|
Copyraptor
|
Tak jak mówię - wyczytałam, że to oznaka suchych paznokci, które mają tendencję do chłonięcia wody/wilgoci. U mnie to by się zgadzało, bo do tego mają inne cechy suchelców - pękają, rozwarstwiają się, kruszą...
|
|
|
|
#2064 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Możliwe, że to też inna kwestia - nigdy nie stosowalam żadnej odżywki, moze to po nich normalne?
|
#2065 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Przestań się tak przejmować!
![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Wie któraś z Was, na co należy zwrócić uwagę przy zakupie spinek do mankietów? Bo nie mam pojęcia czym różnią się takie z allegro za 30 zł od sklepowych za 100. Albo wiecie może, gdzie kupić niezbyt drogo jakieś fajne i ciekawe?
|
#2067 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2013-01-06 o 10:20 |
||
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast u ' mojego niedoszłego ' - każda kolejna dziewczyna jest podobna do mnie z tamtych czasów. Wlosy koniecznie blond i długie, podobnie uczesane, poza tym dość szczupłe.. Faceci są dziwini
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2069 | ||
|
Zakorzenienie
|
nienawidzę gołębi!!!
w ogóle nie rozumiem dlaczego nikt nie zajmie się tym problemem, a uważam, że Kraków ma z nimi duży o ile nie bardzo duży problem. a jak widzę babcie czy durne mamusie z gnojami karmiące te bestie to mnie strzela ![]() uffffff ![]() a no ba! zdejmij tą torbę, cóż w tym złego? Cytat:
też się cieszę że nie mam telewizji, a w necie na szczęście można bardzo łatwo selekcjonować tego typu informacjeCytat:
co do paznokci to moje mniej więcej podobnie wyglądały po nail teku przez pierwsze 3tygodnie widziałam poprawę, a potem poszło na łeb na szyję. Odstawiłam NT a malowałam pierwszymi lepszymi odżywkami i było nieźle. teraz jadę tym serum lovley i są boskieMistrzyni- Jackson jest genialny!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2070 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na balkonie mojego dwupokojowego mieszkania mieszkają sobie gołębie, powiedziałam chłopakom z firmy remontowej żeby to usunęli i założyli takie kolce chroniące przed ptactwem ale jak tam wczoraj byłam to zobaczyłam, że samica siedzi na jajku... A od poniedziałku mają być mrozy... 2. Ja też stosuję to serum bo ostatnio nie używałam i połamały mi się dwa paznokcie. Aktualnie męczę to od Ciebie 3. Wejdzie wszędzie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

ma duży tyłek
Mi się tam podoba, dużo bardziej niż w Kasinie, bo nie ma muld, stok lepiej przygotowany. Z tym, że jest tak, że na początku masz płasko, a potem robi się bardziej stromo. Najlepiej ogarnij to sobie na zdjęciach 

(jak jest pusto i jest miejsce to daję radę, gubi mnie chaos i panika
Ineso, hiper, Malla i inne ekspertki